:))))) ay bu topic i açarken en çok istediğim şeylerden biri, ay bu koktu, ay şunu canım çekti, bu midemi bulandırdı, bugün tekme attı, şu gün oynadı diye paylaşımlarda bulunabilmekti. sizler başladınız bile yol kankilerim, inşallah en kısa zamanda biz bekleyenler de aranıza katılabiliriz :))))))))
:))))) ay bu topic i açarken en çok istediğim şeylerden biri, ay bu koktu, ay şunu canım çekti, bu midemi bulandırdı, bugün tekme attı, şu gün oynadı diye paylaşımlarda bulunabilmekti. sizler başladınız bile yol kankilerim, inşallah en kısa zamanda biz bekleyenler de aranıza katılabiliriz :))))))))
ay insallah özlemcim zaten ben biraz topluydum egerki bunlarda kalirsa kafayi yerim...
Saricim sen rahat ol 2 kilo bence gayet iyi egerki cikarma felan sorunun olmasa...
bye byeeeekizlar bana biraz müsade cok uykum geldi insallah sonra ugrarim gene öpüldünüz...
kizlar bana biraz müsade cok uykum geldi insallah sonra ugrarim gene öpüldünüz...
insallah adacim insallahhhhh en kisa zamanda sizleride bu sekilde görcez,ben dogumdan sonra bukadar sik giremesemde arada bile olsa ugramaya caba göstercem...
aminnnn inşallah adacım kurban bayramında çifte kutlamayı yapacagız topic şenlenecek inan buna....ilerleyen aylarda bu belirtileri senden duyacagız naberrrrrrr
inşallah asucum bakalım bebeiğim rahat saglıklı olsun benim için önemli olanı bu...bencede 2 tanenin peşinde koşmaktan kilo felan kalmaz sende...
amın adacanım ıns teker teker hayırlısıyla butun arkadaslarımız bu guzel duyguları paylasırız....rabbım buyuk nıye olmasın kıııı hepımız emek verıyoruz bırıde olmazsa bırınd.e mutlaka rabbım yuzumuzu guldurecektırrrrr
kizlar bana biraz müsade cok uykum geldi insallah sonra ugrarim gene öpüldünüz...
aaaa betiş gelmiş :))))))) canım hoşgeldin.
yarın yumoşların toplanıyormuş inşallah bir sürü tontiş yumoşun vardır. kaç tane olduğunu söylediler mi?
Selam kızlar ben geldim ama herkes gitmiş..... Dün gece çatlatma iğnemi oldum 00:30 da.... yarın saat 10:30 da çağırdılar bakalım hayırlısıyla yumoşlarımızı hazırlasınlar....
Adacım görünen 10-15 arası yumurta var ama tahminen bunlardan 8-9 tanesi olgundu c.tesi günü.... Bu 2 gün kaç tanesi daha yetişti bilemiyorum... Zaten bir tanesi çok acele etti diğerlerinden önce büyüdü 2 gün önce 23 mm olmuştu bile onu feda etmek zorunda kaldık neyse kalanlar da bana yeter.... Benim asıl endişem PGD sonucunda sağlıklı embriyoların olup olmayacağı.... İnşallah sağlıklı embriyolar çıkar da transferim iptal olmaz.....
Devinciğim iyi dileklerin teşekkür ederim tatlım.... Allahım hepimizi muradına erdirsin inşallah...
Asucum canım ne güzel bebişlerine ciciler alıyorsun inşallah biz de alacağımızı günleri görürüz birkaç gündür eşimle gözümüz hep bebek mağazalarında.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?