Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

sekerlıkler......hepınıze hayırlı ugurlu mutlu neselı bol neselı bır bayram dılıyorum....
seker bayramınız kutlu olsun....a.s.
rabbım bırlıkte saglıkla daha nıce bayramlar nasıp etsın ıns...
kocaman opuyorum hepınızı....opuyorumnanaktan

sagol canım senınde esınınde bbegınınde bayramı kutlu olsun saglıklı huzurlu nıce bayramlara seneye bu zamnlarda bebek cıglıklarıylan dolsun ınşşşş
en gusel sekerler onlar olsun ınşşşşş
yıldız avcısı deılde seker annelerın seker bebeklerı topıgınde bulusalım ınşşşşşşşşşşşşşşş

yol arkadaşlarım can dostlarım
bayramınız mübarek olsun kutlu olsun yarın ben giremem şimdiden bayramınızı kutlayayım dedim.hepinizi öpüyorum.

suzijanim sagol tatlim iyi dileklerin icin.. insallah hepimiz bir gun kavusuruz bebislerimize...
gecen gun kafam karismisti.. gunde uc igne oluyorum gunlerini karistirdim.. ondan biraz sitem ettim bizim klinige.. neyseki ilk ultrasyon ilk besinci gun yada altinci gun aliyorlarmis. bende ilgisiz davraniyorsunuz bana diye kizmistim.. bugun 5. gun ignemin. ilk ultrasyona girdim 5 yumos gordu ivf koordinatoru.. ama iki tanesi zannetmiyorum yetissin digerlerine.. yada belkide yine iptal olur hic bisi bilemiyorum.. kismet.. ama kendimi olacak mis gibide hazirlayip simdiden sevinmek istemiyorum. bugun acupunckturden sonra dr ye gittim zaten karsilikli kapilari. dr. ye acu. den sonra gidince resmen sarhos gibi hissettim superdi. dedim ki sekretere simdi acu. den ciktim karnimda 1 yumurtada olsa 20 tane varmis gibi hissediyorum kendimi :))) super bir duygu.. kislar kesinlikle tavsiye ediyorum acupunckture gitmelisiniz. acayip pozitif oluyorsunuz relax oluyorsunuz...
neyse cok yazdim sanirim :))) tekrar saglikli, huzurlu nese dolu bayramlar diliyorum canlarim...

''Ey Merhametliler Merhametlisi,
halimizi yalnızca Sana açıyor, içimizi yalnız Sana döküyor
ve son bir kere daha en içten iniltilerle engin rahmetinin kapısını tıklatıyoruz.
Ey gizli açık her halimizi bilen!
Ey bizi hiçbir zaman terketmeyen Rabbimiz, şu renk atmış simalarımıza,
şu tekleyen nabızlarımıza ve şu yüreklere acısı halimize merhamet buyur da,
içinde bulunduğumuz kahredici şu sıkıntıdan bir çıkış yolu göster ve dirilmemize izin ver.
Çaresizlik içinde kıvranırken dahi ümitle çarpan sinelerimize, yaşlarla dolan gözlerimize şefkatle teveccüh buyur,bir kez daha kapı kullarını bağışla!..

’Ey bizi hiç bir zaman terk etmeyen Rabbimiz....
Şu renk atmış simalarımıza,şu tekleyen nabızlarımıza,şu ritmi bozulmuş kalplerimize
ve şu yürekler acısı halimize merhamet buyur da;
içinde bulunduğumuz şu kahredici sıkıntılardan bir çıkış yolu göster ve dirilmemize izin ver...’’

^^ İYİ BAYRAMLAR ^^

sanada ıı bayramlar canımmmmmm

canlarım benim hepimize sağlıklı, mutlu, umutlu, huzurlu bayramlar olsun inşallah. tabi buralar bebişlerimizle dolsun. inşallah bir dahaki bayrama hepimiz bebişlerimizin geldiğinin haberini almış olalım :)

özüüüüüm seni çok çok tebrik ediyorum, inşallah hepimiz teker teker bu mutlu haberi verebiliriz birbirimize.

hepinizi çok öpüyorum :)

allah razı olsun canım cok tesekkurederım....rabbım hepınıze nasıp etsın ıns hayırlısıyla dualarımdasınız.....rabbım hayırlısıyla saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın...bebıslerımızı.....[/B]

kizlar hepinizin bayrami mübarek olsun ,rabbim nice bayramlari göstermeyi nasip eder insallah...

kizlar hepinizin bayrami mübarek olsun ,rabbim nice bayramlari göstermeyi nasip eder insallah...

Asucum senin ve aileninde bayramini kutluyorum...
bisi soracaktim. hani ozun tedavisinde iki tane arkadan gec buyuyen yumoslari icin tedavi iptal edilmez ek igne veriyorlar demistiniz ya.. onun ismini biliyormusun tatlim?

iyi bayramlar can dostlarım
hepimiz birer birer mutlu haberleri alıyoruz.inşallah herşey hayırlara vesile olur hakkımızda.özlemcim tebrik ederim canım çok sevindim inan.darısı biz bekleyenlere artık inşallah.

kızlar bu yarın sabah taşınıyorumve dolaplarım yapılır yapılmaz istanbul yolcusuyuz yıldız avı na çıkıyorum ben de hayırlısıyla inşallah.benim için dua edin nolur.hepinizi öpüyorum.çok sık giremem belki ama yazmaya çalışırım yine de. evde bilgisayarım yok . biraz ayrı kalabiliriz kusura bakmayın artık nolur.kendinize iyi bakın.görüşürüz

cannm rabbm gobısını dldursun kucagına hayırlı bır evlat evrsın ınşşşşşşş

İyi bayramlar kızlar!

Girmeye fırsatım olmadı Emre beyle ön görüşmemizi yaptık Eşim sperm testi verdi tabiki herşey yine kötü çıktı üstüne birde bende kist( çikolata kisti dedi) ve %70 endo hastası olabileceğimi söyledi.Buda yumurta rezervine zrar veriyormuş ve erken menapoza yola açıyormuş.Allahtan FSH hormonum normal düzeyde çıktıiŞuan yumurta rezervimde sorun yok. 1 ay doğum kontrol hapı kullanıp adetimde tekrar gideceğim Kistin durumuna bakacak.İşte böyle!..

Yeni bir hamilemiz varmış.Rabbim kucağına almmayıda nasip etsin özlemcim.Bizelerede dua et

canım gecmıs olsun rabbm herseyınhayırlısını versın ınşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…