Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

Asucum senin ve aileninde bayramini kutluyorum...
bisi soracaktim. hani ozun tedavisinde iki tane arkadan gec buyuyen yumoslari icin tedavi iptal edilmez ek igne veriyorlar demistiniz ya.. onun ismini biliyormusun tatlim?

Canim ben öyle bi igne kulanmadim ama öyle bi ignenein oldunu biliyorum ,bence sen bunu en güvenilir olacak doktoruna yada ezaciya sor...

günaydın yıldız avcısı yolkankilerim, güzel bir hafta diliyorum hepimize.

umarım tatiliniz güzel geçmiştir. benimkisi pek iç açıcı değildi sözde asos a kaçacaktık ama eşim çalışmak zorunda kaldı ve kaldık istanbulda. dışarı bile çıkamadık eşim çok yoğun çalıştığı için. neyse buna da şükür sağlık olsun. bir dahaki bayrama inşallah :)

Asucum senin ve aileninde bayramini kutluyorum...
bisi soracaktim. hani ozun tedavisinde iki tane arkadan gec buyuyen yumoslari icin tedavi iptal edilmez ek igne veriyorlar demistiniz ya.. onun ismini biliyormusun tatlim?

imocan bana ek iğne vermişti doktorum adı menagon gibi birşeydi. o büyümeyi hızlandırdı sanırım.

ekincim hayırlı olsun :) inşallah kistin önümüzdeki ay erimiş olur ve tedaviye başlarsınız emre beyle. ben de kısmetse bu ay regl olayım görüşmeye gitmeyi planlıyorum bakalım emre bey ne diyecek :)

günaydın öz annecik :) nasılsın, bebiş nasıl :)
gunaydın canım......ben ıyıyım bızde bayramı dıkılıde gecırdık....guzeldıııı serınlemıs havalar cok ama dınlenmıs olduk.....
bebısım nasıl bılmıyorum teyzesııııı umarım ıyıdır...cumaya ılk defa merhaba dıyecek ıns bıze hayırlısıyla.....
mıllette bır bulatı bı bıseyyyy bızde tık yok oncekılerdede olmamıstı sımdıde yok sukur sanırım yıne rahat gececek...allah a sukurrrrr....
betusumun yarın yumosları toplanıyooooo...

aman özcüm bulantı falan olmaması ne güzel, rahat geçireceksin demek ki maşallah :))))

ay betişin gerçekten toplamaya geldi mi sırası yaaa. zaman ne kadar çabuk geçiyor değil mi özcüm. kaç yumoşu varmış biliyor musun :)

günaydın kızlarrr...geçmiş bayramınız kutlu olsun...3 haftadan sonra işe başladım ve inanaılmaz bir yoğunluk var...ama özlemişim çalışmayı...özelmcim ne güzel işte mide bulantının olmaması boşverrr...adacımmm bi dahaki bayramda kaçarsınız dert etme...herkes çok iyi gördüklerini söylediler beni...umarım bu enerjiyle devam ederim...bu arada saçlarım artık bakırr rengi adacım...ve betüşün Allah yardımcısı olsun...inşallah bu sefer bebişine kavuşur...

bazısının 2. aydan sonra baslıor aman ınş baslamaz yha
rahat gecırırsın ınşş

kac tane oldugnu yazmıs ama hatırlamıyorum dun 00:30 catlatma ıgnesını yaptırdı salıda toplanacak yazmıs...allah yardımcısı olsun ıns betusumun de yuzu gulsun ıns....
zaman cabuk gectı bayram telası falan derken....
rabbım ısteyen herkese saglıkla kucaklarına almayı nasıp etsın ıns....
arkama bakınca cok yorgun onume bakınca coooook umutluyum rabbıme cooooook sukur....

hosgeldın canımmmm ozlettın kendınııııııı....ıyı olmana cok sevındım....
bu enerjıye en cok patron sevınecek sanırım......

esracıgım gunaydın ben daha oncede mıde bulantısı vs seyler yasamadım yıne olmayacak sanırım ıkızlerde bıle olmadı

Günaydın kızçeler,

Sitede sorun vardı giremedim..Hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun..İnşallah kurban bayramımız daha şenlikli bebişlerle olur...

Devincim hoşgeldin güzelim oh güle güle kullan yeni saçını....İşe dönmene sevindim vakit geçer..Düşünmeye fırsatın olmaz ne güzel...öpüyorum seni..

Çılgın betişim ya maşallah yumoşların toplanıyormuş ay çok çabuk ilerledi zaman buda iyiye haber...Bu sefer sonuç pozitif olucak inş..öptüm canımcım

Adacım saglık olsun bitanem Allahım saglık verdikten sonra daha çok bayramlar bebişle gezersiniz.öpüldün şekercim...

Özcüm ya maşallah degerinde çok güzel taze annecik dikkat et kendine....bebişe dikkat et...öptüm ikinizide

Esracım günaydın canım.

Asucum sen nerelerdesin bakayım tosuncukalr nasıllar? anneleri ile ilk bayramlarını geçirdiler.2.ci bayrama dogmuş olurlar inş..

Bu arada imoje ve suzişkoyla ben pek karşılaşamıyorum işyerinde olmam sebebiyle geçmişi pek okuyamıyorum......neredeler yaaa sanırım suzişkonun tatili bitti tedaviye başladı...İkisinede hayırlı olsun diyorum kocaman öpüyorum kızlar sizi..

devincim günaydın ve kolay gelsin ne çok iş birikmiştir şimdi. bir yönden de iyi bolca kafa dağıtırsın. bu arada saçlarını çok merak ettim, fotoğraf çektirdin mi :)

ayrıca gunaydın kızlar

günaydın esracım :)

özcüm yaa, inşallah bol bol kaliteli yumoşu olmuştur betişimizin, hayırlı haberlerle gelir inşallah.

senin de en mutlu günlerin tatlım, tadını çıkar, inşallah bebişinle bir an önce tanışırsınız, tanışma faslını atlatıp, pıt pıtları duyduktan sonra derin bir oh çekeriz artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…