Ay adacım liste çok güzel olmuş :)))))))))))) ellerine saglık güzelim.....
beğendin mi şekerim :))))) herkesden bir parça taşıyor bu liste. yıldızavcısı benden yol kankisi suzişkodan, bukbuklar senin kocişten :)))) deli kızın bohçası gibi oldu ama samimi oldu, sıcak oldu. herşeyden önemlisi hep mutluluklarla dolu oldu. inşallah devamı da böyle gelsin, hepimiz sırayla alt taraftaki hamişler kısmına transfer olalım inşalllaaaah.
[İnşallah hepimize, anne olmayı bekleyen, anne olmak için dualar eden, maddi manevi herşeylerini ortaya koyan bizlere hayırlı, uğurlu olsun listemiz.
POZİTİF DÜŞÜN TESTTE POZİTİFİ GÖR
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
Eylül Ayında Yıldız Avına Çıkan Yol Kankileri
beti (ankara maya tüp bebek merkezi)
imocan (yurtdışı)
kotyocan (istanbul cerrahi hastanesi)
Ekim Ayında Yıldız Avına Çıkan Yol Kankileri
adacan (IVI Tüp Bebek Merkezi)
suzişko (IVI Tüp Bebek Merkezi)
Yıldız Avı İçin Beklemede Olan Yol Kankileri
schatcan
fesliş
devincan (o da bir frigo bebek annesi olacak inşallah)
Yıldız Avını Tamamladıktan Sonra Bizlere Refakat Eden Yol Kankileri
asucan – iki yıldızlı- (ankara maya tüp bebek merkezi) :CüvCüv:
catcim (metropolitan florence nightingale) :CüvCüv:
Ağustos Ayında Yıldızını Avlayıp Göbüşüne Koyan Yol Kankileri
bugucan (metropolitan florence nightingale) :CüvCüv:
cicoş (amerikan hastanesi) :CüvCüv: (bukbuklar duyuldu)
özcan (izmir şifa hastanesi) :CüvCüv:
Adacım evet listemiz ve topicimiz hepimize ugurlu geldi şükürler olsun yolunda gidiyor herşey..Özcümde güzel haberlerle gelir inşallah :)) Her adım atan yavaş yavaş güzelliklerle dönüyor...Darısı sizin başınıza ekimde sizde adım atalım bakım yok ilaç yok şişkinlik yok transfer derken beraber 12 günü bekliycez adacım bu süreçte nasipse bizimlesin bu sefer :)))
sizde adım atın bakalım demek istemiştim yanlış olmuşşşş :)))) leylayım bugün bennnnnnnnnnnnnnn
saat 15:00 geçti özcüm hala bebişimi seyrediyro acep biz randevu saatimden erken gittik hastaneye ne güzel detaylıca ilgilendi doktorum...herşeyi her süreci öyle güzel anlattıki soracak bişeyim kalmadı :))
Elf aramıza hoşgeldin tatlım :)) Tedavin hayırlı olsun...
opunun oldugu gun evde istirat ettim benim agrım sızım yoktu sukur ertesi gün işe geldim...Çalışma etkilemiyor,bende tedavi öncesi ve sonrası hep çalıştım....
Hatta su içmek istesem işyerimde merdiven vardı çıkmam gereken wc gitmem
içinde yine merdiven iniyordum...Yanlızca transferimin ilk günü cuma günü yattım ertesi gün evimdeydim pazarda evımdeydım devamlı yatmadım ama hareketlerıme dikkat ettım ev temızlıgı vs yok...Benim doktorum yatmamı önermedi..Ne kadar çabuk normal hayatına dönersen o kadar iyi dedi..Bu işin %15 lik kısmı psıkolojı ile alakalı dedi...Düşünerek takarak neden koskoca %15 lik kısmı riske atasınki dedi haklıydı ben rahat geçirdim o dönemi şükürler olsun bebegim benımle....
elfcim hoşgeldin, hayırlı uğurlu olsun tedavin.
opudan sonra narkoz aldıysan o günü dinlenerek geçirmen daha yerinde olur, sonra normal yaşantına devam edersin. transferden sonra da sadece ilk gün dinlenip sonrasında aynen devam eden arkadaşlar olduğu gibi, test gününe kadar evde dinlenmeyi tercih edenler de var. bu zaten şans işi, tutacağı varsa tutuyor. sadece çok yorulmamaya, uzanıp, ağır kaldırmamaya çalış.
selam kızlarrrr......bız geldıkkkkkk........
alahıma cok sukur fasulyemızle tanıstık hersey yolunda gayet ıyı kendısıde...kalp atıslarını duymadık ıns 15 gun sonra gıttıgımızde bakacak dr amcamız...
rabbıme sukurler olsun ıns sonuna kadar saglıkla goturmeyı nasıp etsın...
ve hepınıze hayırlısıyla nasıp etsın teyzosları...
cok goremedık dr cok bastırmak ıstemedı acıdı bıraz basınca bıde cısım cok yoktu ondan sanırım ıns bıdahakıne daha ıyı gorecegız dedı...
ne gusel bır haber böle
rabbım onu sna abagslasın vede ıkınızıde bırbırnzden ayırmasın omur boyuncaaaaa
allhım olmayan herkese versın ınşşşş
amın canım ıns ..
haa bu arada adacanla tlf gorustum pazartesı ekleyecekmıs senı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?