Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

bugül 2. sonucu söylememiş miydi. hay Allah benim aklımda söyledi gibi kalmıştı ama... bence herşey yolundadır, ben aksini hiç düşünmüyorum cicoşum ama aklım takıldı profiline bir bakayım bişi yazmış mı en son ne zaman yazmış...

Cancagzım ben baktım girmiş siteye ama yazmamış bişey :))) ciddi ciddi merak ettim bugulu nerede bu kız ya...yok söylemedi 2.tahlil sonucunu canım....ben hatırlamıyorum...2.ciyi özcüm söyledi....

Cancagzım ben baktım girmiş siteye ama yazmamış bişey :))) ciddi ciddi merak ettim bugulu nerede bu kız ya...yok söylemedi 2.tahlil sonucunu canım....ben hatırlamıyorum...2.ciyi özcüm söyledi....

evet canım ben de baktım cumartesi girmiş ama bişi yazmamış.. ya Allah korusun olsa bir durum yazardı. bence gayet güzeldir sonucu. hem ilk tahlil sonucu da baya yüksekti onun bence katlanarak artmıştır. keşke gelse de yazsa BUGÜÜÜÜŞ :)

kızlar ne çok şey yazmışsınız yaa...bugün yoğundum okuyamadım bile yazılanları...umarım herkes iyidir son yazılanlara göre buguldan ses yok galiba...umarım herşey yolundadır...

kislar dr. den geldim.. 5 ymosumdan iki tanesi geriden geliyordu. bugun iptal ederiz sandim ama koordinator ultrasona baktiginda 4 tane guzel buyumus yumopsumu gordu.. bende cok sevindim sasirdim. cunku her zaman yumoslar gorunuyor fakat son ultrasyonda sadece bir tane kaldigi icin iptal karari aliyorduk esimle.. ama bu sefer 4 tanesi toplanabilecek buyukluge gelmis... sukrediyorum.. cunku herzaman bir tane kaliyordu.. bettycim senin dedigin gibi oldu bitanem..
kislar benimde yumoslarim carsamba gunu toplanacak.. artik ondan sonra kullaklarimiz telefonda olacak ne durumda diye.. insallah Allahim yumoslarim guzelce bolunurler... bu gece bir catlatma igneside benden fistiklarim :) Allahima sukurler olsun tedavinin son asamalarina geliyoruz. gerci daha uzun bir yol var.. bettyciminde dedigi gibi toplandiktan sonra esas kaygilar basliyacak.. Allah cok buyuk... bu tedavide de ben cok olumsuzdum.. ama bugun umutluyum... insallah hersey yolunda gidecek..
adacanim, saricivcivim beni merak etmissiniz tesekkur ederim tatlilarim..
ozum dogum cizelgesindeki senin o minik filini de yerim..
asucum ne mutlu sana alisveris yapiyorsun minigine.. insallah bizlerede nasip olur...
ciciskom o guzel dualarin icin tesekkur ederim bende... amin diyorum.... Allahim sen cok buyuksun...

Canım bak ne güzel tedavinin iptal olmasını beklerken 4 yumoşun olduğunu öğreniyorsun bu daha başlangıç inşallah bundan sonra herşey çok daha güzel gidecek....

sımdı sırada betusum ımoje ve suzı mıvarrrrr tedavye baslayannnnn

özümmcümm adajanım dediği gibi kist sorunum çıktı
dogum kontrol hapı kullanıyorum ne tuhaf bi duygu bu bebek isterken dogum kontrol hapı kullanmak:)

imojanım sayı çok iyi umarım kaliteleride iyidir..

bettycanım bol şans..

catdog 10 haftalıkm mı oldun??ayy süper yaaa.kilo dedigin nedir hiç kasma bence:)

adajım ekimde bakalım neler olur neler??
artık plan yapmayacagım

canımhersey o guzel gonlune gore olsun rabbım emeklerını bosa cıkarmasın melegını bıran once saglıkla gondersın.....
HERSEYIN YOLUNDA OLMASINA COK SEVINDIM CANIM......

Bettycim sagol tatlim.. insallah hersey yolunda gitsinde.. Rabbim bizlerede nasip etsin mujdelemeyi..
senin sali benim carsamba toplaniyor yumoslar... eger hersey yolunda giderse.. cumartesi transver olacagini soylediler bana. 3. gun olacakmis. sana ne dediler tatlim?

suzicanim sagol tatlim.. 4 yumos cok buyuk rakkam degil belki ama Guzel Allahim ol derse olur insallah...biraz once koordinator aradi carsamba sabah 10 da toplanacakmis yumoslar. sizin saatinizle aksam sekiz oluyor... 10 saat var aramizda. ben gelismeleri eve gelince yazarim..
catlatma ignesi buzdolabinda duran igne onu ben gobekten vuracagim buda ilginc geldi. daha onceki merkez kalcadan istiyordu.. sizlerde duydunuz mu kislar bunu?

canımhersey o guzel gonlune gore olsun rabbım emeklerını bosa cıkarmasın melegını bıran once saglıkla gondersın.....
HERSEYIN YOLUNDA OLMASINA COK SEVINDIM CANIM......

amin bitanem... seninki gibi 4 nurtopu gibi yumosum olmus :)) 5 di ama sanirim biri ya supriz yapacak yada yapamayacak.. olsun sukurler olsun.. insallah sizler gibi bizlerde gobusumuzde yildizlarmizi tasiyacagiz... kojjaman optum...

canım benım 4 taneydı bende bozuldum az olmasına sadece ıkısı dollendı...ama onemlı olan kalıtesııı ıns cok ıyılerdır....az kaldıııııı...gecen ayyy aynı heyecanı ben yasıyordum allah yardımcımız olsun ıns

insallah doneceksin guzel haberlerle tatlim... hani o patiklerin demistim icine bebisinin minik ayaklari gelecek demistim.. insallah 9 ay sonra bebisinin patikli fotosunu koyarsin ozum... sizlerin adina cok mutluyum.. dedigim gibi bu topik cok pozitif... insallah hepimiz bir gun bebis lerimiz hakkinda konusmaya baslariz...

Bettycim Allah hayirlisiyla guzel yumoslarini bebislerine donustursun.. kalbimiz yuregimiz seninle tatlim...

günaydın kızlar...imoje canım allah yardımcın olsun tatlım..güzel haberler ver bize...özlemcim fil mavi patikler pembe...senin ikizin olacak sanırım :))

günaydın yıldız avcısı yol kankilerim :)

imocum bu süper haber, gözümüz aydın, çok ama çok sevindim. inşallah bundan sonra da herşey yolunda gidecek canım, lütfen pozitif düşünmeye devam :)

ovitrelle diye bir iğneydi canım benimki. dediğin gibi buzdolabında saklanıyordu ve göbekten kendim yapmıştım. enjektörün içinde kendi sıvısı vardı, açtım yaptım :)

ben bu cuma dr gıdıyorum ıns guzel haberlerle donerım.....

inşallah özcüüüüüüm inşalllah

günaydın kızlar...imoje canım allah yardımcın olsun tatlım..güzel haberler ver bize...özlemcim fil mavi patikler pembe...senin ikizin olacak sanırım :))

günaydın devincanım, foto çektin miiiiiiiiiiiiii :)

kizlar günaydin,insallah bu topige vede diger topiklerde derdini paylasan bu dünem tedaviye basliyan arkadaslarin hepisi hamile olarak geri döner...

İmojecim biz demedikmi sana bu tedavi iptal olmayacak....Bu tedavin ugurlu gelecek...Herşey yolunda olacak senin adına çok sevindim...Bak görürsün Allahın izniyle sonuç pozitif olucak...Hep beraber ele ele hamiş hamiş gezeceğiz...Hadi bakalım çarşambaya Allah yardımcın olsun..Öpüyorum kendine iyi bak..

opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…