selam sekerlıkler.....
veeeee resmen HAMILEYIMMMMMMM....14.gun degerım997.88 cıkmıs....sukurler olsun.....17 eylulde ılk konturolum var...rabbım ısteyen butun arkadaslarıma en kısa surede hayırlısıyla nası etsın ıns....
İmojeanım haklısın her işte bir hayu-ır var sineye çektik bekliyorum:/tabii bi hayal kırıklıgı oldu bakalım ekimde kist temizlenecekmi?bazen erimeyebiliomuşevet sende bi ara verdin ama şimdi tekrar start verdin..4 çok güzel sayı gerçekten.maşallah valla.bende 2 tane vardı adetin 2.günü...keep in touch honey
bettycanım
seni heyecanla takip ediyorum .imoje ve sana tüm dualarım ba şa ra cak sı nız.
inanmak lazım.seneye bugünlerde bebişin senininle olcaak sürekli olumlu düşün..
bizi haberdar et.
özümjan;
artık resmen hamilesin.ya şa sın yaaaa
bayram daha da bir anlamlı olacak şimdi..
bizlerden dualarını esirgeme.çok öpi
bettycim kac tane yumosun olmus soylediler mi tatlim?
benim iki gun sonra ultrasyonum var.. bilmiyorum neler olacak belki ayni durumu yine yasayacagim. cunku ignelerden sonra kontrole 7 gun sonra alinir mi yaaa?? yani bu ne sacmaliktir anlamadim. ignenin 4. gunu 10-11 mm mi oluyormus yumoslar ?
betyy
nasılsın?ne durumdasın?kaçıncı günündesin....gibi bir sürü soru:)
sanırım tedav için ankaradasın?seminer dönemi şimdi rapor mu aldın?
benim tedavi ertelendi ekime sarktı en büyük sıkıntım rapor sevk işleri şimdi.
ama yapacak bişey yok..bizim idare hep hoşlaşmıyor rapordan ama kulaklarımı tıkayacagım artık.
ılk kutlayan ben olayımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
rabbım kucagınada almayı nasp etsın duanı ne olursun eksık etmeeeeeeeeee
ozummmm tebrik ederim hayatimmm.. Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin. cok guzel katlanarak devam etti degerin.. Artik darisi bizim basimiza.. bizlere dua et tatlimmm...
İmojeanım haklısın her işte bir hayu-ır var sineye çektik bekliyorum:/tabii bi hayal kırıklıgı oldu bakalım ekimde kist temizlenecekmi?bazen erimeyebiliomuşevet sende bi ara verdin ama şimdi tekrar start verdin..4 çok güzel sayı gerçekten.maşallah valla.bende 2 tane vardı adetin 2.günü...keep in touch honey
bettycanım
seni heyecanla takip ediyorum .imoje ve sana tüm dualarım ba şa ra cak sı nız.
inanmak lazım.seneye bugünlerde bebişin senininle olcaak sürekli olumlu düşün..
bizi haberdar et.
özümjan;
artık resmen hamilesin.ya şa sın yaaaa
bayram daha da bir anlamlı olacak şimdi..
bizlerden dualarını esirgeme.çok öpi
♥ seninle beyytcanım...iyi bayramlar
slm özü,nasılsın?en önemli ilk leveli geçtin:)
sagolun kızlar hepınızden allah razı olsun...rabbım hepımızın yuzunu guldursun ıns...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?