Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

selam kızlar ya canım sıkkın baya dün gece bay a adet olucakmış gibi agrım oldu hala var ama okadar degil sabak kahverengi leke geldi şimdi yok emre beyi aramaya korkuyom nediycek acaba

cicoscum nasilsin bakalim? ilk transfer senden geldi. nasil geciyor gunlerin?
ozum, devincim, bugulcum nasil gidiyor gunleriniz heyecan doruktami? vallahi bizlerde heyecanliyiz.

Günaydın kuşum çok erkencisin bu sabah uykumu tutmadı...
Çalışıyorum koşturuyorum öle geçiyor işte..
İnşallah minik kelebeğim bizimledir..Sıkı sıkı tutunur inşallah..
7.günü benimle..........opuyorumnanaktan
Bunu bile yaşayabilmek çok güzel ama zorlu süreçç insanın psıkolojısı bozuluyor..

selam kızlar ya canım sıkkın baya dün gece bay a adet olucakmış gibi agrım oldu hala var ama okadar degil sabak kahverengi leke geldi şimdi yok emre beyi aramaya korkuyom nediycek acaba

Günaydın bugulum korkma oluyormuş öyle....Doktorum kanaman bile olabilir dedi bana yerleşme kanamasıymış...Dertme önemli bişey değildir..

lorkee,edut günaydın kızlar :)

yıldız avcılarım, yol arkadaşlarım hepimize hayırlı bir cuma günü diliyorum. herşey gönlümüzce olsun inşallah.

listemize bir göz atalım hem de test tarihlerimizi ekleyelim di mi ama :))))))

İnşallah hepimize, anne olmayı bekleyen, anne olmak için dualar eden, maddi manevi herşeylerini ortaya koyan bizlere hayırlı, uğurlu olsun listemiz.

POZİTİF DÜŞÜN TESTTE POZİTİFİ GÖR

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

Ağustos Ayında Yıldız Avına Çıkan Yol Kankileri

bugucan (metropolitan florence nightingale)
cicoş (amerikan hastanesi) 1 eylül test tarihi :Saruboceq:
özcan (izmir şifa hastanesi) 7 eylül test tarihi :Saruboceq:
devincan (anatolia tüp bebek merkezi) 4 eylül test tarihi :Saruboceq:

Eylül Ayında Yıldız Avına Çıkan Yol Kankileri

suzişko (metropolitan florence nightingale)
ben (Ekim?) (metropolitan florence nightingale)
beti (ankara maya tüp bebek merkezi)
kotyocan (istanbul cerrahi hastanesi)
tubican (memorial hastanesi)
tuanacan (????)

Yıldız Avı İçin Beklemede Olan Yol Kankileri

schatcan
fesliş

Yıldızını Avlayıp Göbüşüne Koyan Yol Kankileri

asucan – iki yıldızlı- (ankara maya tüp bebek merkezi) :CüvCüv:
catcim (metropolitan florence nightingale)
:CüvCüv:

Adacım sanada Günaydın canım................Nasılsın varmı bir gelişme kırmızılardan.......

günaydın cicoşum. kırmızılardan gelişme yok. ama zaten ilaç bittikten sonraki 1 hafta içinde geleceğini söylemişti doktorum. bugün ilacımın son günü, bakalım ne zaman gelecek :)))))

ayrıca bugün bizim evlilik yıldönümümüz. sevgilimle 5. yılımız bitti . inşallah 6. senemizi kutlarken bebeğimiz kucağımızda olur sağlıkla, mutlulukla :)

ay adacım çok güzel birgün..Allahım nice uzun mutlu yılları eşinle ve bebişinle geçirebilmeni nasip etsin...:Saruboceq:Allahım nazarlardan korusun sizi herşeyi inşallah o güzel yüreğine göre verir..2010 bitmeden goller atılacak inşallah..opuyorumnanaktan

Bugülcüm benimde birkaç gündür adet olacakmışım gibi huzursuzluk veren karın agrım var...O agrıyı duyunca yok hayır sakına gelme diyorum doktoruma sordum oda dedıkı bebek yer hazırlıyor olabılır dedı...Kanamada olabılır dedi...Kahverengı lekem yok dıkkatte etmedım benım karıstı ortalık bıraz :))) nedense çok sakınım hayır olsun rahat davranıyorum artık takmıyorum olacagı varsa olacak ınanıyorum eger nasip değilsede aglamak yok olana kadar yola devam dedık esımle....Kendımı hırpalamıycam annem beni dünyaya bir daha getirmeyecek nasılsa benımde canım önemli...........hap kullanıyorum o yuzden sarıya yakın akıntım var sanırım jelin kalıntılarını vucudum dısarıya atıyor.....

canım ne bilim ya düşünmek beklemek zor zor ay ne kadar rahattım bu akıntı nerden geldi allahım sen büyüksün

catdog da adet günü kanama bile olmuştu. hatta transferin ertesi günü pembe leke gelmişti hatırlıyorum ben. biliyorsun o şimdi hamile :)

catdog da adet günü kanama bile olmuştu. hatta transferin ertesi günü pembe leke gelmişti hatırlıyorum ben. biliyorsun o şimdi hamile :)

allah razı olsun canım morel veriyosunuz hep dualarımdasınız inşallah bende burdaki diger arkadaşlarımda anne olmayı nasip etsin neyse daha sakin olmaya çalışıcam beklemekten başka şansım zten yok

allah razı olsun canım morel veriyosunuz hep dualarımdasınız inşallah bende burdaki diger arkadaşlarımda anne olmayı nasip etsin neyse daha sakin olmaya çalışıcam beklemekten başka şansım zten yok

moral için yazmadım tatlım inan. ağustosta gebelik testi yaptıracaklar topic ine bakarsan neredeyse hepsinin ya lekelenmesi ya kanaması oldu ama bunu yazanların hepsi hamile. inşallah sen de bizim ilk hamilelerimizden olacaksın :)

Bugull cum kusuruma bakma ama sen benim arkadaş listemdesin ama biz seninle hangi topikten arkadaşız acaba....yaşlıklık cidden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…