Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

askolsun adacanım nıeeee oyle oyle dusunuyosun kıııı...ıns bıgun olacak hayırlısıyla....
bazen boslukda kalıyosun bende cok yasıyorum hamıleyken bıle oluyooooo...bence yasananların etkısı bıraz...
ama.......gelecege bakmak lazım deyıl mı? ıns hersey cok guzel olacak sırası gelen o mutlu haberı verecek....
daaha neler paylasacagız bız bu tapıkdeee...hayırlısıylaaaa
hıc kendını uzme....hersey hersey cok guzel olacak....

abooo kizlar tek tek gelin canlarim yormuoyrum kendimi bi silip üstünden geciyorum fazla birsey yapamyiorum zaten istesem bile,canim benimki normal biri degil biraz farkli esim benim taraftarim olmasa o beni cildirtir ama sükürler olsun esim destekcim..

ayyyyy yarı olduuuu ekım yolcularıııı sıra sıze gelıyoooooo...
ıns ekımde bereketlı bır ay olurrrrr...
BETUSUMDE IMOJE GUZELLLLLL HABERLERLE GELIRLER RABBIM YARDIMCILARI OLSUN..

aaaaaa ben neler okuyorum adacim sen ne diyorsun öyle??
Canim herseyin bi zamani var,senin zamanin gelmedi sadece böyle düsünmelisin canim,Rabbim hepimize yasatacak bu duyguyu ama bagzliarina gec bagzilarina erken sakin bitirme kendini bak yakinda tedaviyede basliycaksin moralini hic düsürme yoksa bende kizarim sana.....

hihi iki anneyi de kızdırmışım yahu, teker teker gelin :)))))))) yok kuzular, ne bileyim böyle bir heves kırılması sonucu boşvermişlik, umursamazlık yaşıyorum sanki... bu yola beraber çıktığım arkadaşlarımın neredeyse hepsi ya bebeklerini kucağına aldı ya da gün sayıyorlar, bu durumda ben de kendimi iyice uzaylı gibi hissetmeye başladım. tüp denedim o bile tutmadı diyorum, sonra ne ilksin ne de son diye düşünüyorum.

bu da geçer biliyorum ben kendimi, birazdan bomba gibi olurum, birkaç güne yine yelkenler suya iner. gelgitli oldum bu süreçte, benim günüm gelene kadar çekeceğiniz var :)))))

gunaydın kızlar nasılsınız
asucugum bebeklerın yerı rahat heralde

sagol canim iyiz simdilik bi sikintimiz yok,ayy rahat olsunlar canim onlar nekadar gec gelirse okadar iyi benim hedefim 34 di ama simdi 36 ya cikti hedefim insallah tamamlarim....

adacim tabiki cevrende dogumlar felan oldu zaman daha zor oluyor ama ne yapalim canim bizimde kadarimiz bunu yasamkmis ellden ne gelir???
Insallah canim en kisa zamanda sende bize mücdeli haberini verceksin...
Kiz listemizi hazirliyalimmi??
Benim nezaman ne yapacm belli olmaz:))) bi bakarsin yarin esim dogurdu diye mücdeler size...

sagol canim iyiz simdilik bi sikintimiz yok,ayy rahat olsunlar canim onlar nekadar gec gelirse okadar iyi benim hedefim 34 di ama simdi 36 ya cikti hedefim insallah tamamlarim....

:))))))))))
ınşşşşş canım
saglıklan gelsınler
cok merak edıorum
ıkısı bırdenmı tekmelıor
bırde en cok merak ettıgım sey tekmeledıgınde
gıdıklanıormusun ?

yelkenlerı dık tut canım.....sen cok guclu bır kadınsın...bılıyosn kı hepsızaanla gececek.....

ayyyy inşallah benim güzel kalpli asucum inşallah :)

haydi listemizi yapalım o zaman. hem birbirimizin isimlerini de öğrenmiş olucaz böylece :))))))

ben kendimi ve bildiklerimi söyliyim mi asucum :)

adaege- hande
cicoş- derya
devin- filiz
catdog- esra
öööz- özlem misin kuzucum sen :)

esracim yok gidiklanma olayi yok ama bagzen öyle bi tekme geliyorki neye ugradimi anliyamiyorum...
Dün esimle birlikte filim izlerken göbegmi esimin bacagna koydum bi baktimki abooo ikisi birden bi tekmeleri yaydiriyorlar,esim bile diyorki ya acimiyormu diye sordu,yok dedim yeterki onlar tekmelesin acitsin ama ben onlari his edeyim dedim...

esracim dogumda dua edip listedeki isimleri söylicem en kisa zamanda onlarda bu duruma gelsinler diye...

bir de suzican var onun da adı yıldız :)

Ay ne gusel bır duygu maşşşş
tekmelesınler :)

benıde alın lısteye
dogumda yapılan dua kabul olur
benım adımda esra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…