Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

kızlar esım cıkmıs sımdı gelır kendınıze ıyı bakın bol bol dua edın hersey yolunda olsun...

neyse canlarim bende cikyiorum son hazirliklarimi yapayim benimde esim gelir birazdan,ben pazara kadar yokum hepiniz ALLAHA emanet olun öpüldünüz....

neyse canlarim bende cikyiorum son hazirliklarimi yapayim benimde esim gelir birazdan,ben pazara kadar yokum hepiniz ALLAHA emanet olun öpüldünüz....

Güle güle canım hayırdır nereye kız dikkat et kendine

kızlar esım cıkmıs sımdı gelır kendınıze ıyı bakın bol bol dua edın hersey yolunda olsun...

Özcüm Allaha emanet olun güzelim güzel haberlerle gelin çok merak ediyoruz bizi unutma buk bukları duy hemen gel :))) eşim iyi keşfetti Buk buk yaşasın...

Bu arada bende hastaneden geldim..Bu testleri başka yere daha sorucam bu testler için cihazları yokmuş :)))

buk buklayan yıldızlarımızla dolsun taşsın topicimiz e mi :)))))))))

özcüm varan 2 olarak güzel haberlerle gelmeni bekliyoruz

:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

ınşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Bety canım nasılsın? hastaneden haber varmı canım ?? PDG ye bütün yumoşların cevap vermiş mi güzelim....Çok şükür allahıma kalp atışlarını kesesini duyduk teyzesi doktorum benı bu tarıhte çagırmıştı zaten demekki bir bildiği vardı erken gelmemı ıstememış :))
Darısı başına sekercim...

Canım ne diyeceğimi bilemiyorum diger topikte hamile oldugunu okumuştum birkaç gün sonra degerinin düştüğünü gördüğümde hatta adaya bahsetmişdim...İnsan ne diyeceğini bilemiyor..sabır tatlım...

İnşallah güzel haberler gelsin topimiz şenlensin :)))) hoppppppppp

arkadaslar benım merak ettıgım bısey daha var.
ben cok yogun calısan bır ınsanım. yarında ılaclarıma baslıyorum ıgnelerıme. diğer adet tarihime kadar ki insallah olmam artık ve bende burdakı arkadaslarım gıbı bebısıme kavusurum...
yatmak gerekıyomu?? yada calısma yasagı gıbı bısey var mı?

yanı yumurta toplama sonrası ya da transfer sonrası istrahat gerekıyomu cok merak edıyorum..cunku benım ızın alma gıbı bı olasılıgım hıc yok ...

tecrubelerı arkadaslar yazarsanız sevınırm.

betty cim senın ılk denemen mı?? ben osman hocayı tercıh ettım , sonuna kadar her ıslemı o yapıyor degıl mı?

Elf aramıza hoşgeldin tatlım :)) Tedavin hayırlı olsun...
opunun oldugu gun evde istirat ettim benim agrım sızım yoktu sukur ertesi gün işe geldim...Çalışma etkilemiyor,bende tedavi öncesi ve sonrası hep çalıştım....
Hatta su içmek istesem işyerimde merdiven vardı çıkmam gereken wc gitmem
içinde yine merdiven iniyordum...Yanlızca transferimin ilk günü cuma günü yattım ertesi gün evimdeydim pazarda evımdeydım devamlı yatmadım ama hareketlerıme dikkat ettım ev temızlıgı vs yok...Benim doktorum yatmamı önermedi..Ne kadar çabuk normal hayatına dönersen o kadar iyi dedi..Bu işin %15 lik kısmı psıkolojı ile alakalı dedi...Düşünerek takarak neden koskoca %15 lik kısmı riske atasınki dedi haklıydı ben rahat geçirdim o dönemi şükürler olsun bebegim benımle....

elfcim hoşgeldin, hayırlı uğurlu olsun tedavin.

opudan sonra narkoz aldıysan o günü dinlenerek geçirmen daha yerinde olur, sonra normal yaşantına devam edersin. transferden sonra da sadece ilk gün dinlenip sonrasında aynen devam eden arkadaşlar olduğu gibi, test gününe kadar evde dinlenmeyi tercih edenler de var. bu zaten şans işi, tutacağı varsa tutuyor. sadece çok yorulmamaya, uzanıp, ağır kaldırmamaya çalış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…