Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

özlemcim canim hsb canim iyiz ya bi derdimiz yok bu aralar...
Ya sen bebis nasil???

asucuk hoşgeldin oh oh tosuncuklar şanslı...alışveriş işi tamam....annesini üzmüyorlar aferin onlara.....Aramıza katılmalarına az kaldı ya şekercim...heyecanın ne durumda????

zemuszemus evet teyzesi son ihtiyaclarida alindi hersey tamam diye biliriz....
Ya bende heycandan cok korku var,sancim basladi zaman anlamasam felan diye,bu ayin 22 sinde doktorda terminiimiz var bakalim ne diyecek...
Sen nasilsin canim ??bebis nasil??bulantin felan varmi??

adacanım oncekı ıkızlerde degerı 14 gun 491 dı sımdı 14. gun 997....hayırlısıııııı

hoşgeldin asucum. evet ilk defa bir tatilin bitmesine sevindim :) ne güzel almışsın bebişlerin cicilerini, güle güle kullanmak nasip olsun inşallah :)

bulantım yok canımcım...kokulara hassasiyetim var acayip derecede....yandıgımı söylüyor herkes...belim ve karnım agrıyor...kilo aldıgım için hareketlerim kısıtlı bakalım cuma günü doktor ne diyecek...bizde arife günü eşimle alışverişe çıktık bana elbise aldık birkaç üst aldık kilo aldım göbegım çıktı kıyafetler dar gelıyor hoş durmuyor....

insallah canim,bende ilk 2,5 ay cok rahatim hic birseyim yoktu sonradan bulantim felan basladi...
Insallah senin öyle olmaz sonuna kadar bu sekilde gider...
oncekılerde hıc yasamadım ıns yıne yasamam.....
yenı cıcılerını ıyı mutlu huzurlu gunlerde kullanın ıns.....bızede nasıp etsın rabbım boyle alısverıslerrrr

kokulara karsi benimde cok tikim vardim esim banyodan cikti halde bana kokuyor gelyiordu,canim sen simdiye kadar kac kilo aldinki???
canim güle güle kulan darisi bebeilerinin kiyafetlerini almaya olsun...

insallah özlemcim bulanti felan gercekten cok zor ben herseyden tiksiniyordum birsey yiyemiyordum...
Amin canim insallahhhhh

kokulara karsi benimde cok tikim vardim esim banyodan cikti halde bana kokuyor gelyiordu,canim sen simdiye kadar kac kilo aldinki???
canim güle güle kulan darisi bebeilerinin kiyafetlerini almaya olsun...

amin inşallah canım benim...5 kiloya yakın aldım...şişkinlikte var...kullandıgım jelde yapabilirmiş...hiç rahat degılım...direk göbek ve basenlerime yayıldı kılo....doktoruma söyledim hemen korktum normal oldugunu söyledi...ilaçlardan dolayı alınan kılo dedı...zaten tedaviden önce kılomu kendısıne söylemiştim...aradan geçen bu kadar zamanda olur dedi..ben süt içmeyi kestim sütte şişiriyordu beni..

insallah özlemcim bulanti felan gercekten cok zor ben herseyden tiksiniyordum birsey yiyemiyordum...
Amin canim insallahhhhh

Ay canım evet evet hele o sosis -salam tarzı şeylerin kokusu ay gelemiyorum hiç :))))

rabbım n verırse hayırlısını versın ıns......aslında cok korkuyorum benım vucudum ıkızı kaldırmıyoooooo az cok bılıyosunuz cektıklerımı......

Evet canım Allah yardımcın olsun..Bu sefer herşey daha güzel olucak inşallah...İçini ferah tut....

aman canim öyle olsun ama dikaet et bundan sonra kiloya doktorun ayda 2 kilodan fazla alma diycek sana :)) ben tedaviden buyana tam olarak 16 kilo aldim bunlarin 4,5 bebisler digerinide vermeliyim sonradan...

ayyyy ya hıc bısey kokmuyooooo.....evın dalgası benım gıt hadı bı ogur gelde hamıle oldugu anlasılsın dıyeeee herseferınde dalga gecıyolarrrrrr

aman canim öyle olsun ama dikaet et bundan sonra kiloya doktorun ayda 2 kilodan fazla alma diycek sana :)) ben tedaviden buyana tam olarak 16 kilo aldim bunlarin 4,5 bebisler digerinide vermeliyim sonradan...

oh oh maşallah kuzum tosuncuklara yaramış kilon.....sanırım diger aylar gram gram kılo almamı söyleyecek doktorum....2 kilo bile çok 1 aya :))))delikafadulden

asucanım kozturmakdan n kılo kalı ne bısey zaten......bedava rejım ısteeee.....mıssss

ayyyy ya hıc bısey kokmuyooooo.....evın dalgası benım gıt hadı bı ogur gelde hamıle oldugu anlasılsın dıyeeee herseferınde dalga gecıyolarrrrrr

he he he ben böyle rahatım siz yerime ögüre bilirsiniz de canım...Hep dua ediyorum saglıklı ve sorunsuz hamilelik geçirebilmek için..çalışan insanım inş son zamanlara kadar çalışmak nasip olur..inşallah..amin....Benimde kokulara karşı hassasiyetim var uyuyorum valdem diyorki hamile oldugun belli oluyor :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…