Hepimiz üç aşağı beş yukarı aynı hikayelere sahibiz.... Ben de 2007 senesinde başladım bu yolculuğa.... Bize tüpten başka çareniz yok dediklerinde yaşadığımız şoku hiç unutamam elimizdeki sperm analizinde hep "0" lar vardı anlayamadık.... Aşılama bile olamadı tek çare tüp bebek... O gün bugündür hala uğraşıyoruz.. Ben zaten hayatta hiç birşeye kolay ulaşamadım hep zorlu aşamalardan geçmem gerekti bebeğime de bu şekilde kavuşacağım demekki..... 4 bitti 5'e geldi sıra umarım bu son olur bu mücadeleyi de ben kazanırım hepimiz kazanalım!!!!!!!!!
canım hoşgeldin öncelikle :)))))bayanssulusmile
biz de 2007den beri uğraşıyoruz bebek için ama hep sebep yok dendi ama olmadı işte((
bu zamana kadar kısmet değilmiş.
inşallah bu denemen de hayırlı haberlerle gelirsin canım:CüvCüv:
catdog canım.çok sevindim.sanırım hamileymişsin.Allah sağlıkla ve hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah tatlım.çokkk sevindim yaaaaa:sm_cool:
canım hoşgeldin öncelikle :)))))bayanssulusmile
biz de 2007den beri uğraşıyoruz bebek için ama hep sebep yok dendi ama olmadı işte((
bu zamana kadar kısmet değilmiş.
inşallah bu denemen de hayırlı haberlerle gelirsin canım:CüvCüv:
Selam arkadaşlar ben burayı daha önce niye keşfedememişim... Çok keyifliymiş burası... Benden iyi "Yıldız Avcısı" mı olur 4 tüp ve bir doğal yoldan ( düşük) 5 hüsranım var bir türlü yakalayamadım o yıldızlar ben... Beceriksiz miyim ne!!!!!!!! 5. tüp denememi de eylülde yapacağım inş...
Özlemcim sen buralardaymışsın hiç haber vermiyosun bana.... Kistin geçmiş çok sevindim. Demekki tedaviye birlikte başlayacağız. İnş. bu kez hüsrana uğramayacağız...
Yol kankim Adacana;
tanıştıgımız gün tanışmamızın şerefine kocaman bir dilim pasta yiyelim ne dersin???
nasılsa gelmiş kilolar...D
sigarayı bırakabilmiş olmak muhteşem bir şey.5-10 kilonun lafımı olur degil mi?
hem nasılsa kilo alcaz,,,daha sonra veririz.hayatımda hiç bu kadar kilo almak istememiştim.çocuk konusu gibi kilo da takıntımdı:)))
Özlemcan sen çok keyifli bi iş yapıyosunnn???bayılırım ayakkabılara:))) insanlarla ugraşmak her sektörde çook zor gerçekten.
Loneliness yıldız avcılarının arasına hoşgeldin;
bizler yol arkadaşıyız.hikayelerimizin üç aşağı beş yukarı birbirine benziyor..
sen çıtırlar grubundasın ama!!! tedaviye başlamadan gelir inşallah kuzuccunn.)
kızlar hepinize selamlar; güzel haberlerle geldim bugün kanamam olunca akşam yaptırdığım testte
8.gün değerim 44 çıktı.çok sevindim tabi bu duyguyu tarif bile edemiyorum.ama sabah kıpkırmızı kanamam olduğu için de çok korkuyorum.kızlar nasıl değerim, inşallah yükselir...
tamam arkadaşım bakalım inşallah yükselir; artık her dakka test yaparım evde.
emre bey salı yap tekrar dedi.asıl test günüm yani.bakalım sonra ne olucak muayeneye mi çağırıyo emre bey hiç bilmiyorum prosedürleri nasıl?
Selam arkadaşlar ben burayı daha önce niye keşfedememişim... Çok keyifliymiş burası... Benden iyi "Yıldız Avcısı" mı olur 4 tüp ve bir doğal yoldan ( düşük) 5 hüsranım var bir türlü yakalayamadım o yıldızlar ben... Beceriksiz miyim ne!!!!!!!! 5. tüp denememi de eylülde yapacağım inş...
Özlemcim sen buralardaymışsın hiç haber vermiyosun bana.... Kistin geçmiş çok sevindim. Demekki tedaviye birlikte başlayacağız. İnş. bu kez hüsrana uğramayacağız...
Hepimiz üç aşağı beş yukarı aynı hikayelere sahibiz.... Ben de 2007 senesinde başladım bu yolculuğa.... Bize tüpten başka çareniz yok dediklerinde yaşadığımız şoku hiç unutamam elimizdeki sperm analizinde hep "0" lar vardı anlayamadık.... Aşılama bile olamadı tek çare tüp bebek... O gün bugündür hala uğraşıyoruz.. Ben zaten hayatta hiç birşeye kolay ulaşamadım hep zorlu aşamalardan geçmem gerekti bebeğime de bu şekilde kavuşacağım demekki..... 4 bitti 5'e geldi sıra umarım bu son olur bu mücadeleyi de ben kazanırım hepimiz kazanalım!!!!!!!!!
ben super bı hafta sonu gecırdım kızlarrrr anlatırım yarın hepınıze ıyı gecelerrrr...
aslında listeleri çok sevmiyorum ama hamilelerimiz çoğaldıkça güzel bir hamile listesi yapsak hiç de fena olmaz hani :)
Merhaba, herkese iyi haftalar...seni dondurulmuşlarla yoluna devam edeceklerden okudum ve burda yıldız avcısı olarak gördüm. hikayeni okudum ve inan boğazım düğümlendi. Bende dondurulmuşlarla allah kısmet ederse eylülgibi devam edecektim. dr kontrole çağırdı histereskopi olacaktım ayın 25 bekliyorken cumartesi kanamam oldu bir anlam veremedim ve kesildi. acaba aranızda tüp bebek denemesinden sonra bir adet görüp 15 gün sonra tekrar ara kanaması olan varmı?
cevap yazarsanız çok sevinirim
kanamam olunca telaşlanıp aradım. ayın 25 için çapada histereskopi olacaktım onun için program yapmıştık daha önce, bana olabilir dedi ama adet olduğumu söylemiştim. fakat bir kaç saat sonra kanama durdu buna bir anlam vermedik. bana dr çarşamba günü ara demişti çarşamba gününü bekliyorum tekrar aramak için.. Benim anlamadığım bu kanama neden oldu ve kesildi.
betty aramıza hoşgeldin canım. zorlu yollardan geçmişsin ama inşallah zamanın gelmiştir ve bu defa meleğine kavuşursun. biz yanındayız, biz de eylül yolcularıyız. hayırlısıyla bu işin de üstesinden gelicez inşallah, tekrar hoşgeldin :)
adaege canım çok sağol tüm iyi dileklerin için ve tim arkadaşlar Rabbim hepinize inşallah tez zamanda yaşatır bu duyguyu:)))))) içimiçime sığmıyor sankialkisalkisalkis
ayağımı süreyim siz de eylülde arkamdan gelin inşallah kızlaropuyorumnanaktan
ben de inşallah yarın iyi değerler görürüm canım; dediğin gibi hastaneden verilen kağıtta 20gün sonra yazıyo ama bakalım emrebey ne diyecek; hayırlısı hakkımızda .
hepinize sevgiler arkadaşlara.s.
adaege canım çok sağol tüm iyi dileklerin için ve tim arkadaşlar Rabbim hepinize inşallah tez zamanda yaşatır bu duyguyu:)))))) içimiçime sığmıyor sankialkisalkisalkis
ayağımı süreyim siz de eylülde arkamdan gelin inşallah kızlaropuyorumnanaktan
ben de inşallah yarın iyi değerler görürüm canım; dediğin gibi hastaneden verilen kağıtta 20gün sonra yazıyo ama bakalım emrebey ne diyecek; hayırlısı hakkımızda .
hepinize sevgiler arkadaşlara.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?