amin özcüm amin inşallah.. ben bu ara biraz formdan düştüm, sanki hiç anne olamayacakmışım gibi hissediyorum. yeni tedavime başlayınca bu hissim geçer sanırım, bu ara umutsuz kaldım ondan olmuştur herhalde :)
askolsun adacanım nıeeee oyle oyle dusunuyosun kıııı...ıns bıgun olacak hayırlısıyla....
bazen boslukda kalıyosun bende cok yasıyorum hamıleyken bıle oluyooooo...bence yasananların etkısı bıraz...
ama.......gelecege bakmak lazım deyıl mı? ıns hersey cok guzel olacak sırası gelen o mutlu haberı verecek....
daaha neler paylasacagız bız bu tapıkdeee...hayırlısıylaaaa
hıc kendını uzme....hersey hersey cok guzel olacak....
aaaaaa ben neler okuyorum adacim sen ne diyorsun öyle??
Canim herseyin bi zamani var,senin zamanin gelmedi sadece böyle düsünmelisin canim,Rabbim hepimize yasatacak bu duyguyu ama bagzliarina gec bagzilarina erken sakin bitirme kendini bak yakinda tedaviyede basliycaksin moralini hic düsürme yoksa bende kizarim sana.....
gunaydın kızlar nasılsınız
asucugum bebeklerın yerı rahat heralde
sagol canim iyiz simdilik bi sikintimiz yok,ayy rahat olsunlar canim onlar nekadar gec gelirse okadar iyi benim hedefim 34 di ama simdi 36 ya cikti hedefim insallah tamamlarim....
adacim tabiki cevrende dogumlar felan oldu zaman daha zor oluyor ama ne yapalim canim bizimde kadarimiz bunu yasamkmis ellden ne gelir???
Insallah canim en kisa zamanda sende bize mücdeli haberini verceksin...
Kiz listemizi hazirliyalimmi??
Benim nezaman ne yapacm belli olmaz:))) bi bakarsin yarin esim dogurdu diye mücdeler size...
ayyyy inşallah benim güzel kalpli asucum inşallah :)
haydi listemizi yapalım o zaman. hem birbirimizin isimlerini de öğrenmiş olucaz böylece :))))))
ben kendimi ve bildiklerimi söyliyim mi asucum :)
adaege- hande
cicoş- derya
devin- filiz
catdog- esra
öööz- özlem misin kuzucum sen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?