Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

Merhabalar adacagım gormadın galıba yazmıstım ama benı kasım ayına ılave edersın )galıba en son ben baslayacagım. (cunku mıyom aldırdım) dodurulmuslarla buyuk bır ıhtımal kasımda baslayacagım Florece Nıgtıngale devam edecegım

dolsun gobıslerımız ınşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Bende pazartesi IVI yle ön görüşme yapacağım .Eğer tüp bebek yapmaya kesin karar verirsek orda yaptıracağız.(içime doğanda bu) adaege ve catdog referansıyla emre beyin ellerine teslim olacağız:)
Yalnız adetimin 2 yada 3. gününe denk geliyor .Bir sonraki ayamı kalırız o zmn ..

bişi sorabilirmiyim ada bu bahsi geçen merkez neresi emre beyden çokmu memnundurunuz

ne mutlu bize o zaman :) bence doğru bir karar verdin ekincim, emre bey gerçekten yazdıklarımızın hepsini hak eden bir doktor, belki de daha fazlasını..

yaşın kaç, yumurta rezervin nasıl bilemiyorum canım ama yumurta rezervin iyi durumdaysa uzun protokol uygulanacaktır ve bu durumda bu adetinin 21. gününde lucrin kullanmaya başlayacaksın. yani yumurta geliştirici ilaçlara ekim adetinle başlayacaksın demek oluyor bu. aramıza hoşgeldin ekincim, uğurlu olmasını diliyorum.

hihoyyythihoyyythihoyyyt
seneye bu zmanlarda cocuk sesınden durulmayacak burası galıba

bişi sorabilirmiyim ada bu bahsi geçen merkez neresi emre beyden çokmu memnundurunuz

edutcum, bahsi geçen merkez IVI Tüp Bebek Merkezi. doğrusunu istersen ben emre beyle başladığımda kendisi florence nightingale gayrettepedeydi. bizim orada tüp bebek denememiz oldu maalesef kimyasal gebelikle sonuçlandı. ama emre bey ve ekibine sonuna kadar güveniyordum ve hala da bu güvenimden hiçbir şey kaybetmedim, benim kısmetim buymuş, inşallah bir dahaki sefere diyoruz.

kendi adıma bu işe emre beyle başaladığımız için çok şanslıyız diyorum, zaten buradaki diğer hastalarından da farklı birşey duyamazsın. eğer tüp bebeğe başlayacaksan, git bir görüş derim :)

önceönümde aşılama var benim birde ben galiba rapor hakkımı kullanmak zorunda kalacağım...o açıdan çokta seçme hakkım olamayacak

önceönümde aşılama var benim birde ben galiba rapor hakkımı kullanmak zorunda kalacağım...o açıdan çokta seçme hakkım olamayacak

anladım canım Allah yardım etsin, inşallah tüp bebeğe hiç gerek kalmadan aşılamayla olur bebeğin. ama merkezle bir konuş istersen. rapor geçerli mi o konuda kesin bir bilgim yok ama okuduğum kadarıyla öyle bir durum varmış. internet sitelerinde vardır belki. istersen bir ara konuş.

yaşım 31 canım yumurta rezervimin durumunu bende bilmiyorum en son bakıldığında 5 yumurtam olduğu söylenmişti.hepimiz kadın doğum uzmanı olduk.:)
İnşallah hepimiz anne olacağız!

yaşım 31 canım yumurta rezervimin durumunu bende bilmiyorum en son bakıldığında 5 yumurtam olduğu söylenmişti.hepimiz kadın doğum uzmanı olduk.:)
İnşallah hepimiz anne olacağız!

evet insan işin içine girince insan herşeyi öğreniyor.. en doğrusunu emre bey söyler ekincim, bakalım kısa mı uzun mı dicek sana :))))

Adacım ve [COLOR="Magenta"]Bugulcum [/COLOR]degerlerimi ögrendim 12.gün 366 14.gün 758 ,teyzeleri 17 eylül cuma sabahına randevumuzuda aldık hadi hayır olsun inşallah,Canlarım kesesinide göreyim minik kelebeğimin o zaman içim rahatlıyacak hala şoktayım inanamıyorum kimseye söyleyemiyorum....

cicoooş çok sevindim canım benim. maşallah ne kadar güzel ve yüksek değerlerin süpersiniz tatlım inşallah hep böyle devam eder :)

cicoooş çok sevindim canım benim. maşallah ne kadar güzel ve yüksek değerlerin süpersiniz tatlım inşallah hep böyle devam eder :)

teyzesi teşekkür ederiz nazar degmesin diye hemşire bekletmiş beni :))) canım darısı seninde başına yeni merkezin sana çok ugurlu gelicek , baksana sen ne kadar ugurlusun açtığın topic şenlendi hepimizin yüzü gülüyor seninde gülsün inşallah Allahım bu duyguları sanada tattırsın canım..Yanlızca aklım devinde siteye dogal olarak fazla yazamamıs şimdi yanlız kalmak isteyebilir kolay süreç değil Allahım sabır versin biran önce atlatsın inşallah...

ayy şeker arkadaşım benim, ne güzel dilekler bunlar, hepsine içten bir amiiiiiin diyorum. ben de yeni merkezimin bana uğurlu geleceğine inanıyorum inşallah da öyle olur. hepinizin teker teker pozitif sonuçlar alması beni daha da umutlandırıyor cicoşcum.

devine gelince, ne desek o kadar boş ki.. o şimdi çok ama çok yaralı. teselli sözcükleri de daha çok canını yakmaktan başka bir işe yaramaz. inşallah kısa zamanda kendi kendini iyileştirir ve aramıza döner.

devincim gercekten bende ne diyeceymi bilmiyorum seni cok iyi anliyorum ama dedin gibi maleseffff ellden birsey gelmiyor sadece pes etmek yok yolla devam elbet bir gün seninde yildizin parliycak...

bu arada asucum canımcım naber ya bebişler çokmu aceleciler tosuncuklar he hehe bence annelerine çekmişler acelede.....

tosuncuklarin yeri daraliyor galiba:)) sigamadi iki dombili :))ya bakalim canim aslinda annesine cekmesinler o konuda biraz daha beklesinler,egerki 3 hafta daha beklerlerse onlara kocaman oyuncak alcam yoksa yok :))

Ben dogruları söyledim bu topicte bencillik yok ben hamişim diyip kenara çekilmek yok...Daha 2 gün öncesine kadar bende kıvranıyordum o zaman napcaz önümüze bakıcaz 1 ay sonra senin ne olucagın belli olmaz şekercim yaaaaaaaaaaolumunekankayizsmile

akannehirevet canım devini nasıl teselli edeceğimizi ne söyleyeceğimizi inan bana bilemiyorum bencede ne söylersek söyleyelim ateş düştüğü yeri yakar..Emin olsunki bizde burda onunla üzüntüsünü paylaşıyoruz..Zorlu sürecimizi hep beraber yaşadık...İnşallah frigolarıyla avazı çıktığı kadar bağırır bize......hehe sende bir frigo annesi olacak aynı anda bagırırsınız ortalık inlerrrrrrrr:lepi:

benimde bi arkadasim geldi bugün bana sagolsun evi iyi bi temizledi perdelerime kadra yikadi kadincagiz,öyle bi temizlige ihtiyacimiz vardi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…