Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

ya kızlar dr benden yine tahlil istedi hastaneye sordum sizde ne kadar diye 450 TL dedi...
Dr istediğin yerde yaptırabilirsin dedi..bende bugun devlet hastanesine gidicem bakalım orda yapıyorlarmı? tanıdık var onu sokucam devreye napımm sabah zaten muayene ücreti verdim zamda yapılmış :))))

Kızlar ne hareketli bir topik miş maşallah.sarıcıvcıv gözün aydın.ne diyoruz ozaman Allah Herkese "buk buk" nasip etsin teytey:

semra canım sagol Allah razı olsun tatlım..amin inşallah herkese duysun bukbukları :)))
sennasılsın toplandımı yumurtaların???? 4 tane idi...ne oldu ???

adacanım senınkıler soguga karsı super bagısıklı bırer kuzu olcak ıns

:)) sağlıkla gelsin de ben onu pamuklara sarmalar sararım soğuk falan işlemez :)

Özcüm ay evet evet hiç hasta olmayacak minnoşlar......hihoyyyt

inşallah gelsin de cicoşum gerisi Allah kerim artık :)

Kızlar ne hareketli bir topik miş maşallah.sarıcıvcıv gözün aydın.ne diyoruz ozaman Allah Herkese "buk buk" nasip etsin teytey:

amiiiiin semracım hepimize inşallah.

bir sürü tahlilin olacak cicoş biliyorsun. sen en iyisi güvenilir bir yer araştır, fiyat da uygun olsun, hepsini orada yaptırırsın bundan sonra.

semra canım sagol Allah razı olsun tatlım..amin inşallah herkese duysun bukbukları :)))
sennasılsın toplandımı yumurtaların???? 4 tane idi...ne oldu ???

bugün 4-5 gibi toplanacak.ama benim ne şişkinlik ne ağrı.bişey yok.acaba onlarda mı gitti.kafamda takıldı.

yok yok semracım panikleme. benim de hiç olmadı o dediğin sıkıntılarım. sadece yumurta toplandıktan sonra akşama çok gazım oldu çünkü büyük wc ihtiyacımı gidermemiştim operasyona girerken sonrasında da yapamadım, ertesi sabaha kadar baya rahatsız oldum sonra yapınca geçti. sen ihtiyacını halletmiş olarak git, sorun yaşamazsın.

eee kızlar opudan once laavman yapıyolar

Şekerler görüşürüz kendinize iyi bakın ben daha işe başlayamadım bu saat oldu bana biraz müsade....

Özcüm hastaneden gelir gelmez yaz lütfen :)))

Adacım
evet haklısın daha yolun çok başındayım olucak tahlil araştırıyorum bakalım ögleden sonra gideceğim...görüşürüz..

valla herkese yapıyolar opudan once bızım hastanede....
ok cıcosum yazarım canım.....

bugün 4-5 gibi toplanacak.ama benim ne şişkinlik ne ağrı.bişey yok.acaba onlarda mı gitti.kafamda takıldı.

oh maşallah semracım az kalmış....mübarek cuma günü bol yumoşların olsun inşallah tatlım...aa sakına dert etme illaki şişkinlikmi olsun istiyrosun aşk olsun başına dert alıyorsundur..sakına düşünme ben çok rahat geçirdim opu sürecimi şişkinlik olması şükür..

aslında cok ıyı oldu butun bagırsaklarım bosaldı ve cok rahattım sonrasındakı bıkac gundede.

adaegecim ve özlemcim çok teşekkürler
kimsayal gebelik yaşadığımı sanıyordum. Bugün değerim sıfır olmuşmu diye kan testi yaptırdım ve değerim 311'e çıkmış şimdide. Doktorum yarın bir ultrasonda bakalım dedi. Dış gebelikde olabilirmiş. Kafayı yiyeceğim yaaa. bebeğim beni bırakıp gitmiştir diye düşünürken bugün hala benimle birlikte olduğunu öğrendim. Büyük ihtimalle iğne verip düşürecekler. Moralim sıfır yaa.
benim ki gibi değerleri böyle olan varmı acaba ya.
değerlerim
9. gün 44
11. gün 88
13. gün 104
15. gün 80
22. gün 311
bu ne şimdi yaaaaa kafayı yiyecem. Dış gebelikten çok korkuyordum ve başıma geldi.

Allah Allah canım bişi sorucam bu testlerin hepsini aynı yerde mi yaptırdın sen? dur bakalım neden dışgebelik olmuş olsun.. onda değerler çok daha yüksek olmuyor mu?

sarı cıvcıım yazdıkların benı cok dygulandırdı ınş saglıklan kucagına alırsın

Tatlım bu çok iyi bir haber ama sen hala karamsarsın... İlk gün bana da kaç tanesi döllendi diye söylediler.... İnşallah beraber güzel haberler alırız....

çok teşekkür ederim canım

[
Ben de hergün coraspin kullanıyorum kanı sulandırıyor... Kanda pıhtılaşma olursa tutunmayı engelliyor veya düşüğe sebep oluyor yine de dr a sor mide rahatsızlığını....

Canım şişlik olması gerekmiyor benim 12 yumurta vardı hafiften şişlik hissediyordum.. Akıntı son gün bende de olmuştu ama bunlar çok normal... Bugün inşallah 3 tane yumurtanın hepsi toplanacak....

Oyyy canım bu ne güzel bir haber biz kese beklerken sen kalp atışlarını bile duydun... Düşük tehliken varsa ayaklarını uzatıp yatman gerekir.....

Canım seni korkutmak istemiyorum ama ben de geçen sene dış gebelik geçirdim ve benim değerlerim de böyle dengesiz çıkıyordu.. Ama inşallah senin bebeğin sana sürpriz yapmıştır ben buradayım demiştir....

Adacığım ben de 20 gün önce ne zaman başlayacağım telaşı içindeydim.... Bak şimdi sona yaklaştım... Bir bakmışsın sen de tedaviye başlamışsın zaman su gibi akıp gidiyor....

Allah Allah canım bişi sorucam bu testlerin hepsini aynı yerde mi yaptırdın sen? dur bakalım neden dışgebelik olmuş olsun.. onda değerler çok daha yüksek olmuyor mu?

canım hep aynı yerde yaptırdım metropolitanda yaptırıyorum. Yanlış olma olasaılığı yok tekrar labratuarla konuştum anlatım durumu kimyasal gebelik yaşıyordum değerim düşük çıkması gerekiyor ama çok yüksek çıktı yanlış olma ihtimali varmı dedim. Onlar hayır kesin doğrudur ama isterseniz tekrar yapalım ama gerek yok dediler.
Doktorum emre bey dış gebelik olabilir dedi. Bazen değerler böyle yavaş artarmış. Ama ultrasonda bakınca net bişey söyleyebiliriz dedi. Yarın sabah belli olacak işte. Offff yaaa. bebeğim beni bıraktı derken şimdi benim onu bırakmam gerekecek off offf..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…