- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 733
adacim insallah ya,kiz ben anlamam burc iclerinden :)) o konuda cahil kaldim))
esracim hic sorma gecen hafta bile cikacaz diye direndiler ama sükürler olsun gene vaz gectiler,ya aslinda bundan sonra hic bi riski yok ama tabiki anne karninda gibi degil tabi küveze gircekler diye cok korkuyorum,her aksam dua ediyorum rabbim yavrularimi küveze birakma diye inssallahhh rabbim bu mübarek ayda hepimizin duasini kabul eder....
ben de hamileyim diye neşe içinde sizinle paylaşmak isterdim...ama maalesef olmadı...tutunamadı bebişim...söyleyecek başka hiçbirşey bulamıyorum...üzüldüm...çok üzüldüm...ama ne gelirki elden...ben de frigo bebek annesiyim bu bayrama olmadı ama kimbilir belki de kurban bayramına çifte bayram yaparım...allahım hakkımızda hayırlısını versin...sizler için dua etmeye devam edeceğim...
devincan.. ne desem çok boş. teselliler daha çok acıtıyor insanın içini bilirim. inşallah frigolarınla anne olacaksın canım arkadaşım. biz her zaman yanındayız unutma..
Bugülcüm inan ki çok ama çok sevindim dün o kadar çok senden haber bekledikki çatlattın bizi mikropppp hadi bakalım hayırlısı olsun Allahım tamamına erdirsin inşallah...öpüyorum ikinizi taze annecik :))
bugüş hoşgeldin canım. ben de sana özelden mesaj atıyordum tam.
canım ya vaktin varsa şu dondurulmuş protokolünü bir anlatıversene. senin kaçıncı gün dondurulmuşlardı, çözüldüğü gün mü transfer edildi yoksa bir gün sonra mı? ne gibi ilaçlar kullanıldı. hadi canım bir zahmet anlat, ben de aynılarını yaşayacağım kısmetse biliyorsun tabi inşallah sonucum da seninki gibi olur:)
bugüş kıs anlatsana şu dondurulmuş protokolünü dedim ama görmedin sanırım e tabi heyecanlısın şimdi. diyorum ki seninkiler kaçıncı gün dondurulmuştu ve çözüldükten sonra hemen mi yoksa bir gün sonra mı oldu transferin.
canım anlatayım nedemek benim toplam 6 tane embriyom vardı 4 dü 5.gün 2 tanesi 6.gün ama ben çözüldükten ne kadar zaman sonra hiç sormadım canım tek bildigim transfere girerken emre bey 1 tane çok güzel embriyomuz var dedi ve güldü bende o an allahım sana şükür dedim ben adetimin 2.günü estroferme başladım ve ilk zamanlar günde 2tanae ondan sonra günde 3 tane ve 19.gün transfer yalan yok ben dondurulmuş diye endişeliydim ama şükür canım benimle
ben de hamileyim diye neşe içinde sizinle paylaşmak isterdim...ama maalesef olmadı...tutunamadı bebişim...söyleyecek başka hiçbirşey bulamıyorum...üzüldüm...çok üzüldüm...ama ne gelirki elden...ben de frigo bebek annesiyim bu bayrama olmadı ama kimbilir belki de kurban bayramına çifte bayram yaparım...allahım hakkımızda hayırlısını versin...sizler için dua etmeye devam edeceğim...
yazdımya cadı kaydirigubbakcemile5
sagol canım benim valla canım beni kanı verdim evde duramadım çıktım bol bol yürüdüm çok şükür bin şükür allahım 9 ayımızıda hayırlı geçmesini nasip etsin ikimizede sen bugünde yaptırdınmı testi canım ben yarın tekrarlıycam doktorum istedi ama zaten hep tekrarlanıyomuş
canım çok ama çok sevindim ya süperrrrrrrrr 9 ayımızı inşallah hep beraber geçiririz Saglıklı bebeklerimiz olur......Eylülcülerde peşimizden gelin hep beraber eleele ele eleopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?