Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

suzijann uzuldum bitanem.. ama bak benimde biliyorsun gecen ay ne oldu... bu ayda oyle olmayacagi ne malum degil mi.. bol bol dua edelim tatlim.. kismet bu durumlar... bettycim tedavin hayirli olsun tatlim...
adacim sadece alinganlik iste benimkisi.. :) hormonlar tavan yapti... ama hani bu topike ilk geldigimde de tedaviye basladim demistim kimse cevap bile yazmamisti ya birde yeni listede de olmayinca. bende dedim yazmasam mi artik :) ilac vermeden 4 tane yumos gordu bu sefer koordinator. ama ne haldeler bilmiyorum simdi...

bettycim kac tane yumosun olmus soylediler mi tatlim?
benim iki gun sonra ultrasyonum var.. bilmiyorum neler olacak belki ayni durumu yine yasayacagim. cunku ignelerden sonra kontrole 7 gun sonra alinir mi yaaa?? yani bu ne sacmaliktir anlamadim. ignenin 4. gunu 10-11 mm mi oluyormus yumoslar ?

Suzicim üzüldüm ama her işte bir hayır vardır.... Önce kistlerinin temizlenmesi lazım tabiki.. İnşallah ekim ayında sen de Adacığım ile beraber bebişlerinize kavuşacaksınız.....

Bizim yumoşlar da büyümeye devam ediyor.. Dün 4. günümdü yumoşlarım 10-11 mm olmuşlar yarın tekrar kontrolüm var umarım aksilik çıkmaz da hep böyle devam eder....

Adacım inşallah ... ben de listeye hamile olarak girmeyi çok isterim.....

selam sekerlıkler.....
veeeee resmen HAMILEYIMMMMMMM....14.gun degerım997.88 cıkmıs....sukurler olsun.....17 eylulde ılk konturolum var...rabbım ısteyen butun arkadaslarıma en kısa surede hayırlısıyla nası etsın ıns....

ılk kutlayan ben olayımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

rabbım kucagınada almayı nasp etsın duanı ne olursun eksık etmeeeeeeeeee

ozummmm tebrik ederim hayatimmm.. Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin. cok guzel katlanarak devam etti degerin.. Artik darisi bizim basimiza.. bizlere dua et tatlimmm...

İmojeanım haklısın her işte bir hayu-ır var sineye çektik bekliyorum:/tabii bi hayal kırıklıgı oldu bakalım ekimde kist temizlenecekmi?bazen erimeyebiliomuş evet sende bi ara verdin ama şimdi tekrar start verdin..4 çok güzel sayı gerçekten.maşallah valla.bende 2 tane vardı adetin 2.günü...keep in touch honey

bettycanım
seni heyecanla takip ediyorum .imoje ve sana tüm dualarım ba şa ra cak sı nız.
inanmak lazım.seneye bugünlerde bebişin senininle olcaak sürekli olumlu düşün..
bizi haberdar et.

özümjan;
artık resmen hamilesin.ya şa sın yaaaa
bayram daha da bir anlamlı olacak şimdi..
bizlerden dualarını esirgeme.çok öpi

daruısı bzlere ınşş canm

betyy
nasılsın?ne durumdasın?kaçıncı günündesin....gibi bir sürü soru:)
sanırım tedav için ankaradasın?seminer dönemi şimdi rapor mu aldın?
benim tedavi ertelendi ekime sarktı en büyük sıkıntım rapor sevk işleri şimdi.
ama yapacak bişey yok..bizim idare hep hoşlaşmıyor rapordan ama kulaklarımı tıkayacagım artık.

Canım şu anda solda 7-8 tane, sağda 5-6 tane yumoş varmış... Bu sefer geçenkinden az yumoşlarım ama önemli olan embriyo kaliteleri... Biz PGD yaptıracağımız için ne kadar çok embriyo olursa o kadar iyidir.....

Bugün de kontrolüm vardı 6. gün yumoşlar 14 mm olmuş büyük ihtimalle p.tesi OPU olacak.... Yurt dışında aşamalar farklı oluyor ama yumoşlar büyüyordur sen merak etme.... Ben hissediyorum çünkü kasıklarımda dolgunluk var zaten dr da söylemişti sonlara doğru şişlik yapar diye.... Hayırlısı olsun artık...

Canım bugün 6. günümdü.. Yumoşlarım büyümeye devam ediyor... Ankara'ya sevkli olarak geldim canım rapor almadım... Sevk alınca çok kolay oluyor... İsterse hoşlanmasınlar hiç bir demeye hakları yok....

haklısın hakları yok ama dedikolar kulaga gelince yıpratıcı oluyo
buarada hiç umrum degi tedavie başlayınca...yeterki rabbim kısmet etsin.
6.gün yani bayram sonrası işlemler olur..nerde kalıyorsunuz?

Evet insanlar başlarına gelmeyince anlamıyorlar sadece konuşmayı biliyorlar... Ankarada eşimin teyzesi var orada kalıyoruz... Opu da 13 ünde olacak muhtemelen... Herşeyin hayırlısı olsun....

ılk kutlayan ben olayımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

rabbım kucagınada almayı nasp etsın duanı ne olursun eksık etmeeeeeeeeee

ozummmm tebrik ederim hayatimmm.. Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin. cok guzel katlanarak devam etti degerin.. Artik darisi bizim basimiza.. bizlere dua et tatlimmm...

sagolun kızlar hepınızden allah razı olsun...rabbım hepımızın yuzunu guldursun ıns...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…