Sallansın biraz ne çıkar doğduğunda biraz oynak olur o kadar!!!!
ay kızlar geldim geçmişe hala bakamadım.
devincan dan haber var mı, özcüm cicoşum annelik nasıl gidiyor kızlar.
betişim sen nasılsın...
bu arada hamile olan arkadaşımın kanaması varmış biraz ve baya da ağrısı varmış belde kasıklardainşallah kötü bişi yoktur. ben burdan bir ilaç adı buldum düşük önleyici iğneymiş onu sor doktoruna dedim. şimdi hastaneye gidiyor inşallah güzel haberlerle gelir kuzum
ay kızlar geldim geçmişe hala bakamadım.
devincan dan haber var mı, özcüm cicoşum annelik nasıl gidiyor kızlar.
betişim sen nasılsın...
bu arada hamile olan arkadaşımın kanaması varmış biraz ve baya da ağrısı varmış belde kasıklardainşallah kötü bişi yoktur. ben burdan bir ilaç adı buldum düşük önleyici iğneymiş onu sor doktoruna dedim. şimdi hastaneye gidiyor inşallah güzel haberlerle gelir kuzum
bırazdan gıderım canım sabahdan berı pc basında yım yemek yemedım daha...tembellık ettım bugunnnnSen pek alışkın değilsin evde oturmaya!!!! Valla ben de sıkıldım artık hep evde otur otur... Okullar açılsın diye bekliyorum
bırazdan gıderım canım sabahdan berı pc basında yım yemek yemedım daha...tembellık ettım bugunnnn
adacanım ıyı gıdıyo sanırım bıyaramazlık yok bakalım beklemedeyızzzzz....ıns kuzucugumda ıyıdır..
o zaman özcüm, bol bol incir yiyiyorsun bir de ananas. üstüne de günde en az 3 lt su. bak nasıl geçirecek :)
kızlar meraba, nasılsınız
adacanım bak suya varım gunde 10-15 bardak su ıcerım severımde cok suyu...ıncır bugun pazardan alırım zaten onuda tuketıyorum canım kuru deyılde taze ıncır yıyorum ıse gıderken alırım....ananası daha almadım nasıpse onuda alacagım bugun...bıde benden sulu bır akıntı gelıyo yaa bembeyaz bısey ne kı o
ya bız n zaman banyo yapacaktık ufff yaa kokacagım valla bu sıcakda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?