bencede takılın karı koca neler yasadı kac gun stres sıkıntı ıns guzel haberler alırsınızda cıfte yaparsınız baryramı....bız arıfe 04:00 de kadar ısyerındeyıl kaderımız...sabahda odemıse gıderız dedeye gıdemedıkya ayagı kırıldı hanı....ordan bı bozdag yaparız donerız...hamıle olursam evdeyız tosunum benı hıcbıyere goturmez oncekı gebelıklerden vukaatlıyım ya...
yazık esı falan hıc donmuyomu acaba eve o haber verseydı keske ben ozelıne yazdım o gun numarasını versın dıe ben yazdım o cıktı topıkden...
canım ya rabbım yardımcısı olsun ıns ıkız gebelık sıkıntılı oluyooo... yasadım bılıyorum ıns sonu guzel olsun...
asucum ne haldesin yaaaaaa( özcüm haklısın canım iki tane can taşıyor işi zor..Eşininde aklına gelmemiştir siteye girip haber vermek tatlım....Belki telaşeleri vardır adamcagızda koştuıruyordur..Hayırlısı ile herşey yolunda gitsin varsın biz geç haber alalım.....Ben hiç hamile kalamadım bu güne kadar............Nette görebildim çift çizgiyi nede kanda belirtileri daha yaşamadım..Allahım hakkımda hayırlısı ne ise onu verisn...Hamilelik nasıl birşey diye merak bile ediyorum ne olursa olsun önemli olan sonunu getirebilmek....
devin79 .!.:kuzucumm kızma...dünden beri yatırdılar beni hiçbişey yapamadım..eşim şimdi geldi de hemen bilgisayarı istedim..ben iyiyim arkadaşlar...yatmaktan tutuldum ve sıkıldım sadece...dün sabah transferim oldu... hatta sonrasında şu parlaklık senin bebeğin dediler...yıldız gibi parlıyordu...3 tane de dondurdular...4 eylülü bekliyorum...garip bir his içindeyim kımıldamaya korkuyorum düşecek diye özlem naptı ne durumda???sizler nasılsınız??cicoş sen nasılsınnn? adacımmm sen nasıl oldun ???
hosgeldın betusummmm hayır dıyelım hayır olsun...cicoşum orada mısın ben geldim huuuu!!!!
Dün gece bir rüya gördüm tuhaftı.....
Kendimi hamile gördüm hatta size buradan yazıyorum ben yarın doğuma gidiyorum diye ama sonra karnıma bakıyorum doğuracak kadar büyük değil "herhalde dr bana yanlış tarh verdi" diyorum kendi kendime... Dr a gitmeye uğraşırken uyandım tabiii....
Bütün gün aklım zaten bu konuyla dolu yetmedi gecelerimi de ele geçirdi.. Allah sonumu hayır etsin!!!!! bilmiyorumkismile
hosgeldın betusummmm hayır dıyelım hayır olsun...
kızlar kusura bakmayın ben bugün neredeyse hiç gelemedim. ama çok karışık durumdayım iş yerinde. birkaç hisse devri olayı var, avukatla çalışıyoruz ve çok karıştı herşey. şimdi biraz yemek molası verdik de geldim. geçmişe henüz bakamadım, herşey yolunda mı?
betusum evdeyım bennnn
İyileştim tatlım çok şükür... Sen nasılsın? Minik yıldızımız nasıl?
sabahdan berı pc basındayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?