Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

özcüüüüüm git güle güle gel güle güle çok bekletme biziiiii :) dikkat et kendine annecik :)

edutcum ben daha başlamadım önce düzeni kaçan ve bir türlü gelemeyen regl in gelmesi lazım. ilaç yarın son kullanım bakalım ne olcak :)

bettycim
okudum canım mesajını şimdi.yani şimdi bu elimdeki ilaçlar için değil de diyelim ki 4000 liralık maliyetli tedaviyi 3000liraya düşürmez mi?

Ayy canım htırlamaz mıyım? Hoşgeldin tatlım.. Nasılsın, Bebiş nasıl cinsiyeti belli oldu mu?

Yok canım başlamadım tedaviye... ben eylülde başlayacağım daha....

hoşbulduk cnm ismini görünce merakk ettim hadsi hayırlısı eylülde bebeğin gelir sana inşallh iyiim çok şükür baya sıkıntılı geçiyor hamilelik ama katlanıyoruz düşük rüski falan vardı atlattık şimdilik inşallh daha cinsiytini bilmiyorum göstermedi bebişşş

tüpten sonramı düzenin bpozuldu..bende bu ay bakalım hangi adetime göre olacağım adet...tatilede gideceğim...ama geciktirici kullanmak istemyiroum..hormon sonuçta...kısmet bakalım..

.bugün senin yazını okuyup kendimde yazınca bu konu ile ilgili aslında ne kadar üzüldüğümü gördüm biliyormusun... hep çok umursamaz tavırdaymışım ama oysaki ne kadar yaralanmışım

kizlar selam bende geldim doktordan ama iyi haberle gelmedim,ben birazdan hastaneye gidiyorum,bebeklerim ALLAHA sükür cok iyiler ama rahimin ic böl+ümnde acilma varmis onun icin gitmek zorundaymisim...

Canim nasilsin seni cok merak ettim ...

Telefonun da cikmiyor insallah hersey yolundadirr ...

Kendine cok ama cok iyi bakk ..

Allaha emanet olun bebeklerin ve sen .. öptm ..

kızlar yazıdklarınız için teşekkürler. uzun zamandır girmiyordum. kusura bakmayın. şimdi yazdıklarınızı okudum. iyi mutlu haber alan var mı aranızda belki tedaviye başlamadan bebeiğimiz süprüz yapar bize çok mu ütopik konuştum acaba.
öpüyorum kızlar hepinizi bugün mutluluk doluyum. çünkü evlilik yıldönümüm. 4 senemizi bitirdik . 5 seneneye başlarken bebiş haberi alırım belki. demi.
Allah hepimize hayırlı mutulu evlilikler nasip etsin(çok bebişli)

QUOTE=hilbay;14896906]kızlar yazıdklarınız için teşekkürler. uzun zamandır girmiyordum. kusura bakmayın. şimdi yazdıklarınızı okudum. iyi mutlu haber alan var mı aranızda belki tedaviye başlamadan bebeiğimiz süprüz yapar bize çok mu ütopik konuştum acaba.
öpüyorum kızlar hepinizi bugün mutluluk doluyum. çünkü evlilik yıldönümüm. 4 senemizi bitirdik . 5 seneneye başlarken bebiş haberi alırım belki. demi.
Allah hepimize hayırlı mutulu evlilikler nasip etsin(çok bebişli)[/QUOTE]

:asigim:ne güzel birgün,eşinle sana mutlu huzurlu,uzun yıllar dilerim canım..İnşallah bu yıl içinde bebeğine kavuşursun ve 5.yılınızı bebegınle ugurlarsın tatlım..herşey gönlünce olsun..Hamile haberi topiğimizde alamadık daha canım..Benim test tarihim 01 eylül devicanın 04 eylül özcümün 07 eylül hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun..opuyorumnanaktan

bettycim
okudum canım mesajını şimdi.yani şimdi bu elimdeki ilaçlar için değil de diyelim ki 4000 liralık maliyetli tedaviyi 3000liraya düşürmez mi?

Canım elindeki rapor bu tür şeyler için geçerli değil.. Bir üniversite hastanesine başvurup tüp bebek raporu çıkartman gerekir...Ama süresi 1 ay... Bu raporla hem ilaçlar için hem tedavi için devlet yardımı alabiliyorsun.... Bazı hastanelere, bu raporla sadece 800tl ve ilaçların %50 sini ödüyorsun ama bazı hastaneler ise yine bildikleri fiyattan yapıyorlar devlet sadece 1250 tl sini geri ödüyor.... Bunu yaptıracağın merkeze sor.... Ayrıca merkezin sana rapor konusunda yardımcı olabilir onların anlaşmalı hastaneleri oluyor seni yönlendirirler...

Umarım yardımcı olabilmişimdir canım.....

Ayy canım üzüldüm ama şükür atlatmışsın... Kendine de bebişe de iyi bak tatlım...

cicoscum nasilsin bakalim? ilk transfer senden geldi. nasil geciyor gunlerin?
ozum, devincim, bugulcum nasil gidiyor gunleriniz heyecan doruktami? vallahi bizlerde heyecanliyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…