tosuncuklarin yeri daraliyor galiba:)) sigamadi iki dombili :))ya bakalim canim aslinda annesine cekmesinler o konuda biraz daha beklesinler,egerki 3 hafta daha beklerlerse onlara kocaman oyuncak alcam yoksa yok :))
benimde bi arkadasim geldi bugün bana sagolsun evi iyi bi temizledi perdelerime kadra yikadi kadincagiz,öyle bi temizlige ihtiyacimiz vardi...
hahahha insallah canim ya beklerler biraz daha,aslinda dogsalarda sorun yok ama ben küvezde görmeye dayanamam diye korkuyorum canim rabbim bilir bundan sonrasini...
ayyy yakin olsakta bi bulusma ayarlasak ne güzel olur demmi aslinda???
Ben dogruları söyledim bu topicte bencillik yok ben hamişim diyip kenara çekilmek yok...Daha 2 gün öncesine kadar bende kıvranıyordum o zaman napcaz önümüze bakıcaz 1 ay sonra senin ne olucagın belli olmaz şekercim yaaaaaaaaaaolumunekankayizsmile
akannehirevet canım devini nasıl teselli edeceğimizi ne söyleyeceğimizi inan bana bilemiyorum bencede ne söylersek söyleyelim ateş düştüğü yeri yakar..Emin olsunki bizde burda onunla üzüntüsünü paylaşıyoruz..Zorlu sürecimizi hep beraber yaşadık...İnşallah frigolarıyla avazı çıktığı kadar bağırır bize......hehe sende bir frigo annesi olacak aynı anda bagırırsınız ortalık inlerrrrrrrr:lepi:
canım maşallah degerin ne kadar yüksek ikiz gebelik olabilir bence degerin çok iyi benim dün 210 bakalım yarın kaç olcak ay bu tüp bebekte ne zor canım sende ne belirtiler var bende karın agrıları tamamAdacım ve [COLOR="Magenta"]Bugulcum [/COLOR]degerlerimi ögrendim 12.gün 366 14.gün 758 ,teyzeleri 17 eylül cuma sabahına randevumuzuda aldık hadi hayır olsun inşallah,Canlarım kesesinide göreyim minik kelebeğimin o zaman içim rahatlıyacak hala şoktayım inanamıyorum kimseye söyleyemiyorum....
asucan istanbula geldiğinde inşallah görüşürüz kuzucum. sanki yazmıştın düğüne gelicez diye ama yanlış mı hatırlıyorum tatlım?
ayyy ne güzel olur keske gele bilseniz ben cok isterdim...
Adacim aslinda izmire gidecektim ama bu durumda cok zor baksana benim dombililer her an gele bilir
canım maşallah degerin ne kadar yüksek ikiz gebelik olabilir bence degerin çok iyi benim dün 210 bakalım yarın kaç olcak ay bu tüp bebekte ne zor canım sende ne belirtiler var bende karın agrıları tamam
adacıgım sende inşallah arkamıkzdan geliceksin hayırlısıyla hep pozitif ol e zaten öylesin ya kaydirigubbakcemile5
ehehe beni çok yanlış tanımışsınız dicem şaşıracaksın bugüşümp ben şimdi öyleyim, siz bir de transferden sonra görün ne çekilmez ne kuruntulu olduğumu :)))))))) inşallah tatlım dediğin gibi ben de peşinizden gelirim :)
ohhh maşallah bugulüm canımcım keyfin yerinde Allah daim etsin :))
adacım sana o kadar yazdım cevap vermedin aşk olsun kırıldım....sen anladın onu(((
evet şeker keyfim yerinde senin degerin çok iyi canım maşallah acaba ikiz olabilirmi canım
ohhh maşallah bugulüm canımcım keyfin yerinde Allah daim etsin :))
adacım sana o kadar yazdım cevap vermedin aşk olsun kırıldım....sen anladın onu(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?