Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

yok arkadaşım adayı biliyom catdogda orda ama biri daha vardı hatırlayamadım ada olsa derdi hemen kimin oldugunu

guzellıkler kendınıze cokkkkk ıyı bakın ben kacarrrr...hoscakalınnnn....bu kadar ev keyfı yeter ben dogruuu ıseeeee...

güle güle dikkatli git tatlım işe :))) belki hafta sonu siteye ugrayamam tatlım...
salı günü görüşürüz.kendinize iyi bakın anne ile bebek :))opuyorumnanaktan

yok arkadaşım adayı biliyom catdogda orda ama biri daha vardı hatırlayamadım ada olsa derdi hemen kimin oldugunu

Kız bugulll kabızım diye sayfalarıda mesajlarıda görmemeye başladım ben yazdım ya suzişko diye huuuuuuu burdamısın bugul aranıyor 1-2-2-2guclubacismile

suziko vardı canım eylülde emre beyle başlayacak :)))))Emre beyin eli ugurlu sanırsam zemuszemus

canım elinden geleni yapıyo allah razı olsun e hastanede iyi şimdi gerisi allaha kalmış canım yok onuda biliyorum she 35 miydi bak hatırlayamıyorum catdog demişti ama sonucunu merak ettim sadece

canım bizim topicde olup da emre beye tedavi olan,

sen, ben, suzişko, catdog var. burada tanıştığım ahukush vardı ama sanırım o vazgeçti emre beye gitmekten. bir de godes vardı o başladı ama yarıda kalmıştı tedavi, bir daha ne zaman başlayacak bilmiyorum, ne zamandır göremedim.

kızzz devıncan hosgeldın karabatak gıbı oldun bı gorunup bı kayboluyosunnnn nasılsınız bakalımmmm analı kuzulu.....

canımm yaa kızıyolar ekran başında oturmama..bakıp bakıp çıkıyorum ben de...iyiim çok şükür..banyo yaptım bugün ve rahatladım...bekliyoruz işte...

devincim nsılsın canım?

sağol canım iyiyim.sen nasılsın...naptın rapor işini..telefon geldimi???

Kız bugulll kabızım diye sayfalarıda mesajlarıda görmemeye başladım ben yazdım ya suzişko diye huuuuuuu burdamısın bugul aranıyor 1-2-2-2guclubacismile

tamamda ben senden önce yamıştım o mesajı tatlım ama oda degil suzişkoyu biliyorum ben asıl sen beni görmüyosun kaydirigubbakcemile5

devincikkk adacıkkk özlemcikk bugulcükkk shacezecikkkk seyretmeyemi geldiniz yahu :)))
hadi ben çok sıkıldım gidicem bakınnnnnnnnnnn

hoşgeldin canım nasılsın?
Rapor işlerin tamam mı???kaydirigubbakcemile5

yok olmadı o iş üniversiteden başaka veren yer yok burda.hastane bünyesinde tüp bebek yapıldığı için rapor dışarı verilmiyormuş hastane öyle karar almış.
sinir ettiler bugün zaten.tahliller için uğraşıyorum bazılarını da üni. hastanesinde yaptırmam gerekiyordu.neymiş efendim tahlilleri de yapamazlarmış.dışarda yaptıracaklara böyle bi uygulama başlatmışlar bildiğin caydırma politikası.aman sinir oldum boşver memorialle konuştum elimdeki şuan bulunanı götürürsem yardımcı olacaklarını fakat onun geçerli anlamda rapor olmadığını söylediler.

tamam canım teşekkürler bilgilerin için buyrunnnnnnnnn

geldi devincim geldi boşverdim yaaa üfff takmıycam artık benim stres olmamam lazım dimi ama ANNE olacağım ben inşallah. eziyet ediyorlar resmen

bu arada godes in mesajlarına baktım. transferi olmuş dün yazmış. haftaya cuma testi varmış. hayırlısı olur inşallah :)

hım anladım güzelim..hayırlısı olsun..vardır bundada bir hayır..Memorıal araştırsın bakalım...Sen adımını at gerisi gelir allahın izniyle..sıkma canını daha en baştan.opuyorumnanaktan

bu arada godes in mesajlarına baktım. transferi olmuş dün yazmış. haftaya cuma testi varmış. hayırlısı olur inşallah :)

hayırlısı olsun inşallah.
herkes sıraya girdi biz varız şimdi de başlayacak eylülde sen ne zaman başlıyorsun canım tam günün belli mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…