Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

ay kızlar geldim geçmişe hala bakamadım.

devincan dan haber var mı, özcüm cicoşum annelik nasıl gidiyor kızlar.

betişim sen nasılsın...

bu arada hamile olan arkadaşımın kanaması varmış biraz ve baya da ağrısı varmış belde kasıklarda inşallah kötü bişi yoktur. ben burdan bir ilaç adı buldum düşük önleyici iğneymiş onu sor doktoruna dedim. şimdi hastaneye gidiyor inşallah güzel haberlerle gelir kuzum

Annelik iyi gidiyor tatlım :)) Yuvarlanıp gidiyoruz bebişimizle:))
Allah yardımcısı olsun arkadaşının........İnşallah kötü bişey yoktur...,
Bizi haberdar et canım....

Ayy canım ya çok üzüldüm inşallah birşey olmaz bebeğe.... Evet kanama olduğunda verilen bir iğne var kanamayı kesiyor inşallah geç kalmamıştır.....

Devincan nihayet dün gösterdi kendini evde dinleniyormuş......

adacanım ıyı gıdıyo sanırım bıyaramazlık yok bakalım beklemedeyızzzzz....ıns kuzucugumda ıyıdır..

adacanım ıyı gıdıyo sanırım bıyaramazlık yok bakalım beklemedeyızzzzz....ıns kuzucugumda ıyıdır..

aman canım lütfen çok düzenli beslenin ihmal etmeyin.

sanırım prtoein ağırlıklı beslenmek gerekiyormuş. ben tam tersi sebzeye ağırlık vermiştim, kabız olmamak için :)

o zaman özcüm, bol bol incir yiyiyorsun bir de ananas. üstüne de günde en az 3 lt su. bak nasıl geçirecek :)

kızlar ben nasıl tatlı yorum gece uykudan uyandım nasıl ceker canımmmm tahın helva karıstırıp yedım yaaaa...

adacanım bak suya varım gunde 10-15 bardak su ıcerım severımde cok suyu...ıncır bugun pazardan alırım zaten onuda tuketıyorum canım kuru deyılde taze ıncır yıyorum ıse gıderken alırım....ananası daha almadım nasıpse onuda alacagım bugun...bıde benden sulu bır akıntı gelıyo yaa bembeyaz bısey ne kı o
o zaman özcüm, bol bol incir yiyiyorsun bir de ananas. üstüne de günde en az 3 lt su. bak nasıl geçirecek :)

vallahi kızlar her sabah süt içiyorum...oda şişiriyor :)))))))))) eşime diyorumki amma çok gaz kaçırıyorum biryerlerden hava alıyorum kaçak var :)))))kaydirigubbakcemile3

kızlar meraba, nasılsınız

hoşgeldin nanecim :)

özüm tamamdır çok doğru yoldasın. taze incir harika ben de aynen öyle yapıyorum :) ananası ihmal etme tutunmaya yardımcı derler.

sulu akıntı da doğal. çok hormon aldık ve çok sayıda yumurtamız oluştu. bu yumurtlardan bazıları tam olgunlaşmamış olduğu için alınmadı ve bırakıldı içerde. onlar da östrojen salgılıyor ve bu da sulu beyaz akıntıya neden oluyor. sen merak etme içini ferah tut :)

ya bız n zaman banyo yapacaktık ufff yaa kokacagım valla bu sıcakda...

Hım sormadın mı hastaneye canım bana kimse bişey demedi...Transferden sonra bir kagıt verdiler orada duş alabilirsiniz yazıyordu..Cuma transferım oldu ben pazar ögleden sonra duş aldım..napimm..dünde aldımm...ara sıra hafif soguk su ile belden aşaımı yıkıyorum kaşıntım varya :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…