Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

ay ada sen ne pozitif kızsın maşallah valla akıntımı unuttum sayende benim elimi kaldırmama daha var şeker

kıs aslında çok pesimistik olduğumu sööler yakınımdakiler ama sen öyle diyorsan öyle olsun :)))))))))) akıntını takma o güzel şeylerin habercisi, ayrıca kabızlık da hamilelikte olan bir durum. aslında tüm kötü görünen belirtiler bence lehine bugüşüm. bu arada sen bence hemen kaldır elini, teknik olarak şu an annesin :)

test gününü 2 eylül olarak hesapladık cicoşla doğru mu?

10.gun olıyooo az cok bellı olurrrr...wc ye bıle kasa kasa gıdıyorum bu n yaaaa....ogrenır rahat rahat yaparım haftaya cuma 14.gun varsa yıne yaparım 7 sınde

bugüşüm bulgur çok gaz yapar ya.. bence pek iyi gelmez yeme istersen. kabak yiyin bol bol. salatalık ve bamya.
nette iyi gelir yazıyo şeker ne bilim

valla sen tam pozitifsin bence hepimize neşe morel oluyosun evet canım 2 eylül allah izin verirse canım sana emre bey igne vermişti dimi transferden sonra progyenex

10.gun olıyooo az cok bellı olurrrr...wc ye bıle kasa kasa gıdıyorum bu n yaaaa....ogrenır rahat rahat yaparım haftaya cuma 14.gun varsa yıne yaparım 7 sınde

canım sen bilirsin ama gününde yaptır bence çünkü bazen herkezde farklı oluyo degerler sonra çıkyo erken yaptırıpta çıkmazsa üzülürsün sabredicez napalım bak sabahta bende kahverengi leke gelidi anlatamam çok zor ama sabrediyorum

nette iyi gelir yazıyo şeker ne bilim

valla sen tam pozitifsin bence hepimize neşe morel oluyosun evet canım 2 eylül allah izin verirse canım sana emre bey igne vermişti dimi transferden sonra progyenex

ayy çok mahcup ettin beni bugüşüm ya sağol. o sizin güzel bakışınız yoksa ben gamlı baykuşun tekiyimdir ayol :))))))

emre beyin prosedür hep aynı. bana da o iğneden ve coraspin verdi. bir de dondurulmuş embriyolar daha çabuk BHCG yükseltiyor diyorlar. bakalım doğru mu :)

bu kabızlık cok sınırımı bozdu benım yaptırayım geceyım...dıye dusundum...n bıleyım yarın belkı fıkrım degısırrrrr

bu kabızlık cok sınırımı bozdu benım yaptırayım geceyım...dıye dusundum...n bıleyım yarın belkı fıkrım degısırrrrr

özcüm bak, sen çatlama iğnesi olacaksın. o bhcg içeriyor. gününden önce yaptıracağın testte yanıltıcı rol oynar o iğne. bence yaptırma.

ama sende kabızlık olmadı dimi canım hiç bide nasıl bhcg erken yükseliyo derken sonucu erkenmi alıyoruz yani ben cahilim bu konularda biraz arkadaşım

ama sende kabızlık olmadı dimi canım hiç bide nasıl bhcg erken yükseliyo derken sonucu erkenmi alıyoruz yani ben cahilim bu konularda biraz arkadaşım

kabızlık olmadı canım çok şükür. çünkü bende hemoroid var. olsaydı çok acı çekerdim ( bende düşükten sonra kabızlık oldu herhalde sıkıntı ve üzüntüden...

daha çabuk derken yanlış yazmışım pardon daha çok yükseltiyor diyecektim. öyle yazmışlardı burada bir yerlerde. ben de çok emin değilim açıkçası sende test edicez bende onaylıycaz anlaşılan :)))))))))

schatcan
hoşgeldin şekerim :)))))

kızzz devıncan hosgeldın karabatak gıbı oldun bı gorunup bı kayboluyosunnnn nasılsınız bakalımmmm analı kuzulu.....

Kızlar yine toplandık toplandık,bayanssulusmile
Bugün vakit geçmiyor akşam olmuyor....biraz çalıştım geri geldim.............

tamam tamam beklıycem test gununu haklısın adacanım dogruuu var olur sonra yok cıkar uzer benı cokkkk hıc olmazsa kesın sonuc alırım 7 sındeeee tabııııı bu arada regl olmazsam...

guzellıkler kendınıze cokkkkk ıyı bakın ben kacarrrr...hoscakalınnnn....bu kadar ev keyfı yeter ben dogruuu ıseeeee...

ada bi arkadaşımız daha vardı emre beyde tedavi olan kimdi acaba o sonucu ne oldu

topiği açan arkadaşımızı diyorsun sen ben yeniyim gerçi ama olsun cevap yazmadan duramıycam:
adacan eylülü bekliyor ben gibi.ben de bayramdan sonra adet olunca istanbul yolcusuyum memorialde olacak tedavimiz hayırlısıyla inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…