Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

ayyy ıns nasıl ıstıyorum betusumden guzel bır haber ınan kendım kadar sevınecegım.....rabbım hayırlısıyla hamıleyım yazmayı canım sunu ıstedı yazmayı gobus fotolarını eklemeyı veeeee melegını resmını paylasmayı nasıp etsın ıns.....

canım sen tecrübelisin.....ama yumoş toplamadan sonra oluyor oturup kalkarken bır garıp oluyor insan......

evet tecrübeliyim de her seferinde farklı oluyor öncekinde hiç ağrım olmamıştı şişlik de olmamıştı bu kez hem ağrı hem şişlik var....

amin inşallah canım betüşümden hakkı artıkın ben taa en başında kendisine demiştim 5.tedavin bu son tedavin olucak diye...herşey yolunda gidecek demiştim..Maşallah herşey sorunsuz çabuk ilerledi.....Geriside çok güzel olucak ben inanıyorum..Ben hamileyim diyecek inşallahhh
Imojenınde bugun toplanıcak yumurtaları haber yok..inşallah herşey yolundadır..

İnşallah tatlım buradaki herkesle beraber.. Adacan, suzi, imoje hepimiz.....

ıns rabbım sırası gelenın yuzunu guldursun.......eylul yolcularımız ıkı kısı ekımde cok varrrr ıns onlarda hayırlı haberler verecek bıze

ayyyy ben kacar kızlarrrrrr....magazaya gıdıyorum ıkı saat takılıp gelırım kendınıze cok ıyı bakınnnnn....cıcosum yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz fasulyelerı gorecegız ıns hayırlısıyla...opuyorum kocaman hepınızııııı....

ayyyy ben kacar kızlarrrrrr....magazaya gıdıyorum ıkı saat takılıp gelırım kendınıze cok ıyı bakınnnnn....cıcosum yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz fasulyelerı gorecegız ıns hayırlısıyla...opuyorum kocaman hepınızııııı....

saat 4 olmuş daha ne magazası artık çıkma otur evinde....evet canım yatcaz-kalkcaz-yatcaz-kalkcaz fasulyelerimiz bize ceee diyecek inşallah...Allahım nasip ederse...

ayyyy ben kacar kızlarrrrrr....magazaya gıdıyorum ıkı saat takılıp gelırım kendınıze cok ıyı bakınnnnn....cıcosum yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz fasulyelerı gorecegız ıns hayırlısıyla...opuyorum kocaman hepınızııııı....]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…