çılgın betüşüm süper bir haber verdin bize ay çok güzel çok sevindim..maşallah canım...İnşallah 9.u birden PGD den geçerler sen asıl şoku o zaman gör bakalım...Bu sefer herşey güzel olucakk guclubacismile
canım betusum ankara sana coooook ugurlu gelsın gul yuzun gulsun ıns....
Ayy canım inşallah dediğin gibi olur... O zaman bebişine ne istersen alacağım.... :lepi:
Ay canım benim kıyamam ben sana teyzesi olarak zaten bişey alacaksın he he heAy tek isteğim sen ve senin gibi bu yolda emek veren herkesin saglıklı bebekleri olsun.....Herkesin yüzü gülsün....
ay benim de canım açma börek istedi. ama kenarlarındaki kıtır hamurları yemek istedim sadece :))))))))))
bettycim canim senin adina cok sevindim insallah 9 birden yolla devam eder ve sen ankaradan göbegi dollu bi bayan olarak geri dönersin...
Transferini kim yapcak bellimi???
sagol özlemcim sende tatlilara saldiriyorsun demek:)sanada afiyet olsun sekerim...
canim benim yakin olsaydin buyur gel diyecem ama yok uzaktasin,istersen postayla yollayim:))
ay benim de canım açma börek istedi. ama kenarlarındaki kıtır hamurları yemek istedim sadece :))))))))))
İnşallah canım bu dualardan bolca gönder senin duan iki kat tutar.... Ben Adnan Bey yapsın istiyordum ama o şu anda izinli pazar gününe yetişirse o yapacak yoksa da Osman Bey yapacak.... Opu yu da Osnman Bey yaptı....
Ayy sen de ben gibisin böreğin kendisinen çok kenarındaki kıtırları yemeyi çok severim hamileler yerine biz mi aşeriyoruz.... delikafadulden
ben hep oyleyımmmmm hamıleyken tatlııııı......severım aslında cok ama bu donem bıraz abarıyoruz....
kizlar selma nasilsiniz?? saricim eve gidince hemen yap zeytin yaglini ve afiyetle ye benimde cnaim bugün ispanek böregi istedi sagolsun bi ablayla yaptik bide temizlik yapti canim benim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?