amin canım inşallah Rabbim isteyen bekleyen hasretiyle yanıp tutuşan herkese nasip etsin, bizleri de içlerinden ayırmasın.
daima aramızda yerin var, ne zaman daralır, sıkılırsan gel dertleşiriz, bizi ancak biz anlarız ne de olsa...
bu kadar olur yaniii yol kankisi aynı zamanda kilodaş falan mı olcaz acaba. 9 ay oldu sigarayı bırakalı ben de 7 kilo aldım( 3 de tedaviyle geldi e oldu mu sana 10. geçen seneden tam 10 kilo fazlayım ki geçen sene de balık etiydim yani iki fil bir muaynehaneye sığar mı test ederiz yol kankim :)))))))))))
canım arkadaşım; tüm içtenliğinle dileğin güzellikler için sağol darısı tez zamanda başına inşallah ve tüm arkadaşlarımıza hayırlısıyla:))))
canım tarif süper:lepi: emre beyi harika tanımlamışsınkaydirigubbakcemile3
Rabbim herkezi böyle insan doktorlarla karşılaştırsın inşallah....
sevgiler canım; eylül uğurlu gelsin inşallah:))))opuyorumnanaktan
aminn inşallahSelam arkadaşlar ben burayı daha önce niye keşfedememişim... Çok keyifliymiş burası... Benden iyi "Yıldız Avcısı" mı olur 4 tüp ve bir doğal yoldan ( düşük) 5 hüsranım var bir türlü yakalayamadım o yıldızlar ben... Beceriksiz miyim ne!!!!!!!! 5. tüp denememi de eylülde yapacağım inş...
işte Yeni bir avcı daha :))
hoşgeldin Yıldız Avcısı biz Eylül için 3 kişiydik dedik..:))
özlemcan,adaegecan,suziecan..şimdi 4 kişiyiz bettycan:)
ayağımı süreyim siz de eylülde arkamdan gelin inşallah kızlaropuyorumnanaktan
ben de inşallah yarın iyi değerler görürüm canım; dediğin gibi hastaneden verilen kağıtta 20gün sonra yazıyo ama bakalım emrebey ne diyecek; hayırlısı hakkımızda .
hepinize sevgiler arkadaşlara.s.
inşallah adaegecim hep dua ediyorum zaten hepiniz, hepimiz için gönül bağı kurduk aramızda, Rabbim tüm bu iyi dileklerimizi geri çevirmez inşallah sağlıklı bebişlere dönüştürür canlarım :))))
hep takipteyim; Rabbim hepimiz için hayırlısını nasip etsin inşallah....
Canım yaşadıklarını o kadar iyi anlıyorum ki... Bu aslında bizim durumumuzdakiler için çok normal.. Birinin hamile olduğunu veya bebek sahibi olduğunu duyduğunda artık tebrik bile edemiyorum o kelimeler ağzımdan çıkmıyor.... Eskiden her gördüğüm bebeği alıp severdim.... Şimdi arkamı dönüp kaçıyorum.... Bunlar biz de bebeğimize kavuştuğumuzda geçecek umarım... Ama böyle davrandığın için kendini hiç suçlama.... Bu kıskançlık değil sadece ÖZLEM....
İlk 2 tedaviyi ben de sakladım herkesten ama bu şekilde yalan söylemek daha zor oluyor şu anda herkes biliyor ve çok rahatım kimse üzülürüm diye bu konuyu açmıyor, davranışlarımdan dolayı yargılamıyorlar en azından...
İnşallah en kısa zamanda biz de bebeğimize kavuşacağız....
ne yaptın ada ege işyerindeyim arkadaşlarım niye ağlıyorsun ne oldu diyorlar. bir insan başka bir insanın duygularını bu kadarmı güzel ifade eder. Evet sen benim yerimede ifade etmişsin. Okuduğumda gözlerimden akan yaşlara engel olamadım. Kendi kendime itiraf edemediklerimi yazmışsın.
Ama elbette biz de anne olacağız o küçük bebişleri bizde kucağımıza alacağız Allahımın izniyle....
Yolumuza devam...... pest etmeden.....
kızlar hepinize selamlar; güzel haberlerle geldim yol arkadaşlarım:))))
bugünkü değerim 276 çıktı:))çok mutluyum arkadaşlar.perşembe kısmetse tekrarlıcam testi doktorum ona göre karar vericek:)))
Aarkadaşlar tüm kalbimle diliyorum ki; en kısa zamanda Rabbim size ve herkeze bu güzel duyguyu yaşatsın inşallah...
starsuzie hala umudum var demişsin tabiki umudun olucak arkadaşım; umutsuz yaşanmaz hem ben hayırlısıyla önce Allaha; sonra da Rabbimin izniyle doktorumuza çok güveniyorum;hayırlı haberlerini hapbirlikte buradan kutlıcaz inşallah arkadaşım.Rabbim değil mi ki bu güzel dünyayı bu sanat eserini bizler için; kullarının mutluluğu için yoktan var eden, O isterse herşey olur.Yaradanımız kalbimizdeki iyi dileklerimizi biliyor;inşallah bizim için en hayırlısını tez zamanda gönderir.Rabbimden hepimiz için hayırlısını diliyorum arkadaşlar.
adaege arkadaşım yazdıklarında hissettiklerin çok normal hepimiz zaman zaman evlat özlemiz içimizde olduğu için bunları yaşıyoruz ama güzellikler yakında gelicek inşallah :))))
inşallah adacım :)) evlatlarının isimleri de hazırmış bak.annelerini fazla bekletmesinler sıpalar bakıımmmklava:
inşallah adacım :)) evlatlarının isimleri de hazırmış bak.annelerini fazla bekletmesinler sıpalar bakıımmmklava:
adacım ben geldim..Güzel bir tatil yapıp bol enerji depoladım..Dönünce maraton başlayacak dedim ve öylede oldu..Bugün son tahlıllerımı yaptırdım...Adet günümü bekliyorum...4-5-6 agustos heran olabilirim..3.günü doktora gideceğim..Rabbim emeklerimizi boşa çıkartmasın...İçim karma karışık bir yarım olucak derken diger yanım olmayacak diyor...Herşeye hazırlıklıyım..bu yola çıktım dönmek yok..sonuna kadar varım..Allah nasip ettiği sürece....Hepimizin göbekleri bebişlerle dolsun inşallah......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?