hoşgeldin nanecim :)
özüm tamamdır çok doğru yoldasın. taze incir harika ben de aynen öyle yapıyorum :) ananası ihmal etme tutunmaya yardımcı derler.
sulu akıntı da doğal. çok hormon aldık ve çok sayıda yumurtamız oluştu. bu yumurtlardan bazıları tam olgunlaşmamış olduğu için alınmadı ve bırakıldı içerde. onlar da östrojen salgılıyor ve bu da sulu beyaz akıntıya neden oluyor. sen merak etme içini ferah tut :)
Şaka maka acayip şiştim ben kızlar,bebiş tutarsa tamam ama tutmazsa bu kılo ile yaşamam imkansız.....Tekrar tedavı gerekırse yıne ye iç kılo al...anam hamile kalamadan hamiş gibi gezinirim yoksa........Bebiş tutsın diyede yiyorum offffff
sagol tatlım yaaa ıcımı ferahlattın...sey bıde bu ıgne varya yaptıracagım 28 ınde o ıgneden 7 gun sonramı tahlıl yaptırayım bana 7 dedı ama 14 gun oluyo benım gonlum 3 de yaptırmak nasıl olacak bılemedım
ada yine kuş olmuş uçmuşşşşşşşşşşşşş
Betişşşşşşşşşşş sende seyretmeyemi geldin yazsana anacımmmmmmmmmmmmm
Geldim cicişim geldim.. Bizimki coştu yine uçak bileti bakıyordum
kım costuuuu...bayrama ıstanbula mıııı.
ayda yılda bir olsada muhakkak ara azıcık zamanından ayırda, öldünmü kaldınmı diye sor ara sıra adımı kalbine yaz beni unutma minik kelebeğim kendini hissettir lütfen.....çok beklettin bizi artık gel yaaaaa
Kim olcak Ferhat coştu yine.... Bu hafta sonu tatil yapacakmışşşş!!!!!
SLM xbety ne hatırladınmı bniii mayısta tüp bevbbeeekk.... topiğinden nasılsın canım tedavidemisin şu an sonuçmu bekliyorsunuz
ohhhh ne güzel iş vallahiiiii sende gidecekmisin ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?