ınş canım
yarın senın en gusel bbayramın ozlemmm demi :)
ıns esracıgım....kurbanda sızın en guzel bayramınız olur hayırlısıyla ıns.....
amınnnnnnninşş canım arkadasım
rabbım herkese versın herkeseeeeeeee
sekerlıkler......hepınıze hayırlı ugurlu mutlu neselı bol neselı bır bayram dılıyorum....
seker bayramınız kutlu olsun....a.s.
rabbım bırlıkte saglıkla daha nıce bayramlar nasıp etsın ıns...
kocaman opuyorum hepınızı....opuyorumnanaktan
yol arkadaşlarım can dostlarım
bayramınız mübarek olsun kutlu olsun yarın ben giremem şimdiden bayramınızı kutlayayım dedim.hepinizi öpüyorum.
İmojeanım haklısın her işte bir hayu-ır var sineye çektik bekliyorum:/tabii bi hayal kırıklıgı oldu bakalım ekimde kist temizlenecekmi?bazen erimeyebiliomuşevet sende bi ara verdin ama şimdi tekrar start verdin..4 çok güzel sayı gerçekten.maşallah valla.bende 2 tane vardı adetin 2.günü...keep in touch honey
bettycanım
seni heyecanla takip ediyorum .imoje ve sana tüm dualarım ba şa ra cak sı nız.
inanmak lazım.seneye bugünlerde bebişin senininle olcaak sürekli olumlu düşün..
bizi haberdar et.
özümjan;
artık resmen hamilesin.ya şa sın yaaaa
bayram daha da bir anlamlı olacak şimdi..
bizlerden dualarını esirgeme.çok öpi
''Ey Merhametliler Merhametlisi,
halimizi yalnızca Sana açıyor, içimizi yalnız Sana döküyor
ve son bir kere daha en içten iniltilerle engin rahmetinin kapısını tıklatıyoruz.
Ey gizli açık her halimizi bilen!
Ey bizi hiçbir zaman terketmeyen Rabbimiz, şu renk atmış simalarımıza,
şu tekleyen nabızlarımıza ve şu yüreklere acısı halimize merhamet buyur da,
içinde bulunduğumuz kahredici şu sıkıntıdan bir çıkış yolu göster ve dirilmemize izin ver.
Çaresizlik içinde kıvranırken dahi ümitle çarpan sinelerimize, yaşlarla dolan gözlerimize şefkatle teveccüh buyur,bir kez daha kapı kullarını bağışla!..
’Ey bizi hiç bir zaman terk etmeyen Rabbimiz....
Şu renk atmış simalarımıza,şu tekleyen nabızlarımıza,şu ritmi bozulmuş kalplerimize
ve şu yürekler acısı halimize merhamet buyur da;
içinde bulunduğumuz şu kahredici sıkıntılardan bir çıkış yolu göster ve dirilmemize izin ver...’’
^^ İYİ BAYRAMLAR ^^
allah razı olsun canım cok tesekkurederım....rabbım hepınıze nasıp etsın ıns hayırlısıyla dualarımdasınız.....rabbım hayırlısıyla saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın...bebıslerımızı.....[/B]canlarım benim hepimize sağlıklı, mutlu, umutlu, huzurlu bayramlar olsun inşallah. tabi buralar bebişlerimizle dolsun. inşallah bir dahaki bayrama hepimiz bebişlerimizin geldiğinin haberini almış olalım :)
özüüüüüm seni çok çok tebrik ediyorum, inşallah hepimiz teker teker bu mutlu haberi verebiliriz birbirimize.
hepinizi çok öpüyorum :)
kizlar hepinizin bayrami mübarek olsun ,rabbim nice bayramlari göstermeyi nasip eder insallah...
iyi bayramlar can dostlarım
hepimiz birer birer mutlu haberleri alıyoruz.inşallah herşey hayırlara vesile olur hakkımızda.özlemcim tebrik ederim canım çok sevindim inan.darısı biz bekleyenlere artık inşallah.
kızlar bu yarın sabah taşınıyorumve dolaplarım yapılır yapılmaz istanbul yolcusuyuz yıldız avı na çıkıyorum ben de hayırlısıyla inşallah.benim için dua edin nolur.hepinizi öpüyorum.çok sık giremem belki ama yazmaya çalışırım yine de. evde bilgisayarım yok . biraz ayrı kalabiliriz kusura bakmayın artık nolur.kendinize iyi bakın.görüşürüz
İyi bayramlar kızlar!
Girmeye fırsatım olmadı Emre beyle ön görüşmemizi yaptık Eşim sperm testi verdi tabiki herşey yine kötü çıktı üstüne birde bende kist( çikolata kisti dedi) ve %70 endo hastası olabileceğimi söyledi.Buda yumurta rezervine zrar veriyormuş ve erken menapoza yola açıyormuş.Allahtan FSH hormonum normal düzeyde çıktıiŞuan yumurta rezervimde sorun yok. 1 ay doğum kontrol hapı kullanıp adetimde tekrar gideceğim Kistin durumuna bakacak.İşte böyle!..
Yeni bir hamilemiz varmış.Rabbim kucağına almmayıda nasip etsin özlemcim.Bizelerede dua et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?