Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

arkadaşlar merhaba
uzun tamandır topıgınızı takıp edıyorum masallah gercekten herkes sırasıyla mınıklerını koyuyo karnına. insallah tum yazan arkadslarımın dıleklerı tamamına erer.
bende ekım ayında maya tup bebek merkezınde tedavıye baslıyorum. ınsallah aranıza katılıp bu mutlulugu burdan yasamak ısterım ve ugurlu gelır bu topık bana.
benı ekleyın ekım ayı grubuna...

bugüşüüüüm burdayım. işim çıktı da onu yetiştiriyordum geldim canım.

elf aramıza hoşgeldiiin. tedavin şimdiden hayırlı uğurlu olsun, maya hakkında hep güzel şeyler duyuyoruz, bizim asucan da orda oldu tedavisini ve ikizleri gelmek üzere hayırlısıyla :)

suzişkoooo. gel geeel haberler sende. emre beye gittin di mi, başlıyor musunuz bakalım :)

Adacanım ,yol kankilerim
geçmişi okumakla meşguldum..1 negative varmış..haklısınız devin için ne söylesek boş şimdi
yarın sabah için randevum var herşey yarın belli olacak...umarım tedaviye başlayabiliriz..
çok rahatım ilginç bi durum sanki heyecanlanırım gibime geliyodu:)
bakalım neler olacak neler...

suzişko hadi bakalım yol kankim başlıyorsun büyülü yolculuğuna. inşallah herşey yolunda gidecek. Rabbim emre beyi evlatlarımıza kavuşmak için bize vesile edecek inşallaaah :)

ben çıkıyorum yol kankilerim, eve gitmem lazım tadilat işleri bitti, eşyalar düzenlenecek nihayet ev yoluna giriyor :)

hepinizi çok öpüyorum.

suzişkom yarın kontrolden sonra beni bir ara, merak ederim tamam mı canikom.

kendinize dikkat edin şekerler :)))))

adacanım bende ilaçların,doktorun,merkezin vesile oldugunu düşünüyorum.tabiki elimizden geleniyapıp kendimizi teslim edecegiz..
Emre beye''önce Allaha sonra size emanetim'' dedim..
buarada merkezden birileri yazdıklarımızı okusa kimin kim oldugunu çook rahat çıkartır bence..fazlada deşifre olmasakmı:)))

devıncanım canım arkadasım hıc uzme kendını...herseyde bı hayırvardır....bız cok azımlı kızlarız kullerımızden yıne dogarız ıcımızdeee bu ates oldukcaaa...
ıns yazdıgın gıbı kurbana cıfte bayram olurrrr ben ınanıyorum rabbım buyuk...

kızlarrrr ben bugun yıne verdım 2oo olmus betam....dun 123 du bır gun arayla guzel yukselmıs demııııı...yaa kusra bakmayın yazmıssınız msn de ama bu aracok yogunuz ondan gırıp cıkıyorum...opuyorum hepınızıııı

Devincim, tatlim simdi ne soylesem bir anlam ifade etmiyecek eminim bitanem.. ama guclu olmalisin.. inan yolumuz okadar uzun ki... Allah bizlere sabir versin...

Ozum, hayatim sende sakin ikinma bitanem. gercekten cok zararli yavruna.. dikkat et emi hayatim..

Adacim, sana kirildim ben

Suzisko haber et beni neye nezaman baslayacaksin diye. ben basladim cunku.. her nekadar listeye dahil edilmesekte.. (dun yazmistim oysa basladigima) :) caniniz sag olsun fistiklar... imoje kacarrrr

bakmayin bana bugun biraz duygusalim, alinganim... nasil olsa hersey gelip geciyor... hepinizi cok seffdim... kendinize iyi bakin can yoldaslarim...

gunaydın kzılar nasılsınız dıcem ama hıc bırınız yoksunuz
ozemcıgım degerın cok gusel maşşşş

selam kızlar...ugün daha iyiyim..destekleriniz için,yanımda olduğunuz için çok teşekkür ederim....ben de sizin yanınızda olmaya devam edicem...salı günü doktorumla randevum var...neden olmadığını konuşacağız...vee frigolarımı ne zaman göbişime koyabileceğimi soracağım...umarım en yakın zamanda kii bu ekim olabilir yeniden listeye girip beklemeye başlayacağım...herşeyde vardır bir hayır...

taze anneler iyi bakın kendinize...ve eylül anneleri hazırlanın az kaldı...öpüyorum hepinizi...

devıncıgım ıı olmana sevndım
aynı zamnda hamıle kalacaz ınşşşş hepımız
senın bebek kardeslerını tek bırakmak ıstemedı galıba annesı :)

canım öncelikle tedavin hayırlı uğurlu olsun inşallah bu sonbahar sana güzellikler getirsin meleğini getirsin inşallah canım :))))haberdar et bizi de aşamalarını tamam mı canım...

canım ben perşembe günü klinikteydim bebeğimin kalp atışı için; o gün konuştuk; sedef hn benim nickimi öğrenmiş adadan ve soruyodu, topiği falan biliyo zaten sedefçim arada takip ediyodur bizi :))))))opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…