- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 733
catdog ozlenıe bakarmısın canım
canım ikiz olması çok güzel maşallah bende çok istedim ama hakkımızda hayırlısı seninkileri sevcez artık inş bu avatardaki senle eşinmi asucugum
:)) rabbim isteyen herkese versin canim,bi tasda iki kus vurdum ALLAHA sükürler olsun..
Evet canim esimle benim o avatardaki...
hayırlı sabahlar arkadaşlar
Kadir geceniz mübarek olsun
Müminlerin annesi Hz.Aişe (r.a.) şöyle diyor :
Dedim ki: Ya Resullullah, Kadir Gecesi'ni bilirsem onda ne şekilde dua edeyim? Şöyle buyurdu:
- Allahümme inneke afüvvün kerîmün tuhibbül afve fa'fü anni. (Allah'ım sen affedicisin, affı seversin, beni affeyle.)
Peygamberimiz (sav) buyuruyor:
"Kadir gecesinde bir defa, Kadir sûresini okumak, (başka zamanda) Kur’ân-ı kerîmi hatmetmekten daha sevâptır. Bu gece koyun sağma müddeti kadar namaz kılmak, ibâdet etmek, bir ay her geceyi ibâdetle geçirmekten daha kıymetlidir."
senınde mubarek olsun canımsekerler hepımızın kadır gecesı mubarek olsun rabbım dualarımızı kabul etsın ıns....
hayırlı kandiller..allah ellerimizi boş çevirmesin...
Bettcanım tedavin hayırlı ugurlu olsun.tedavi konyada mı?uzun süredir karşılaşamadık.
İmoje tedaviye başladı mı???harika haber bu.
ben dün tedavi için start verebilmenin hayalini kurdum 2 aydan beri..eylül de eylül diye tutturdum
ama kısmet olmadı.kistim varmış
olmayınca olmuyo dogum kontrol hapına başladım tüm hayallerimizi ekim e bıraktık.
kısmet tabii.
bettycanım senin ve imojanın güzel haberini alıp bende tedaviye başlayacagım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?