Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

yok be tatlım niye korkim görünen köy klavuz istemezki bende dış gebelik yaşıyorum. Sen peki kürtajmı oldun canım yoksa iğneylemi düşürdüler. Benim doktorum değerin çok yüksek değil eğer dış gebelik bile olsa iğneyle düşürülebilr dedi. Ama kesin sonucu yarın yazarım size.

belkıde dıs gebelık deıldır bos yere kendını uzme sımdıden

canım dış gebelik değilse bile sonuçta sağlıklı bir gebelikde değil. Bu çok net bir şekilde belli. Aslında üzgünüm evet ama inanki çok fazla değil zaten salak gibiyim ne düşüneceğimi bile artık karar veremiyorum. keşke beni bıraklıp gitseydi bebişim. bu sefer ben zorla bırakmak zorunda kalıcam.

ayy kızlar ben geldı cıkamadım 13:45 de cıkcaz sanırım esım gelıp alacak..
godes canım yarın ıns guzel haberlerle donersın....

canım bana da iğne yaptılar hem de 2 kere ama düşmedi... O yüzden ameliyatla alındı.... Kürtajla alınmıyor dış gebelik... Ama senin değerlerin çok düşük iğneyle düşer büyük ihtimalle... İnşallah dış gebelik değildir.. Hakkında hayırlısı olsun canım yarın mutlaka haber ver bize dualarım seninle....

cok ıı anlıorum senı allh yar vede yardımcın olsunnnnnnnnnnnnn

gode canım moralını bozma yasanan en kotu olaylar bıle bazen bızım hayrımıza....o an anlamıyoruz ama zaman gectıkce daha ıyı anlıyoruz...rabbım herseyın hayırlısını versın zor bısurec rabbım mutlaka yardım edecektır....

ah be canım.. ama emre beyin dediği doğru, değer yüksek değil, o yüzden sadece 1 iğneyle bile sonlandırılabilir bir dışgebeliktir inşallah.

benimde 2 kere iğneyle düşürmeye çalışıldı.6700 lerden 1850 gbi ameliyata almışlardı.ama benim değerlerim çok düzenli yükseliyodu.aksaklık yok yani.ama değer 3000 gibi kese mese yok.

n demek canım dualarım hep sızınle rabbım hepımızın yuzunu guldursun ıns bugun cuma....

ayyy kızlar ben bunları okudukca yazmaya basladım.....allahım yardım et hepımıze ya rabbım...duzenlı yuselen betadada mı dısgebelık oluyooo zaten cok yuksek cıktıııı

canım seni o kadar iyi anlıyorum ki... O Kadar uğraşıyorsun başta tuttu diye mutlu oluyorsun ve sonra böyle bir haber alıyorsun.. Ben artık sonlara doğru yeter artık düşsün diye düşünmeye başlamıştım.. Hiç kimsenin böyle bir durumu yaşamasını istemem.. Çok zor.. Bu yüzden senin durumunun dış gebelik olmaması için dua ediyorum... Sonuçta dediğin gibi sağlıklı bir gebelik değil belki ama yine de Allah büyük inşallah çok fazla üzülmeden atlatırsın...

n demek canım dualarım hep sızınle rabbım hepımızın yuzunu guldursun ıns bugun cuma....

ınşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

kurban oldugum yarabbı
olmayanlarada vesın
olanlarada saglıklı bır gebelık kolay bır dogum nasp eylesın

masallah bi yok oldum nereler ilerlemis sayfa gecmisi okumakla zaman gecti:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…