Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

kız evde ayakkabılık dolu kıler dolu hatta yazmaya utanıyorum gardorop bıle dolu gıymedıgım bıgun gıyerın dedıgım o kadar cok kı ayakkabı...ıtalyayla yenı anlastı sırketttt ben cok begendım ama daha almadım...cok ıddaalı ayakkabılar...

takmamak elde olsa zaten salla gitsin derim ama bu rapor bizim için çok önemli....

valla kuzum...bak şimdi benim gördüğüm kadarıyla ben aşılama için çıkardım ama sırada tüp bebek için bekleyenlerde vardı....
bir sürü belge istediler benden, saydın önceden tüpte ekstra işte ne bileyim önceden aşılama belgelerini ve eşinin sonuçlarını ve üroloji sonuçlarını istiyorlar, sonra kurula giriyor, kuruldan yaklaşık 1 hafta sonra çıkıyor ve aşılamada 1 ay ama tüpte geçerlilik süresini bilmiyorum. 1 fotokopiyi aslı gibidir onaylıyorlar...bir nüsha ile ilaç alıyorsun ve ilacın %50 sinin karşılıyor devlet, aşılamalarda gonal 1500 birim veriypolra, tüpte 3000 birim...neyse diğer nüshada aşılama yada tüp yapılacak yere...ki onlarda rapor haricnde benden o belgelerin fotokopilerini tekrar aldı... ürolojinin rapor çıkardığını hiç duymadım kuzum...çok iyi haber vermiyorum kusura bakma nolur

şimdi gidiyorum hastaneye zaten hesap sorucam

yanlış anlamayın sakın sizin adınıza çok sevinçliyim ben kendim için yazdım onu[ (( ]

yok canım neden yanlış anlayalım..Hepimizin suanda tek derdi annelik....Buda çok dogal....Unutma herkes bir yerlere gelebilmek için çok emek sarfediyor belki burada detaylı anlatmıyoruz yazmıyoruz ama bizlerde bu aşamalara kolay gelmedik...Dışardan göründüğü gibi hiçbirşey kolay değil......opuyorumnanaktan boşver düşünme sen bunları bebegin için deger....

Özcüm gel beraber oryantal oynayalım ne dersin :)))))

Adacım gelmişşş geçmişi okuyor oku canım okuuuuuuu hem sayfaları doldurdum

ayıp kız ayıp aç gözlü seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kolleksiyonmu yapıyorsun yada sanatcılaramı özendinnnnnnnnnn sahne için ayırdıysan bilemem yaniiiiiiiiilaelaelaelaelae

aslında bıraz acgozluluk oldu ama dayanamıyorum ama banım dısardan aldıgım ayakkabımda cok....ayyy bıde gıysem ozan evdekılerle kendı ısının patronu plursun dıo...
ayyyy bıde ben yıne ruya gordummm hayır deyın kızlar...
evdekı butun halılaarımı yolluklarımı denızden cıkardım...okudun mutluluk demekmıs halı denızde ıyıyımıs ıns hayır olsun yaa
ac tavuk ruyasında darı gorurmus ona dondum valla....
ayıp kız ayıp aç gözlü seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kolleksiyonmu yapıyorsun yada sanatcılaramı özendinnnnnnnnnn sahne için ayırdıysan bilemem yaniiiiiiiiilaelaelaelaelae

Allahım hayırlara vesile olmasını nasip etsin güzelim...Ne güzel rüyalar görüyorsun sen öyle maşallah..........Bende rüya görüyorum karşışık hep olumsuz nedıyım hayır olsun:lepi
takılmıyorum artık...

bende cok takmıyorum ben harsekılde MUTLU BIR KIZIM hersey rabbımden artık bunu ogrenelı cooooook oldu ben butun kalbımle rabbımden dılıyorum hersey onun takdırı....guzel allahım ıstedıgım herseyı nasıp ettı sımdıye kadar...en onemlısı saglıgım yerınde ve vee bana anlayıslı kocaman kalplı bı es nasıp ettı...zor gunlarımız olduuu cok zor zamanlarımız rabbım hep yanımızda oldu..hısettım...yıne yanımda bılıyorum bıgun dualarımızı mutlaka bızım ıcın hayırlısıyla kabul edecek ıns...
ona ınanıyorum ona sıgınıyorum...guzel alahım kucaklarımızı bos bırakmasın ıns...ısteyen dıleyen herkese bu mutlulugu nasıp etsın.....

sonuç olumlu yada olumsuz lütfen gözyaşı olmasın tatlım...Ben şuana kadar aglamadım ısrarlıyım gözyaşı olmayacakkkkkkkkkk dilerim Allahtan mutluluk gözyaşlarımız olur.amin
ıns tatlım sevıncden aglayalım hep beraber...ben onun ıcın cok kaptırmıyorum...sonucda negatıfden cok daha kotu seylr yasadım onun ıcın kotusunude atlatırım...ıyısıne bayılırım heralde...

bayramda n yapıyosunuz planınız ne dıyorum kımse bısıy yazmıyo aman herkes evde olacak sanırsam....

ıns tatlım sevıncden aglayalım hep beraber...ben onun ıcın cok kaptırmıyorum...sonucda negatıfden cok daha kotu seylr yasadım onun ıcın kotusunude atlatırım...ıyısıne bayılırım heralde...

bayramda n yapıyosunuz planınız ne dıyorum kımse bısıy yazmıyo aman herkes evde olacak sanırsam....

Canımcım yerim seni ben inşallah canım inşallah bencede takma...Amin...Olacağı varsa olur....Pozitif olsunda sen bayıllllllllllllllllllllllllllllllll emiiiiiiiii biz ayıltırız seniopuyorumnanaktan
Bayramda tekirdağa gideceğiz sanırım...Öyle planlarımız,bu yorgunlugu atmak istiyoruz yinede nasip kısmet...ay herkes bozulacak bayramd ayok olursakk.Alışkınız biz bayramda kapı kapı dolaşıp ziyaret etmeye herkeside alıştırdık ama napalım.....anlayış gösteririler sanırsam..

bencede takılın karı koca neler yasadı kac gun stres sıkıntı ıns guzel haberler alırsınızda cıfte yaparsınız baryramı....bız arıfe 04:00 de kadar ısyerındeyıl kaderımız...sabahda odemıse gıderız dedeye gıdemedıkya ayagı kırıldı hanı....ordan bı bozdag yaparız donerız...hamıle olursam evdeyız tosunum benı hıcbıyere goturmez oncekı gebelıklerden vukaatlıyım ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…