Canım seni korkutmak istemiyorum ama ben de geçen sene dış gebelik geçirdim ve benim değerlerim de böyle dengesiz çıkıyordu.. Ama inşallah senin bebeğin sana sürpriz yapmıştır ben buradayım demiştir....
[
belkıde dıs gebelık deıldır bos yere kendını uzme sımdıden
yok be tatlım niye korkim görünen köy klavuz istemezki bende dış gebelik yaşıyorum. Sen peki kürtajmı oldun canım yoksa iğneylemi düşürdüler. Benim doktorum değerin çok yüksek değil eğer dış gebelik bile olsa iğneyle düşürülebilr dedi. Ama kesin sonucu yarın yazarım size.
canım dış gebelik değilse bile sonuçta sağlıklı bir gebelikde değil. Bu çok net bir şekilde belli. Aslında üzgünüm evet ama inanki çok fazla değil zaten salak gibiyim ne düşüneceğimi bile artık karar veremiyorum. keşke beni bıraklıp gitseydi bebişim. bu sefer ben zorla bırakmak zorunda kalıcam.
ayy kızlar ben geldı cıkamadım 13:45 de cıkcaz sanırım esım gelıp alacak..
godes canım yarın ıns guzel haberlerle donersın....
canım hep aynı yerde yaptırdım metropolitanda yaptırıyorum. Yanlış olma olasaılığı yok tekrar labratuarla konuştum anlatım durumu kimyasal gebelik yaşıyordum değerim düşük çıkması gerekiyor ama çok yüksek çıktı yanlış olma ihtimali varmı dedim. Onlar hayır kesin doğrudur ama isterseniz tekrar yapalım ama gerek yok dediler.
Doktorum emre bey dış gebelik olabilir dedi. Bazen değerler böyle yavaş artarmış. Ama ultrasonda bakınca net bişey söyleyebiliriz dedi. Yarın sabah belli olacak işte. Offff yaaa. bebeğim beni bıraktı derken şimdi benim onu bırakmam gerekecek off offf..
evet esracıgım ıns
canım bana da iğne yaptılar hem de 2 kere ama düşmedi... O yüzden ameliyatla alındı.... Kürtajla alınmıyor dış gebelik... Ama senin değerlerin çok düşük iğneyle düşer büyük ihtimalle... İnşallah dış gebelik değildir.. Hakkında hayırlısı olsun canım yarın mutlaka haber ver bize dualarım seninle....
ah be canım.. ama emre beyin dediği doğru, değer yüksek değil, o yüzden sadece 1 iğneyle bile sonlandırılabilir bir dışgebeliktir inşallah.
canım dış gebelik değilse bile sonuçta sağlıklı bir gebelikde değil. Bu çok net bir şekilde belli. Aslında üzgünüm evet ama inanki çok fazla değil zaten salak gibiyim ne düşüneceğimi bile artık karar veremiyorum. keşke beni bıraklıp gitseydi bebişim. bu sefer ben zorla bırakmak zorunda kalıcam.
n demek canım dualarım hep sızınle rabbım hepımızın yuzunu guldursun ıns bugun cuma....
ınşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
kurban oldugum yarabbı
olmayanlarada vesın
olanlarada saglıklı bır gebelık kolay bır dogum nasp eylesın
masallah bi yok oldum nereler ilerlemis sayfa gecmisi okumakla zaman gecti:))
senıde yorduk kusura bakma :)))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?