Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

benim hastane kuralları çok serbesttttttttt çok esneklerrrrrkaydirigubbakcemile3 yorum yapamıycam o yüzden..........

sagol tatlım yaaa ıcımı ferahlattın...sey bıde bu ıgne varya yaptıracagım 28 ınde o ıgneden 7 gun sonramı tahlıl yaptırayım bana 7 dedı ama 14 gun oluyo benım gonlum 3 de yaptırmak nasıl olacak bılemedım

Şaka maka acayip şiştim ben kızlar,bebiş tutarsa tamam ama tutmazsa bu kılo ile yaşamam imkansız.....Tekrar tedavı gerekırse yıne ye iç kılo al...anam hamile kalamadan hamiş gibi gezinirim yoksa........Bebiş tutsın diyede yiyorum offffff

ada yine kuş olmuş uçmuşşşşşşşşşşşşş

Betişşşşşşşşşşş sende seyretmeyemi geldin yazsana anacımmmmmmmmmmmmm

kusum abartma yemeyı bunun sonrasıda varrrr ona goreeee...suyu cok ıc hakıkaten zorsa ısyerınde sebıle gıtmek yanına al 1.5 lt pet sıse dayan suyaaaa

tatlım benim hormonlar şişiriyor maalesef. aman bebişin seninle kalsın da sen zaten şişicen bol bol :))))))))

canım çatlatma iğnesi bhcg içeriyor. sen doktoruna sor ne zamana etkisi geçer diye, testi ona göre yaptır.

ah Özcüm ah ben kaşıntı geçsin diye hap kullanıyorum simdi sarı akıntım gelıyor mesela anladımkı ıcerıde kalanları hap dısarıya atıyoır...

ayda yılda bir olsada muhakkak ara azıcık zamanından ayırda, öldünmü kaldınmı diye sor ara sıra adımı kalbine yaz beni unutma minik kelebeğim kendini hissettir lütfen.....çok beklettin bizi artık gel yaaaaa

Çok acele etme gülüm gör bak 2-3 haftaya kadar neler yapacak bu yaramaz sana!!!!

SLM xbety ne hatırladınmı bniii mayısta tüp bevbbeeekk.... topiğinden nasılsın canım tedavidemisin şu an sonuçmu bekliyorsunuz

SLM xbety ne hatırladınmı bniii mayısta tüp bevbbeeekk.... topiğinden nasılsın canım tedavidemisin şu an sonuçmu bekliyorsunuz

Ayy canım htırlamaz mıyım? Hoşgeldin tatlım.. Nasılsın, Bebiş nasıl cinsiyeti belli oldu mu?

Yok canım başlamadım tedaviye... ben eylülde başlayacağım daha....

anam ben gıdıyorum dıyorum....kımse benımle ılgılenmıyoooooo....bak gercekden gıdıyorum haaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…