Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

adacım hoşbulduk evet tatil boyunca hiç stres yapmadım...bu konuyu öle çokkonuşmadık ama ilaç saatim geldikçe bu konu aklıma düşüyordu...ay inşallah canım mübarek bu 3.aylarda bende alırım o güzel haberi rabbim cümlemize nasip etsin...benim peşimden siz gelin emi.......yolu açıyoruz........korkmak yokkk yola devam...ay benimde işyerimde patronum bilmiyor...gizli...buda ayrı geriyor beni.....

Kurban olduğum Allah kime neyi vereceğini çok iyi biliyor..Bizlere vermiyorsa vardır elbette bir bildiği isyan etmeden sabırla dua ile beklememiz gerekiyor canım....Herşeyde bir hayır vardır....Hayırlısı ile saglıklı bebeklerimiz olsunda varsın geç olsunlar.....
-Ah ah bazen ne vicdansız insalar anne baba oluyor haksızlık am ane yapalım tatlım....Evlatlarının kıymetini bilmiyorlar...

amin canım inşallah :) benim de patronum bilmiyordu transferden bir gün önce söyledim :))))) boşver bilmesinler daha kolay oluyor öyle inan bana. sadece kontrol zamanlarını hastanen sana yakınsa öğle saatlerine denk getirirsen herşey tıkırında gider, kimse hissetmez bile. haydi bakalım hayırlı uğurlu olsun inşallah canım :)))))

Adacım yok tatlım pek yakın değil ama bir bahane bulucaz işte..Tatlım ben işyeirmde tek çalışanım bütün işler bende....çalışmamda gerek...o sebeple gizleyeceğim...Kontrol zamanlarında ne kadar sıklıkla çağıracaklarını bilmiyorum bakalım...yanlızca doktorum sabah saatleri gelmemi tavsiye etti...o zaman bekliyoruz seni dedi...randevusuz ben geldim diyecekmişim :)))))

canım benim randevusuz olmaz ki öyle. yumurtaların büyürken sana 2 günde bir ya da 3 günde bir gelmeni söyleyecek. ha şöyle olur, cuma gel der mesela saatini sana bırakır. aman sakın ihmalkarlık olmasın çok önemli bu süreç :)

Tabi canım gününü o vericek saatini bana bırakıcak.....Yumurtalarımın gidişatına göre çagıracak beni...Onlara göre iğnelerin dozunu vericekmiş...Benim gibi yeni, başlayan v ebaşlayacak için bizleri bilgilendirirmisiniz?Araştırma yapıyorum genelde herkesin süreci farklı olsun bu tecrübelerinizi paylaşırsanzı seviniriz.
-Mesela yumurta takibi sürecinde kaç kere hastaneye gidip geldin?
-Yumurta takiplerinden kaç gün sonra yumurtların toplandı..?
-Embriyoların kaç gün bekletildi transfer edildi?

tabi memnuniyetle canım... ama net olarak hatırlayabilecek miyim emin olamıyorum. akşam eve gidince reçete tarihlerime bakarak kesinleştirebilirim ama şimdilik hatırladığım kadarını yazayım.

önce lucrinle başladım, bu sırada yasmin (dk hapı) de kullanıyordum. yasmini bıraktıktan sonraki 5. gün regl oldum. lucrinde de 10. günümdü yanlış hatırlamıyorsam. lucrin i diğer ilaca başlayana kadar 10 ünite kullandım.

sonra adetimin 3. günü gonal f kullanmaya başladım. bu ilaca başlayınca lucrin 5 üniteye düştü. gonal f375 ünite kullandım iki gün sonra 3. gün 300 ünite yap kontrole gel dedi doktorum. 3 gün sonra gittiğimde 375 le devam ettirdi. 3 gün sonra çağırdı. sonraki gidişimde gonal f dozunu düşürüp menagon 2 toz 1 su olarak kalçadan bir ilaç daha devam ettik. sanırım benim gonal f sürem yani yumurta geliştirici sürem en az 8 en fazla 10 gündür. sonrasında ovitrelle çatlatma iğnemi oldum ve yumurtalarım toplandı. toplandıktan sonra 5. gün transferim oldu canım. ama dediğim gibi eve bakıp reçetelerimden kaç gün gonal f kullandığımı ve kaç defa kontrole gittiğimi tam olarak öğrenip öyle yazarım.

selam kızlar ben geldımmmm.. kusura bakmayın bıraz yogunum gıremıyorum topıge...nasılsınız n var n yok...ben kanımı verdım bugum esımle..ıns sonuclarıda ıyı cıkarrrrrr

canım bende sana kısa şöyle söylim ortalama 10-12 içinde toplanıyor yumurtaların kimseyi kendine baz alma benim 11. gün toplandı arkadaşımın 7 gün toplandı yani senin yumurtalarının verdiği tepki önemli mesela ben 300 lük dozla başlayıp 5 gün devam ettim sonra 3 gün 250 ye düştü sonra 100 yaptım ve çatlatma iğnemi oldum ve ilk başta kullanmaya başladığımda 5 gün sonra çağırmıştı sonra değişti hemen hemen her gün gider oldum her gün ölçüm aldılar toplamadan 3 gün sonra transferim gerçekleşti ve 8. gün yaptırdığım test ile negatif sonucumu aldım benden sana tavsiye kimsenin yaşadıklarını aklına takma düşünme bende böyle olurmuyum deme sakın canım ben çok büyüttüm bu olayları ya ohss olurusam dedim kendi kendimi yedim hiç bişi olmadı ne toplamada sorun yaşadım ne transferde çok basit işlemlerdi

hoşgeldin özlemciiim inşallah güzel sonuçlar alacaksın. kuralımız neşeli ol ki genç kalasın :)))))))))))))))))) şaka bir yana gerçekten kuralımız pozitif düşün, testte pozitifi gör olsun ne dersiniz :)))))))

zübeyde hoşgeldin aramıza canım. evet çok doğru söylemişsin, kimse kimseyi baz almamalı. herkesin yumurtaları ilaçlara farklı tepkiler veriyor. ben şimdi baktım takvimime işlemişim 6 haziran regl ilk günü, 19 haziran opu (yumurta toplama) 24 haziran transfer. 3 temmuz testte pozitifi görmüşüm, sonra 5 temmuz da değerim düşmeye başlamış ve 9 temmuz da regl olmuşum

valla bana uyar adacıgım....ıyıyım sukurler olsun ıns hersey yolunda gıder....tahlıl sonuclarımın bırazı cıkmıs....bırazıda..13 de verılecek..

ben kararlıyım son gune kadar tutacagım kendımı n ıdrar n kan....o konuda superım dayanırım heralde...

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI
REFİK SAYDAM HIFZISSIHHA MERKEZİ BAŞKANLIĞI
İZMİR BÖLGE HIFZISSIHHA ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ
Adı Soyadi : ÖZLEM YAZAN Dosya No : 25407
Cinsiyeti : K Örnek No : 324836
Doğum Tarihi : 01.01.1978 İşlem Tarihi : 03.08.2010 13:23
Bölüm : SSK Doktor : ()

HORMON
Test Adı Sonuç Birim Referans Değer Açıklama
TSH 1.84 µU/mL 0.27-4.2
Free T3 3.14 pg/ml 1.8-4.6
Free T4 1.17 ng/dl 0.93-1.7
Anti TgAb 25.24 IU/mL 0-115
Anti TPOAb 14.09 IU/mL 0-34

PARAZİT
Toxoplasma IgG Çalışılıyor UI/mL
Negatif 0-4 UI/mL
Greyzone 4-8 UI/mL
Pozitif 8- UI/mL
Toxoplasma IgM Çalışılıyor TV
Negatif 0-0.55 UI/mL
Greyzone 0.55-0.65 TV
Pozitif >0.65- TV

VİROLOJİK TESLER

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…