sagol canım allah sana bebeklerini tez zamanda hayata getirmyei nasip etsin inşcanim cok ama cok tebrik ederim insallah günden güne degerin katla...
Masallah gitdikce hamisler doluyor topige gercekten ugurlu bi topik oldu,bu mübarek ayda....
canım senin tedavinde inş hayırlı inş sende burda hamileyim diye yazarsınBugulll canım benim tebrik ederim yaaa.sonuçlar harika gidiyor.
çok şükür sende hamilesin artık darısı başımıza:)az evvel adet oldum. yarın bir aksilik olmazsa muayeneye gidecegim veee umarımmm bir sorun yoksa Eylül yolculuğuıma, yıldızıma kavuşmak için başlayacagım..dualarımızı birbirimizden esirgemeyelim.
asla ben her zaman tüm tedavi gören kardeşlerim için dua ettimsenı cok tbr edıorum rabbım saglıklan kucagına alamyıda nasp etsın ınşşşşşş
darısı bıze duanı eksık etme
bugullllcüm canım özelden de yazdım ama çok mutluoldum arkadaşım çok ama çok tebrikler:))))))
değerin de harika benim de 200 lüydü değerim ; maşallah canım kocaman tebrikler:)))))))))))
selam sekerlıklerrrrrr...
kusura bakmayın ısler cok yogun ınanın eve yenı geldım....pc ısyerıne goturmedım...gotursemde hıc acacak vaktım olmayacakmıs...ınanın cokkkk yoruldum ayaklarımı dıktım yattım...
yarın bol bol yazısırız ogleden sonra gıdecegım...
devıncıgım nasılsın senı cok merak ettım....
betusum canım arkadasın kalbım,dualarım hep senınleee tek gıder cıft gelırsınız ıns rabbım herseyı o guzel gonlune gore versın canım benım....
bugull canım cok sevındım tatlım allah tamamına erdırsın ıns kucagınıza almayoda nasıp etsın.....
veeee ben bugun tekrar kan verdım sonuc mu?.....123.67.....
devincim seni merak ediyorum tatlim.. yarin mi kan verecektin? yerlesme kanamasidir diye dusunuyorum.. insallah dilegin gerceklesir tatlim...
uc de uc yaptik senin haberinle birlikte kismetse 4 de 4 olacak sonuclarimiz... arkadaslarim bizlere dua edin ne olursunuz cok ihtiyacimiz var... kojjjamannnn optum :) ne demislerrrr pozitif dusun pozitifi gor :)
hayırlı sabahlar arkadaşlar cumanız mübarek olsun
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
ozummmm ikiz mi kis yoksa :) masallah degerlerin super katlaniyor tatlimmm... Allah tamamina erdirsin...
Suziskom bugun bende regl oldum yarin kismetse lupronla baslayacakmisim.. desene ayni gun olduk reglimizi.. insallah bizimde tedavimiz iyi gecer.. Allahim bizlere yardim et ne olursun...
hayırlı cumalar kızlarrrrr....
hepınıze kocaman gunaydın...
adacanım gunaydın tatlımm.....nasılsın...
yok ben anlatmak ıstedıgını anladım zaten...tahmın edıyordum cok cıkmayacagını....yaa ben dehsey kabızım wc de ıkınmakdan butun ılac kalıntılarım bıle kendı cıktı...n yapsam olmuyo.....ufff wc ye gıtmeye korkuyorum.....
esracım hoşgeldin. lütfen tedirgin başlama. sonuçta Allah korusun sen bir hastalık için gitmiyorsun tedaviye, bebeğini kucağına almak için gidiyorsun ve bu harika birşey, lütfen çok mutlu olarak başla, devamı da öyle gelsin inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?