Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

oooo hizmet patlaması var evde...hem annem hem kayınvalidem bizdeler....eşim bile kıskanıp hasta oldu...midesini üşütmüş o da evde yatıyo bugün...:roflol:

oh oh maşallahhhhhhh keyfine bak canım....senın 1 tane embriyo demı......bizi kendi kaderimize mahkum ettiler...o diyor bende kal o diyor bende kal bende evımde kalıcam dedım....kendi işimi kendim yapıyorum..........

oh oh maşallahhhhhhh keyfine bak canım....senın 1 tane embriyo demı......bizi kendi kaderimize mahkum ettiler...o diyor bende kal o diyor bende kal bende evımde kalıcam dedım....kendi işimi kendim yapıyorum..........

ya canım bende yapıyom valla ufak işlerimi dün çamaşır yıkadım asdım tabi zorlanmadan kadın olunca mecbursun valla yapmaya bende kendi evimde daha rahatım

annem bana yakın oturuyo yalnız yaşıyo...yatmadan yatmaya gidiyo evine...kayınvalidem de şehirdışında oturuyo bi kocası bi kendi...siz de gelin dedim eşim oruç sahurda bişeyler yaparsınız diye onlar da geldiler...keyfim keyif çok şükür...bi de az değil 7 yıl oldu biz evlenel bebek olsun diye herşeyi yapmaya razılar...

geldim kızlar geldim. kusuruma bakmayın iş çoktu az toparladım geldim. anlatın bakalım neler var.

devincan bugüş kıslar nasıl gidiyor annelik :)

kizlar selam bende geldim doktordan ama iyi haberle gelmedim,ben birazdan hastaneye gidiyorum,bebeklerim ALLAHA sükür cok iyiler ama rahimin ic böl+ümnde acilma varmis onun icin gitmek zorundaymisim...

cnm geçmiş olsun şimdi nasılsın dokdor nededi erken dogum falan mı neden oluyormuş
bende gittim dokdora bebek iyi ama başında su hala var 2 hafatada bir konturole gitcem sınırı geçmemiş su ama yinede başında su olması korkutuyo bizi şu an korkacak bişi yok diolar takip ediyolar çok az kaldı hayırlısıyla kavuşuruz işallah cnm :CüvCüv:

canım hoşgeldin. sakın korkma demek istedim. benim bir arkadaşımın bebeğine de beyincikte su var, kist var dediler. 6. ayında almayı düşünüyorlardı bebeğini ama kız direndi olmaz dedi, bebeğim sağlıklı dedi, 8. ayını bitirirken birşeyi olmadığı çıktı ortaya. sakın endişe etme, iyi olduğuna inan. şu an arkadaşımın kızı kucağında ve maşallah çok sağlıklı :)

geldim kızlar geldim. kusuruma bakmayın iş çoktu az toparladım geldim. anlatın bakalım neler var.

adacımmmm..ben hala aynıyım..hiç kendimi anne gibi hissetmiyorumm...içim boş sanki...ne bileyim...allahım bu bebişimi bana bağışlasın...

adacımmmm..ben hala aynıyım..hiç kendimi anne gibi hissetmiyorumm...içim boş sanki...ne bileyim...allahım bu bebişimi bana bağışlasın...

canım bana da aynısı olmuştu inan. kendimi bomboş hissediyordum. hatta ilk pozitifi gördüğümde bile inanamamıştım. şaşkınlık oluyor insanda merak etme, bir süre sonra geçecek :) amiiiin

aynen canım bende öyleyim..karnımı seviyorum konuşuyorum ama o sıcaklıgı alamıyorum diye kendi kendime kızıyorum.Hissizim sanki diyorum...

canım ya agzından bal damlıyo ay allahım inşallah hepimiz bu ramazanda müjdeli haberler verelim
aynen canım bende öyleyim..karnımı seviyorum konuşuyorum ama o sıcaklıgı alamıyorum diye kendi kendime kızıyorum.Hissizim sanki diyorum...

canım bende öyleyim ay artık kompostu içmekten midem bulanıyo içmesem olmuyo allah yardım etsin

selam kızlrrrr....bende hıc hemoroıd olmadıılk defa boyle bosey oldu bol bol su ıcıyorum kayısı deneyımım var bana onun faydası olmıyo hıc ıncırde yıyorum bol bol olmuyo olmuyo...ufff ya bı bu eksıktı....duphalac dan nefret edıyorum kusarım onu ıcerken hamıleykende hıc ıcemedım...en ıyısı acı yıyeyım ben...

acı yemeeee öööööz. daha da kötü yapar, hemoroid olursun mazallah. bamya yesen o çok çalıştırır, bir de taze fasulye. ananası da dene.

canım aynen bende öyleyim ama emre bey demişti kullandıgın igne yapabilir diye ben her gün igne vurunuyorum o yapıyo yoksa allahım katı hiç bişey yemiyorum ya bulgur pilavı yaptım iyi gelir dimi kızlar

canım aynen bende öyleyim ama emre bey demişti kullandıgın igne yapabilir diye ben her gün igne vurunuyorum o yapıyo yoksa allahım katı hiç bişey yemiyorum ya bulgur pilavı yaptım iyi gelir dimi kızlar

bugüşüm bulgur çok gaz yapar ya.. bence pek iyi gelmez yeme istersen. kabak yiyin bol bol. salatalık ve bamya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…