ahahaha yol kankasına bayıldım suzican bundan böyle yol kankasıyız hepimiz. burada abla kardeş falan yok, yaşlar önemli değil, önemli olan hissedilenler, paylaşılanlar, kolay değil öyle yol kankası olmak. hepimiz çıtırız :)))))
"aman Allah korusun" a gelince ben de dedim ben deee. sonra bir gün anneme anne benim zor çocuğum olacak zamanında çok ama çoook istemedim, bir gün istersem o da beni istemeyip nazlanacak zor gelecek demiştim. aynen de öyle oldu. cezamı çektiiim kuzuuum gel artık gel meletme anneni daha fazla :)))))
ahahaha yol kankasına bayıldım suzican bundan böyle yol kankasıyız hepimiz. burada abla kardeş falan yok, yaşlar önemli değil, önemli olan hissedilenler, paylaşılanlar, kolay değil öyle yol kankası olmak. hepimiz çıtırız :)))))
"aman Allah korusun" a gelince ben de dedim ben deee. sonra bir gün anneme anne benim zor çocuğum olacak zamanında çok ama çoook istemedim, bir gün istersem o da beni istemeyip nazlanacak zor gelecek demiştim. aynen de öyle oldu. cezamı çektiiim kuzuuum gel artık gel meletme anneni daha fazla :)))))
ne bu 30 yaş üstüler için bir topik sanırım, tam benlik:)) bende 35lik çıtırlar kontenjanından bu topiktenim bundan sonra:)) öpüldünüz iyi tatiller
Özlemcan mesai ne çok var ama haftasonuda gezcopuyorumnanaktanen bi sürü ona say
biraz hava atayım dedim.ya şa sın tatil:)))
allaha emanet yol kankası:))
askolsun suzı yaaaa tatıle hafta sonu tatılınde cıkacagızzzopuyorumnanaktan zaten hafta ıcı canım cıkıyoooo olsun o kadarcıkkkkkaydirigubbakcemile5
canımsın takılıyorum.doya doya tadını çıkart kocişinle.allah ayırmasın...
iyi tatiller.
bizim tatilimizde herkEsin gözü var zaten.D
tadını çıkartıyım bende özlemcannn
Allaha emanet ol.mjxxx
sagol canım benım sende doya doya tadını cıkar tatılının ben hamıleyken hep tatıl yapacagım nasılsaaaaa sende allaha emenet ol canım optum kocaman
ahahahaaaa:)
hepimiz çıtırız hepimiz anne olcaz..inşallah
evet bi bir imtihansa buraya kadar olsun.gereken dersi aldık..ukalalık yaptık.allah bizi affetsin.
askolsun suzı yaaaa tatıle hafta sonu tatılınde cıkacagızzzopuyorumnanaktan zaten hafta ıcı canım cıkıyoooo olsun o kadarcıkkkkkaydirigubbakcemile5
OoOoOoO harika ..
2 si biarada hem hamilelik hem tatil tadından yenmez valla
canım en kısa zamanda inşallah rabbim dualrımızı kabul etsin...
öpt
canım ben hamıleyken yatakdan hıc kalmıyorum yasak wc bıle yatakda yapıyorum saka deyıldı...cok problemlı gecıyo hamılelık donemım kucagıma alabılırsem gercekden mucızem olacak 12.haftada yatacagım dogurana kadar duarına katılıyorum canım ıns tez zamanda
canımsınnn Özlemcan
mucize gerçek olacak inşallah zamanını bekliyor sadece.hamilelik öncesi bol bol gez tadını çıkart..
boşuna demiyorlar işte anne hakkı ödenmez diye.böyle karşılıksız başka bir sevgi varmı?
evet bu da bizim sınavımızmış suzican umarım bitmiştir imtihanımız ve hepimiz yıldızlı pekiyimizi alırız artık :)))))))
yok yok beni gören yok henüz huuu huuuu :)
seni hörmemek mümkün mü ?
yol kankası
Çocuk imtihanında büt e kaldık.eylülde kurtarmaya gircez..
çokk çalışmak lazım çokkk
moralimiz saglam olmalı,saglıklı beslenmeliyiz ki yıldızlı pekiyi alabilelim:)
pardon canım ya...gormedım ben hosgeldın artık aksam muhabbet fullllll...o sekıl yanııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?