Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

bu arada kızlar doktorum emre beyden hiç ama hiç ayrılmak istememe rağmen sgk lı bi kuruma geçmek zorundayım bundan sonra ve çok endişeliyim.her doktorda emre beyin tecrübesini ve anlayışını arıyorum; nasıl güvenicem yeni bi doktora bilemiyorum.
lütfen bana ist avrupa yakasında önerebileceğiniz bi doktor varsa yazın arkadaşlar.sgk lı takip ve doğum yapabilecek....

yazınızı daha yenı okudum ve ıcım burkuldu sankı aynı seylerı yasıyoruz ozellıkle esler konusunda...esım hergun benı bırak dıyor bende boynuna sarılıp aglıyorum nasıl bırakırım kı onu bırakmak ısteseydım bırakırdım cok oncesınden cunku 1 haftalık nısanlıyken ogrenmıstık hemde tesaduf gıttıgı dr dan ben onu boyle kabul ettım cunku onu canımdan cok sevıyorum..tek farkımız benım degerım 0 cıktı o duyguyu hıc yasamadım sadece 11 gun varmıs gıbı kendı kendıme annecılık oynadım....ama emınım olumludan olumsuza gıtmesı daha agırdır...neyse hepımız ıcın hayırlısı ben kasım yada aralık gıbı tekrar denıcem bakalım o gucu kendımde bulabılırım ınsallah.......

canım ikiz olması çok güzel maşallah bende çok istedim ama hakkımızda hayırlısı seninkileri sevcez artık inş bu avatardaki senle eşinmi asucugum

:)) rabbim isteyen herkese versin canim,bi tasda iki kus vurdum ALLAHA sükürler olsun..
Evet canim esimle benim o avatardaki...

hayırlı sabahlar arkadaşlar
Kadir geceniz mübarek olsun

Müminlerin annesi Hz.Aişe (r.a.) şöyle diyor :
Dedim ki: Ya Resullullah, Kadir Gecesi'ni bilirsem onda ne şekilde dua edeyim? Şöyle buyurdu:
- Allahümme inneke afüvvün kerîmün tuhibbül afve fa'fü anni. (Allah'ım sen affedicisin, affı seversin, beni affeyle.)

Peygamberimiz (sav) buyuruyor:
"Kadir gecesinde bir defa, Kadir sûresini okumak, (başka zamanda) Kur’ân-ı kerîmi hatmetmekten daha sevâptır. Bu gece koyun sağma müddeti kadar namaz kılmak, ibâdet etmek, bir ay her geceyi ibâdetle geçirmekten daha kıymetlidir."

sekerler hepımızın kadır gecesı mubarek olsun rabbım dualarımızı kabul etsın ıns....

senınde kadır gecen mubarek olsun

kızlar bugunun hurmetıne duama katılırmısınız
41 yasın toplyorum bu ay sonu tupe gıdıcem dıe
bbeegımın olması nıyetıne benım ıcın allh rızası ıcın 1 tanecık okurmusunuz?

Kızlar selam... Herkesin Kadir Gecesi mübarek olsun... Bu güzel gecede Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah...

Ben iğnelerime başladım puregon 300 doz... Bugün 3. iğnemi vuracağım.. Yarın tekrar kontrolüm var... İnşallah yumurtlarım büyümüştür...

Bugull tatlım çok sevindim merak etmiştim seni.... Allah tamamına erdirsin....

Suzican eğer başladıysan tedavine demekki aynı zamanlarda sonuç bekliyor olacağız Ve İmoje de başlamış hep beraber yola çıktık eylül yolcuları inşallah ağustos yolcuları gibi biz de teker teker güzel sonuçlarla döneriz....

Devin canım inan çok üzüldüm... Bunu defalarca yaşayan biri olaarak üzüntünü anlayabiliyorum inşallah frigolarınla sen de yıldızını yakalarsın tattlım...

Adacan civcivim, öz Asucan ve (minikler) hepinizi çok çok öpüyorum sonra gelişmeleri tekrar yazarım....

hayırlı kandiller..allah ellerimizi boş çevirmesin...
Bettcanım tedavin hayırlı ugurlu olsun.tedavi konyada mı?uzun süredir karşılaşamadık.
İmoje tedaviye başladı mı???harika haber bu.
ben dün tedavi için start verebilmenin hayalini kurdum 2 aydan beri..eylül de eylül diye tutturdum
ama kısmet olmadı.kistim varmış
olmayınca olmuyo dogum kontrol hapına başladım tüm hayallerimizi ekim e bıraktık.
kısmet tabii.
bettycanım senin ve imojanın güzel haberini alıp bende tedaviye başlayacagım.

selam kizlar hepimizin kadir gecesi mübarek olsun,Rabbim bu mübarek gecenin hürmetine bütün edilen dualari kabul eyler insallah...

suziecim canım ben de bir ay doğum kontrol hapıkullanmıştım tedaviden önce emre bey öyle uygın görmüştü ben de hemen başlamak istemiştim ama herşeyde vardır bi hayır inşallah bu ay d.k. hapıyla kistin kaybolur ve ekim ayında inşallah gelsin meleğin canım....
dualarım hepimiz için;meleğine kavuşman dileğiyle canım; sevgiler....

Mübarek Kadir gecesi hepimize kutlu olsun,Rabbim mübarek eylesin İnşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…