Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

benimde iki frigo bebişim var cok garip bakılsa dnalarına kızmı erkekmı bellı suanda bu bıle ıyı hıssettııo bana benımde yumurtamla eşimin spermı dollendi bölündü diyorum ımkansız gibiydi bu benım için
senın tarnsferın ne zaman olacak adaege ben çözülürken bozulıurlar diye korkuorum

hoşgeldin umut :)

evet ne kadar garip değil mi teknik olarak hamilelik başladı sayılır sonuçta ortada embriyolar var.. kızlarımız, oğullarımız ya da bir kızımız bir oğlumuz var düşününce insan garip hissediyor ama bir yandan da rahatlıyor.

ben de korkuyorum acaba kalitesi bozulur mu ya da çözülmede bir problem olur da ortada kalır mıyım diye. sonuçta sadece 2 tane var sayı da çok değil ki.. ama Allah'ın işi olacaksa olacak, kısmetimizde varsa kalitesi bozulsa bile olacak :)

kısmet olursa ekim diye konuştuk doktorumla bakalım herşey yolunda gider inşallah. senin ne zaman umutcum?

sağol canım ben iyiyim çok şükür şuan sadece deli gibi doktor arıyorum.
seminere de başladık evet yolum çok uzun okul için onun dışında bi sorun yok çok şükür; düzenli beslenmeye çalışıyorum; emre beyin önerdiği programa uymaya çalışıyorum.
inşallah 2-3 ay sonra buradan seninle, adaege ve diğer tüm tedaviye start vericek arkadaşlarımızla bunları konuşuruz canım :)))):Saruboceq:

adaege canım ya çok sağol önerin için aylin hn. da mutlaka iyi bi doktordur ama kadıköy benim için çok uzak. ben şuan özel sağlık sigortası yaptırmadığıma acayip yanıyorum; ıvıra zıvıra para harcadık ama bunu hiç düşünmedik ((( şimdi doktorumdan başkasına nasıl güvenicem ...???

Arkadaşlar birazdan tüp bebek merkezine ön görüşmeye gideceğiz.Ne olur hakkımızda hayırlısı için dualar edin buna çok ihtiyacım var.
Sevgiler!..

ay ekincim süpeerrrrr Emre beye mi gidiyosun?
harika bak çok rahatlıcaksın canım emre beyle konuşunca.ne demek istediğimizi anlaman için doktorumuzla ve sevgili ekibiyle tanışman lazım canım :)))))
ay benden de selam söylee :)))
hadi bol şanslar....

esracım buarada ben de yasin okudum canım dün akşam; sana özelden yazdım ama ulaştı mı bilmiyorum :)))))

ne demek canım. ben seni nedense anadolu yakasındasın diye düşündüm. alin hanım gayrettepe fn de de bulunuyor haftanın belli günleri şimdi aklıma geldi yazayım dedim.

ayy amin canım arkadaşım amiiiin inşallah tez zamanda :) bu arada senin ettiğin duayı ben yine unuttum p sorsam ayıp olur mu, dün aklımdaydı emre bey vesilesiyle bizlere anne olmayı nasip et gibi miydi ??

bu arada bebiş nasıl catcim yavaş yavaş hissetmeye başladın mı hamileliği :)

sağol canım aylin hn. da araştırıcam
teşekkürler :)))))
sizin güzel haberlerinizi bekliyorum inşallah hayırlısıyla artık :)))))

ay ada canım ya alemsin :))) çok yaşa ailenle evlatlarınla mutlu ve sağlıklı yaşa inşallah arkadaşım :)))
canım Rabbim bize evlatlarımızı emre amcaları vesilesiyle kavuştur inşallah diyordum canım; emre amcalarını vesile kıl diyordum canım :))):Saruboceq:

canım şuan tabi içten bişey hissetmiyorum ama geçen perşembe emre beyde muayenedeydik; kalp atışı duyduk çok şükür ve bebeğimizle tanıştık:))) kolları bacakları oluşmuş minik insan şeklindeydi çok şükür kollarını bacaklarını kıpırdatıyordu; dayanamadım tabi tutamadım kendimi:gitme: çok güzeldi maşallah
tüm kalbimle diliyorum ki Rabbim size ve tüm isteyen arkadaşlarıma tez zamanda bu güzel duyguyu yaşatsın inşallah canım :))))Sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah:Saruboceq:

Kızlar Emre Bey kimdir,hangi hastanede görev yapmaktadır,kısaca bir bilgi verseniz,rica etsem????

Kızlar Emre Bey kimdir,hangi hastanede görev yapmaktadır,kısaca bir bilgi verseniz,rica etsem????

canım emre bey micro enjeksiyon ve infertilite tedavisi alanında uzman jinekologumuz.bu topikteki 5-6 arkadaşımızın da doktoru aynı zamanda benimde.hepimiz çok seviyoruz doktorumuzu; gerçekten çok tecrübeli, anlayışlı, güzelyüzlü çok detaylı bilgi veren özel bi doktordur.arkadaşlarımdan da biligi alabilirsin.
biz tedavimizi İst Gayrettepe Florance Nigtingale hastanesinde yaptırdık.kendisi 1 eylüle kadar o hasatanede çalışıyordu.1 eylül itibariyle (sanırım isviçre merkezli) yine mecidiyeköyde bulunan IVI Tüp Bebek merkezinde göreve başladı.son derece modern ve güzel bi klinik orası da.
doktorumu bu konuda sorun yaşayan herkeze tavsiye ediyorum....

hoşbulduk:))aslında hep buralardaydım ama bi türlü biyere ait olamıyorum..
aşılamaya başlıyoruz o topiklerdeyim sonraa çok yumurta oluştuğu için tüp bebeğe geçildi rescue ıvf..sonra o topiklere bakıodum sonraa yumurtalarım erken çatladı kendiliğinden tedavi iptal dediler ben geri kalanları toplayın dedim transfer yapılmadı erken progesteron artışı nedeniyle donduruldu iki bebişim
şimdide burdayım işte:))
bizede ekimde yapabiliriz dedi doktorumuz ama bence 6 ay verin kendinize spontan olabilir dedi eşimde sperm sayısında sorun olomasına rağmen ama çok kötü değil.. yarıyıl tatilinde olucak sanırım bizim transfer allahın izniyle..
aynı zamanda aşılamada yapılacak bana yanii yumurta geliştirecekler bi kaç tane, çatlatacaklar ve spermi yollayacklar 3 gun sonrada çözülmede problem olmazsa transfer işlemi olucak yani sanki kendiliğinden olmuş ve 3. gün embriyosu gibi..
hayırlısı olur umarım ama benim en olgun yumurtalarım kendiliğinden gittiği için çok olgun yumurtam kalmamıştı onun ıcın 2embriyomda 2.kalite
olacağın önünde kimse duramazmış olacağı varsa her türlü olur sanada bol şans adaegecim..

Catdog cnm açıklamalrın ve verdiğin bilgiler için çok teşekkürler...

Ey Yalnızların, Kendi Başına Kalmışların Arkadaşı,
Ey Mutsuzluğa Düşmüşlerin Yardımcısı,
Ey Yoksulların Zenginliği,
Ey Zayıfların Gücü,
Ey Fakirlerin Hazinesi,
Gariplerin sığınağı,
Ey Tek Güç Ve Kudret Sahibi,
Ey İhsanıyla Tanınan Keremi Sonsuz Rabbim,
Efendimiz Ve Yakınları Hürmetine Sıkıntılarımı Gider.

Ey Rabbim
Sen Sıkıntılarıma Karşı Hazırlığım,
Musibetim Anımda Ümidim,
Yalnızlığımda Arkadaşımsın
Gurbetimde Dostum,
Kederli Anımda Beni Ferahlatansın.
İhtiyacım Anında Yardımıma Koşan,
Zor Anlarımda Sığınağımsın.
Beni Korkuların Karanlığından Kurtaran Aydınlığımsın.
Ey Rabbim Sen Şaşkınlığımda Bana Yol Gösterensin
Biliyorum Rabbim Sen Günahlarımı Bağışlayan
Ayıplarımı Örten, Sıkıntılarımdan Kurtaran
Kalbimi Sevginle Süsleyensin.
Sen Kalbimin Hem Tabibi Hem Sevgilisisin.
Sen Ki Şaşkınlara Yol Gösteriri
Muhtaçlara Yardım Eder
Korunmak İsteyenleri Korursun.

ALLAH’ım , Ben Senin Kulunum
Kulunun Çocuğuyum.
Görüyorsun ki Rabbim Sıkıntılıyım.
Bildirdiğin Ve Gizlediğin Tüm İsimlerini
Ve Kur-An’ı Kerim’i Kalbimin Baharı
Gönlümün Nuru , Sıkıntılarımın İlacı Yap.
Ruhum Susamış Suya , Kalbim özler seni
Gözlerimi Senin Sevdiğin Şeylere Çevirdim
Kulaklarımı Seni Çağıranın Ülkesine Bıraktım
Ve Susayan Bir Toprak Gibi Bitkin Kaldım
Kalbimi Senin Yoluna Koydum
Ve Ellerimi Senin Dergahına Açtım
Bundan Sonra Da Sana Gelecek
Senden İsteyeceğim
Güneş Ve Ay Senin Nurundan Almış Nasibini
Güneş Senin Sevginden Böyle Ateş
Ay Böylesine Mahzun
Irmaklar Senin Hasretinden Böyle Çağlar
Deniz Bu Ayrılıktan Böyle Deli Böyle Dalgalı
Hep Hüzünlü Hep Ağlamaklı
Kuşların Ümidi Sen
Bitkilerin neşesi
Çiçeklerin Rengi Sen
Ve İnsanların Hiç Bitmeyen Duası Sen
Mevla’m Bizi Biran Olsun terk etme
Sevgin İçimizde Hep Uyanık Kalsın
Yolun Rasul’ün Yolu Olunca Ondan Başka Kime Bel Bağlayayım
Rabbim ALLAH’tır Benim
Nurum Ve Kurtuluşum Ondan Gelecek
Öyleyse o’nu Bırakıp Kime Gideyim
Günahla Örtülmüş Varlığım İçinde
Bir o’nun Özlemidir Beni Yaşatan
Şefaatim o’nun Dilindeyken
o’nu Bırakıp Kimi Dinleyeyim
Mevla’m
Beni Kendine Dost Seçinceye Kadar Yaşat
Ve Aşkınla Yandığım Biranda Al Canımı
Al Ki... Ölüm!!! Aşkımın Adı Olsun.

Ey Rabbim, Ben Ki Günahı Sevabından Çok
Aklı Dünyaya Takılmış
Kalbi Fani Şeylere Anmış Bir Zavallıyım
Ama Sen Öyle Nur Öyle Rahmansın
Öyle Güzelsin Ki
Ne Olur Rabbim Senden Uzak Kalan
Şu Kulunu Kendine Yakınlaştır
İmanınla Dirilt.
Ey Sevdiklerini Sevindirmekten Hoşlanan Rabbim
Sana Açılan Ellerimi Geri Çevirme
Kalbime Aşkınla Tecelli Et Ki
Senden Başka Hiçbir şey Kalmasın O Kalpte
Senden Başka Hiçbir şeyi Olmayacak Kadar Zengin Eyle Beni
Her şey de Seni Anmayı
Her şey de Seni Görmeyi Nasip Eyle.
Bana İsimlerinle Güç Ver Ey Rabbim
O İsimlerin Ki Kalplerin Nuru
Hiçbir şeyi Olmayanların gururudur.
Ey Rabbim Bize İsimlerinin Hakikatini Göster.
Bizi Sensiz Bir An Bile Yaşatma.

ALLAH’ım SANA MERYEM İN TEMİZLİĞİ İLE GELMEK İSTİYORUM
Günahlarla Kirlenmeme İzin Verme.
Sana Musa’nın Duası İle Geliyorum
Şeytana Uymam İçin Peşimden Koşanlardan Beni Kurtar.
İsmail’in Tevekkülü İle Boynumu Büküyorum.
Beni Ve Soyumu Sana Kul Olarak Yaşat.
Sana İsa’nın Ruhu İle Geliyorum.
Beni Katına Almanı Diliyorum.
Sana Yunus’un Duası İle Yalvarıyorum.
Beni Yutan Nefsimin Karanlıklarından Kurtarmanı Bekliyorum.
Rabbim, Sana Yusuf’un Gömleği İle Geliyorum.
Beni Düştüğüm Ümitsizlik Kuyusundan Çıkarmanı Diliyorum.
Sana Muhammed Mustafa’nın Kulluğu İle Geliyorum.
Beni Miraca Çıkarmanı Bütün Sıkıntılarımı Gidermeni Diliyorum…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…