Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

canim cok ama cok tebrik ederim insallah günden güne degerin katla...
Masallah gitdikce hamisler doluyor topige gercekten ugurlu bi topik oldu,bu mübarek ayda....
sagol canım allah sana bebeklerini tez zamanda hayata getirmyei nasip etsin inş
canım senin tedavinde inş hayırlı inş sende burda hamileyim diye yazarsın
senı cok tbr edıorum rabbım saglıklan kucagına alamyıda nasp etsın ınşşşşşş
darısı bıze duanı eksık etme
asla ben her zaman tüm tedavi gören kardeşlerim için dua ettim
bugullllcüm canım özelden de yazdım ama çok mutluoldum arkadaşım çok ama çok tebrikler:))))))
değerin de harika benim de 200 lüydü değerim ; maşallah canım kocaman tebrikler:)))))))))))

sagol canım benim tüm arkadaşlar güzel dilekleriniz için allah razı olsun

bugüşüüüüüüm ben o kadar ama o kadar çok emindim ki bundan. lekelenmen olduğu gün tamam dedim bugüşün bebişi gelmiiiiiiş. canım benim Allah tamamına erdirsin, inşallah kucağına sağlıkla almak da nasip olsun. darısı biz bekleyenlerin başına. emre beyle bu defa benim de yüzüm gülsün inşallaaaah senin de 5. gün embriyosuydu di mi canım ve dondurulmuştu. süreci biraz anlatabilir misin müsait olduğunda, malum beni bekleyen süreç de bu :)

catciiiiim hoşgeldin tatlım. pıtpıtları duymuşsun çok şükür. dün profilo avm ye gidecekken bir baktım IVI. emre beyi aradım ordaydı, lütfen uğrayın diyince dayanamadım gittim. süper bir merkez değil mi inşallah bana da uğurlu gelecek tatlım. evet bahsettik senden emre bey de bu tanışmalardan çok mutlu. e bizim bebecikler bir yerde kardeş sayılır di mi :)))))))))) Allah tamamına erdirsin tatlım darısı başımızaaa

devincan haber yok senden çok meraktayım be canım....

suzişko adet olmuşsun, başlıyor büyülü yolculuğun arkadaşım, inşallah herşey çok güzel olsun.

topicimizin maşallahı var kızlar, Allah nazarlardan saklasın. inşallah bebişlerimizle dolsun taşsın

selam sekerlıklerrrrrr...
kusura bakmayın ısler cok yogun ınanın eve yenı geldım....pc ısyerıne goturmedım...gotursemde hıc acacak vaktım olmayacakmıs...ınanın cokkkk yoruldum ayaklarımı dıktım yattım...
yarın bol bol yazısırız ogleden sonra gıdecegım...
devıncıgım nasılsın senı cok merak ettım....
betusum canım arkadasın kalbım,dualarım hep senınleee tek gıder cıft gelırsınız ıns rabbım herseyı o guzel gonlune gore versın canım benım....
bugull canım cok sevındım tatlım allah tamamına erdırsın ıns kucagınıza almayoda nasıp etsın.....
veeee ben bugun tekrar kan verdım sonuc mu?.....123.67.....

ozummmm ikiz mi kis yoksa :) masallah degerlerin super katlaniyor tatlimmm... Allah tamamina erdirsin...

Suziskom bugun bende regl oldum yarin kismetse lupronla baslayacakmisim.. desene ayni gun olduk reglimizi.. insallah bizimde tedavimiz iyi gecer.. Allahim bizlere yardim et ne olursun...

devincim seni merak ediyorum tatlim.. yarin mi kan verecektin? yerlesme kanamasidir diye dusunuyorum.. insallah dilegin gerceklesir tatlim...
uc de uc yaptik senin haberinle birlikte kismetse 4 de 4 olacak sonuclarimiz... arkadaslarim bizlere dua edin ne olursunuz cok ihtiyacimiz var... kojjjamannnn optum :) ne demislerrrr pozitif dusun pozitifi gor :)

günaydın yıldız avcısı yol kankilerim, hepimize hayırlı cumalar olsun.

devincan hala yazmamışsın seni çok merak ediyorum, umarım herşey çok güzeldir de sen kutlama yapmaktan topic'e girememişsindir :))

heh özcüm dediğime geldin işte :) önceden yaptırdığın 97ydi yanlış hatırlamıyorsam. hangi gün yaptırmıştın salı mı yani bu 2 gün sonraki değerin mi canım. 200 civarı bişiler çıkması gerekiyordu normalde ama sen çatlatma dan hemen sonra baktırmıştın, sana demiştim korkma diye kanındaki çatlatma iğnesi gidiyor ve bebeğinin salgılattığı bhcg yükseliyor. inşallah herşey yolunda canikom :)))))

hayırlı olsun imocanım tedavine başlıyorsun, herşey çok güzel gider inşallah. dediğin gibi fire vermeden gidiyoruz Allah daim etsin maşallahımız var

hayırlı sabahlar arkadaşlar cumanız mübarek olsun
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

günaydın nanecim hayırlı cumalar :)

canım tek embrıyom vardı....sanmam...bı tane olsun saglıklı olsun...ayol bırını doguramıyorum gununde ıkısını nasıl yaparımkaydirigubbakcemile3
tevın baslamıs hayırlısı olsun canım eylulculer bırer bırer yola cıkıyooooo
rabbım yardımcınız olsun ıns eylul ayımızda agustos kadar bereketlı olurrrr..:Saruboceq:

hayırlı cumalar kızlarrrrr....
hepınıze kocaman gunaydın...
adacanım gunaydın tatlımm.....nasılsın...
yok ben anlatmak ıstedıgını anladım zaten...tahmın edıyordum cok cıkmayacagını....yaa ben dehsey kabızım wc de ıkınmakdan butun ılac kalıntılarım bıle kendı cıktı...n yapsam olmuyo.....ufff wc ye gıtmeye korkuyorum.....

devıncanım senı bende cok merak eıyorum nasılsın durumun nasıl....ıns hersey yolunda...

özlem canim benim sakin ikinma o cok zararli sürekli sivi seyler tüketmeye bak kaysi bana cok faydasini gösterdi ben onu kaynatiyordum ve püre haline getirip günde bi kase yiyordum aslinda doktorun sana ikinmanin iyi olmadini söylemesi gerekirdi,canim sakin ikinma,en kötüsu merkezini ara onlar surup veriyorlar galiba...

günaydın asucum hoşgeldiniz bebişler ve sen :)

söylediğinde çok haklısın. hamilelikte salgılanan hormonlar beyaz kas hareketlerini yavaşlattığından barsaklar da çok çalışmıyor ve bu nedenle kabızlık sorunu ortaya çıkıyor. bol lifli beslenmek ve suyu çok ama çok fazla tüketmek gerekiyor.

özcüm ıkınmak sana hiç yaramayacak bir şey, bak demişsin ki ilaç kalıntıları bile kendiliğinden çıktı. demek ki vajinal olarak da kasılıyorsun, bu da çok olumsuz bir etki yaratabilir. lütfen doktorunu ara ve duphalac şurup kullanmak istediğini söyle. bu şurubu hamileler bile kullanıyor.

canim benim sükürler olsun biz iyiz arasira karnim tas gibi oluyor ama artik onuda idare edecez,3 hafta dayansa yavrularim baska birsey istemyiorum canim,sözüm var onlara 35 kadra dayanirlarsa kocaman oyncak alcam ikisinede...
Sen nasilsin canim nasil gecioyr???

maşallah asucum size :) inşallah 3 hafta daha karnında rahatlarına bakar senin kuzucuklar, hatta 4-5 hafta daha beklesinler de akrep olsunlar 3 hafta sonra gelirlerse terazi olacaklar di mi :))))

ben de iyiyim işte canım, herşey aynen devam. bu ay da geçse de hayırlısıyla tedaviye başlasam artık diye bekliyorum napıyım :)

gunaydın kızlar vede hayırlı cumlaar
ben 2 gundur cok tdırgınm kızlar yha
az kaldı gıtmmeme tupe

asucugum dayanırlar ınş 3hafta daha
sabırısz heralde senın bebekler :)

adacıgım sen nasılsın...

esracım hoşgeldin. lütfen tedirgin başlama. sonuçta Allah korusun sen bir hastalık için gitmiyorsun tedaviye, bebeğini kucağına almak için gidiyorsun ve bu harika birşey, lütfen çok mutlu olarak başla, devamı da öyle gelsin inşallah :)

esıme dıorumkı keske bu ay bızde yaptırsaydık hamıle kalırdım kesın dıorum ::)
rmazan bereketıylen geldı gercekten

belki de devincan bugün sabahtan gitmiştir kan tahliline o yüzden bize haber vermemiştir. ama ben çok meraklardayım artık devincan gellllll :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…