ya kızlar bu gebelıkde ınsan seftalı gıbı tuylenıyooooo gobegımı sapsarı tuyler dolmusss...
ya kızlar bu gebelıkde ınsan seftalı gıbı tuylenıyooooo gobegımı sapsarı tuyler dolmusss...
hoşgeldin şekerim inşallah bu aksam yapıcam sagol canım sanada afiyet olsun..evin pırıl pırıl desene süper...
bak kavonoz sehbanın ustunde arad bır atıyorum agzıma korkuyorum cantatada tasıyacagım bıde kınder pınguı allahım n guzel bıseyyyy yerken erıyorum ınanın
cocuk nasıyla karıstırmasın sonra bızı bu kıllarala ama sarı benım kı sonra sıyah olur mu kıııı
canım benim o tüyler bence tedaviden dolayıdır çünkü bende her tedaviden sonra oluyordu tüylenme...
ben doktora gitmeden bir gün önce hic tatli yemyiorum idrarimde cikmasin diye :))) yoksa adam patt diye kiziyor...
olur canım aman sen dikkat et deterjan kokularından uzak dur..Doguma yakın dip köşe yapılır nasılsa.....Sen akıllı hatunsun asucum sen dogumdan sonra bizi unutma fırsat buldukça ugra tamam mı....senden ögreneceklerimzi var:)))
ben hepinizi öpüyorum kizlar ben gider esim gelene kadar yatar cok uykum geldi....
kusum neren agrıyo senın yaaaa....benım bıtek rahımım sızlıyo oda....arada bır oluyoooo
vallahi beticim haklısın her yanın garip bir şekilde agrıyor garip tepkilerim var hepsini hamileliğe baglamak normal mi ben iğnelere ilaçlara ve jele baglıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?