Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

amın ıns adacanım ınsssss bıde o var demı....rabım yardım etsın ıns melegıme teyzesııııı....ıns hersey yolunda gıderrrrrrr...cuma usg gıdecagız sanırım bır hafta 10 gun sonrada kalp atısı ıcın gıderızzzzz.....arası cok yoktu hatırladıgım kadarıyla ıkı usg nın

cicoşuuuuum hoşgeldin canım benim. nasıl geçti bayramınız, bebiş nasıl :)

Güzel geçti canımcım..Bahsettiğim gibi tatil kaçamağı bizde yapamadık..nasip değilmiş demekki...Akrabalara ziyarete gittik bizde....:))))

ben evdeyım artıkkkkk

Ohhh taze annemiz artık evde dinleniyor desenize....Ay özcüm benim bile evde olmaya ihtiyacım var...ben bel agrımla birlikte gece yarıları uyanıp oturuyorum.

belım arasıra agrıyo benım ama cokkkkkk uykum gelıyooooo ıkızlerde cok uyudum gecen gebelıgımde hıc uyumamıstım....
valla okey masasından dondum eve uyudum yaaa o kadar cok gelıyooooo...
hanı nerde oldugumun bı onemı yokkkk yeter kı uyuyayım...o annnnn

uyu da buyusun annesı :)
1.5 aylık oldu demı?

yok esracıgım 4 hafta 6 gunluk

özcüm yerim ben onu oy oyyyyyyyyyy uyku bendede var aksamları 10 olunca uykum gelıyor...gündüz uykuları oluyor...tabi evdeyken şimdi işteyim....Geceleri çok uyanıyorum ben karnım şiş yüzüm şiş...yürüyüş yapıyorum....ilaçlar şişirdi iyice bizi ilerisini düşünemiyorum hala jeli kullanıyorum ben...

jelı bende kullanıyorum dr n zaman gıdeceksınnnnn.....

Allahım tüm hamişlere hayırlısı ile bebeklerimizi 9.ay sonra saglıklı bir şekilde kucagımıza alabilmemizi nasip etsin...amin....

Tüm bebek isteyenlerin kalbine gönlüne göre versin inşallah...Topigimizde hamiş olmayan kalmasın inşallah....Rabbim hiç kimsenin kucagını boş bırakmasın amin...Mutluluklar paylaştıkça güzeldir.

özcüm değerin maşallah çok çok iyi. ikiz olmuş olmasın kıs, aklıma geldi. biliyorsun tek embriyo da bölünebiliyor ve tek yumurta ikizi oluyor :)

günaydin kizlar,nasilsiniz??Ayyy iyki tatil bitdi burasi iyce bosalmisdi....
Bizde sükürler olsun cok iyiz bi SIKINTIMIZ yok simdilik...
Teyzeleri bende bugün gitdim alis veris yaptim bebislerime geceliklerini, tulumlarini,coraplarini felan aldim sadece banyo malzemesi kaldi....

yerim seni ben cicoşuuum. amiiin amin inşallah :)

özcüm değerin maşallah çok çok iyi. ikiz olmuş olmasın kıs, aklıma geldi. biliyorsun tek embriyo da bölünebiliyor ve tek yumurta ikizi oluyor :)
bana onu bıkac kısı daha soyledııııı... ama o kadar ballı deyılımdır heraldeeee....[/B]

asucuk hoşgeldin oh oh tosuncuklar şanslı...alışveriş işi tamam....annesini üzmüyorlar aferin onlara.....Aramıza katılmalarına az kaldı ya şekercim...heyecanın ne durumda????

amınnnn canım butun guzel dıleklerıne katılıyorum ıns ya rabbım.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…