Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

okudunmu adacanım emre beyin yeni yeri nasıl acaba sen gittinmi ada sigorta geçiyomuş dimi iyi ya

tatlım tesadüfen profilo avm ye giderken IVI'yi gördüm. hemen emre beyin asistanı sedefi aradım, buradayım lütfen gelin dedi ben de tabi merak ediyorum hemen gittim. çok güzel bir merkez bence. heryer bembeyaz. bizim için de bembeyaz bir sayfa olur inşallah :) sigorta falan hiç konuşmadık, benimki bir hayırlı olsun ziyaretiydi, artık tedavi için gittiğimizde görüşürüz bu konuları diye düşünüyorum :)

eheheh sabırsızlanmışım tam sen yazarken ben de bunu yazmışım bugüşüüüüm kusuruma bakma taze annecik :)

ne kusuru be canım canım sen beni yanlış anladın tüm tüm yumurtalarımı çözdüler ben bilmiyorumki canım ama sanmam 6 tane yumurtanın hepsini çözmezler hepsini ilk muanedede sorcam şeker bide emre bey bana güzel embriyon var derken transferde odada zaten tek embriyo olmuyomu hepside kaliteli olsa teki olcak zaten ama ada ne bu gerginlik canım ya rahatlamalısın canım arkadaşım bize okadar morel verip kendini kasma tamammı yakala bu sana opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Beni bağışlayın lütfen off çok kopuyorum bu ara sizlerden canlarım yine kaçıyorum o kadar çok işim varki acayipte stresli oldu işyerim ne oluyor anlamadım iş iş iş hepsi acele bayram önceleir hep böyle oluyorum...görüşürüz...inşallah ayın 15.inden sonra rahatlıycam...görüşürüz

bu arada asucum canımcım naber ya bebişler çokmu aceleciler tosuncuklar he hehe bence annelerine çekmişler acelede.....

anladım şekercik ay çok merak ettim yeni yeri sanki sizin bi yazdıgınız yerde başkası yazmıştı geçiyo diye acaba orda dogum falanda oluyomu ben emre beyden başkasını istemem

cicoşuuuuuuum görüşürüz tatlım kendini çok yorma olur mu kuşum. bir de ilk ve ikinci testin sonuçlarını bir haber et bize. bakalım ne kadar katlamış değerin

bugüşüm yok canım ne yanlış anlaması aşkolsun :) bence de hepsini çözmemişlerdir, sen yine de emre beye sorarsın. bakalım ne dicek. yok canım çok stresli değilim ama heyecanlıyım, bu defa olur inşallah diye içim hop hop :)

bugüş doğum falan olmuyor canım, çünkü hastane değil orası tüp bebek kliniği. doğum için emre beyi dışardan senin seçtiğin bir hastaneye de çağırabiliyorsun. benim arkadaşım öyle yapacak yakın zamanda doğumu var.

canım öncelikle bebegin hayırlı olsun ama sakın ıkınma canım doktorların yasakladıgı birşey bende taransferimin 7.günü öyle kabız oldumki agladım resmen ama ıknmadım doktorumu aradım duphalac şurup verdi gayet iyi geliyo sende ara sor mutlaka sanada veriri sakın ıkınma canım benim

İnşallah hepimize, anne olmayı bekleyen, anne olmak için dualar eden, maddi manevi herşeylerini ortaya koyan bizlere hayırlı, uğurlu olsun listemiz.

POZİTİF DÜŞÜN TESTTE POZİTİFİ GÖR

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

Eylül Ayında Yıldız Avına Çıkan Yol Kankileri

suzişko (IVI Tüp Bebek Merkezi)
beti (ankara maya tüp bebek merkezi)
kotyocan (istanbul cerrahi hastanesi)

Ekim Ayında Yıldız Avına Çıkan Yol Kankileri

adacan (IVI Tüp Bebek Merkezi)

Yıldız Avı İçin Beklemede Olan Yol Kankileri

schatcan
fesliş
devincan (o da bir frigo bebek annesi olacak inşallah)

Yıldız Avını Tamamladıktan Sonra Bizlere Refakat Eden Yol Kankileri

asucan – iki yıldızlı- (ankara maya tüp bebek merkezi) :CüvCüv:
catcim (metropolitan florence nightingale) :CüvCüv:

Ağustos Ayında Yıldızını Avlayıp Göbüşüne Koyan Yol Kankileri

bugucan (metropolitan florence nightingale) :CüvCüv:
cicoş (amerikan hastanesi) :CüvCüv:
özcan (izmir şifa hastanesi) :CüvCüv:

of ya nebilim jinemed tüp bebek merkezinde dogum oluyo ya neyse artık canım heycanın normal allahım sana hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin canım senin adın bumu adamı hastaneye gidince diycem emre beye çünkü catdogun biliyomda seninkini yok

allahım ne güzel liste bu ne bereketli maşallah allah bozmasın canlarım inşallah diger arkadaşlarımda hayırlı zamanda bebeklerine kavuşmayı nasip eylesin kızlar bu ramazanda bol dua edelim ben hepimiz için hep ediyorum hepte edicem

kızlar ben kaçıyorum biraz işlerim var gene gelirim adacıgım benim ateşim var biraz normalmi elimi vücuduma degdiriyorum sıcak neyse öpüyorum namazımı falanda kılıp gelcem hepinize dua etcem

amin canım Allah kabul etsin. inşallah bu listedeki tüm isimlere hepimize, hamile olmak ve bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun. amiiin.

kızlar ben kaçıyorum biraz işlerim var gene gelirim adacıgım benim ateşim var biraz normalmi elimi vücuduma degdiriyorum sıcak neyse öpüyorum namazımı falanda kılıp gelcem hepinize dua etcem

hamilelik ateşi derler canım. hamileyken vücut ısısı 37 derece civarında oluyormuş. Allah kabul etsin arkadaşım, Allah razı olsun. öpüyorum.

ada bende ıstıyorum adımı lıstede ((((((((((((((((

eylul sonu ekım bası sen ekım yaz gende benı

ay kıslar ınş ınş ugurlu gelıcezzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…