bak bak heleeeeeeee bugul hnm coşmuşşşşşşşşş
mersi bu arada şekerim annelik yüzüme yansıyor bayanssulusmile
hım anladım güzelim..hayırlısı olsun..vardır bundada bir hayır..Memorıal araştırsın bakalım...Sen adımını at gerisi gelir allahın izniyle..sıkma canını daha en baştan.opuyorumnanaktan
cadı tam olarak kabız degilim ama genede zorluk oluyo ben kabız degili yencem yencem lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü
aman ne takıcam. memorialdeki görüştüğüm kız dedi daha olmadı bize gönderdiğini getir biz bi bakalım bişeyler yaparız dedi
evime de taşınıcam inşallah önümüzdeki günlerde
ay taze annemize bak 7 günlük anne ay allahım milimetrelerden bile daha küçük sen ne kadar büyüksün allahım ona can verceksin
bak bak bana dil çıkartıyorsun sen he he anneye bakın anneye alsanaalsanasmile
bebege şimdiden kötü örnek oluyorsun bilemem yaniiisempatiksalakcinni
hayırlısı olsun inşallah.
herkes sıraya girdi biz varız şimdi de başlayacak eylülde sen ne zaman başlıyorsun canım tam günün belli mi?
ayy kızlar haliniz çok komik ha bu hallerinizi düşünemiyorum karşı karşıya olsanız yani alsanaalsanasmile lülülülülülü kaydirigubbakcemile
ay olsunda annesi ona nasıl bakıcak canına can yapıcak inş onu çok seviyorum adı bile hazır canım taha burak inş
inşallah civcivim inşallah.dua edin nolur.
yok canım belli değil muhtemelen ekimde olur kısmetse tatlım.
napalım canım başka türlü çekilmezki bu hayat canım alalım dalgaya napalım zaten zor bekleme süreci neyse sende cici bir anne adayımızsın bizim gibi inş:CüvCüv:
bugulcum ah bu hayat çekilmezimi söylesek kolkala gel kızkaydirigubbakcemile
hayırlısı canım yayok canım belli değil muhtemelen ekimde olur kısmetse tatlım.
napalım canım başka türlü çekilmezki bu hayat canım alalım dalgaya napalım zaten zor bekleme süreci neyse sende cici bir anne adayımızsın bizim gibi inş:CüvCüv:
Adacıgım şimdi hastaneden aradılar senin küçük canlar valla hastaneyi kaldırmış annemizi isteriz annemizi isteriz bilginize ada hanım
ben varım canım hadi başlıyalım AH BU HAYAT ÇEKİLMEZ AH BU HAYAT ÇEKİLMEZ YILDIZ AVCILARI OLMASA AH BU YÜZLER GÜLMEZ YANDAN HALİMEM YANDAN SEVİYOM SENİ CANDAN HAYDİ HEP BERABER TEMPO kaydirigubbakcemile5
Adacıgım şimdi hastaneden aradılar senin küçük canlar valla hastaneyi kaldırmış annemizi isteriz annemizi isteriz bilginize ada hanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?