Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

sağol canım. teşekkür ederim.

merhaba;Yıldız Avcılarıııı & yol kankalarım..
adaegecan avcı sayısı giderek artıyor vee şimdiye kadar herşey hep yolunda...catdog başardı:) özlemcan kist eridi...hadi bakalım rabbim kolaylaştırsın zorlaştırmasın inşallah..
haftasonu tatilini uzatık:)gerçi bana hergün bayram
evimin kadınıyım moddundayım:))süperrrr
herneyseee bende çok havadis yok,bildigniz gibi LH yi tespit ettik ve beklemedeyiz:)
bir mucize olur mu bilinmez?zaten şansımızı deniyoruz Eylül de yıldızlarımıza kavuşuruz inşallahhh...

yol kankimmm,
bakk varya bi sürü ortak noktamız var...seninle tanışacagımız günü daha erkene çekmeyi çook isterdim ama şartlar uygun degil
cheesecake için ölürüm.:))))) çikolata,limon... hiç fark etmez.
burda hergün yeni bi tat denemekten de şiştim..Eylüle çok umut bağladı herşeyi Eylüle erteledik .beslenme düzeninide Eylül e bırakalım:)
AYY kız olursa eylül mü koysak bilemedim?
hayatımızda iz bırakan bir eylül olacak ne dersiniz Eylül ekibi

cANIMMM senin adına çook mutluyum inan..emre bey şansımız olacak inşallah...

aminn inşallah
dua et bize bol bol...hamilelerin duası kabul olur..habersiz bırakma cnmmm.

aminnn aminnn amin...

Kızlar yarın da giremem ama gece bi ara gelip tüm günün hasılatını toparlarımmm..inşallah iyi haberler olsun(UMARIM bende kuluçka dönemimdeyimdir)
hala umudum var buda bi şey degil mi???

allaha emanet olunnnnn...

Son düzenleme:
bende yıldızımı yakalayamayanlardanım...yorgun üzgün ve umutsuzum biraz da.ilk tüp bebek deneyimim negatifle sonuçlanınca bütün umudumda gitti.eskiden olmazsa tüp bebek yaptırırz diyorduk eşimle şimdi hiçbişey diyemiyoruz.o kadar zor ki hep başkalarının bebeklerini sevmek,iç geçirmek allah hepimizin yardımcısı olsun keşke bende sizin gibi umutlu olabilsem belki o zaman birazda olsa hayatı yakalayabilirim....

merhaba canım hoşgeldin. Neden ümidini kesiyorsunki daha 1.denemenmiş.
Hepimiz aynı kaderi yaşıyoruz. Bende ilk denememde negatif sonucu aldım ama devam edeceğim ve benim bir sürü problemim olmasına rağmen...

Mutlaka o yıldızlar içimizde tutunacaklar.

günaydıııın yıldız avcılarım yol kankalarım, günümüz aydın, yolumuz açık olsuuuun.

suziecan seni çok merak etmiştim yazdın içim rahatladı. evet yahu bu ne çok ortak yön böyle, keşke daha da önce tanışabilseydik gel görüşelim artııııık :))))))))))

diana canım aramıza hoş geldin. bak 2 gün öncesine kadar catdog da yıldızını yakalayamayanlardandı ama artık o bir yıldız taşıyor içinde. hayat böyle, ne oldum değil ne olucam diye bakmalıyız yeni güne. ben de çok mutsuzdum zor atlattım hem de çok. hatta bugün biraz gözyaşı döktüm sabahtan ama geçti, geçmek zorunda ben anne olacağım, olmalıyım, çünkü ben bunu çok istiyorum aynı sizler gibi. tekrar hoşgeldin aramıza :)

kotyocum aynen dediğin gibi mutlaka yıldızlar içimize tutunup bizlerin güneşi olup doğacaklar :)

suziecan yol kankim eylül adı harika bir isim ben de düşünmedim değil. gerçi benim düşündüğüm isimler nickimde saklı p

Selam bütün yıldız avcıları... Bugün nasılsınız bakalım? Bugüne kadar 4 denemem olmasına rağmen bir isim düşünmedim... Hayal kurup kurup olmayınca daha kötü oluyor bu yüzden önce bebeğimin olacağından emin olayım sonra isim düşünürüz

bugün sabahtan yeni doğum yapmış bir arkadaşımı ziyarete gittim. o ikinci bebeğini kucağına aldı dün (Allah bağışlasın, analı babalı büyütmek nasip etsin). bir kızı oldu. 2 sene 2 ay önce de bir oğlu olmuştu. ilk hamileliği sırasında ben ve eşim çocuk düşünmüyorduk hiç ama her anımız beraber geçiyordu her hafta sonu gidip görüyordum ya da onlar bize geliyordu, en kötü 2 haftada bir böyle bir rutine bağlamıştık. oğlunun her anında ben oradaydım. doğumdan çıktığında bile oğlan ı buharı üstündeyken ben gördüm babadan bile önce :) bu hamileliğinde ise arkadaşımı yalnız bıraktım biliyor musunuz... kötü bir arkadaş mıyım, bencil miyim bilmiyorum... anlatsam siz karar verirsiniz belki...

ikimiz de hamileliğe karar vermiştik. ben 2 aydır deniyordum ve henüz ellerim bomboştu. arkadaşım da tekrar hamile kalmak istediğine karar verdi... ilk hamileliği de denemelerinin 7. ayında olmuştu zaten, hemen olmaz diyordu. denemeler devam ediyordu. biz daha eşimin durumundan haberdar değiliz ama var bir durum farkındayız... o sıralar bir gün annemdeyim, telefonum çaldı "canımmm benim 2. yolda geliyor" dedi bana karşımdaki ses... o an dünya durdu, beynim uğuldadı.. tanrım o nasıl bir duyguydu tarif edemiyorum.. kıskanmak değildi, ya da mutsuzluk da değildi. onun için çok sevinmiştim ama kendim için çok mutsuzdum… neler söyledim telefonda bilmiyorum, kutladım herhalde.. sonra telefon elimde kaldım öylece… ilk hamileliğinde hep yanındayım ya, bunda da o beklentiyle aileyle birlikte bana da haber vermek istemiş. şu an bunları yazarken utanıyorum tabi... ama bir yenilgi gibi geldi bu bana be yol kankaları, o ikinciye hamile, ben elde var sıfır...

eşim beni almaya geldi ona anlattım sanırım şaşırdı ama saçmaladığımı, herkesin bir vakti olduğunu benimkininse daha gelmediğini söyledi. gelmemişmiş peeh dedim içimden, geldi de geçiyor !!!! birkaç gün sonra aradım arkadaşımı nasıl olduğunu sordum... o hala anlamıyordu benim içinde bulunduğum durumu, ya da konduramıyordu bilmiyorum. görüşmek istedi, tabi kıramadım, kalktık gittik. karnı daha şimdiden kocamandı... 2. bebekte daha çabuk büyürmüş meğer.. bana tüm iyi niyetiyle anlıyorum seni dedi, bana kızıyorsun, bunu biliyorum. sen daha bir taneye sahip değilken ben 2. ye hamile kaldım ama vardır bunda da bir hayır dedi.. bu laf bana öyle bir dokundu ki.. aslında kötü niyet yoktu biliyorum ama evden çıkana kadar yumru oturdu boğazıma.. arabada ise hıçkırıklara boğuldum... sonraki görüşme talebine bir bahane buldum. sonraki hafta için de bir bahane, 1 ay sonrası için eşime bahane buldurdum böyle böyle 4 aylık etti karnındaki bebeği. benim ellerim bomboş duruyordum hala..... sonra daha fazla dayanamadık tabi tekrar buluştuk. elimde değildi ama istemiyordum ne onu ne de başka bir hamileyi görmek.. tatsız bir gündü benim için, arkadaşımsa anlamamazlıktan geliyordu bence çünkü anlamaması mümkün değildi... o günden bir hafta kadar sonra şiddetli OAT'ı öğrendiğimiz ve şiddetli bir sarsıntıya maruz kaldığımız günü yaşadık... bu aralarda da sürekli beni aramaya devam ediyordu arkadaşım ve benim artık onu sevmediğimi söyleyip duruyordu. bilmiyordu neler yaşadığımı, anlatamıyordum. onu hem çok seviyor, hem de asla görmek istemiyordum. ben anne olamazken onun ikinciye hamile kalmış olması bana haksızlık gibi geliyordu tabi bu çok saçma bir düşünce… haklısınız bana kızıyorsunuz şu an ben de kendime çok kızıyorum ama o anda bunları hissettiğimi inkar edemem... o 6 aylık olduğunda biz tüp bebek maceramıza başladık... herkesden, özellikle de ondan habersiz..

kontrollere gidip geliyordum, bu arada gittiğim hastane arkadaşımın ilk doğumunu yaptığı hastaneydi. doktoru oranın doktoru değildi ama ameliyatlarını orada yapıyordu. arkadaşımı göreceğim hiç aklıma gelmezdi ama... bir gün bir kan testi sırasında arkadaşım da şeker testi için oradaymış beni gördü.. donduk kaldık koridorun iki ucunda… sende birşeyler var dedi bana, gözümden anlıyordu. elimi tuttu, seni çok seviyorum dedi.. sessiz kaldım, sessiz hıçkırıklara boğuldum, gözlerimden akmayacaktı yaşlarım bana sarılmasaydı, o koca göbeği bana değmeseydi gerçekten akmayacaktı yaşlarım ama aktı... içim acıyor dedim, elimden birşey gelir mi dedi, gelmez beni bana bırak dedim. bırakmam dedi.. anlattım.. ben ağladım o ağladı.. micro denemesini yaptık, düşük yaptım…. etkilenmesin üzülmesin diye söylemek istemedim ama arıyordu ve sesimden ters giden bir şeyler olduğunu anlıyordu. dayanamadı geldi… benim bebeğim içimden akıp giderken onun bebeği göbeğinden fırlayacak gibiydi… onunkinin sağlıkla gelmesi için dua ettim sadece… doğumuma gelebilecek misin dedi, oğlum eline doğmuştu kızım da doğabilecek mi dedi, evet dedim... içim kan ağlıyordu ama onu bu büyük günde yalnız bırakamazdım ki…

dün doğumu oldu, gittim ama uzaktan seyrettim, hakkım yoktu sanki yaklaşmaya. ben ondan uzaklaşmış, onu uzaklaştırmak istemiş, ondan kaçmıştım ne de olsa.. gördü beni, yanına çağırdı, kızını kucağıma vermek istedi, alamadım, tebrik edip kaçtım gittim...

bugün dayanamayıp sabahtan gittim tekrar. annesi ve kendi vardı sadece.. kızını emziriyordu. beni görünce çok mutlu oldu.. gittim sarıldım, doya doya.. çok özür dilerim dedim ve ağlamaya başladım. benimle beraber ağladı.. kızdığım, nefret ettiğim, kaçmak istediğim o değildi ki, kaderimdi, kendimdin aslında.. bunu ona da söyledim.. hiçbirşey dememe fırsat kalmadan bebeğini verdi kucağıma.. o koku, o pamukluk, o pembelik...

ben kötü bir insan değilim ama yalan da söyleyemem.. bunları gerçekten hissettim. anne olmak için uğraşmak, çabalamak insanı bu hale getirebiliyor, yalnız değilim biliyorum sadece benim gibi itiraf edebiliyor mu herkes ondan emin değilim :) ama size yemin ediyorum bir gün bile bebeğiyle sınanmasını istemedim, her zaman sağlıkla kucağına alması için dua ettim… şimdi durup düşününce sağlıklı bir insan gibi düşünememişim diyorum tabi ama atlattım, bu da bitti..

bebek de annesi de çok sağlıklı bu arada.. doğum sırasında canım arkadaşım benim için de dua etmiş. inşallah kabul olur diyorum, sizi de çoook öpüyorum...

Canım yaşadıklarını o kadar iyi anlıyorum ki... Bu aslında bizim durumumuzdakiler için çok normal.. Birinin hamile olduğunu veya bebek sahibi olduğunu duyduğunda artık tebrik bile edemiyorum o kelimeler ağzımdan çıkmıyor.... Eskiden her gördüğüm bebeği alıp severdim.... Şimdi arkamı dönüp kaçıyorum.... Bunlar biz de bebeğimize kavuştuğumuzda geçecek umarım... Ama böyle davrandığın için kendini hiç suçlama.... Bu kıskançlık değil sadece ÖZLEM....

İlk 2 tedaviyi ben de sakladım herkesten ama bu şekilde yalan söylemek daha zor oluyor şu anda herkes biliyor ve çok rahatım kimse üzülürüm diye bu konuyu açmıyor, davranışlarımdan dolayı yargılamıyorlar en azından...

İnşallah en kısa zamanda biz de bebeğimize kavuşacağız....

ne yaptın ada ege işyerindeyim arkadaşlarım niye ağlıyorsun ne oldu diyorlar. bir insan başka bir insanın duygularını bu kadarmı güzel ifade eder. Evet sen benim yerimede ifade etmişsin. Okuduğumda gözlerimden akan yaşlara engel olamadım. Kendi kendime itiraf edemediklerimi yazmışsın.
Ama elbette biz de anne olacağız o küçük bebişleri bizde kucağımıza alacağız Allahımın izniyle....

Yolumuza devam...... pest etmeden.....

evet canım özlem bu tam anlamıyla... dediklerini ben de yaşadım ama çok şükür geçti.. kendimi telkin etmem gerekti. ben başkalarının mutluluklarıyla da mutlu olmayı öğrendim diyorum bu duruma. Allah kimseyi evlat hasretiyle sınamasın, ne beni ne de düşmanımı... bizlere de nasip olacak inşallah....

ben de yazarken engel olamadım yine ağladım canım... bazen böyle dolup taşıyorum işte... inşallah Allah bizlere de nasip edecek. benim de kendime itiraf etmem zor olmuştu ama betty ye de söylediğim gibi, başkaları için de mutlu olmayı öğrendim, artık bundan sonra kendim için sevineceğim günleri göstersin Rabbim diyorum :)

kızlar hepinize selamlar; güzel haberlerle geldim yol arkadaşlarım:))))
bugünkü değerim 276 çıktı:))çok mutluyum arkadaşlar.perşembe kısmetse tekrarlıcam testi doktorum ona göre karar vericek:)))
Aarkadaşlar tüm kalbimle diliyorum ki; en kısa zamanda Rabbim size ve herkeze bu güzel duyguyu yaşatsın inşallah...
starsuzie hala umudum var demişsin tabiki umudun olucak arkadaşım; umutsuz yaşanmaz hem ben hayırlısıyla önce Allaha; sonra da Rabbimin izniyle doktorumuza çok güveniyorum;hayırlı haberlerini hapbirlikte buradan kutlıcaz inşallah arkadaşım.Rabbim değil mi ki bu güzel dünyayı bu sanat eserini bizler için; kullarının mutluluğu için yoktan var eden, O isterse herşey olur.Yaradanımız kalbimizdeki iyi dileklerimizi biliyor;inşallah bizim için en hayırlısını tez zamanda gönderir.Rabbimden hepimiz için hayırlısını diliyorum arkadaşlar.
adaege arkadaşım yazdıklarında hissettiklerin çok normal hepimiz zaman zaman evlat özlemiz içimizde olduğu için bunları yaşıyoruz ama güzellikler yakında gelicek inşallah :))))

canım bu çok ama çok güzel bir haber. ben zaten biliyordum inan bana, çok emindim senin yıldızının içine tutunacağından, daha ilk günden hissetmiştim bunu. beni yanıltmadın çok mutlu oldum Allah tamamına erdirsin inşallah.

ben de önce Allah'a sonra doktorumuz ve ekibine sonra da benim minicik frigolarıma çok güveniyorum. bu defa olacak inşallah :)

inşallah adacım :)) evlatlarının isimleri de hazırmış bak.annelerini fazla bekletmesinler sıpalar bakıımmmklava:

adacım ben geldim..Güzel bir tatil yapıp bol enerji depoladım..Dönünce maraton başlayacak dedim ve öylede oldu..Bugün son tahlıllerımı yaptırdım...Adet günümü bekliyorum...4-5-6 agustos heran olabilirim..3.günü doktora gideceğim..Rabbim emeklerimizi boşa çıkartmasın...İçim karma karışık bir yarım olucak derken diger yanım olmayacak diyor...Herşeye hazırlıklıyım..bu yola çıktım dönmek yok..sonuna kadar varım..Allah nasip ettiği sürece....Hepimizin göbekleri bebişlerle dolsun inşallah......

inşallah adacım :)) evlatlarının isimleri de hazırmış bak.annelerini fazla bekletmesinler sıpalar bakıımmmklava:

canım senin adına çok ama çok sevindim..Hayırlı olsun......Darısı bizlerin başına..Allah nazarlardan esirgesin.....dikkat et kendine....opuyorumnanaktan

valla isimler bahane, kendimi avutuyorum işte onlar gelene kadar catcim. olacak inşallah diyorum, bu defa olacağına tüm kalbimle inanıyorum :)

hoşgeldin sefalar getirdin civcivcim. ne güzel depo depo enerji vardır şimdi sende haydi bakalım hepimize bulaştır :)))) ilk yolcumuz catdog du maşallah hamile. şimdi peşinden bu ay senin tedavin başlıyor, inşallah ikinci hamile de sen olursun şekerim. sonra biz eylül yolcuları geliyor arkadan. ayy çok hareketli ve bereketli bir topic olcaz biz inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…