Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

adacanım ayyy cok sevıvdım rabbım 100 yıllınızı kutlamayı nasıp etsın...saglıkla mutlulukla huzurla veee bırsuru yıldızınızla ıns...

yok ınan bı hıs falan kasıklarım agrıyo bıraz bırazz bıde cok fena kabızım bu sabah kanadııı ya o kadar kotuyum bebıs falan kalmamıstır bende...

yok ınan bı hıs falan kasıklarım agrıyo bıraz bırazz bıde cok fena kabızım bu sabah kanadııı ya o kadar kotuyum bebıs falan kalmamıstır bende...

ah canım kabızsan ıkınmayacaksın be özcüm. duphalac şurup var hamilelere veriliyor. ondan içmeyi denedin mi.. kanadı derken hemoroidin varsa o kanama yapmıştır

Özcüm günaydın bitanem ah be canım ah incir yiyip bol su iç demedikmi sana ah dikkat et tatlım öyle düşünme gııı bende çok kaşıntı çektim hart hart kaşıdım...vajına mahvoldu kasımaktan sonra pısman oluyordum ama napım can işte...Bebişlerimiz etkilenmezler inşallah tatlım...Aklına olumsuzu getırme...

günaydın kızlarrr....ben baya baya yattım valla ama daha fazla yatamıycam...dün eşim hastalandı...tüm gece hastanedelerdi mecbur kalktım yataktan bugün de yatmıyorum...tek istediğim banyo yapabilmek...so kasığımda hafif bir ağrı var onun dışında bişeyim yok...

adacımm nice yıllara hayatım...inşallah seneye bebişinle kutlarsınız...cicoş,bugul,özlemmm nasılsınız taze anneler ???asucum yok mu bu sıra?? ve diğer tüm arkadaşlar bu güzel cuma da hepimiz dua edelim anne olabilmek için...Allahım dualarımızı kabul etsin...

selam arkadaşlar ben geldim ignemi vurdurdum ya özlem kabızmış bendede oluyo inanın okadar kayısı kompostusu içiyom ekmek sade sabah yiyrum ama sabah tuvalette gene ufakta olsa zorlanma oluyo ama doktor demişti igneler yapar diye

hoşgeldin tatlım taze annecik..iyiyiz sağol..sizinde iyi olduğunuzu duyduk daha da iyi olduk...yata yata kazık gibi olmuşsundur sen canımcım..inşallah emeklerimizi Alalhım boşa çıkartmaz...opuyorumnanaktan

Devincim canım sen ankaradasın sanırım ankarada hangi hastanede tedavını oldun ve ücreti hakkında bilgi verebilirmisin tatlım...Bir arakadaşım araştırma yapıyor....

Betişcimde burda yok oda olsaydı Maya hakkında bilgi isteyecektim..

Sgk sı yok Bagkuruda yok...Para ayarlamaya calışıyor...Ankarada önerebileceğiniz yerler hakkında yardım lütfen şimdiden teşekkürler hepinize canlarım :))))

canım sende kabızlık olmuyo dimi ya neler yapıyon farklı olarak okadar dikkat etmeye sabah zor oluyo tabi asla ıkınmıyorumda

canımm ben anatolia da yaptırdım..raporum olduğu için net fiyatı bilmiyorum ama bana raporla 4 e mal oldu...ankarada maya ve anatolia nın başarı oranı çok yüksekmiş...ben çok memmun kaldım bu sefer olmasada yine oraya giderim...

canım sende kabızlık olmuyo dimi ya neler yapıyon farklı olarak okadar dikkat etmeye sabah zor oluyo tabi asla ıkınmıyorumda

Canımcım Farklı bişey yapmıyorum....hATTA Su içmiyorum... süt içiyorum oda şişiriyor beni....Ben kayısı yemıyorum kompostuda yapmadım..Bence bünye meselesi.....

bugulcum bende ilk gün vardı sadece...sonra bol su içerek atlattım..bi de annem kayısı kompostosu yaptı onu içip üstüne bi de su içince kabızlık kalmıyo....

anladım canım..çok teşekkür ederim..İnşallah güzel haberini alacağız canım...
Hep beraber bayram yapacagız..sgk ve bagkur yok..bu sebeple rapor çıkartamıyor...bilmiyorumkismile

bugulcum bende ilk gün vardı sadece...sonra bol su içerek atlattım..bi de annem kayısı kompostosu yaptı onu içip üstüne bi de su içince kabızlık kalmıyo....

afiyet olsun devincim....Hadi yine iyisin evde hizmet ediliyor oh oh tabi yatarsın.......
zemuszemuskeyfine bak tatlım...

kayısı kompostusunu günde 3 tas içiyom ama anlamıyom genede sabah zorluk oluyo ya
Canımcım Farklı bişey yapmıyorum....hATTA Su içmiyorum... süt içiyorum oda şişiriyor beni....Ben kayısı yemıyorum kompostuda yapmadım..Bence bünye meselesi.....

anlamadım canım allah yardımcımız olsun inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…