Elbette... O bensiz hiç biryere gidemezzz!!!!!
anam ben gıdıyorum dıyorum....kımse benımle ılgılenmıyoooooo....bak gercekden gıdıyorum haaa...
halevim....bende nerey gitti diyordum
Ayy canım htırlamaz mıyım? Hoşgeldin tatlım.. Nasılsın, Bebiş nasıl cinsiyeti belli oldu mu?
Yok canım başlamadım tedaviye... ben eylülde başlayacağım daha....
özcüüüüüm git güle güle gel güle güle çok bekletme biziiiii :) dikkat et kendine annecik :)
edutcum ben daha başlamadım önce düzeni kaçan ve bir türlü gelemeyen regl in gelmesi lazım. ilaç yarın son kullanım bakalım ne olcak :)
kizlar selam bende geldim doktordan ama iyi haberle gelmedim,ben birazdan hastaneye gidiyorum,bebeklerim ALLAHA sükür cok iyiler ama rahimin ic böl+ümnde acilma varmis onun icin gitmek zorundaymisim...
bettycim
okudum canım mesajını şimdi.yani şimdi bu elimdeki ilaçlar için değil de diyelim ki 4000 liralık maliyetli tedaviyi 3000liraya düşürmez mi?
hoşbulduk cnm ismini görünce merakk ettim hadsi hayırlısı eylülde bebeğin gelir sana inşallh iyiim çok şükür baya sıkıntılı geçiyor hamilelik ama katlanıyoruz düşük rüski falan vardı atlattık şimdilik inşallh daha cinsiytini bilmiyorum göstermedi bebişşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?