Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

ahahahaaaa:)
hepimiz çıtırız hepimiz anne olcaz..inşallah

evet bi bir imtihansa buraya kadar olsun.gereken dersi aldık..ukalalık yaptık.allah bizi affetsin.

Özlemcan mesai ne çok var ama haftasonuda gezcen bi sürü ona say
biraz hava atayım dedim.ya şa sın tatil:)))
allaha emanet yol kankası:))

ne bu 30 yaş üstüler için bir topik sanırım, tam benlik:)) bende 35lik çıtırlar kontenjanından bu topiktenim bundan sonra:)) öpüldünüz iyi tatiller

ne bu 30 yaş üstüler için bir topik sanırım, tam benlik:)) bende 35lik çıtırlar kontenjanından bu topiktenim bundan sonra:)) öpüldünüz iyi tatiller

Hoşgeldin she35can:))
30 yaş üstü çıtırlar ahahaha çok hoş oldu vala:))
çıtırım çıtırsın çıtır
çıtır çıtır anne olcaz inşalahhh

iyi tatiller.bana zaten 2 ay tatil:))

askolsun suzı yaaaa tatıle hafta sonu tatılınde cıkacagızzzopuyorumnanaktan zaten hafta ıcı canım cıkıyoooo olsun o kadarcıkkkkkaydirigubbakcemile5
Özlemcan mesai ne çok var ama haftasonuda gezcopuyorumnanaktanen bi sürü ona say
biraz hava atayım dedim.ya şa sın tatil:)))
allaha emanet yol kankası:))

askolsun suzı yaaaa tatıle hafta sonu tatılınde cıkacagızzzopuyorumnanaktan zaten hafta ıcı canım cıkıyoooo olsun o kadarcıkkkkkaydirigubbakcemile5

canımsın takılıyorum.doya doya tadını çıkart kocişinle.allah ayırmasın...
iyi tatiller.
bizim tatilimizde herkEsin gözü var zaten.D
tadını çıkartıyım bende özlemcannn
Allaha emanet ol.mjxxx

sagol canım benım sende doya doya tadını cıkar tatılının ben hamıleyken hep tatıl yapacagım nasılsaaaaa sende allaha emenet ol canım optum kocaman

ayyyy yetiştim çıtırık yol kankaları. eve girer girmez attım kendimi topicimize. gitgide çoğalıyoruz, gitgide güçleniyoruz :))))))

sagol canım benım sende doya doya tadını cıkar tatılının ben hamıleyken hep tatıl yapacagım nasılsaaaaa sende allaha emenet ol canım optum kocaman

OoOoOoO harika ..
2 si biarada hem hamilelik hem tatil tadından yenmez valla
canım en kısa zamanda inşallah rabbim dualrımızı kabul etsin...
öpt

shecan tekrar hoşgeldin diyorum. sen sanırım sonuç bekliyorsun değil mi ama hikayenin tamamını bilmiyorum ve öğrenmek için sabırsızlanıyoruuum :)

ahahahaaaa:)
hepimiz çıtırız hepimiz anne olcaz..inşallah

evet bi bir imtihansa buraya kadar olsun.gereken dersi aldık..ukalalık yaptık.allah bizi affetsin.

evet bu da bizim sınavımızmış suzican umarım bitmiştir imtihanımız ve hepimiz yıldızlı pekiyimizi alırız artık :)))))))

canım ya ne güzel bol bol dinlenip gezersin haftasonu. çalışmak yorucu oluyor ama insanın kafasını dağıtmak için birebir. hiç bu dönemde sevdiğim kadar sevmemiştim çalışmayı :)

canım ben hamıleyken yatakdan hıc kalmıyorum yasak wc bıle yatakda yapıyorum saka deyıldı...cok problemlı gecıyo hamılelık donemım kucagıma alabılırsem gercekden mucızem olacak 12.haftada yatacagım dogurana kadar duarına katılıyorum canım ıns tez zamanda
OoOoOoO harika ..
2 si biarada hem hamilelik hem tatil tadından yenmez valla
canım en kısa zamanda inşallah rabbim dualrımızı kabul etsin...
öpt

canımsınnn Özlemcan
mucize gerçek olacak inşallah zamanını bekliyor sadece.hamilelik öncesi bol bol gez tadını çıkart..
boşuna demiyorlar işte anne hakkı ödenmez diye.böyle karşılıksız başka bir sevgi varmı?

sagol suzı canım benım moral oluyosunuz cok tesekkurederım ıns yazdıgın gıbı olurrrr hersey hersey cok guzel olcak he hehhhheyyy allahım bızım ıcın hayıorlısı neyse onu nasıp etsın ıns...kaldıramayacagımız yukler vermesın ıns...

evet bu da bizim sınavımızmış suzican umarım bitmiştir imtihanımız ve hepimiz yıldızlı pekiyimizi alırız artık :)))))))

seni hörmemek mümkün mü ?
yol kankası
Çocuk imtihanında büt e kaldık.eylülde kurtarmaya gircez..
çokk çalışmak lazım çokkk
moralimiz saglam olmalı,saglıklı beslenmeliyiz ki yıldızlı pekiyi alabilelim:)

pardon canım ya...gormedım ben hosgeldın artık aksam muhabbet fullllll...o sekıl yanııı

yerim sizi ben yol kankalarıııı :)))))))

eylülde üç silahşörler olarak girdiğimiz sınavdan 6+ olarak çıkıcaz inşallaaaah :)))))

eşimin azıcık işi var bilgisayarda bir de yemek hazırlıycam sonra gelicem inşallah burda olursunuz canım yol kankalarım. bu arada suzican sen dünkü gülen yüzü değerlendirdin değil mii :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…