bugulum bilemiyorum hayırlısı ne ise o olsun zamanla herşeyi ögrenicez buna takılı kalmamak gerek bence saglıklı 1 tane olsun benim olsun...Allahıma şükürler olsun....:Saruboceq:
bugulcum acayip belim agrıyor ve işyerimdeyim........nedense gerginim
suzişkoooo. gel geeel haberler sende. emre beye gittin di mi, başlıyor musunuz bakalım :)
Adacanım ,yol kankilerim
geçmişi okumakla meşguldum..1 negative varmış..haklısınız devin için ne söylesek boş şimdi
yarın sabah için randevum var herşey yarın belli olacak...umarım tedaviye başlayabiliriz..
çok rahatım ilginç bi durum sanki heyecanlanırım gibime geliyodu:)
bakalım neler olacak neler...
ben de hamileyim diye neşe içinde sizinle paylaşmak isterdim...ama maalesef olmadı...tutunamadı bebişim...söyleyecek başka hiçbirşey bulamıyorum...üzüldüm...çok üzüldüm...ama ne gelirki elden...ben de frigo bebek annesiyim bu bayrama olmadı ama kimbilir belki de kurban bayramına çifte bayram yaparım...allahım hakkımızda hayırlısını versin...sizler için dua etmeye devam edeceğim...
adacanım bende ilaçların,doktorun,merkezin vesile oldugunu düşünüyorum.tabiki elimizden geleniyapıp kendimizi teslim edecegiz..
Emre beye''önce Allaha sonra size emanetim'' dedim..
buarada merkezden birileri yazdıklarımızı okusa kimin kim oldugunu çook rahat çıkartır bence..fazlada deşifre olmasakmı:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?