Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

tosuncuklarin yeri daraliyor galiba:)) sigamadi iki dombili :))ya bakalim canim aslinda annesine cekmesinler o konuda biraz daha beklesinler,egerki 3 hafta daha beklerlerse onlara kocaman oyuncak alcam yoksa yok :))

amanda aman tosuncuklar artık rahat rahat dışarıda nefes mi almak istiyorlarmış yerim kız onları,ee hakları ama günlerini tamamlamadan çıkmak yok onlara tosuncuklar bakın gününüze kadar beklerseniz bende size çikolata vericem hadi benim kuzucuklaırm söz dinleyin...ma ma mananiknanik

benimde bi arkadasim geldi bugün bana sagolsun evi iyi bi temizledi perdelerime kadra yikadi kadincagiz,öyle bi temizlige ihtiyacimiz vardi...

oh tertemiz mis gibi evin içi desene zemuszemusTosuncuklar gelince batırır sen merak etme kuşum Nasip kısmet ise doguma 3 hafta var kız ev yine batar keşke doguma yakın yaptırsaydın..

hahahha insallah canim ya beklerler biraz daha,aslinda dogsalarda sorun yok ama ben küvezde görmeye dayanamam diye korkuyorum canim rabbim bilir bundan sonrasini...
ayyy yakin olsakta bi bulusma ayarlasak ne güzel olur demmi aslinda???

Canim ozamana bidaha yapariz bi perdeleri yapmayiz cünkü burda havalar iyce bozmaya basladi bizde bozmadan yapalim dedik,ozamana bidaha yapar ))

hahahha insallah canim ya beklerler biraz daha,aslinda dogsalarda sorun yok ama ben küvezde görmeye dayanamam diye korkuyorum canim rabbim bilir bundan sonrasini...
ayyy yakin olsakta bi bulusma ayarlasak ne güzel olur demmi aslinda???

Sen meraklanma canım senin tosuncuklar akıllı annelerini üzmeyecekler ben hissediyorum.Evet canım ne güzel olurdu sık sık görüşürdük...Bebeklerimiz kaynaşırdı :)))
Hu Hu adacık ordamısın ortaya cıkkk gidiyoruz hade asucunun yanına kadıncagızın canı bizi görmek istemiş kırmak olmaz sen uçak biletlerini ayarla :içelim:

tabi canikom kimin ne olacağı hiç belli olmaz. ben artık sakinim sakinim diyorum ama kesin acayip panik olurum yine artık Allah size kolaylık versin o zaman ne diyim :))))))))

görcez bakalım cicoşum frigo bebekler adları kadar tatlı mıymış :))))

asucan istanbula geldiğinde inşallah görüşürüz kuzucum. sanki yazmıştın düğüne gelicez diye ama yanlış mı hatırlıyorum tatlım?

ayyy ne güzel olur keske gele bilseniz ben cok isterdim...
Adacim aslinda izmire gidecektim ama bu durumda cok zor baksana benim dombililer her an gele bilir

ay ben doğumdan sonra geleceksin sanmıştım asucum. boşver sen tosuncuklar doğana kadar otur oturduğun yerde :))))))))

canım maşallah degerin ne kadar yüksek ikiz gebelik olabilir bence degerin çok iyi benim dün 210 bakalım yarın kaç olcak ay bu tüp bebekte ne zor canım sende ne belirtiler var bende karın agrıları tamam
asucan istanbula geldiğinde inşallah görüşürüz kuzucum. sanki yazmıştın düğüne gelicez diye ama yanlış mı hatırlıyorum tatlım?

adacıgım sende inşallah arkamıkzdan geliceksin hayırlısıyla hep pozitif ol e zaten öylesin ya kaydirigubbakcemile5

ayyy ne güzel olur keske gele bilseniz ben cok isterdim...
Adacim aslinda izmire gidecektim ama bu durumda cok zor baksana benim dombililer her an gele bilir

canım ikiz olması çok güzel maşallah bende çok istedim ama hakkımızda hayırlısı seninkileri sevcez artık inş bu avatardaki senle eşinmi asucugum

ehehe beni çok yanlış tanımışsınız dicem şaşıracaksın bugüşüm p ben şimdi öyleyim, siz bir de transferden sonra görün ne çekilmez ne kuruntulu olduğumu :)))))))) inşallah tatlım dediğin gibi ben de peşinizden gelirim :)

ben bilirim canım arkadaşımı o herzaman pozitif tir ay canım bir an önce gelse seninde transfer günü n hayırlısıyla inş

GÖZÜM KARA KALMADI YARA OLDUM BENDE RENGARENK BAZEN HERŞEY SARARIP SOLAR BİZ HEP RENGARENK kaydirigubbakcemile2 opuyorumnanaktan zemuszemus kaydirigubbakcemile3 bebişimin deli bi annesi olacak

ohhh maşallah bugulüm canımcım keyfin yerinde Allah daim etsin :))

adacım sana o kadar yazdım cevap vermedin aşk olsun kırıldım....sen anladın onu(((

evet şeker keyfim yerinde senin degerin çok iyi canım maşallah acaba ikiz olabilirmi canım

bugulum bilemiyorum hayırlısı ne ise o olsun zamanla herşeyi ögrenicez buna takılı kalmamak gerek bence saglıklı 1 tane olsun benim olsun...Allahıma şükürler olsun....:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…