gunaydın a.s.
cicoscum nasilsin bakalim? ilk transfer senden geldi. nasil geciyor gunlerin?
ozum, devincim, bugulcum nasil gidiyor gunleriniz heyecan doruktami? vallahi bizlerde heyecanliyiz.
selam kızlar ya canım sıkkın baya dün gece bay a adet olucakmış gibi agrım oldu hala var ama okadar degil sabak kahverengi leke geldi şimdi yok emre beyi aramaya korkuyom nediycek acaba
Adacım sanada Günaydın canım................Nasılsın varmı bir gelişme kırmızılardan.......
selam kızlar ya canım sıkkın baya dün gece bay a adet olucakmış gibi agrım oldu hala var ama okadar degil sabak kahverengi leke geldi şimdi yok emre beyi aramaya korkuyom nediycek acaba
aaaaa canım ben bu mesajını görmemişim. şimdi çok da heyecanlandırmak istemiyorum ama sanırım senin bebiş sıkı sıkı tutundu sana. lekelenme ve adet sancısını buna işaret çünkü. ayyyy çok şahane :)
günaydın cicoşum. kırmızılardan gelişme yok. ama zaten ilaç bittikten sonraki 1 hafta içinde geleceğini söylemişti doktorum. bugün ilacımın son günü, bakalım ne zaman gelecek :)))))
ayrıca bugün bizim evlilik yıldönümümüz. sevgilimle 5. yılımız bitti. inşallah 6. senemizi kutlarken bebeğimiz kucağımızda olur sağlıkla, mutlulukla :)
aaaaa canım ben bu mesajını görmemişim. şimdi çok da heyecanlandırmak istemiyorum ama sanırım senin bebiş sıkı sıkı tutundu sana. lekelenme ve adet sancısını buna işaret çünkü. ayyyy çok şahane :)
canım ya ne bilim çok korkuyorum allahım sen büyüksün emre beyi aryorum cep kapalı hep işlemde olcakmış 12 den sonra müsayit olacakmış zaman nasıl geçer adacıgım çok zor beklemek eşimede diyemedim leke geldi diye
Bugülcüm benimde birkaç gündür adet olacakmışım gibi huzursuzluk veren karın agrım var...O agrıyı duyunca yok hayır sakına gelme diyorum doktoruma sordum oda dedıkı bebek yer hazırlıyor olabılır dedı...Kanamada olabılır dedi...Kahverengı lekem yok dıkkatte etmedım benım karıstı ortalık bıraz :))) nedense çok sakınım hayır olsun rahat davranıyorum artık takmıyorum olacagı varsa olacak ınanıyorum eger nasip değilsede aglamak yok olana kadar yola devam dedık esımle....Kendımı hırpalamıycam annem beni dünyaya bir daha getirmeyecek nasılsa benımde canım önemli...........hap kullanıyorum o yuzden sarıya yakın akıntım var sanırım jelin kalıntılarını vucudum dısarıya atıyor.....
catdog da adet günü kanama bile olmuştu. hatta transferin ertesi günü pembe leke gelmişti hatırlıyorum ben. biliyorsun o şimdi hamile :)
allah razı olsun canım morel veriyosunuz hep dualarımdasınız inşallah bende burdaki diger arkadaşlarımda anne olmayı nasip etsin neyse daha sakin olmaya çalışıcam beklemekten başka şansım zten yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?