inşallah herşey çok ama çok yolunda gider betişim. o 8 en azından 10-11 olmuştur sen merak etme. bunların da hepsi embriyo olsa pgd sonucu en az 4-5 tane sağlıklı embriyon kalır şekerim. ay çok heyecanlı en güzel kısımlara geldin artık biliyorsun :) bu defa inşallah Allah tamamına erdirir betişim :)
kızlar hepinize selamlar :))))
hepinizin geçmiş bayramı kutlu olsun arkadaşlar....
bettycim canım yarın yumoşların toplanıyomuş hayırlısıyla çok kolay geçer ve sağlıklı yumoşların olur inşallah canım...pgt de inşallah sağlıklı embriyolarınız fazlasıyla olur canım :)))
ama sakın şuan yumurta sayına takılma, ben 8 yumoş için gittim 10 tane toplamışlar; 2si yetişmiş ama 5.güne sağlıklı 2 embriyom kalmıştı ama çok şükür 1 transfer edildi, diğeri donduruldu.ve şükürler olsun ki tuttu bebeğim.
inşallah senin de tutar canım; lütfen saylara takılma, olacağı varsa 1 taneden de hayırlısıyla Rabbim can verir :)))
Selam kızlar ben geldim ama herkes gitmiş..... Dün gece çatlatma iğnemi oldum 00:30 da.... yarın saat 10:30 da çağırdılar bakalım hayırlısıyla yumoşlarımızı hazırlasınlar....
Adacım görünen 10-15 arası yumurta var ama tahminen bunlardan 8-9 tanesi olgundu c.tesi günü.... Bu 2 gün kaç tanesi daha yetişti bilemiyorum... Zaten bir tanesi çok acele etti diğerlerinden önce büyüdü 2 gün önce 23 mm olmuştu bile onu feda etmek zorunda kaldık neyse kalanlar da bana yeter.... Benim asıl endişem PGD sonucunda sağlıklı embriyoların olup olmayacağı.... İnşallah sağlıklı embriyolar çıkar da transferim iptal olmaz.....
Devinciğim iyi dileklerin teşekkür ederim tatlım.... Allahım hepimizi muradına erdirsin inşallah...
Asucum canım ne güzel bebişlerine ciciler alıyorsun inşallah biz de alacağımızı günleri görürüz birkaç gündür eşimle gözümüz hep bebek mağazalarında.....
catcim hoşgeldin tatlım, nasılsın bakalım bebiş nasıl :)
iyim adacim çok şükür, bebiş te iyi:)) annesini acıktırıp duruyoo sıpamız:)))
1,5 kilo aldım bile....iyi olsun meleğim kilolar veriliyo nasılsa :)))))
çarşamba kontrole gidicem kan testleri demir vs. yapılacak sanıyorum.sonra da kısmetse 2li test varmış bakalım inşallah hepsi iyi çıkar.
Rabbim size ve tüm isteyenlere tez zamanda yaşatsın inşallah canım; 2011 e bebeklerimizle girelim hepimiz inşallah :)))))
bettycim çok sağol canım, inşallah senin de kavuşmana ramak kalmıştır canım...a.s.
çılgın betişim hoşgeldin...maşallah tedavin ne kadar çabuk ilerliyor,güzel haberide inşallah böyle çabucanak alacagız senden....Herşey yolunda gidiyor süper...senin adına çok sevindim...Yumurtalarının sayısını dert etme canım benimde yüreğimi agzıma getirdiler hatırlarsan ohss dediler çok yumurtam vardı hani ne oldu 11 tane toplandıgını duyunca şok olmuştum...Herşey nasip kısmet hiç düşünme şimdi şimdi aklıma başıma geliyor o dönemde ne çok takmısım gereksız yere olacagı varsa oluyor hatırlarsan transferden sonra sen bana kızmıştın neden yatmadın dınlenmedin diye kısmet canım
betyyyyyyy çık ortaya hadi..heyecan dorukta desene.............
yok şu an hiç heyecan hissetmiyorum alıştım ben bu olaylara artık benim için sıradan bir durum gibi.... Amaa asıl heyecan yarından sonra başlayacak bende... Embriyolarımı beklerken.......
İnşallah canım ben de sizler gibi mutlu sona ulaşırım umarım... Tedavi süresince muhakkak kendimize sıkıntı yapacak birşeyler buluyoruz.... Bu benim en rahat geçirdiğim tedavi sürecim diyebilirim.. Daha öncelerde daha çok şeye kafayı takıyordum ama bu kez gerçekten daha rahatım sonuçta bu nasip kısmet işi.... Olacağı varsa olur yoksa da ne yaparsam yapayım olmaz..... Sen de cuma günü hayırlısıyla "bebişimi gördüm" de bize....
Bu arada ben imojeyi çok merak ettim onun da durumu bugün tam belli olacaktı yine tedavinin iptal edilmesinden korkuyordu 5 yumurtadan 2 tanesi geriden geliyordu inşallah iptal edilmez tedavisi....
kafanın rahat olmasına sevindim canım....Herşey psıkolojı ile alakalı....Allahım nasip ettiyse olucak....Hepimiz güzel haberler verelim.....amin inşallah benim korkularım ve heyecanlarım şimdi başka ama devam ediyor...Olsun yarından sonrasınıda sıkıntı etme lütfen sakince devam et...biz yanındayız dualarımzı seninle canım....
iyim adacim çok şükür, bebiş te iyi:)) annesini acıktırıp duruyoo sıpamız:)))
1,5 kilo aldım bile....iyi olsun meleğim kilolar veriliyo nasılsa :)))))
çarşamba kontrole gidicem kan testleri demir vs. yapılacak sanıyorum.sonra da kısmetse 2li test varmış bakalım inşallah hepsi iyi çıkar.
Rabbim size ve tüm isteyenlere tez zamanda yaşatsın inşallah canım; 2011 e bebeklerimizle girelim hepimiz inşallah :)))))
bettycim çok sağol canım, inşallah senin de kavuşmana ramak kalmıştır canım...a.s.
Sağol tatlım senin sıkıntıların da kese, kalp atışı şu an.. Anlaşılan her seferinde düşünecek birşeyler bulacağız... Sen de rahat ol canım inşallah hiç bir sorun olmayacak....
eeee düşün düşün biter mi betişim hamilelik başladığı anda ömür boyu bitmeyecek telaşları da peşinde getiriyor. Rabbim hepimize yaşatsın inşallah.
bu arada imocan ne oldu ben de merak ettim. inşallah güzel haberlerle gelir :)
Canlarım ben de çıkıyorum yarın hastaneden dönünce size haber veririm bana şans dileyin......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?