Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

hım anladım güzelim..hayırlısı olsun..vardır bundada bir hayır..Memorıal araştırsın bakalım...Sen adımını at gerisi gelir allahın izniyle..sıkma canını daha en baştan.opuyorumnanaktan

aman ne takıcam. memorialdeki görüştüğüm kız dedi daha olmadı bize gönderdiğini getir biz bi bakalım bişeyler yaparız dedi
evime de taşınıcam inşallah önümüzdeki günlerde

cadı tam olarak kabız degilim ama genede zorluk oluyo ben kabız degili yencem yencem lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü

bak bak bana dil çıkartıyorsun sen he he anneye bakın anneye alsanaalsanasmile
bebege şimdiden kötü örnek oluyorsun bilemem yaniiisempatiksalakcinni

aman ne takıcam. memorialdeki görüştüğüm kız dedi daha olmadı bize gönderdiğini getir biz bi bakalım bişeyler yaparız dedi
evime de taşınıcam inşallah önümüzdeki günlerde

çok güzel canım yeni evin sana ugur getirsin.inşallah..

ay taze annemize bak 7 günlük anne ay allahım milimetrelerden bile daha küçük sen ne kadar büyüksün allahım ona can verceksin

he hehe mucize gibi demiiopuyorumnanaktan

ayy kızlar haliniz çok komik ha bu hallerinizi düşünemiyorum karşı karşıya olsanız yani alsanaalsanasmile lülülülülülü kaydirigubbakcemile

ayy kızlar haliniz çok komik ha bu hallerinizi düşünemiyorum karşı karşıya olsanız yani alsanaalsanasmile lülülülülülü kaydirigubbakcemile

napalım canım başka türlü çekilmezki bu hayat canım alalım dalgaya napalım zaten zor bekleme süreci neyse sende cici bir anne adayımızsın bizim gibi inş:CüvCüv:

ay olsunda annesi ona nasıl bakıcak canına can yapıcak inş onu çok seviyorum adı bile hazır canım taha burak inş

inşallah canım allahım gönlüne göre versin...ismini yerim onun ben...opuyorumnanaktan

inşallah civcivim inşallah.dua edin nolur.

Dualarımız sizinle canım..

yok canım belli değil muhtemelen ekimde olur kısmetse tatlım.

Sende bu yavrucukları iyice beklettin he senden hesap soracaklar demedi deme

napalım canım başka türlü çekilmezki bu hayat canım alalım dalgaya napalım zaten zor bekleme süreci neyse sende cici bir anne adayımızsın bizim gibi inş:CüvCüv:

he vallahı salla gıtsınnnnnnnnn:teytey:sagdan soldannn

yok canım belli değil muhtemelen ekimde olur kısmetse tatlım.
hayırlısı canım ya

orası öyle şekerim.
inşallah rabbim söyletiyordur. sende cici bir anne adayımızsın bizim gibi inş. :CüvCüv:

Adacıgım şimdi hastaneden aradılar senin küçük canlar valla hastaneyi kaldırmış annemizi isteriz annemizi isteriz bilginize ada hanım

Adacıgım şimdi hastaneden aradılar senin küçük canlar valla hastaneyi kaldırmış annemizi isteriz annemizi isteriz bilginize ada hanım

kız bugull seninkilerde adanın afacanlarına eşlik ediyor olmasın........hastaneyi talan ettiler desene ada yetiş bence ekimi boşver eylüllde dal

hadi bakalım :teytey::teytey: eller havaya kızlarrrrrrrr

geçen sene bugün...

aramızda hediyeleşmeyeceğimize sözvermiş olmamıza rağmen, çıktığımız yemekte tatlılarımıza geçmeden önce ben eşime bir hediye verdim. önce kızdı bana ne gerek vardı konuşmamış mıydık bunu diye. sonra meraklandı tabi, açıverdi. açınca gözleri öyle bir parladı ki.. çok heyecanlıydı gözlerini üzerimden ayırmadı "yoksa" dedi... başımı iki yana salladım "henüz değil ama çok yakında aşkım" dedim...

o hediye paketinde mini mini patikler vardı... "babacığım annemle başbaşa olmanın tadını çıkar çünkü bir dahaki sene bugün ben de yanınızda olacağım" yazıyordu... bebek için deneme yaptığımız ilk ay bizim evlilik yıldönümümüze gelen aydı.. çok umutluydum, çok inanıyordum olacağına..

o günün üzerinden tam bir sene geçti. kucağımda bebeğim yok, hatta karnımda bile değil henüz. ama ben umudumu kaybetmedim. inşallah bir dahaki sene size buradan bu sene evlilik yıldönümümüzde bebeğim kucağımda diye yazabileceğim.. eşime bu defa hediye almayacağım, çünkü ona hayatının en güzel hediyesini vermiş olacağım inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…