Kızlar ne hareketli bir topik miş maşallah.sarıcıvcıv gözün aydın.ne diyoruz ozaman Allah Herkese "buk buk" nasip etsin teytey:
adacanım senınkıler soguga karsı super bagısıklı bırer kuzu olcak ıns
Özcüm ay evet evet hiç hasta olmayacak minnoşlar......hihoyyyt
Kızlar ne hareketli bir topik miş maşallah.sarıcıvcıv gözün aydın.ne diyoruz ozaman Allah Herkese "buk buk" nasip etsin teytey:
ya kızlar dr benden yine tahlil istedi hastaneye sordum sizde ne kadar diye 450 TL dedi...
Dr istediğin yerde yaptırabilirsin dedi..bende bugun devlet hastanesine gidicem bakalım orda yapıyorlarmı? tanıdık var onu sokucam devreye napımm sabah zaten muayene ücreti verdim zamda yapılmış :))))
semra canım sagol Allah razı olsun tatlım..amin inşallah herkese duysun bukbukları :)))
sennasılsın toplandımı yumurtaların???? 4 tane idi...ne oldu ???
eee kızlar opudan once laavman yapıyolaryok yok semracım panikleme. benim de hiç olmadı o dediğin sıkıntılarım. sadece yumurta toplandıktan sonra akşama çok gazım oldu çünkü büyük wc ihtiyacımı gidermemiştim operasyona girerken sonrasında da yapamadım, ertesi sabaha kadar baya rahatsız oldum sonra yapınca geçti. sen ihtiyacını halletmiş olarak git, sorun yaşamazsın.
bugün 4-5 gibi toplanacak.ama benim ne şişkinlik ne ağrı.bişey yok.acaba onlarda mı gitti.kafamda takıldı.
adaegecim ve özlemcim çok teşekkürler
kimsayal gebelik yaşadığımı sanıyordum. Bugün değerim sıfır olmuşmu diye kan testi yaptırdım ve değerim 311'e çıkmış şimdide. Doktorum yarın bir ultrasonda bakalım dedi. Dış gebelikde olabilirmiş. Kafayı yiyeceğim yaaa. bebeğim beni bırakıp gitmiştir diye düşünürken bugün hala benimle birlikte olduğunu öğrendim. Büyük ihtimalle iğne verip düşürecekler. Moralim sıfır yaa.
benim ki gibi değerleri böyle olan varmı acaba ya.
değerlerim
9. gün 44
11. gün 88
13. gün 104
15. gün 80
22. gün 311
bu ne şimdi yaaaaa kafayı yiyecem. Dış gebelikten çok korkuyordum ve başıma geldi.
tatlim benimm.. bende bugun bekledim telefon aramislar ama duymadim. sonra esim aramis. uc tanesini dollemisler. ama yarin belli olacakmis. bende anlamadim. ama vardir bir bildikleri.. senin ertesi gun dediler mi sukadar dollendi diye? Hayirlisi neyse o olsun... senin adina cok sevindim super bir rakkam 8. Allah insallah tamamina erdirir bitanem... senin adina cok mutlu oldumm..
günaydin kizlar gecmisi okudum epey kaynatilmis,imoje arkadasim insallah saglikli döllenir teki bile dünyalari veriri sana rakami hic önemli degil kalitesi iyi olsun yeterki bide rabbim ol desin gerisi fasa fiso,
Bettyyyyy canim harika bi rakam rabbim hayirlisini versin canim....
canım cok saol bunları duyunca ıcım daha rahat edıyo gercekten.
bana hergun asprın almamı soyledıler , benım acaıp mıde rahatsızlıgım var. acaba bu asprınler ıcılmese olmuyomu??
yanı ne ıcın gereklı oldugu hakkında bana bısey soylemedıler
bebiş_asuman.Allah tamamına erdirsin arkadaşım.adaege, esra8,imoje, devin79 -hepinize teşekkürler.
bugün neden hiç ağrım yok anlamadım ama.kasıklarımda ne bir şişkinlik nbe ağrı.acaba aklıma kötüyü getiriyorum ama 3 tane olan yumurtalar da mı çatladı.birde dün işer gibi su geldi vajinamdan.dr.mu aradım normal miş.lekeli olursa anormel dedi.sizde oluyo muydu acaba.?
Günaydın Kızçeler,
Fasulyem ile biz geldik :)) Bugün fasulyem ile çok şükür tanıştık.....Kalp atışlarını duyduk......Eşimle öyle bir heyecanlandıkki tarif edemem...Allahım herkese yaşattın....amin....pıt pıt atıyordu ben burdayım diyordu...Yol kesesinide gördük....herşey iyiymiş bebekte...Allahıma şükürler olsun....Yanlızca şöyle bir durum var,3 aya kadar dr dahi korku içinde oluyormuş bu süreçte...3aydan sonra daha emin olabilriiz dedi..Birde benim kocaman sagımda ve solumda kistleirm varmış bu ay sonunda kaybolurlarmış bu bel ve karın agrım bu yüzden sık oluyormuş.....birde 2 gündür sabahları jelden sonra gelen jel kalıntıları pembemsi geliyor...dr ufak bir düşük tehlikesi ile karşı karşıyayız dedi((( bana diyet listemi yemem ve yememem gerekenleri bahsetti..yapmam gerekenleri anlattı öyleydi işte biz bu aksam eşimle konuştuk ve benim anneme gidicez p.tesiye kadar orda kalacagız....Riske atamam bu durumu 3-4 gün daha devam ederse konuşalım dedi doktor....7 Ekimde tekrar görüşeceğiz fasulyemle....Sezeryanla olursa 01 mayısta dogar dedi doktor adıda Barış olur dedi hep beraber güldük....Hayırlısı olsun kızlar çok korkuyorum inşallah bebegım hep benımle kalır bu kavuşmuşken...........
Eşim beni,ieş bıraktı ama kalp atışlarını duyduya adamcagız garip oldu 10 dkk bir beni arıyor...Şaşkın ya......Şoktayız........Şimdilik bu kadar kızlar heyecandan aklıma gelenleri yazdım...
adaegecim ve özlemcim çok teşekkürler
kimsayal gebelik yaşadığımı sanıyordum. Bugün değerim sıfır olmuşmu diye kan testi yaptırdım ve değerim 311'e çıkmış şimdide. Doktorum yarın bir ultrasonda bakalım dedi. Dış gebelikde olabilirmiş. Kafayı yiyeceğim yaaa. bebeğim beni bırakıp gitmiştir diye düşünürken bugün hala benimle birlikte olduğunu öğrendim. Büyük ihtimalle iğne verip düşürecekler. Moralim sıfır yaa.
benim ki gibi değerleri böyle olan varmı acaba ya.
değerlerim
9. gün 44
11. gün 88
13. gün 104
15. gün 80
22. gün 311
bu ne şimdi yaaaaa kafayı yiyecem. Dış gebelikten çok korkuyordum ve başıma geldi.
Allah Allah canım bişi sorucam bu testlerin hepsini aynı yerde mi yaptırdın sen? dur bakalım neden dışgebelik olmuş olsun.. onda değerler çok daha yüksek olmuyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?