Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

canlarım ben çıkıyorum eşim uyandı yemeği hazırlıyım acıktım da valla.

özlemcim sana güzel bir haftasonu tatili diliyorum bol bol dinlen, kistin gidişini kutla.

suziecan sen de güzelce dinlen bir de çizgiyi belirginleştir e mi :))))

catdog, she sizin de kanamalarınız inşallah yerleşme kanamasıdır canlar..

schatzie canım sana da güzel bir h.sonu diliyorum, hepinizi öpüyorum kendinize dikkat edin yol kankalarımmmm :)

oyle canım ama yolun basındayız daha ve bak planlarımızda olmayan bırcok sey cıktı...allah bereket versın ısımız guzellllll gencız sımdı n yaparsak n kazanırsak tedavıye bır ev parası harcadık fazlasıyla uzuluyorum esım cok ıyı nıyetlıdır benım oda belkı cocuga harcayalım dıye nasıp edıyo allah belkı de dıyoooo

çok duygulanarak okudum. hikayemiz çok benzer ama ben senin kadar cesaretli değilim. ama belki de daha sabırlıyım ya da şartlar onu gerektiriyor. ilk bir yıl çok sıkı korunduk. 1 yıl dolar dolmaz bebek denemesine başlayacaktık ve bunun için 3-4 ay öncesinden tüm kontrollerimi yaptırıp her şeyin normal olduğunu öğrendim ve folik asite başladım. doğum kontrol hapını da bıraktım etkisi olur bebeğe diye.ama yine de doğal yolla korunduk geri kalan sürede de.haziran ayında hamile kalacaktım, martta bebeğimiz olacaktı. çünkü ben öğretmenim, eylül ayına kadar bebeğime kendim bakacaktım. ay şaşmamalıydı, işi garantiye almalıydım. ben de ilk ay ovülayson testleri aldım. aynen senin yaptığın gibi gerekli günleri değerlendirdik. kesin hamileydim. midem bulanıyordu, aşeriyordum. hatta hayatımda ilk defa adetten 2 gün önce lekelenme şeklinde kanama yaşadım ve bu yerleşme kanamasıydı. ama o ne, 2 günün ardından resmen adet oldum. 7-8 gün önceden test yapmaya başlamıştım, hepsi negafatifti ama testler yanlıştır ya da daha erkendir diyodum. eşimle beraber çok yıkıldık. eşim inanamadı, nasıl olmaz olur ya dedi. okadar şey nereye gider. kendine kendine bir üroloğa gitmek istedi. ve biz de o zaman öğrendik gerekli sayı, hareket, morfoloji gibi terimleri. sayımız 300.000di. ürolog derhal tüp bebek dedi, aşılama bile olmaz. çıktıktan sonra hüngür hüngür ağladım. ama tek doktorla kalmadık, sonra başka bir yerde sayımız 3 milyon çıktı, varikosel dendi ameliyat dendi. başka bir doktor daha ve en son da bir profa gittik. varikosel değil dedi. aynen sizin doktorun dediği gibi, fiziksel bir özellik aynen boy kısalığı ya da saç rengi gibi dedi. ameliyatlık durum yok dedi.. vitamin, evicap,klomen verdi.bunları kullanın inşallah doğal yoldan olur dedi, çok umut verdi. olmazsa o zamana kadar tekrar gelin dedi. bu ilaçları kullandık ve denemediğimiz kür kalmadı. etmediğim dua da. her duyduğum duayı yaptım.
süremiz doldu ama gebelik olmadı. doktora gitmemiz gerekiyordu ama biz gidemedik. çünkü tam o süreçte her ikimiz de şehir ve iş değiştirdik.bebek olayını askıya aldık yani akışına bıraktık. ama bir yıl oldu hala olmadı.bu yıl hem ekenomik hem de diğer şartlar yönünden tedavi olmayı düşünmedik. olduğumuz yerde tüp bebek merkezi yok ve eşimin işleri çok yoğun, başka yere de gidemeyiz.yaşımız da çok geç değil.ben 26, eşim 28 yaşında. ve 2 yıllık evliyiz. çevremize ise bebek istemediğimiz için bulunacak bahane çok.işte böyle bir yıl daha doğal deneyeceğiz.hem 3 yıl dolunca tedavinin az da olsa bir kısm devlet tarafından karşılanıyor.bir sebep de geçen yaz 3-4 farklı yerde doktora gititk ve tahlil ve muayene faturaları falan eşimin iş yerine geliormuş, devlet kurumu erkek infertilitesi diye de yazıyormuş teşhis kısmında. eski işyerinde bu duurm öğrenildi ediye eşim çok rahatsız oldu.o yüzden bu taşındığımız yerde de benzer bir durum yaşamak istemiyoruz. tedavi olsak bile özel bir kurumda sadece kendi paramızla olacağız sanırım zamanı geldiğinde.onu anlayışla karşılıyorum. bir de benim de doktor ve hastane fobim var. ancak bir yıl daha olmazsa o zaman o acılara katlanabilirim diyorum.
işte benim hikayem böyle. Allah isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlat versin.

Yol kankim Adacana;
tanıştıgımız gün tanışmamızın şerefine kocaman bir dilim pasta yiyelim ne dersin???
nasılsa gelmiş kilolar...D
sigarayı bırakabilmiş olmak muhteşem bir şey.5-10 kilonun lafımı olur degil mi?
hem nasılsa kilo alcaz,,,daha sonra veririz.hayatımda hiç bu kadar kilo almak istememiştim.çocuk konusu gibi kilo da takıntımdı:)))

Özlemcan sen çok keyifli bi iş yapıyosunnn???bayılırım ayakkabılara:))) insanlarla ugraşmak her sektörde çook zor gerçekten.

Loneliness yıldız avcılarının arasına hoşgeldin;
bizler yol arkadaşıyız.hikayelerimizin üç aşağı beş yukarı birbirine benziyor..
sen çıtırlar grubundasın ama!!! tedaviye başlamadan gelir inşallah kuzuccunn.)

Son düzenleme:
loneliness canımhikayeni okudum; inşallah tez zamanda kavuşursun arkadaşım bebeğine

Catdog,cnm nasılsın?
varmı bir gelişme???inşallah herşey yolundadır.dualarım seninle...sen başaracaksın vee bize umut olacaksın.sen öncü birliktesin unutma...

kızlar hepinize selamlar; güzel haberlerle geldim bugün kanamam olunca akşam yaptırdığım testte
8.gün değerim 44 çıktı.çok sevindim tabi bu duyguyu tarif bile edemiyorum.ama sabah kıpkırmızı kanamam olduğu için de çok korkuyorum.kızlar nasıl değerim, inşallah yükselir...

Catdog,cnm nasılsın?
varmı bir gelişme???inşallah herşey yolundadır.dualarım seninle...sen başaracaksın vee bize umut olacaksın.sen öncü birliktesin unutma...

canım sağol, ben de hep dua ediyorum hepimiz için,
durum yazdığım gibi canım hala inanamıyorum

yükselekcek inşallah....olumlu düşün!!! olumsuz düşünüp ,olumsuzu çağırma.
iç sesinin olumsuz konuşmasına izin verme...
allahım inşallah pazartesi kesin sonuu alacağız senden...
buarada kendini oyalayacak şeyler yap zaman geçmez hakkaten.

tamam arkadaşım bakalım inşallah yükselir; artık her dakka test yaparım evde.
emre bey salı yap tekrar dedi.asıl test günüm yani.bakalım sonra ne olucak muayeneye mi çağırıyo emre bey hiç bilmiyorum prosedürleri nasıl?

hoşbulduk canım. amin...kendimle beraber herkes için dua ediyorum. burada yazılanları okuyunca bebeğim olsun da tedavi falan farketmez diyorum bazen. çünkü çok var burda 4. 5 tedavisine rağmen bebeği olmayan.

şu an tedavide olan arkadaşlar tedavi ücretlerini ve hastanelerini yazabilirler mi acaba?

Catdog;
ben o aşamaya hiç geçemedim neler olur hiç bilmiyorum.Adaege gelince bu konuda bilgi verir sanıyorum...
ayyy heyecan yaptım inan..çok canı gönülden diliyorummm.dua ediyorum senin için..
hayırlı haberle inşallah..

loneliness
Tüp bebek gerçekten garanti degil ama olması için vesile bence.
ilaçlar tedaviler hepsi vesile...
umarım tedavi öncesi beklerken bir mucize yaşarız.
benim Eylülde tedaviye başlayacagım.burda 3 kişiyiz eylülü bekleyen
3 can:))Adacan,Özlemcan,Suziecan
Adacan ben ve catdog florence nightanglede tedavi oluyoruz.dünya tatlısı çok temiz kalpli içinde allah korkusu olan ,,,insanı vasıflarını kaybetmemiş bir doktorumuz var:)))
nasıl tarif uydumu kızlar????
Özlemcan izmirde...
ücret tedaviye göre degişiyo sanırım o yüzden tam bi rakam yanlış olur sanırsammm

Son düzenleme:

çok sağol canım.inşallah tedaviden önce gelir bebekleriniz sizin de. tedavide olanlar da başarılı geçer inşallah.

selam kızlar hepınıze tatlı uykular ben eve yenı geldım ayyyy kusumlaaaa nasıl gezdık valla cok ıyı geldı bana sagolsun yorgunum falan demedı canımmmmm...tabıııı bu saat oldu ben uyumadım daha sabah uyanmak cok zor olacak...catdog canım coksevındım katlanır ıns daha sekızıncı gunmus bak....ınanıyorum hersey hersey cok guzel olacak bız arkandayızzz unutma...allah rahatlık versın kankalarrrrrr sabah gorusuruz....

canım arkadaşım; tüm içtenliğinle dileğin güzellikler için sağol darısı tez zamanda başına inşallah ve tüm arkadaşlarımıza hayırlısıyla:))))
canım tarif süper:lepi: emre beyi harika tanımlamışsınkaydirigubbakcemile3
Rabbim herkezi böyle insan doktorlarla karşılaştırsın inşallah....
sevgiler canım; eylül uğurlu gelsin inşallah:))))opuyorumnanaktan

Selam arkadaşlar ben burayı daha önce niye keşfedememişim... Çok keyifliymiş burası... Benden iyi "Yıldız Avcısı" mı olur 4 tüp ve bir doğal yoldan ( düşük) 5 hüsranım var bir türlü yakalayamadım o yıldızlar ben... Beceriksiz miyim ne!!!!!!!! 5. tüp denememi de eylülde yapacağım inş...

Özlemcim sen buralardaymışsın hiç haber vermiyosun bana.... Kistin geçmiş çok sevindim. Demekki tedaviye birlikte başlayacağız. İnş. bu kez hüsrana uğramayacağız...

Hepimiz üç aşağı beş yukarı aynı hikayelere sahibiz.... Ben de 2007 senesinde başladım bu yolculuğa.... Bize tüpten başka çareniz yok dediklerinde yaşadığımız şoku hiç unutamam elimizdeki sperm analizinde hep "0" lar vardı anlayamadık.... Aşılama bile olamadı tek çare tüp bebek... O gün bugündür hala uğraşıyoruz.. Ben zaten hayatta hiç birşeye kolay ulaşamadım hep zorlu aşamalardan geçmem gerekti bebeğime de bu şekilde kavuşacağım demekki..... 4 bitti 5'e geldi sıra umarım bu son olur bu mücadeleyi de ben kazanırım hepimiz kazanalım!!!!!!!!!

çok teşekkür ederim özlemcim; inşallah dediğin gibi hayırlısıyla katlanır değerim;
darısı hayırlısıyla sizin de başınıza arkadaşlar; dualarım hepimiz için:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…