Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

kizlar günaydin,insallah bu topige vede diger topiklerde derdini paylasan bu dünem tedaviye basliyan arkadaslarin hepisi hamile olarak geri döner...

günaydın asucum. ay ne güzel bir dilekle başlamışsın güne, içim açıldı. Allah kabul eder inşallah :)

canikom günaydın :)

kizlar günaydin,insallah bu topige vede diger topiklerde derdini paylasan bu dünem tedaviye basliyan arkadaslarin hepisi hamile olarak geri döner...

Günaydın canımcım,,AMİN inşallahh

günaydın kızlar...imoje canım allah yardımcın olsun tatlım..güzel haberler ver bize...özlemcim fil mavi patikler pembe...senin ikizin olacak sanırım :))

Günaydın canım nasılsın işler nasıl???

ben bu cuma dr gıdıyorum ıns guzel haberlerle donerım.....

İnş canım bekliyoruz güzel haberlerini....

ben geldım randevumu aldım cok heyecanlandım
haftaya carsamba :)

Hadi bakalım esracım hayırlı olsun...

Canım bak ne güzel tedavinin iptal olmasını beklerken 4 yumoşun olduğunu öğreniyorsun bu daha başlangıç inşallah bundan sonra herşey çok daha güzel gidecek....

aynen öyle betycim ben senin adına bu sefer çok umutluyum....herşey çabuk ilerliyorsa vardır bir hayır diye düşünüyorum...Daha çok bekletmesin rabbim.amin..

suzişkom naber ya görüşemiyoruz...Seninde tedavin hayırlı olsun tatlım...Olsun kullan o hapıda bu bir başlangıç...görüşürüz kendine iyi bak.

adacım günaydınnnnnnnn senle ben varızzzzzzzzzzzzzzzzzz benimde patron burda bişeyler istiyor kaçıyorum görüşürüz tatlım...

görüşürüz cicoşum kolay gelsin ben de hazır fırsatım varken biraz dolanıyorum topicler arasında ne var ne yok diye :)

burdayııııııım ben asucum :)

özüm hoşgeldin şekerim. senin mavi filini yerim ben çok harika olmuş

ıns 40 haftaya kadar saglıkla.....rabbım yardım etsın bıze bagıslasın ıns melegımızıııı....

bayıldım bayıldım :) gönlün erkekten yana mı yoksa sadece mavi sevdiğin için mi mavi? gerçi avatarında da pembiş patik var. bakalım görücez kız mı erkek mi :)

betusum allah yardımcın olsun canım arkadasım....
butun dualarım kalbım senınle.....
rabbım yardımcın olsun bugun saglıklı bol bol yumos nasıp etsın ıns.....

bayıldım bayıldım :) gönlün erkekten yana mı yoksa sadece mavi sevdiğin için mi mavi? gerçi avatarında da pembiş patik var. bakalım görücez kız mı erkek mi :)
bakıyorum kucuk ayrıntılar hıc kacmıyoooooo.....hanı oyle bır luksum yok bu kadar seyden sonra....rabbım ne verırse hayırlısını versın....ama oyleee kalımın kucuk bı yerınde erkek varrrrr tabııııı....eımde cok kız ıstıyoooo... kısmet saglıkla gelsınde ıns...ya kız ya erkek....bana sorarsan erkek gıbı gelıııııyooooo....laf aramızda hıcde tutmadı tahmınlerım sımdıye kadar....berbat kotuyum o konudaaa

yaaa kızzlar bu stres hıc bıtmıyoooooo...
sımdıde dr gıtsem bı gorseydım hayırlısıyla.....dıyorum yaaa....

ehehe kaçmaz tabi gözümüzden :) benim de içimden hep kız geçiyor kendim için ama tabi olsun da hangisi olursa olsun. bir olduğunu görsem cinsiyetin hiçbir önemi kalmayacağına eminim dediğin gibi :)))))))

yaaa kızzlar bu stres hıc bıtmıyoooooo...
sımdıde dr gıtsem bı gorseydım hayırlısıyla.....dıyorum yaaa....

inşallah kontrolünde herşey çok yolunda gidecek şekerim :) özüm dün de yazmıştım ya, annelik başladığı anda hayat boyu bitmeyecek bir endişeler zincirinin içinde buluyor insan kendini, oyunun kuralı bu sanırım :)

adacim bende bi girip cikiyorum malum haftaya kaynanam geliyor yapa bildim kadar temizlik yapmaya basladim kendimi yormadan,egilmeden,haftaya percembe ve cuma bi bayan tutudum oda ince temizlik yapcak....ooffff offff

rabbımın kadına verdıgı en guzel duyguuuu annelıkkkk...
dılıyorum ıns hepımıze nasıp olur yasamak tatmak...
meleklerımızı saglıkla kucagımıza almak...
vs vs...aslında yasanması gereken ne cok mutluluk var meleklerımızle ılgılıııııı...
bazen dusunuyorum kucagıma aldıgımdakı duygularımı....sadece aglıyabılıyorum dusununce bılee...
ne buyuk bır guzellık n buyuk bır mutluluk rabbımın sana verdıgı bır emenet...melegın ve kollarında..
guzel allahım hepımızın yuzunu guldursun....

adacim bende bi girip cikiyorum malum haftaya kaynanam geliyor yapa bildim kadar temizlik yapmaya basladim kendimi yormadan,egilmeden,haftaya percembe ve cuma bi bayan tutudum oda ince temizlik yapcak....ooffff offff

valla şekerim kızıcam ama. gelecekse gelsin. sen bu 3 canlı halinle ne temizliği yapıyorsun, kimse senden temizlik falan beklemez merak etme asucum. hem bak yardımcı gelecekmiş, o halleder merak etme, sen sakın yorma kendini

amin özcüm amin inşallah.. ben bu ara biraz formdan düştüm, sanki hiç anne olamayacakmışım gibi hissediyorum. yeni tedavime başlayınca bu hissim geçer sanırım, bu ara umutsuz kaldım ondan olmuştur herhalde :)

asu sultan sen benı oldurcen yaaaa bırak ya ... gotursun evııııı...ayyyy ne temızlıgı kadın ıkıgun fazla gelsın yorma kendını kıyamıyorum sana...n kadar yormuyorum desende yorulursun canım bosver kayınvalıdende hosgorur zatennnnnn....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…