Asucum senin ve aileninde bayramini kutluyorum...
bisi soracaktim. hani ozun tedavisinde iki tane arkadan gec buyuyen yumoslari icin tedavi iptal edilmez ek igne veriyorlar demistiniz ya.. onun ismini biliyormusun tatlim?
Asucum senin ve aileninde bayramini kutluyorum...
bisi soracaktim. hani ozun tedavisinde iki tane arkadan gec buyuyen yumoslari icin tedavi iptal edilmez ek igne veriyorlar demistiniz ya.. onun ismini biliyormusun tatlim?
İyi bayramlar kızlar!
Girmeye fırsatım olmadı Emre beyle ön görüşmemizi yaptık Eşim sperm testi verdi tabiki herşey yine kötü çıktı üstüne birde bende kist( çikolata kisti dedi) ve %70 endo hastası olabileceğimi söyledi.Buda yumurta rezervine zrar veriyormuş ve erken menapoza yola açıyormuş.Allahtan FSH hormonum normal düzeyde çıktıiŞuan yumurta rezervimde sorun yok. 1 ay doğum kontrol hapı kullanıp adetimde tekrar gideceğim Kistin durumuna bakacak.İşte böyle!..
Yeni bir hamilemiz varmış.Rabbim kucağına almmayıda nasip etsin özlemcim.Bizelerede dua et
gunaydın sekerlıkler nasılsınız....hepımıze guzel bır hafta dılıyorum.....
.
gunaydın canım......ben ıyıyım bızde bayramı dıkılıde gecırdık....guzeldıııı serınlemıs havalar cok ama dınlenmıs olduk.....günaydın öz annecik :) nasılsın, bebiş nasıl :)
gunaydın canım......ben ıyıyım bızde bayramı dıkılıde gecırdık....guzeldıııı serınlemıs havalar cok ama dınlenmıs olduk.....
bebısım nasıl bılmıyorum teyzesııııı umarım ıyıdır...cumaya ılk defa merhaba dıyecek ıns bıze hayırlısıyla.....
mıllette bır bulatı bı bıseyyyy bızde tık yok oncekılerdede olmamıstı sımdıde yok sukur sanırım yıne rahat gececek...allah a sukurrrrr....
betusumun yarın yumosları toplanıyooooo...
hosgeldın canımmmm ozlettın kendınııııııı....ıyı olmana cok sevındım....günaydın kızlarrr...geçmiş bayramınız kutlu olsun...3 haftadan sonra işe başladım ve inanaılmaz bir yoğunluk var...ama özlemişim çalışmayı...özelmcim ne güzel işte mide bulantının olmaması boşverrr...adacımmm bi dahaki bayramda kaçarsınız dert etme...herkes çok iyi gördüklerini söylediler beni...umarım bu enerjiyle devam ederim...bu arada saçlarım artık bakırr rengi adacım...ve betüşün Allah yardımcısı olsun...inşallah bu sefer bebişine kavuşur...
günaydın kızlarrr...geçmiş bayramınız kutlu olsun...3 haftadan sonra işe başladım ve inanaılmaz bir yoğunluk var...ama özlemişim çalışmayı...özelmcim ne güzel işte mide bulantının olmaması boşverrr...adacımmm bi dahaki bayramda kaçarsınız dert etme...herkes çok iyi gördüklerini söylediler beni...umarım bu enerjiyle devam ederim...bu arada saçlarım artık bakırr rengi adacım...ve betüşün Allah yardımcısı olsun...inşallah bu sefer bebişine kavuşur...
ayrıca gunaydın kızlar
kac tane oldugnu yazmıs ama hatırlamıyorum dun 00:30 catlatma ıgnesını yaptırdı salıda toplanacak yazmıs...allah yardımcısı olsun ıns betusumun de yuzu gulsun ıns....
zaman cabuk gectı bayram telası falan derken....
rabbım ısteyen herkese saglıkla kucaklarına almayı nasıp etsın ıns....
arkama bakınca cok yorgun onume bakınca coooook umutluyum rabbıme cooooook sukur....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?