neyse eşim ben biraz uyuklıycam çok yoruldum dedi benim de işime geldi valla :)
özlemcim mesai kaçta bitiyor canım ya baya yoğun temponuz anlaşılan
yerim sizi ben yol kankalarıııı :)))))))
eylülde üç silahşörler olarak girdiğimiz sınavdan 6+ olarak çıkıcaz inşallaaaah :)))))
eşimin azıcık işi var bilgisayarda bir de yemek hazırlıycam sonra gelicem inşallah burda olursunuz canım yol kankalarım. bu arada suzican sen dünkü gülen yüzü değerlendirdin değil mii :)
sekız bucukda canım sorma cok yogun calısıyoruz...
ehehehe:)
Eylülde 6 silahşör olmak kulağa çok hoş geliyo.
Yol kankamm gülen yüzü tüm olumsuzluklara rağmen değerlendirdik bakalım sonunda biz de güler miyiz? Bu gülen yüz dönemleri hep bi aksilik olur biliyorsunuz?
ya gereksiz bi tartışma olur ya yorgun olunur:))
i positive yakalamak çoook güzeldi.bu sonuç yüzümde bir tebessüm olarak kaldı:)
Bakalım;
Mevla görelim neyler
Neylerse güzel eyler
transer sonrası modduna geçtim şimdibeklemek çok zooor olsa gerek...
kolay gelsin yol kankisi:)
bende biraz çıkıp alışveriş yapıyım..arada belki uğrarım...
merhaba ben yeni üye oldum.beni çok duygulandırdınız.inşallah en kısa zamanda yıldızlarımıza kavuşuruz.
benıde gotur alısverıse yaaaaaa
mesleğine şimdi baktım o sırada sen yazmışsın. mağaza olayında saatler daha uzun oluyor canım haklısın. h.sonu çalışmıyorsun ama anladığım kadarıyla o iyi neyseki. mağazanın faaliyeti ne üzerine tatlım?
Canımsın Özlemcannn
kıyamammm yaaa.
keşke ışınlamayı icat etmiş olsalardı:))))
beennde sıkılıyorum .işsiz olmakta pek iyi degil.kuruyorum sürekli.
hep ihtimaller üzerine herşey.şöle olursa böyle olur.yok öle olursa ben ne yaparım:)))
bideee çookkk abur cubur yiyorum((
3 ay önce sigarayı bıraktım 5 kg aldım.
yol kankisi bir fille tanışacaksın:)))
neyse ben kaçar saat geç olmadan gidip gelem...
dönüşte toplu cvp yazarım artıkımmm
hafta sonu acık canım 7 gun acıgız ama benım tatılım var ayyakbıcıyım canım...marka vermeyeyım reklama gırmesınnnnnn
amanııın bir bayan için mükemmel bir meslek. ben ayakkabı delisiyimdir, herhalde bütün kadınlar öyledir. kendimi cennette hissederdim ben o kadar ayakkabı içinde :))))
yok benı cok mutlu etmıyolar aksıne cok sınırlenıyorum ıadeler degısımler gıyılıp gerı getırılenler memnunıyetsız hatunlar kaba erkekler laf anlatırsın anlamazlar bana gerızekalı dedı bırısı hıc unutmam sen dedı normal deyılsın...daha neler neler.. yoruyolar cok ınsanıııı ayakkabıya gelınce evım gıyemedıgım ayakkabılarla doluuuu musterı olunca ıyı ama sorumlu olunca kotuuuu kolay ekmek yok yanıııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?