ısyerının yuzde ellısı esımın yarısı ege bolge bayılıgının ortak yanııı
Catdog,cnm nasılsın?
varmı bir gelişme???inşallah herşey yolundadır.dualarım seninle...sen başaracaksın vee bize umut olacaksın.sen öncü birliktesin unutma...
kızlar hepinize selamlar; güzel haberlerle geldim bugün kanamam olunca akşam yaptırdığım testte
8.gün değerim 44 çıktı.çok sevindim tabi bu duyguyu tarif bile edemiyorum.ama sabah kıpkırmızı kanamam olduğu için de çok korkuyorum.kızlar nasıl değerim, inşallah yükselir...
Yol kankim Adacana;
tanıştıgımız gün tanbışmamızın şerefine kocaman bir dili pasta yiyelim ne dersin???
nasılsa gelmiş kilolar...D
sigarayı bırakabilmiş olmak muhteşem bir şey.5-10 kilonun lafımı olur degil mi?
hem nasılsa kilo alcaz,,,daha sonra veririz.hayatımda hiç bu kadar kilo almak istememiştim.çocuk konusu gibi kilo da takıntımdı:)))
Özlemcan sen çok keyifli bi iş yapıyosunnn???bayılırım ayakkabılara:))) insanlarla ugraşmak her sektörde çook zor gerçekten.
Loneliness yıldız avcılarının arasına hoşgeldin;
bizler yol arkadaşıyız.hikayelerimizin üç aşağı beş yukarı birbirine benziyor..
sen çıtırlar grubundasın ama!!! tedaviye başlamadan gelir inşallah kuzuccunn.)
Catdog;
ben o aşamaya hiç geçemedim neler olur hiç bilmiyorum.Adaege gelince bu konuda bilgi verir sanıyorum...
ayyy heyecan yaptım inan..çok canı gönülden diliyorummm.dua ediyorum senin için..
hayırlı haberle inşallah..
loneliness
Tüp bebek gerçekten garanti degil ama olması için vesile bence.
ilaçlar tedaviler hepsi vesile...
umarım tedavi öncesi beklerken bir mucize yaşarız.
benim Eylülde tedaviye başlayacagım.burda 3 kişiyiz eylülü bekleyen
3 can:))Adacan,Özlemcan,Suziecan
Adacan ben ve catdog florence nightanglede tedavi oluyoruz.dünya tatlısı çok temiz kalpli içinde allah korkusu olan ,,,insanı vasıflarını kaybetmemiş bir doktorumuz var:)))
nasıl tarif uydumu kızlar????
Özlemcan izmirde...
ücret tedaviye göre degişiyo sanırım (2500 dolar+ilaçlar) ama bu çook yuvarlak bi rakam
Catdog;
ben o aşamaya hiç geçemedim neler olur hiç bilmiyorum.Adaege gelince bu konuda bilgi verir sanıyorum...
ayyy heyecan yaptım inan..çok canı gönülden diliyorummm.dua ediyorum senin için..
hayırlı haberle inşallah..
loneliness
Tüp bebek gerçekten garanti degil ama olması için vesile bence.
ilaçlar tedaviler hepsi vesile...
umarım tedavi öncesi beklerken bir mucize yaşarız.
benim Eylülde tedaviye başlayacagım.burda 3 kişiyiz eylülü bekleyen
3 can:))Adacan,Özlemcan,Suziecan
Adacan ben ve catdog florence nightanglede tedavi oluyoruz.dünya tatlısı çok temiz kalpli içinde allah korkusu olan ,,,insanı vasıflarını kaybetmemiş bir doktorumuz var:)))
nasıl tarif uydumu kızlar????
Özlemcan izmirde...
ücret tedaviye göre degişiyo sanırım o yüzden tam bi rakam yanlış olur sanırsammm
selam kızlar hepınıze tatlı uykular ben eve yenı geldım ayyyy kusumlaaaa nasıl gezdık valla cok ıyı geldı bana sagolsun yorgunum falan demedı canımmmmm...tabıııı bu saat oldu ben uyumadım daha sabah uyanmak cok zor olacak...catdog canım coksevındım katlanır ıns daha sekızıncı gunmus bak....ınanıyorum hersey hersey cok guzel olacak bız arkandayızzz unutma...allah rahatlık versın kankalarrrrrr sabah gorusuruz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?