Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

Esracım,senin için bir tane Yasin_i Şerif okudum,Rabbim kabul etsin inşallah...

canım benim evet vardır bir hayır:/
çok sagıl cnm gelişmeleri görecegiz.sen şimdi tecrübelerini bizimle paylaşacaksın artık...
nasıl gidiyor?dikkat et kendine okullar açılacak çok yorma kendini .
sevgilerr

günaydın yıldız avcısı yol kankilerim. hepimize sağlıklı, mutlu ve güzel bir hafta diliyorum :)

bismillah!!!! çok şaşırdım imocan ben ne yaptım da bana kırıldın

işte bu :) yıldız avcısı olmak kolay değil biliyoruz devincim. düştüğün zaman kalkmak için çok geç kalmamak gerek, sen de tam zamanında kalktın ve tekrar yola koyuldun. inşallah frioglorla anne olacağız biz :)

catcim emre beyi bırakıp başka bir doktora gitmek elbette zor ama şartlar gerektiriyorsa mecbursan bir önerim olabilir. gerçi sgk anlaşması var mı bilmiyorum ama önceden FN e gidiyordun bu defa da gitmek istersen kadıköy FN de alin başgün yiğiter var. beni emre beye yönlendiren doktordur kendisi. çok tatlı bir bayan. ayrıca fetal ultrason konusunda süper yani hamile hastalara bakıyor genelde. bir görüş istersen.

aramıza hoşgeldin midyecim. bizi en iyi bizler anlıyoruz çünkü bunu yaşamayan biri hissettiklerimizi asla anlayamıyor. inşallah bir dahaki denemenizde 0 olan değerin 100-200 olur ve katlanarak artar :)

sekerler hepımızın kadır gecesı mubarek olsun rabbım dualarımızı kabul etsın ıns....

senin de geçmiş kandilin mübarek olsun özcüm. değerin daha da artmış maşşallah şekerlik, inşallah hep böyle devam eder. ama bu kadar kan vermek yeter kıs, kan kalmıcak bebişe :)))))))

betişim senin de geçmiş kandilin mübarek olsun.

canım tedavin hayırlı uğurlu olsun, inşallah bu defa olacak betişim, inşallah seni de hamile diye topic e eklemek nasip olacak arkadaşım :)

suzişkom canını hiç sıkma. emre beye güven. vardır bunda da bir hayır, benim de ilk tedavim yarım kaldı sonraki ay yeniden başladık. bak inşallah ikimiz de aynı ay başlıcaz ve bol bol görüşücez demek ki :))))))))

gunaydın kızlar....hepınıze guzel hayırlı mutlu bır hafta dılıyorum......
yarın buyuk gun gelıyo.....ayın yedısı.......

günaydın özcüm, esracım.

özcüm ya tabiki bilerek yapılmış birşey değil, keşke kırıldım demeden önce listede beni unuttun deseymiş hemen eklerdim...

evet esracıgım yarın est gunum.....
tabıkı bılerek yapmadın....bu ara hepımız pek hassasıs ondan olacak...
ımoje...tedavıye basladıııı canım....
uc gundur kan vermıyorum yarın 4 oluyo...acaba hastaneye mı gıtsem hıfsısıhaya mı karar veremedım...kan vermek ıcın...

ben evdeyım bugun....
uykuyu severım ama nıyeyse cok derın uyuyamıyorum boluk boluk hep.....

kizlar hepinize günaydin ve cok güzel bi hfta diliyorum...
Biz dünden buyana cok fena migdeyi üsütdük galiba wc´le kanka olduk:))ve cikartiyoruz,sabahdan bu yana birsey yok insallah böyle kalir yoksa öglenden sonra doktora gitmek zorunda olcam...

günaydın kızlar...

bugün daha iyiyim ama sancılarım yeniden başladı...sanırım bana ameliyat görünüyo...kullandığım iğneler ilaçlar sonucu sancılarım kesilmişti ama ilaçları kesince yeniden başladı...bakalım doktorum yarın ne diyecek???

asucum dikkat et kendine...azcık kaldı hasta falan olma...özlemcim sen niye evdesin bugün??? hasta falan değilsindir umarım...yarın ver kanını da iyice rahatla...hiç şüphem yok ama olsun...adacımm sen nasılsın ?? ve betişş tedavin hayırlı olsun canım..geçmişi çok okuyamadım herkes iyidir umarım...hepinizi öpüyorum..ben mutsuz her kadının yaptığı şeyi yapmaya gidiyorum ....saçlarımı boyatacağım...emin değilim ama kırmızı gibi bişey yapcağım kaydirigubbakcemile3

devincim gecmis olsun canim insallah korktun basina gelmez,ya canim benimkide bi tuaf iste bi düzeliyoruz bi bozuluyoruz artik sonuna geldik bi atlatsaydim....
Ya o boya isi benide beklyior ayy saclarim cok fena oldu 9 aydir ne kestirme ne boya dipleri felan berbat.....
Dogumdan sonra banada iyi bi bakim gözüküyor:)

Arkadaşlar birazdan tüp bebek merkezine ön görüşmeye gideceğiz.Ne olur hakkımızda hayırlısı için dualar edin buna çok ihtiyacım var.
Sevgiler!..

ayyy asucum ya, son aya girdiğinde barsak ve mide problemlerin arttı senin. belki bebişler yerleri dar geliyor diye bir mideye bir barsaklara baskı yapıyorlardır ne dersin :) çok geçmiş olsun ama devam ederse ihmal etmeden doğruca doktora canikom.

ben iyiyim devincim, senin de daha iyi olduğuna çok sevindim. kuaför iyi fikir, aslında ben de gitsem hiç fena olmayacak, saçlarım uzadı, bir de boyatmam lazım beyazlarım var daha bu yaşımda :))))

ayrıca kızılı çok uzun süre kullandım ve çok severim ama çok zor bir renk. 2 hafta en geç 3 haftada bir boyatmak gerekiyor solmasın diye. benim saçlar sarıdan siyaha her renge boyandı lise-üniversite yıllarımda. sonra 6-7 sene kendi renginde kaldı ama son 1 senedir kendi rengine boyuyorum beyazlardan dolayı

Arkadaşlar birazdan tüp bebek merkezine ön görüşmeye gideceğiz.Ne olur hakkımızda hayırlısı için dualar edin buna çok ihtiyacım var.
Sevgiler!..

ekincim inşallah herşey çok güzel geçecek inan bana kendini arkadaşlarınla sohbet ediyor gibi hissedeceksin ve çok rahatlayacaksın. benim de selamımı söyle :))))))))

ekıncıgım hersey gusel olacak allhın ıznıylen ınşşşşş

bende tup bebek merkezını arıorum acmılar sınır oldummmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…