Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

Yıldız avcıları ve yol kankilerim
daha yeni foruma girip tüm günün yazdıkarınızı okudum okudum..

Adaegecan beni ne hale getirdigini görmeni çok isterdim...yazdıklarını okudum gözlerim doldu içim acıdı çok farklı degil ki yaşadıklarım.kendimi buldum yazdıklarında...sana sarılmak istedim biliyomusun???
sarılıp hıçkıra hıçkıra ağlamak istedim.buluşunca bunuda yapalım içimde kalmasın:)
bundan tam 1 ay önce çok sevdigim bir arkadaşımmm (benim tüm sürecimi bilen..(her ay adet dönemi depresyona girerdim:)tüm duygularımı döktügüm insan...1 ay önce beni aradı hamileymiş ilk bana söylemek istemiş...herkesten önce bana??????
çook sevindim dedim(gerçekten çok sevindim rabbim bebeşinin bahtını güzel yapsın inşallah)
ama aklıma ilk sen geldin çok stres yapıyosun...bak ben ilk kez denedim oldu dedi....
telefonu kapattım ve sonrası malum
isyan etmek istemiyorummm...ama da ya na mı yo rum.bu neyin cezası diyorum???yok yok kesin bir ceza diyorum
zaman zaman kendime acıyorum...zavallı hissediyorum. ve bunun gibi karmakarışık duygular...........

çok insani duygular aslında degil mi?bu duyguyu ancak yaşayanlar anlayabiliyor.
bu yıl anneler gününde çook kötü oldum..tüm o reklamlar facebook ta paylaşılan videolar( yazılan yazılar...

anne olamayan insanlar var,yada evladını kaybetmiş anneler var,yada annesini kaybetmiş evlatlar...
belki biraz daha hassas olamak lazım ama yaşamayan anlamıyor...anlayamıyor.

Son düzenleme:
selam suzı can nasılsın n bu haller canım ya...tedavı oncesı moraller yuksek olsun hıssettıklerınızı hepımız ara ara yasyoruz...allah buyuk hepımızınde yuzu gulecek...hersey hersey cok guzel olacak sakın moralınızı bozmayın lutfennnnnn

günaydın yıldız avcılarım yol kankalarım. günümüz aydın olsun, mutlu haberlerle dolu olsun...

schatze biz burdayız şekerim asıl sen nerelerdesin bakıyım :))))

özlemcim ben test sonuçlarını pek anlamadım ama normal sınırlar içindeler verilen referans değerlere göre maşallah. sadece tiroid hormonların üst sınırlara yakın gibi geldi ama sorun olacağını sanmıyorum canım. haydi bismillah diyorum, herşey güzel başladı, güzel devam etsin inşallah...

suziecan sevgili yol kankam.. evet biz seninle aynı dili konuşuyoruz :) aslında benim de bir teklifim var, sarılıp mutluluktan ağlayalım olmaz mı :)))) gerçekten de çok insani duygular yaşadıklarımız ama insan bazen utanıyor hissettiklerinden. ben mesela herkes anne olsun istiyorum, herkes evladına kavuşsun. ama ben de anne olayım. ben de bu haberi verebileyim çevremdekilere, bu defa başkaları için değil de benim için sevinelim beraberce... çok şey istemiyorum biliyorum ama bugüne kadar istediğim bebeğe sahip olamadım. bundan sonra olacak inşallah... haydi gel tanışalım artık, tanışınca düğüm çözülecek gibi geliyor :)))))))

sen bir moral bombasısın özlemcim, patlat bir moral de hepimiz sebeplenelim :))))

gunaydın guzeller....sabah serıflerınız hayırlı olsun nasılsınız....duygusalllll sekerler sızı....hepınızı ınanın en derın duygularınıza kadar anlıyorum...ama hıc bırımızede kıyamıyorum....kendınde dahıl...ama bu ara takılmamaya calısın lutfen..zor bılıyorum ama...katlanmak lazım...canabı allah bunların karsılıgını bır melekle verecek ıns.....neymısssss moraller yuksek ....hersey hersey cok guzel olacak..ıns

aaa bu olmadı şimdi. hüsran falan yok, bizim topic e uğramaz hüsran, gelmeye kalkışırsa da topic de yokuz deriz açmayız kapıları, döner arkasını gider :)))))

aslında bu ara ıyıyım dıe moralım yuksek benım yelkenlerde cabuk ıner...cok aglak cok duygusalım ama cok da ısteklıyım bu konuda n yapabılırım kı...herkes gıbı katlanmam gerekene katlanıyorum...morallere faydası varsa n mutlu bana...benım 15 gunu falan var herhalde heyecan aslında olup olmamasın deyılde tedavı surecını merak edıyorum bılıyorum kı gerısı kısmet kendımı olacak dıye cok kaptırmıyorum ıstıyorum kı olursa suprız olsun...sonra zor olur toparlanırım..

hep aynıyız işte özlemcim. ben de bazen moral deposu olurum, herşeye gülüp oynarım, aklıma kötüyü getirmem, herkese ümit veririm ama bazen de içim sıkışık olur, olumsuz, mutsuz, ağlak bir kadın olurum. bu dalgalanmalar aslında depresyon belirtileridir çok iyi biliyorum ama kabullenmeye niyetim yok :)

tedavi süreci merak uyandırıyor insanda. benim tedavim umutla ve neşeyle geçti. bir amacım vardı çünkü. iğneleri olmak için bile saat sayıyordum düşün... ben tedavi süresince genellikle mutluydum. bir amaç insanı çok motive ediyor. şu an boşlukta gibiyim inan. tekrar dondurulmuşla denemek için can atıyorum. bence sana da aynen böyle olacak, heyecanlı ve mutlu geçecek tedavi sürecin :)

adacıgım sorma hem ne merak....aslında zamanlama bıraz kotu oldu tam batrama yakın bızın ıslerımız cok yogun oluyo...kısmet bakalım....bundada vardır bır hayır ıns...sımdıden ıcım ıcıme sıgmıyo...troıt degerlerım cok yuksek deyıl demı ben ona taktım sımdı...[/B]

dr umda ekıbıde hastanede cok ıyı asılarımıda onlar yaptıgı ıcın butun ekıbı tanıyorum...dusun 5 kere hsg cektırdım ben...ıns problemsız gecer bu surecte...

Free T3 3.14 pg/ml 1.8-4.6
Free T4 1.17 ng/dl 0.93-1.7

canım ben bu değerlere baktım. referans aralığındalar tabiki. T3 değil de T4 biraz üst sınıra yakın bir değer ama ben sorun olacağını hiç sanmıyorum. bence bir problem olmadan sen bu işi kotaracaksın haydi bakalım, bismillaaah :)

ıns canım yaaaa allahım buyuk....bızım ıcın hayat n kadar zorlu bu konuda...belkıde umutlarım hep kırıldıgı ıcın cok kaptırmıyorum kendı mı....sankı butun gebelıklerım oyle sonuclanacak gıbı gelıyo artık..ama n olusa olsun anne olmak ıstıyorum...bu benım senın en dogal hakkımız...neymısssss HERSEY HESEY COK GUZEL OLACAK ınssssss

özlemcim tsh ına baktırdın mı peki tatlım ben ilk tedaviye başladığımda geç yaptırdım ve ilk kullandığım ilaçlar boşuna oldu çünkü tsh yüksek çıktı ve guatr hastası olduğumu öğrendim

canım ben ıkı ay once alerjıden dolayı hastanede yattım ve bıseyım yoktu dr ıyısındemıstı...tsh de yapıldı sanucu var dıger sayfada yazarım sımdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…