canım görmedin herhalde testi tekrarlamıycanmı
okudunmu adacanım emre beyin yeni yeri nasıl acaba sen gittinmi ada sigorta geçiyomuş dimi iyi ya
eheheh sabırsızlanmışım tam sen yazarken ben de bunu yazmışım bugüşüüüüm kusuruma bakma taze annecik :)
pardon şekercimmmmmverdim verdim tlfdayım hastaneden randevu alıcam..
tatlım tesadüfen profilo avm ye giderken IVI'yi gördüm. hemen emre beyin asistanı sedefi aradım, buradayım lütfen gelin dedi ben de tabi merak ediyorum hemen gittim. çok güzel bir merkez bence. heryer bembeyaz. bizim için de bembeyaz bir sayfa olur inşallah :) sigorta falan hiç konuşmadık, benimki bir hayırlı olsun ziyaretiydi, artık tedavi için gittiğimizde görüşürüz bu konuları diye düşünüyorum :)
hayırlı cumalar kızlarrrrr....
hepınıze kocaman gunaydın...
adacanım gunaydın tatlımm.....nasılsın...
yok ben anlatmak ıstedıgını anladım zaten...tahmın edıyordum cok cıkmayacagını....yaa ben dehsey kabızım wc de ıkınmakdan butun ılac kalıntılarım bıle kendı cıktı...n yapsam olmuyo.....ufff wc ye gıtmeye korkuyorum.....
bugüş doğum falan olmuyor canım, çünkü hastane değil orası tüp bebek kliniği. doğum için emre beyi dışardan senin seçtiğin bir hastaneye de çağırabiliyorsun. benim arkadaşım öyle yapacak yakın zamanda doğumu var.
İnşallah hepimize, anne olmayı bekleyen, anne olmak için dualar eden, maddi manevi herşeylerini ortaya koyan bizlere hayırlı, uğurlu olsun listemiz.
POZİTİF DÜŞÜN TESTTE POZİTİFİ GÖR
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
Eylül Ayında Yıldız Avına Çıkan Yol Kankileri
suzişko (IVI Tüp Bebek Merkezi)
beti (ankara maya tüp bebek merkezi)
kotyocan (istanbul cerrahi hastanesi)
Ekim Ayında Yıldız Avına Çıkan Yol Kankileri
adacan (IVI Tüp Bebek Merkezi)
Yıldız Avı İçin Beklemede Olan Yol Kankileri
schatcan
fesliş
devincan (o da bir frigo bebek annesi olacak inşallah)
Yıldız Avını Tamamladıktan Sonra Bizlere Refakat Eden Yol Kankileri
asucan – iki yıldızlı- (ankara maya tüp bebek merkezi) :CüvCüv:
catcim (metropolitan florence nightingale) :CüvCüv:
Ağustos Ayında Yıldızını Avlayıp Göbüşüne Koyan Yol Kankileri
bugucan (metropolitan florence nightingale) :CüvCüv:
cicoş (amerikan hastanesi) :CüvCüv:
özcan (izmir şifa hastanesi) :CüvCüv:
allahım ne güzel liste bu ne bereketli maşallah allah bozmasın canlarım inşallah diger arkadaşlarımda hayırlı zamanda bebeklerine kavuşmayı nasip eylesin kızlar bu ramazanda bol dua edelim ben hepimiz için hep ediyorum hepte edicem
kızlar ben kaçıyorum biraz işlerim var gene gelirim adacıgım benim ateşim var biraz normalmi elimi vücuduma degdiriyorum sıcak neyse öpüyorum namazımı falanda kılıp gelcem hepinize dua etcem
bir de hangi merkezde başlayacaksın onu da söylersen onu da yazıyorum canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?