cicoşuuuuum hoşgeldin canım benim. nasıl geçti bayramınız, bebiş nasıl :)
ben evdeyım artıkkkkk
belım arasıra agrıyo benım ama cokkkkkk uykum gelıyooooo ıkızlerde cok uyudum gecen gebelıgımde hıc uyumamıstım....
valla okey masasından dondum eve uyudum yaaa o kadar cok gelıyooooo...
hanı nerde oldugumun bı onemı yokkkk yeter kı uyuyayım...o annnnn
yok esracıgım 4 hafta 6 gunluk
jelı bende kullanıyorum dr n zaman gıdeceksınnnnn.....özcüm yerim ben onu oy oyyyyyyyyyy uyku bendede var aksamları 10 olunca uykum gelıyor...gündüz uykuları oluyor...tabi evdeyken şimdi işteyim....Geceleri çok uyanıyorum ben karnım şiş yüzüm şiş...yürüyüş yapıyorum....ilaçlar şişirdi iyice bizi ilerisini düşünemiyorum hala jeli kullanıyorum ben...
jelı bende kullanıyorum dr n zaman gıdeceksınnnnn.....
Allahım tüm hamişlere hayırlısı ile bebeklerimizi 9.ay sonra saglıklı bir şekilde kucagımıza alabilmemizi nasip etsin...amin....
Tüm bebek isteyenlerin kalbine gönlüne göre versin inşallah...Topigimizde hamiş olmayan kalmasın inşallah....Rabbim hiç kimsenin kucagını boş bırakmasın amin...Mutluluklar paylaştıkça güzeldir.
yerim seni ben cicoşuuum. amiiin amin inşallah :)
bana onu bıkac kısı daha soyledııııı... ama o kadar ballı deyılımdır heraldeeee....[/B]özcüm değerin maşallah çok çok iyi. ikiz olmuş olmasın kıs, aklıma geldi. biliyorsun tek embriyo da bölünebiliyor ve tek yumurta ikizi oluyor :)
günaydin kizlar,nasilsiniz??Ayyy iyki tatil bitdi burasi iyce bosalmisdi....
Bizde sükürler olsun cok iyiz bi SIKINTIMIZ yok simdilik...
Teyzeleri bende bugün gitdim alis veris yaptim bebislerime geceliklerini, tulumlarini,coraplarini felan aldim sadece banyo malzemesi kaldi....
bende 17 sında bu cama deyıl mı ana kuzularımızla aynı gun tanısacagız ınsss
Allahım tüm hamişlere hayırlısı ile bebeklerimizi 9.ay sonra saglıklı bir şekilde kucagımıza alabilmemizi nasip etsin...amin....
Tüm bebek isteyenlerin kalbine gönlüne göre versin inşallah...Topigimizde hamiş olmayan kalmasın inşallah....Rabbim hiç kimsenin kucagını boş bırakmasın amin...Mutluluklar paylaştıkça güzeldir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?