aaa bak ikimizdede "ben ona resmen aşığım yazıyor" ne ilginç:))
anlıyorum senı kusum ama coook takıyosun oldu olmadı tuttu tutmadı...bıraz rahat bırak kendını tatlım....ıns hersey guzel olacak bende ınan coook ıstıyorum sonucunun guzel olmasını ama dunyanın sonuda deyıl oyleee dusun...ay sorma kaşı kaşı helak oldum sallanıyor felan kaşıdıkça ya bebegımı etkıyorsa bu kasımalar dıye kendımı mahvedıyorum..napim bebişim affetsin annemi...Doktor yapar dedi jel..Benim vajına hassas demekki....laelaelaelaelae
Canım dün hap verdi 3 gün hapı kullanıcam...Sonra jele geri dönücekmişim. Jelde önemliymişşş....Artık işim sansa kaldı vallahi....Ya tutarsa ya tutarsa ne diyim.....Aksilikler oldu hep..........Doktorum yıllık izindeydi aynı anda 2 doktora ulaşmaya calıştım felan ama kendı doktorum dun ızınden geldı içimi döktüm ona kızgınlıgımı dıle getırdım......Çok rahatlatıcı konuşuyor kendı doktorum dedimki adet olucakmısım gıbı karnım agrıyro hergın dedım..Allah korusun deme öyle dedi...bu bile moralllllllllopuyorumnanaktan
ay sorma kaşı kaşı helak oldum sallanıyor felan kaşıdıkça ya bebegımı etkıyorsa bu kasımalar dıye kendımı mahvedıyorum..napim bebişim affetsin annemi...Doktor yapar dedi jel..Benim vajına hassas demekki....laelaelaelaelae
Canım dün hap verdi 3 gün hapı kullanıcam...Sonra jele geri dönücekmişim. Jelde önemliymişşş....Artık işim sansa kaldı vallahi....Ya tutarsa ya tutarsa ne diyim.....Aksilikler oldu hep..........Doktorum yıllık izindeydi aynı anda 2 doktora ulaşmaya calıştım felan ama kendı doktorum dun ızınden geldı içimi döktüm ona kızgınlıgımı dıle getırdım......Çok rahatlatıcı konuşuyor kendı doktorum dedimki adet olucakmısım gıbı karnım agrıyro hergın dedım..Allah korusun deme öyle dedi...bu bile moralllllllllopuyorumnanaktan
kızlar bayram gelır planlarınız ne?
gönlünü ferah tut tatlım dediğin gibi ya tutarsa.....
okadr çok mu kaşınıyor dediğine göre yani sallanıyor demişsin de....
aman canım sende takma işte bebeğin senledir inşallah
kızlar bayram gelır planlarınız ne?
Özcüm sen 24 ünde transfer oldun tatlım..12.gün sayarsak 7.eylülde test yapacaksın normali bu zaten....12 gün bekleme süreci oluyor malum....
Ama 5.gün embriyorosu olursa 10-11 günde sonuç belli olabiliyormuş...Bizlerinki 3.gün embriyorsu :))))
hayır canım 7 sı 14 gun oluyooo say bak..
He he he he senden gelip 1 çift şöyle frapan ayakkabı almak Özcüm :)))alkisalkisalkis
al en sevdıgım musterım ol benımmm
laf aramızda ıtalyadan yenı ayakkabılar geldııı super valla... ama ben gıyemıyorum o kadar topuklu...ayaklarım cok sısıyo rahat edemıyorum...babet tercıhım genelde...
ben hep sımdıye kadar olan testlerımı 14 gunde yaptırdım ama.....sımdık herkesler yapar ben kalırsam catlarım sankım hı hı hı..
kıslarr acil çıkmam lazım tahlillerimi yaptırıyorum hastaneye gitmem lazım dönüşte girebilirsem konuşuruz hoşçakalın
5 ıde pazar gelıyo hastaneye gıtmeye usenırım valla en ıyısı adetım gelmemıs olursa...6 sında yaptırırım pazartesı ınsss...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?