Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

yazık esı falan hıc donmuyomu acaba eve o haber verseydı keske ben ozelıne yazdım o gun numarasını versın dıe ben yazdım o cıktı topıkden...

canım ya rabbım yardımcısı olsun ıns ıkız gebelık sıkıntılı oluyooo... yasadım bılıyorum ıns sonu guzel olsun...

İnşalalh tatlım...maksat dinlenmek herşeyden uzak olmak.....
Hamiş olursam eger gidemeyiz.......Hamiş değilsemde cidden iyi gelir...........
Sen hamiş kalda evde geçir ne olucak yani.......yeterki hamiş kalalımmmmm...
Ben evde olmaya razıyımmmm...Sende bayramandan önce alacaksın güzel haberi bitanem.....Çok heyecanlıyımmmmmmmmhihoyyythihoyyyt

yazık esı falan hıc donmuyomu acaba eve o haber verseydı keske ben ozelıne yazdım o gun numarasını versın dıe ben yazdım o cıktı topıkden...

canım ya rabbım yardımcısı olsun ıns ıkız gebelık sıkıntılı oluyooo... yasadım bılıyorum ıns sonu guzel olsun...

asucum ne haldesin yaaaaaa ( özcüm haklısın canım iki tane can taşıyor işi zor..Eşininde aklına gelmemiştir siteye girip haber vermek tatlım....Belki telaşeleri vardır adamcagızda koştuıruyordur..Hayırlısı ile herşey yolunda gitsin varsın biz geç haber alalım.....Ben hiç hamile kalamadım bu güne kadar............Nette görebildim çift çizgiyi nede kanda belirtileri daha yaşamadım..Allahım hakkımda hayırlısı ne ise onu verisn...Hamilelik nasıl birşey diye merak bile ediyorum ne olursa olsun önemli olan sonunu getirebilmek....

haklısın canım onemlı olan sonunu getırebılmek ben ılk pozatıf aldıgımda yok dedım saka ama oyle deyıl onemlı olan sonu...

Canlar selam ben geldim... Ama yine kimsecikler kalmamış burada...
Cicoş dün apar topar gitti ama bugün gelmiş maşaallah bomba gibi....

Devincim nihayet sesin çıktı çok sevindim... 4 eylülde güzel haberleri verirsin inşallah Bayram şenlikli geçsin....

Schatze canım o senin bahsettiğin tüp bebek yaptırabileceğini gösteren bir belge... Bende de var o belgeden ama tüp bebeğe başladığında yeniden bir ilaç raporu çıkarman gerekiyor bu raporu çıkarırken diğer belgeyi istemiyorlar yani benden istemediler... geçen hafta başvurdum ben rapor için.... Ama rapor için rahim filmi istiyorlar eğer bu film yoksa hemen çektir adetin ilk 10 günü çekiyorlar... Eşine ait en az 3 adet sperm analizi istiyorlar biri yeni yapılmış olmalı...
bazı üniversite hastaneleri dışarıdan hastalara rapor vermiyor... Ama benim Ankarada gittiğim hastane dışarıda yaptıracağız dediğimizde 200tl bağış!!!! karşılığı verdiler 1 haftada çıkar dediler... Isparta Ankaraya yakın eğer Oradan çıkartamazsan Ankaraya git bence...

Eylülde başlayacaksın rapor için bir an önce başvur geç kalma.....

cicoşum orada mısın ben geldim huuuu!!!!
Dün gece bir rüya gördüm tuhaftı.....
Kendimi hamile gördüm hatta size buradan yazıyorum ben yarın doğuma gidiyorum diye ama sonra karnıma bakıyorum doğuracak kadar büyük değil "herhalde dr bana yanlış tarh verdi" diyorum kendi kendime... Dr a gitmeye uğraşırken uyandım tabiii....

Bütün gün aklım zaten bu konuyla dolu yetmedi gecelerimi de ele geçirdi.. Allah sonumu hayır etsin!!!!! bilmiyorumkismile

hosgeldın betusummmm hayır dıyelım hayır olsun...

kızlar kusura bakmayın ben bugün neredeyse hiç gelemedim. ama çok karışık durumdayım iş yerinde. birkaç hisse devri olayı var, avukatla çalışıyoruz ve çok karıştı herşey. şimdi biraz yemek molası verdik de geldim. geçmişe henüz bakamadım, herşey yolunda mı?

Hoşgeldin tatlım ben de geçmişi çok okuyamadım.... Sen işlerini hallet güzelim.....

Adacım işlerini hallet bitanem kolay gelsin sana...)))

Uuuu betişim gelmiş hoşgelmiş sefalar getirmişşşşşşşşş naber şekerimmmmmmmmmm iyileştinmi bakayım sennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…