Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

ya kuzu deli misin ne huzursuzluğu kızarım bak. TSH iyi, T3 de iyi sadece T4 üst sınıra yakın ama o da referans aralığında. zaten en önemlileri LH PRL E2 ve FSH. sen bunlara bakıcaksın şekerim. o sonuçların ne zaman çıkıcak ?

adacıgım onları adettım gelınce ısteyecek sanırım kısa uzun hemde ona karar verecek

özlemcim önemli olan tsh tatlım maşallah tsh normal tedavi için 2.5 altında olması gerekli sende de mevcut huzursuz olma tatlım boşuna benim 8 çıkmıştı düşün yani :)

özlemcim o hoo daha hiçbirşey yokken ortada neden canını sıkıyorsun ki olmaz böyle!!!!

tahlillerinde hiçbir sorun yok lütfen boş yere canını sıkma. diğerlerini de regl in 3. günü isteyecek senden. onlarda da hiçbir problem çıkmayacak, herşey çok güzel olacak :)

ayyy ıns zubeydecıgım ya...bısey cıkarsa cok uzulurum hersey yolunda gıttı sımdıye kadar..

ayyy ıns adacanım ıns...takıntılıyım ben bırazda eee tedavı 3 gun mu baslıyo...

yok tatlım yıl sonu ilaçlar bende çok yan etki yaptı 7 kilo aldım adetim düzensizleşti doktorum vücudumun dinlemeye ihtiyacı olduğunu söyledi yıl sonu tekrardan görüşelim dedi bende beklemedeyim tatlım

hayırlısı olsun...bende cok kılo aldım evlndıgımde 51 kıloydum ılaclardan sımdı 64 kıloyum

özlemcim çok haklısın tabi ama hiç sıkma canını herşey çok güzel başladı böyle de güzel devam edecek inşallah.

canım ben regl in 3. günü gitmiştim o gün başladık ama 2. veya 4. gün başlayan da olmuş. en geç 4. gün başlanıyor bildiğim kadarıyla.

aaaa bu arada ilk yumurta baskılayıcı iğnelere bir önceki adet döneminin 21. günü başlanıyor. onu karıştırmayalım :) tabi bu uzun protokol kısa olursa direk adetin başlangıcında başlanıyor sanırım.

AdaEge nasıl da güzel anlatmışsın hislerini...gözlerim doldu okurken ...ve ne çok şey buldum kendimden bir bilsen...evliliğimin 4.yılında yaptığım ilk hamilelik testi geldi aklıma...dualar ederek ağlayarak yapmıştım testi hamile olmayım diye...sonraki testlerimde de hep ağladım ama bu sefer test öncesi değil test sonrası 2. çizgi olmadığı için...
7 yıllık evliyim..sizinkinin aksine problem bende kendimi eşime karşı o kadar suçlu hissediyorumki ...hadi ben anne olamayacağım ama o da benim yüzümden baba olamayacak diye çok üzülüyorum...eşim kızıyor bana ben seni bebek için sevmiyorum diyor ama yoldan geçen sıradan bir çocuk gördüğünde bile öyle sevgi dolu bakıyorki ona eziliyorum öyle zamanlarda...
bu ay ilk kez tüp bebek deniyoruz...o kadar ümitliyim ki...umarım böyle de devam eder...Allah hepimizin yardımcısı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…