suziecim canım ben de bir ay doğum kontrol hapıkullanmıştım tedaviden önce emre bey öyle uygın görmüştü ben de hemen başlamak istemiştim ama herşeyde vardır bi hayır inşallah bu ay d.k. hapıyla kistin kaybolur ve ekim ayında inşallah gelsin meleğin canım....
dualarım hepimiz için;meleğine kavuşman dileğiyle canım; sevgiler....
Devincim, tatlim simdi ne soylesem bir anlam ifade etmiyecek eminim bitanem.. ama guclu olmalisin.. inan yolumuz okadar uzun ki... Allah bizlere sabir versin...
Ozum, hayatim sende sakin ikinma bitanem. gercekten cok zararli yavruna.. dikkat et emi hayatim..
Adacim, sana kirildim ben
Suzisko haber et beni neye nezaman baslayacaksin diye. ben basladim cunku.. her nekadar listeye dahil edilmesekte.. (dun yazmistim oysa basladigima) :) caniniz sag olsun fistiklar... imoje kacarrrr
selam kızlar...ugün daha iyiyim..destekleriniz için,yanımda olduğunuz için çok teşekkür ederim....ben de sizin yanınızda olmaya devam edicem...salı günü doktorumla randevum var...neden olmadığını konuşacağız...vee frigolarımı ne zaman göbişime koyabileceğimi soracağım...umarım en yakın zamanda kii bu ekim olabilir yeniden listeye girip beklemeye başlayacağım...herşeyde vardır bir hayır...
taze anneler iyi bakın kendinize...ve eylül anneleri hazırlanın az kaldı...öpüyorum hepinizi...
bu arada kızlar doktorum emre beyden hiç ama hiç ayrılmak istememe rağmen sgk lı bi kuruma geçmek zorundayım bundan sonra ve çok endişeliyim.her doktorda emre beyin tecrübesini ve anlayışını arıyorum; nasıl güvenicem yeni bi doktora bilemiyorum.
lütfen bana ist avrupa yakasında önerebileceğiniz bi doktor varsa yazın arkadaşlar.sgk lı takip ve doğum yapabilecek....
yazınızı daha yenı okudum ve ıcım burkuldu sankı aynı seylerı yasıyoruz ozellıkle esler konusunda...esım hergun benı bırak dıyor bende boynuna sarılıp aglıyorum nasıl bırakırım kı onu bırakmak ısteseydım bırakırdım cok oncesınden cunku 1 haftalık nısanlıyken ogrenmıstık hemde tesaduf gıttıgı dr dan ben onu boyle kabul ettım cunku onu canımdan cok sevıyorum..tek farkımız benım degerım 0 cıktı o duyguyu hıc yasamadım sadece 11 gun varmıs gıbı kendı kendıme annecılık oynadım....ama emınım olumludan olumsuza gıtmesı daha agırdır...neyse hepımız ıcın hayırlısı ben kasım yada aralık gıbı tekrar denıcem bakalım o gucu kendımde bulabılırım ınsallah.......
sekerler hepımızın kadır gecesı mubarek olsun rabbım dualarımızı kabul etsın ıns....
Kızlar selam... Herkesin Kadir Gecesi mübarek olsun... Bu güzel gecede Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah...
Ben iğnelerime başladım puregon 300 doz... Bugün 3. iğnemi vuracağım.. Yarın tekrar kontrolüm var... İnşallah yumurtlarım büyümüştür...
Bugull tatlım çok sevindim merak etmiştim seni.... Allah tamamına erdirsin....
Suzican eğer başladıysan tedavine demekki aynı zamanlarda sonuç bekliyor olacağız Ve İmoje de başlamış hep beraber yola çıktık eylül yolcuları inşallah ağustos yolcuları gibi biz de teker teker güzel sonuçlarla döneriz....
Devin canım inan çok üzüldüm... Bunu defalarca yaşayan biri olaarak üzüntünü anlayabiliyorum inşallah frigolarınla sen de yıldızını yakalarsın tattlım...
Adacan civcivim, öz Asucan ve (minikler) hepinizi çok çok öpüyorum sonra gelişmeleri tekrar yazarım....
hayırlı kandiller..allah ellerimizi boş çevirmesin...
Bettcanım tedavin hayırlı ugurlu olsun.tedavi konyada mı?uzun süredir karşılaşamadık.
İmoje tedaviye başladı mı???harika haber bu.
ben dün tedavi için start verebilmenin hayalini kurdum 2 aydan beri..eylül de eylül diye tutturdum
ama kısmet olmadı.kistim varmış
olmayınca olmuyo dogum kontrol hapına başladım tüm hayallerimizi ekim e bıraktık.
kısmet tabii.
bettycanım senin ve imojanın güzel haberini alıp bende tedaviye başlayacagım.
selam kizlar hepimizin kadir gecesi mübarek olsun,Rabbim bu mübarek gecenin hürmetine bütün edilen dualari kabul eyler insallah...
Esracım,senin için bir tane Yasin_i Şerif okudum,Rabbim kabul etsin inşallah...
gunaydın kızlar....hepınıze guzel hayırlı mutlu bır hafta dılıyorum......
yarın buyuk gun gelıyo.....ayın yedısı.......
kizlar hepinize günaydin ve cok güzel bi hfta diliyorum...
Biz dünden buyana cok fena migdeyi üsütdük galiba wc´le kanka olduk:))ve cikartiyoruz,sabahdan bu yana birsey yok insallah böyle kalir yoksa öglenden sonra doktora gitmek zorunda olcam...
günaydın kızlar...
bugün daha iyiyim ama sancılarım yeniden başladı...sanırım bana ameliyat görünüyo...kullandığım iğneler ilaçlar sonucu sancılarım kesilmişti ama ilaçları kesince yeniden başladı...bakalım doktorum yarın ne diyecek???
asucum dikkat et kendine...azcık kaldı hasta falan olma...özlemcim sen niye evdesin bugün??? hasta falan değilsindir umarım...yarın ver kanını da iyice rahatla...hiç şüphem yok ama olsun...adacımm sen nasılsın ?? ve betişş tedavin hayırlı olsun canım..geçmişi çok okuyamadım herkes iyidir umarım...hepinizi öpüyorum..ben mutsuz her kadının yaptığı şeyi yapmaya gidiyorum ....saçlarımı boyatacağım...emin değilim ama kırmızı gibi bişey yapcağım kaydirigubbakcemile3
Arkadaşlar birazdan tüp bebek merkezine ön görüşmeye gideceğiz.Ne olur hakkımızda hayırlısı için dualar edin buna çok ihtiyacım var.
Sevgiler!..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?