Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

bak kavonoz sehbanın ustunde arad bır atıyorum agzıma korkuyorum cantatada tasıyacagım bıde kınder pınguı allahım n guzel bıseyyyy yerken erıyorum ınanın

hoşgeldin şekerim inşallah bu aksam yapıcam sagol canım sanada afiyet olsun..evin pırıl pırıl desene süper...

canim benim afiyet olsun,yok kiz nerde piril piril haftaya cuma gene gelcek abla ozaman ince temizlik yapcak ve piril piril olcak insallah....

cocuk nasıyla karıstırmasın sonra bızı bu kıllarala ama sarı benım kı sonra sıyah olur mu kıııı

ben doktora gitmeden bir gün önce hic tatli yemyiorum idrarimde cikmasin diye :))) yoksa adam patt diye kiziyor...

bak kavonoz sehbanın ustunde arad bır atıyorum agzıma korkuyorum cantatada tasıyacagım bıde kınder pınguı allahım n guzel bıseyyyy yerken erıyorum ınanın

ilahi özcüm agzının tadını biliyorsun ballandıra ballandıra anlatıyorsun bide... afiyet olsun tatlım

canım benim o tüyler bence tedaviden dolayıdır çünkü bende her tedaviden sonra oluyordu tüylenme...

vallahi beticim haklısın her yanın garip bir şekilde agrıyor garip tepkilerim var hepsini hamileliğe baglamak normal mi ben iğnelere ilaçlara ve jele baglıyorum

ben doktora gitmeden bir gün önce hic tatli yemyiorum idrarimde cikmasin diye :))) yoksa adam patt diye kiziyor...

olur canım aman sen dikkat et deterjan kokularından uzak dur..Doguma yakın dip köşe yapılır nasılsa.....Sen akıllı hatunsun asucum sen dogumdan sonra bizi unutma fırsat buldukça ugra tamam mı....senden ögreneceklerimzi var:)))

ben hepinizi öpüyorum kizlar ben gider esim gelene kadar yatar cok uykum geldi....

kusum neren agrıyo senın yaaaa....benım bıtek rahımım sızlıyo oda....arada bır oluyoooo

canimsin ya ugrarim tabiki canim,arada bile olsa aslinda özelden nr gönersek merak etdimiz anlarda arariz birbirimiz...

vallahi beticim haklısın her yanın garip bir şekilde agrıyor garip tepkilerim var hepsini hamileliğe baglamak normal mi ben iğnelere ilaçlara ve jele baglıyorum

Ben de çoğu şeyi aldığımız ilaçlara bağlıyorum br sürü ilaç kullanıyoruz sonuçta illaki bir yan etkisi oluyor hepsinin ayrı ayrı....

karnının neresı bagırsakların mı kasıların mı belkıde usutuyosun....dıkkat et kendıne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…