Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

ben daha ısteyım evde aksamda muhabet selale ama...ben gezmelerdeyım fırsat buldukca gırerım

neyse eşim ben biraz uyuklıycam çok yoruldum dedi benim de işime geldi valla :)

özlemcim mesai kaçta bitiyor canım ya baya yoğun temponuz anlaşılan

ehehehe:)
Eylülde 6 silahşör olmak kulağa çok hoş geliyo.
Yol kankamm gülen yüzü tüm olumsuzluklara rağmen değerlendirdik bakalım sonunda biz de güler miyiz? Bu gülen yüz dönemleri hep bi aksilik olur biliyorsunuz?
ya gereksiz bi tartışma olur ya yorgun olunur:))
i positive yakalamak çoook güzeldi.bu sonuç yüzümde bir tebessüm olarak kaldı:)
Bakalım;
Mevla görelim neyler
Neylerse güzel eyler
transer sonrası modduna geçtim şimdi beklemek çok zooor olsa gerek...
kolay gelsin yol kankisi:)
bende biraz çıkıp alışveriş yapıyım..arada belki uğrarım...

eve gec gıttıgım ıcın yemek dı falan arkadan cay sagolsun bebgımın bogazı hıc dumaz evdekı mesaı baslıyoooo sukur maası guzel yoksa hıc cekemem....

sekız bucukda canım sorma cok yogun calısıyoruz...

mesleğine şimdi baktım o sırada sen yazmışsın. mağaza olayında saatler daha uzun oluyor canım haklısın. h.sonu çalışmıyorsun ama anladığım kadarıyla o iyi neyseki. mağazanın faaliyeti ne üzerine tatlım?

ay ne güzel söylemişsin yol kankisi ya, hep bir aksilik çıkar. benim denediğim dönem boyunca hiç unutmuyorum birinde eşim mesaideydi gelince gece yarısını geçiyordu zar zor yetiştirmiştik, birinde annesi bir yerdeydi ben gelip seni alırım demişti cinlerim tepeme çıkmıştı gitmenin zamanı mı şimdi diye onda da bütün gece zırladım sinirlerim bozuldu geç saatte tatsız bir şekilde görev olarak değerlendirmiştim. bir defasında da yine birşey çıkmıştı unuttum şimdi hep birşey çıkar doğru dedin.

transfer sonrası mod derken çok iyi demişsin. tedavinin en yorucu kısmı oydu bence, gerçi her ay benzerini yaşıyoruz deneyimliyiz :)))))

iyi alışverişler yol kankim, öpüyorum çok...

merhaba ben yeni üye oldum.beni çok duygulandırdınız.inşallah en kısa zamanda yıldızlarımıza kavuşuruz.

aramıza hoşgeldin antalyacım. hem duygulanıcaz, hem de sevinçten çıldırıcaz beraberce.

inşallah dediğin gibi kısa zamanda yıldızlarımıza kavuşur, onları güneşimiz yaparız. amiiin :)

benıde gotur alısverıse yaaaaaa

Canımsın Özlemcannn
kıyamammm yaaa.
keşke ışınlamayı icat etmiş olsalardı:))))
beennde sıkılıyorum .işsiz olmakta pek iyi degil.kuruyorum sürekli.
hep ihtimaller üzerine herşey.şöle olursa böyle olur.yok öle olursa ben ne yaparım:)))
bideee çookkk abur cubur yiyorum((
3 ay önce sigarayı bıraktım 5 kg aldım.
yol kankisi bir fille tanışacaksın:)))
neyse ben kaçar saat geç olmadan gidip gelem...
dönüşte toplu cvp yazarım artıkımmm

hafta sonu acık canım 7 gun acıgız ama benım tatılım var ayyakbıcıyım canım...marka vermeyeyım reklama gırmesınnnnnn

bu kadar olur yaniii yol kankisi aynı zamanda kilodaş falan mı olcaz acaba. 9 ay oldu sigarayı bırakalı ben de 7 kilo aldım ( 3 de tedaviyle geldi e oldu mu sana 10. geçen seneden tam 10 kilo fazlayım ki geçen sene de balık etiydim yani iki fil bir muaynehaneye sığar mı test ederiz yol kankim :)))))))))))

hafta sonu acık canım 7 gun acıgız ama benım tatılım var ayyakbıcıyım canım...marka vermeyeyım reklama gırmesınnnnnn

amanııın bir bayan için mükemmel bir meslek. ben ayakkabı delisiyimdir, herhalde bütün kadınlar öyledir. kendimi cennette hissederdim ben o kadar ayakkabı içinde :))))

yok benı cok mutlu etmıyolar aksıne cok sınırlenıyorum ıadeler degısımler gıyılıp gerı getırılenler memnunıyetsız hatunlar kaba erkekler laf anlatırsın anlamazlar bana gerızekalı dedı bırısı hıc unutmam sen dedı normal deyılsın...daha neler neler.. yoruyolar cok ınsanıııı ayakkabıya gelınce evım gıyemedıgım ayakkabılarla doluuuu musterı olunca ıyı ama sorumlu olunca kotuuuu kolay ekmek yok yanıııı
amanııın bir bayan için mükemmel bir meslek. ben ayakkabı delisiyimdir, herhalde bütün kadınlar öyledir. kendimi cennette hissederdim ben o kadar ayakkabı içinde :))))

benım kasıyerımın gozune yumruk bıle attılar neymıs para sahtemı dıye bakmıs o kımmısde konturol edermıs parayı tabıkı edecek onun ısı o kız dıyo ozlem hanım gozum aktı sandım dıye yazık ya gozu sımsıyah oldu bır hafta gecmedı..

davulun sesi uzaktan hoş geliyor değil mi özlemcan :) valla hizmet sektöründe olmak zor ben onu bilir onu söylerim. müşteri olmak istiyorum ben de, biz de danışmanlık sektöründeyiz, müşteridir haklıdır diye herşeyi yutmak zorunda kalıyoruz. bir defa da ben hizmet alan olayım diye bekliyorum işte:) iş olsun da çalışalım şekerim, o kadar çok işsizlik var ki ne yazık ki...

ısyerının yuzde ellısı esımın yarısı ege bolge bayılıgının ortak yanııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…