kizlar günaydin,insallah bu topige vede diger topiklerde derdini paylasan bu dünem tedaviye basliyan arkadaslarin hepisi hamile olarak geri döner...
İmojecim biz demedikmi sana bu tedavi iptal olmayacak....Bu tedavin ugurlu gelecek...Herşey yolunda olacak senin adına çok sevindim...Bak görürsün Allahın izniyle sonuç pozitif olucak...Hep beraber ele ele hamiş hamiş gezeceğiz...Hadi bakalım çarşambaya Allah yardımcın olsun..Öpüyorum kendine iyi bak..
opuyorumnanaktan
kizlar günaydin,insallah bu topige vede diger topiklerde derdini paylasan bu dünem tedaviye basliyan arkadaslarin hepisi hamile olarak geri döner...
günaydın kızlar...imoje canım allah yardımcın olsun tatlım..güzel haberler ver bize...özlemcim fil mavi patikler pembe...senin ikizin olacak sanırım :))
ben bu cuma dr gıdıyorum ıns guzel haberlerle donerım.....
ben geldım randevumu aldım cok heyecanlandım
haftaya carsamba :)
Canım bak ne güzel tedavinin iptal olmasını beklerken 4 yumoşun olduğunu öğreniyorsun bu daha başlangıç inşallah bundan sonra herşey çok daha güzel gidecek....
özümmcümm adajanım dediği gibi kist sorunum çıktı
dogum kontrol hapı kullanıyorum ne tuhaf bi duygu bu bebek isterken dogum kontrol hapı kullanmak:)
imojanım sayı çok iyi umarım kaliteleride iyidir..
bettycanım bol şans..
catdog 10 haftalıkm mı oldun??ayy süper yaaa.kilo dedigin nedir hiç kasma bence:)
adajım ekimde bakalım neler olur neler??
artık plan yapmayacagım
bakıyorum kucuk ayrıntılar hıc kacmıyoooooo.....hanı oyle bır luksum yok bu kadar seyden sonra....rabbım ne verırse hayırlısını versın....ama oyleee kalımın kucuk bı yerınde erkek varrrrr tabııııı....eımde cok kız ıstıyoooo... kısmet saglıkla gelsınde ıns...ya kız ya erkek....bana sorarsan erkek gıbı gelıııııyooooo....laf aramızda hıcde tutmadı tahmınlerım sımdıye kadar....berbat kotuyum o konudaaabayıldım bayıldım :) gönlün erkekten yana mı yoksa sadece mavi sevdiğin için mi mavi? gerçi avatarında da pembiş patik var. bakalım görücez kız mı erkek mi :)
bakıyorum kucuk ayrıntılar hıc kacmıyoooooo.....hanı oyle bır luksum yok bu kadar seyden sonra....rabbım ne verırse hayırlısını versın....ama oyleee kalımın kucuk bı yerınde erkek varrrrr tabııııı....eımde cok kız ıstıyoooo... kısmet saglıkla gelsınde ıns...ya kız ya erkek....bana sorarsan erkek gıbı gelıııııyooooo....laf aramızda hıcde tutmadı tahmınlerım sımdıye kadar....berbat kotuyum o konudaaa
yaaa kızzlar bu stres hıc bıtmıyoooooo...
sımdıde dr gıtsem bı gorseydım hayırlısıyla.....dıyorum yaaa....
adacim bende bi girip cikiyorum malum haftaya kaynanam geliyor yapa bildim kadar temizlik yapmaya basladim kendimi yormadan,egilmeden,haftaya percembe ve cuma bi bayan tutudum oda ince temizlik yapcak....ooffff offff
rabbımın kadına verdıgı en guzel duyguuuu annelıkkkk...
dılıyorum ıns hepımıze nasıp olur yasamak tatmak...
meleklerımızı saglıkla kucagımıza almak...
vs vs...aslında yasanması gereken ne cok mutluluk var meleklerımızle ılgılıııııı...
bazen dusunuyorum kucagıma aldıgımdakı duygularımı....sadece aglıyabılıyorum dusununce bılee...
ne buyuk bır guzellık n buyuk bır mutluluk rabbımın sana verdıgı bır emenet...melegın ve kollarında..
guzel allahım hepımızın yuzunu guldursun....
adacim bende bi girip cikiyorum malum haftaya kaynanam geliyor yapa bildim kadar temizlik yapmaya basladim kendimi yormadan,egilmeden,haftaya percembe ve cuma bi bayan tutudum oda ince temizlik yapcak....ooffff offff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?