transfer günümde de herşey çok yolunda gitti. tam olması gereken saatte sıkıştım, tam olması gereken şekilde rahattım ve doktorumun güvenilir ellerindeydim. embiryoloğumuz çok güveniyordu bana ve bebeğimize. herşey başladı, gözlerim monitörde bekledim onu görmeyi, bir yıldız gibi kayıverdi içime yavrum. yıldız avcısı oldum, onu yakaladım ve hiç bırakmak istemedim...
ben artık anneydim, evimde dinleniyordum, bebeğimle konuşuyordum ve onun benimle olduğuna tüm kalbimle inanıyordum. transferden sonra 6. günümde ciddi regl ağrılarım başladığında bile beni bırakıp gideceğine inanmadım ve bırakmadı da. aslında o gün bana sıkı sıkı tutunduğunu anladım bebeğimin. dayanamayıp günümden önce test yaptırdığımda da dünya benim için bambaşka bir hal aldı. Anneydim ben Anne Annnneeee !!!!! eşimi il defa ağlarken gördüm, kendim ilk defa fark etmeden ağlamışım sonradan anladım. anne olmuştum anne, dahası var mıydı...
ama çok kısa sürdü mutluluğumuz, benim yıldızım sadece 14 gün parlayabildi, ikinci kan testimde içimden kayıp gidiyor olduğunu anladık, değerim düşmüştü... eşimin gözlerindeki hayal kırıklığını hayatım boyunca unutamayacağım, bana sarılışını, teselli etmeye çalışırken aslında teselliye muhtaç olanın kendisi olduğunu fark etmediğini...
yıldızım içimden kayıp gitti, kimyasal gebelik yaşadım. şimdi daha iyiyim toparlanmaya çalışıyorum, çünkü yıldız olmayı bekleyen iki frigo bebek annesiyim ben. inanıyorum ki bu defa olacak, kayıp gitmesine izin vermeden içimde parlatacağım onu ve bu defa bir güneş gibi doğacak hayatıma...
benimde iki frigo bebişim var cok garip bakılsa dnalarına kızmı erkekmı bellı suanda bu bıle ıyı hıssettııo bana benımde yumurtamla eşimin spermı dollendi bölündü diyorum ımkansız gibiydi bu benım için
senın tarnsferın ne zaman olacak adaege ben çözülürken bozulıurlar diye korkuorum
canım benim evet vardır bir hayır:/
çok sagıl cnm gelişmeleri görecegiz.sen şimdi tecrübelerini bizimle paylaşacaksın artık...
nasıl gidiyor?dikkat et kendine okullar açılacak çok yorma kendini .
sevgilerr
Arkadaşlar birazdan tüp bebek merkezine ön görüşmeye gideceğiz.Ne olur hakkımızda hayırlısı için dualar edin buna çok ihtiyacım var.
Sevgiler!..
adaege canım ya çok sağol önerin için aylin hn. da mutlaka iyi bi doktordur ama kadıköy benim için çok uzak. ben şuan özel sağlık sigortası yaptırmadığıma acayip yanıyorum; ıvıra zıvıra para harcadık ama bunu hiç düşünmedik((( şimdi doktorumdan başkasına nasıl güvenicem ...???
sağol canım ben iyiyim çok şükür şuan sadece deli gibi doktor arıyorum.
seminere de başladık evet yolum çok uzun okul için onun dışında bi sorun yok çok şükür; düzenli beslenmeye çalışıyorum; emre beyin önerdiği programa uymaya çalışıyorum.
inşallah 2-3 ay sonra buradan seninle, adaege ve diğer tüm tedaviye start vericek arkadaşlarımızla bunları konuşuruz canım :)))):Saruboceq:
esracım buarada ben de yasin okudum canım dün akşam; sana özelden yazdım ama ulaştı mı bilmiyorum :)))))
ayy amin canım arkadaşım amiiiin inşallah tez zamanda :) bu arada senin ettiğin duayı ben yine unuttump sorsam ayıp olur mu, dün aklımdaydı emre bey vesilesiyle bizlere anne olmayı nasip et gibi miydi ??
bu arada bebiş nasıl catcim yavaş yavaş hissetmeye başladın mı hamileliği :)
gldı canım allh razı olsun
hakkını helal et
ne demek esracım ya tabiki helal olsun duaların kabul olsun arkadaşım:)))
Kızlar Emre Bey kimdir,hangi hastanede görev yapmaktadır,kısaca bir bilgi verseniz,rica etsem????
hoşgeldin umut :)
evet ne kadar garip değil mi teknik olarak hamilelik başladı sayılır sonuçta ortada embriyolar var.. kızlarımız, oğullarımız ya da bir kızımız bir oğlumuz var düşününce insan garip hissediyor ama bir yandan da rahatlıyor.
ben de korkuyorum acaba kalitesi bozulur mu ya da çözülmede bir problem olur da ortada kalır mıyım diye. sonuçta sadece 2 tane var sayı da çok değil ki.. ama Allah'ın işi olacaksa olacak, kısmetimizde varsa kalitesi bozulsa bile olacak :)
kısmet olursa ekim diye konuştuk doktorumla bakalım herşey yolunda gider inşallah. senin ne zaman umutcum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?