Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

canım hoşgeldin öncelikle :)))))bayanssulusmile
biz de 2007den beri uğraşıyoruz bebek için ama hep sebep yok dendi ama olmadı işte((
bu zamana kadar kısmet değilmiş.
inşallah bu denemen de hayırlı haberlerle gelirsin canım:CüvCüv:

catdog canım.çok sevindim.sanırım hamileymişsin.Allah sağlıkla ve hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah tatlım.çokkk sevindim yaaaaa:sm_cool:

catdog canım.çok sevindim.sanırım hamileymişsin.Allah sağlıkla ve hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah tatlım.çokkk sevindim yaaaaa:sm_cool:

evet canım çok şükür Rabbime:)))
Devamı hayırlısıyla gelir inşallah canım daha çok yeni korkuyorum; inşallah hayırlısı olur canım hepimiz için:ecrin_bebek:

Saol canım... Sanırım sen de hamilesin tebrik ederim darısı bize inşallah......

betusum canım arkadasım HOSGELDIN senı ne burda yakaladım nde msn de tatıldesın dıye dusundum...kıstımden kurtuldum canım allahın ıznıyle baslıyoruz hep beraber...allah emeklerımızı bosa cıkarmasın...optum kocaman...

ben super bı hafta sonu gecırdım kızlarrrr anlatırım yarın hepınıze ıyı gecelerrrr...

hepinize günaydın sevgili yol kankilerim güzel haberlerle dolu, harika bir hafta diliyorum hepimize :)))))))

canım yol kankim seninle tanışmaya can atıyorum, ayrıca pastaya bayılırım özellikle de çikolata soslu limonlu bir cheesecake e asla hayır demem, ne dersin :)))))

canııımmmmm çok ama çooook sevindim. emre bey böyle biri işte, ilk seferinde çok büyük olasılık tutturuyor o ekip. benim başarısızlığım tamamen kendime ait :) ama sana demiştim o yerleşme kanamasıdır diye. ayrıca 8. gün için değerin harika. 5'in üzerinde olması hamilelik demek ki senin test gününe kadar 200 civarında bri değere gelecek inşallah. bu topic uğurlu diyorum başka da bişi demiyoruuum :)))))))) ayağını sürü peşinden gelicez inşallah canım :)

bu arada verilen kağıda bak, 10 gün sonra falan kese görmeye çağıracaklar sanırım canım. haydi hayırlısı inşaalllaaah :)

betty aramıza hoşgeldin canım. zorlu yollardan geçmişsin ama inşallah zamanın gelmiştir ve bu defa meleğine kavuşursun. biz yanındayız, biz de eylül yolcularıyız. hayırlısıyla bu işin de üstesinden gelicez inşallah, tekrar hoşgeldin :)

ben super bı hafta sonu gecırdım kızlarrrr anlatırım yarın hepınıze ıyı gecelerrrr...

sabırsızlıkla bekliyoruuuuuzz :)))))

aslında listeleri çok sevmiyorum ama hamilelerimiz çoğaldıkça güzel bir hamile listesi yapsak hiç de fena olmaz hani :)

Son düzenleme:
aslında listeleri çok sevmiyorum ama hamilelerimiz çoğaldıkça güzel bir hamile listesi yapsak hiç de fena olmaz hani :)

Merhaba, herkese iyi haftalar...seni dondurulmuşlarla yoluna devam edeceklerden okudum ve burda yıldız avcısı olarak gördüm. hikayeni okudum ve inan boğazım düğümlendi. Bende dondurulmuşlarla allah kısmet ederse eylülgibi devam edecektim. dr kontrole çağırdı histereskopi olacaktım ayın 25 bekliyorken cumartesi kanamam oldu bir anlam veremedim ve kesildi. acaba aranızda tüp bebek denemesinden sonra bir adet görüp 15 gün sonra tekrar ara kanaması olan varmı?
cevap yazarsanız çok sevinirim

hoşgeldin canım. öncelikle geçmiş olsun. tüp/micro deneyip de olumsuz sonuç almak başlı başına bir geçmiş olsun nedeni o yüzden öncelikle bunun için geçmiş olsun diyorum, sonra da kanaman için. ben kimyasal geçirdim okumuşsun zaten canım, onda da normal adetimden bile daha az sancılı bir kanama geçirdim 9 ağustos da başladı sonra 6 günde bitti. sonrasında da henüz bir kanamam olmadı. ama tüp/micro sonrası düzensizlikler olabileceğini biliyorum. endişelenme lütfen ama doktorunla bir görüş, belki muayne etmek ister.

kanamam olunca telaşlanıp aradım. ayın 25 için çapada histereskopi olacaktım onun için program yapmıştık daha önce, bana olabilir dedi ama adet olduğumu söylemiştim. fakat bir kaç saat sonra kanama durdu buna bir anlam vermedik. bana dr çarşamba günü ara demişti çarşamba gününü bekliyorum tekrar aramak için.. Benim anlamadığım bu kanama neden oldu ve kesildi.

canım çok pardon ama ben pek anlayamadım sanırım pazartesi mahmurluğuna ver :)))) şimdi sen tüp bebek denemende başarısız sonuç aldın ve regl oldun. sonra 15 gün geçti tekrar bir kanama oldu ama kısa sürdü ve geçti. bu mu doğru mu anladım? eğer doğru anladıysam bazı kadınlarda yumurtlama sırasında hafif bir kanama olabiliyormuş. reglden sonra 15. gün tam da yumurtlama zamanları (düzenli yumurtluyorsan tabi ben 24. günümde bile yumurtlayabilen bir insanım mesela :)) o yüzden bir kanama olmuş olabilir belki?

Hoşbulduk canım... Hayırlısıyla inşallah eylül sonunda hepimiz mutlu haberlerimizi paylaşırız.... Bu topik hepimize uğurlu gelsin opuyorumnanaktan

adaege canım çok sağol tüm iyi dileklerin için ve tim arkadaşlar Rabbim hepinize inşallah tez zamanda yaşatır bu duyguyu:)))))) içimiçime sığmıyor sankialkisalkisalkis
ayağımı süreyim siz de eylülde arkamdan gelin inşallah kızlaropuyorumnanaktan
ben de inşallah yarın iyi değerler görürüm canım; dediğin gibi hastaneden verilen kağıtta 20gün sonra yazıyo ama bakalım emrebey ne diyecek; hayırlısı hakkımızda .
hepinize sevgiler arkadaşlara.s.

inşallah canım hepimize uğurlu gelsin. bir de tüp bebeğe kadar gelip de ondan da olumlu bir sonuç alamayınca insan moral olarak çok çöküyor. o yüzden burda güzel haberler alıp vermek ve beraberce acı tatlı paylaşımlarda bulunmak bir nebze olsun rahatlatıyor insanı. inşallah güzel haberlerin devamı gelsin hep bizlerden de :)

bilmez miyim ben ilk öğrendiğimde önce ağlamıştım sonra inanamamıştım uzunca bir süre. aptal gibi oldum sonra içim içime sığmadı senin gibi arkadaşım. devamını getiremedim ama inşallah sen getireceksin . benden sonra başladın ama bak Rabbim önce sana nasip etti, bu işler sırayla değil, kısmetle :))))) inşallah ayağını sürürsün eylül de aynı laboratuarın bebekleri olan benimkiler gelir ve tabi suzienin, özlem'in betty nin de :))) bizler eylülcüler olarak seni takip ederiz inşallah.

Canım inşallah yarın iyi sonuçlar alacaksın... birkaç hafta sonra bebeğinin cinsiyetini konuşmaya başlayacağız burada inşallaaaaah!!!!!!!

inşallah adaegecim hep dua ediyorum zaten hepiniz, hepimiz için gönül bağı kurduk aramızda, Rabbim tüm bu iyi dileklerimizi geri çevirmez inşallah sağlıklı bebişlere dönüştürür canlarım :))))
hep takipteyim; Rabbim hepimiz için hayırlısını nasip etsin inşallah....

aminnn betty aminn
inşallah ve devamında da sizinkileri inşallah
herşey güzel olucak:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…