ay ada sen ne pozitif kızsın maşallah valla akıntımı unuttum sayende benim elimi kaldırmama daha var şeker
nette iyi gelir yazıyo şeker ne bilimbugüşüm bulgur çok gaz yapar ya.. bence pek iyi gelmez yeme istersen. kabak yiyin bol bol. salatalık ve bamya.
kıs aslında çok pesimistik olduğumu sööler yakınımdakiler ama sen öyle diyorsan öyle olsun :)))))))))) akıntını takma o güzel şeylerin habercisi, ayrıca kabızlık da hamilelikte olan bir durum. aslında tüm kötü görünen belirtiler bence lehine bugüşüm. bu arada sen bence hemen kaldır elini, teknik olarak şu an annesin :)
test gününü 2 eylül olarak hesapladık cicoşla doğru mu?
10.gun olıyooo az cok bellı olurrrr...wc ye bıle kasa kasa gıdıyorum bu n yaaaa....ogrenır rahat rahat yaparım haftaya cuma 14.gun varsa yıne yaparım 7 sınde
nette iyi gelir yazıyo şeker ne bilim
valla sen tam pozitifsin bence hepimize neşe morel oluyosun evet canım 2 eylül allah izin verirse canım sana emre bey igne vermişti dimi transferden sonra progyenex
bu kabızlık cok sınırımı bozdu benım yaptırayım geceyım...dıye dusundum...n bıleyım yarın belkı fıkrım degısırrrrr
ayy çok mahcup ettin beni bugüşüm ya sağol. o sizin güzel bakışınız yoksa ben gamlı baykuşun tekiyimdir ayol :))))))
emre beyin prosedür hep aynı. bana da o iğneden ve coraspin verdi. bir de dondurulmuş embriyolar daha çabuk BHCG yükseltiyor diyorlar. bakalım doğru mu :)
ama sende kabızlık olmadı dimi canım hiç bide nasıl bhcg erken yükseliyo derken sonucu erkenmi alıyoruz yani ben cahilim bu konularda biraz arkadaşım
ada bi arkadaşımız daha vardı emre beyde tedavi olan kimdi acaba o sonucu ne oldu
devincim nsılsın canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?