ada bi arkadaşımız daha vardı emre beyde tedavi olan kimdi acaba o sonucu ne oldu
topiği açan arkadaşımızı diyorsun sen ben yeniyim gerçi ama olsun cevap yazmadan duramıycam:
adacan eylülü bekliyor ben gibi.ben de bayramdan sonra adet olunca istanbul yolcusuyum memorialde olacak tedavimiz hayırlısıyla inşallah.
guzellıkler kendınıze cokkkkk ıyı bakın ben kacarrrr...hoscakalınnnn....bu kadar ev keyfı yeter ben dogruuu ıseeeee...
yok arkadaşım adayı biliyom catdogda orda ama biri daha vardı hatırlayamadım ada olsa derdi hemen kimin oldugunu
suziko vardı canım eylülde emre beyle başlayacak :)))))Emre beyin eli ugurlu sanırsam zemuszemus
kızzz devıncan hosgeldın karabatak gıbı oldun bı gorunup bı kayboluyosunnnn nasılsınız bakalımmmm analı kuzulu.....
devincim nsılsın canım?
Kız bugulll kabızım diye sayfalarıda mesajlarıda görmemeye başladım ben yazdım ya suzişko diye huuuuuuu burdamısın bugul aranıyor 1-2-2-2guclubacismile
hoşgeldin canım nasılsın?
Rapor işlerin tamam mı???kaydirigubbakcemile5
canım bizim topicde olup da emre beye tedavi olan,
sen, ben, suzişko, catdog var. burada tanıştığım ahukush vardı ama sanırım o vazgeçti emre beye gitmekten. bir de godes vardı o başladı ama yarıda kalmıştı tedavi, bir daha ne zaman başlayacak bilmiyorum, ne zamandır göremedim.
tamamda ben senden önce yamıştım o mesajı tatlım ama oda degil suzişkoyu biliyorum benasıl sen beni görmüyosun kaydirigubbakcemile5
yok olmadı o iş üniversiteden başaka veren yer yok burda.hastane bünyesinde tüp bebek yapıldığı için rapor dışarı verilmiyormuş hastane öyle karar almış.
sinir ettiler bugün zaten.tahliller için uğraşıyorum bazılarını da üni. hastanesinde yaptırmam gerekiyordu.neymiş efendim tahlilleri de yapamazlarmış.dışarda yaptıracaklara böyle bi uygulama başlatmışlar bildiğin caydırma politikası.aman sinir oldum boşver memorialle konuştum elimdeki şuan bulunanı götürürsem yardımcı olacaklarını fakat onun geçerli anlamda rapor olmadığını söylediler.
devincikkk adacıkkk özlemcikk bugulcükkk shacezecikkkk seyretmeyemi geldiniz yahu :)))
hadi ben çok sıkıldım gidicem bakınnnnnnnnnnn
bu arada godes in mesajlarına baktım. transferi olmuş dün yazmış. haftaya cuma testi varmış. hayırlısı olur inşallah :)
evet canım senin güzelligini izliyoruz napalım güzele bakmak sevap:dance: yerimseniben
he he he kabız bugul kabız bugullllkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bu arada godes in mesajlarına baktım. transferi olmuş dün yazmış. haftaya cuma testi varmış. hayırlısı olur inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?