Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

Ada can huuu ben öyle 3 litre su içemiyorum....
İçtiğim anda hemen wc ihtiyacım gelıyor ,işyerimdede wc alt katta merdiven inm çık in çıkkkkkk su içicem ofiste dolap üst katta hep merdiven var anlayacagım zaten idrara çok cıkarım ben su ıcınde felaket o yuzden ıcmıyorum napım....teyzesiiii bugün 6.günümmmmmmmm

bu arada kapatalım bu konuları derken kasıntı agrı sızı transfer konusmak ıstemıyorum ben sıkıldım....yanlış anlamasın adacımmmmmmmmmmmmmmm

anlıyorum senı kusum ama coook takıyosun oldu olmadı tuttu tutmadı...bıraz rahat bırak kendını tatlım....ıns hersey guzel olacak bende ınan coook ıstıyorum sonucunun guzel olmasını ama dunyanın sonuda deyıl oyleee dusun...
ben kendımı olursa surprız olsuna modladım canım...
ıns sonu hepımızınde coooooooooooook guzel olur..rabbım n eylerse guzel eyler...hep guzel seyler dusun olumsuz dusunme...

gönlünü ferah tut tatlım dediğin gibi ya tutarsa.....
okadr çok mu kaşınıyor dediğine göre yani sallanıyor demişsin de....
aman canım sende takma işte bebeğin senledir inşallah

Özcüm sen 24 ünde transfer oldun tatlım..12.gün sayarsak 7.eylülde test yapacaksın normali bu zaten....12 gün bekleme süreci oluyor malum....
Ama 5.gün embriyorosu olursa 10-11 günde sonuç belli olabiliyormuş...Bizlerinki 3.gün embriyorsu :))))

hayır canım 7 sı 14 gun oluyooo say bak..

hayır canım 7 sı 14 gun oluyooo say bak..

Dogru canım benım dogru dıyorsun 30-31 agustosu es geçmişim ben....
Şöyle bir durum var ama Özcüm,12 gün test yapılıyor pozitif ise 2 gün yani 14 gün sonra tekrar gidip test yaptırıyorsun canım o zaman kesinleşiyor....Tam olarak emin olmak için sende elham yapam diye net olsun dıye 14 gün demiştir doktorun

al en sevdıgım musterım ol benımmm
laf aramızda ıtalyadan yenı ayakkabılar geldııı super valla... ama ben gıyemıyorum o kadar topuklu...ayaklarım cok sısıyo rahat edemıyorum...babet tercıhım genelde...
He he he he senden gelip 1 çift şöyle frapan ayakkabı almak Özcüm :)))alkisalkisalkis

ben hep sımdıye kadar olan testlerımı 14 gunde yaptırdım ama.....sımdık herkesler yapar ben kalırsam catlarım sankım hı hı hı..

ay ben severim topuklu ayakkabıyı ama işe gelip giderken zor oluyor vallahi....O yurtdışı takılıyoruz bakıyorumda :))) kızlarla hemen gelelımmmmmm....:teytey:kilo olunca çok iyi oluyor topuklu ayakkabı popoyu kaldırıyor......Bende genelde convers gıyorum...Hehe şöyle taşlı babetlerinizde vardır sizin en güzellerini kendine seçersin sen varya sennnn

5 ıde pazar gelıyo hastaneye gıtmeye usenırım valla en ıyısı adetım gelmemıs olursa...6 sında yaptırırım pazartesı ınsss...

kıslarr acil çıkmam lazım tahlillerimi yaptırıyorum hastaneye gitmem lazım dönüşte girebilirsem konuşuruz hoşçakalın

ben hep sımdıye kadar olan testlerımı 14 gunde yaptırdım ama.....sımdık herkesler yapar ben kalırsam catlarım sankım hı hı hı..

pozitif olursa durumumuz bizde seninle 14.gün test yaptırırz kesinleşir durumumuz...Çok duyuyorum degerler heran değişebiliyormuş..Hayırlısı olsunn.
Aman sen geri kalma sakınahihoyyyt

kıslarr acil çıkmam lazım tahlillerimi yaptırıyorum hastaneye gitmem lazım dönüşte girebilirsem konuşuruz hoşçakalın

tamam canım kolay gelsin sana..Dikkat et görüşürüz.opuyorumnanaktan

5 ıde pazar gelıyo hastaneye gıtmeye usenırım valla en ıyısı adetım gelmemıs olursa...6 sında yaptırırım pazartesı ınsss...

İnşallah cnaım olmayacaksın bu topicte göz yaşı olmasın artıkkkkkk olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…