İnşallah hepimize, anne olmayı bekleyen, anne olmak için dualar eden, maddi manevi herşeylerini ortaya koyan bizlere hayırlı, uğurlu olsun listemiz.
POZİTİF DÜŞÜN TESTTE POZİTİFİ GÖR
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
Eylül Ayında Yıldız Avına Çıkan Yol Kankileri
suzişko (IVI Tüp Bebek Merkezi)
beti (ankara maya tüp bebek merkezi)
kotyocan (istanbul cerrahi hastanesi)
Ekim Ayında Yıldız Avına Çıkan Yol Kankileri
adacan (IVI Tüp Bebek Merkezi)
Yıldız Avı İçin Beklemede Olan Yol Kankileri
schatcan
fesliş
devincan (o da bir frigo bebek annesi olacak inşallah)
Yıldız Avını Tamamladıktan Sonra Bizlere Refakat Eden Yol Kankileri
asucan – iki yıldızlı- (ankara maya tüp bebek merkezi) :CüvCüv:
catcim (metropolitan florence nightingale) :CüvCüv:
Ağustos Ayında Yıldızını Avlayıp Göbüşüne Koyan Yol Kankileri
bugucan (metropolitan florence nightingale) :CüvCüv:
cicoş (amerikan hastanesi) :CüvCüv:
özcan (izmir şifa hastanesi) :CüvCüv:
Bende pazartesi IVI yle ön görüşme yapacağım .Eğer tüp bebek yapmaya kesin karar verirsek orda yaptıracağız.(içime doğanda bu) adaege ve catdog referansıyla emre beyin ellerine teslim olacağız:)
Yalnız adetimin 2 yada 3. gününe denk geliyor .Bir sonraki ayamı kalırız o zmn ..
bişi sorabilirmiyim ada bu bahsi geçen merkez neresi emre beyden çokmu memnundurunuz
edutcum, bahsi geçen merkez IVI Tüp Bebek Merkezi. doğrusunu istersen ben emre beyle başladığımda kendisi florence nightingale gayrettepedeydi. bizim orada tüp bebek denememiz oldu maalesef kimyasal gebelikle sonuçlandı. ama emre bey ve ekibine sonuna kadar güveniyordum ve hala da bu güvenimden hiçbir şey kaybetmedim, benim kısmetim buymuş, inşallah bir dahaki sefere diyoruz.
kendi adıma bu işe emre beyle başaladığımız için çok şanslıyız diyorum, zaten buradaki diğer hastalarından da farklı birşey duyamazsın. eğer tüp bebeğe başlayacaksan, git bir görüş derim :)
önceönümde aşılama var benim birde ben galiba rapor hakkımı kullanmak zorunda kalacağım...o açıdan çokta seçme hakkım olamayacak
ne mutlu bize o zaman :) bence doğru bir karar verdin ekincim, emre bey gerçekten yazdıklarımızın hepsini hak eden bir doktor, belki de daha fazlasını..
yaşın kaç, yumurta rezervin nasıl bilemiyorum canım ama yumurta rezervin iyi durumdaysa uzun protokol uygulanacaktır ve bu durumda bu adetinin 21. gününde lucrin kullanmaya başlayacaksın. yani yumurta geliştirici ilaçlara ekim adetinle başlayacaksın demek oluyor bu. aramıza hoşgeldin ekincim, uğurlu olmasını diliyorum.
yaşım 31 canım yumurta rezervimin durumunu bende bilmiyorum en son bakıldığında 5 yumurtam olduğu söylenmişti.hepimiz kadın doğum uzmanı olduk.:)
İnşallah hepimiz anne olacağız!
cicoooş çok sevindim canım benim. maşallah ne kadar güzel ve yüksek değerlerinsüpersiniz tatlım inşallah hep böyle devam eder :)
teyzesi teşekkür ederiznazar degmesin diye hemşire bekletmiş beni :))) canım darısı seninde başına yeni merkezin sana çok ugurlu gelicek , baksana sen ne kadar ugurlusun açtığın topic şenlendi hepimizin yüzü gülüyor seninde gülsün inşallah Allahım bu duyguları sanada tattırsın canım..Yanlızca aklım devinde siteye dogal olarak fazla yazamamıs şimdi yanlız kalmak isteyebilir kolay süreç değil Allahım sabır versin biran önce atlatsın inşallah...
bu arada asucum canımcım naber ya bebişler çokmu aceleciler tosuncuklar he hehe bence annelerine çekmişler acelede.....
ayy şeker arkadaşım benim, ne güzel dilekler bunlar, hepsine içten bir amiiiiiin diyorum. ben de yeni merkezimin bana uğurlu geleceğine inanıyorum inşallah da öyle olur. hepinizin teker teker pozitif sonuçlar alması beni daha da umutlandırıyor cicoşcum.
devine gelince, ne desek o kadar boş ki.. o şimdi çok ama çok yaralı. teselli sözcükleri de daha çok canını yakmaktan başka bir işe yaramaz. inşallah kısa zamanda kendi kendini iyileştirir ve aramıza döner.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?