Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

[İnşallah hepimize, anne olmayı bekleyen, anne olmak için dualar eden, maddi manevi herşeylerini ortaya koyan bizlere hayırlı, uğurlu olsun listemiz.

POZİTİF DÜŞÜN TESTTE POZİTİFİ GÖR

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

Eylül Ayında Yıldız Avına Çıkan Yol Kankileri

beti (ankara maya tüp bebek merkezi)
imocan (yurtdışı)
kotyocan (istanbul cerrahi hastanesi)

Ekim Ayında Yıldız Avına Çıkan Yol Kankileri

adacan (IVI Tüp Bebek Merkezi)
suzişko (IVI Tüp Bebek Merkezi)

Yıldız Avı İçin Beklemede Olan Yol Kankileri

schatcan
fesliş
devincan (o da bir frigo bebek annesi olacak inşallah)

Yıldız Avını Tamamladıktan Sonra Bizlere Refakat Eden Yol Kankileri

asucan – iki yıldızlı- (ankara maya tüp bebek merkezi) :CüvCüv:
catcim (metropolitan florence nightingale) :CüvCüv:

Ağustos Ayında Yıldızını Avlayıp Göbüşüne Koyan Yol Kankileri

bugucan (metropolitan florence nightingale) :CüvCüv:
cicoş (amerikan hastanesi) :CüvCüv: (bukbuklar duyuldu)
özcan (izmir şifa hastanesi) :CüvCüv:

Ay adacım liste çok güzel olmuş :)))))))))))) ellerine saglık güzelim.....

beğendin mi şekerim :))))) herkesden bir parça taşıyor bu liste. yıldızavcısı benden yol kankisi suzişkodan, bukbuklar senin kocişten :)))) deli kızın bohçası gibi oldu ama samimi oldu, sıcak oldu. herşeyden önemlisi hep mutluluklarla dolu oldu. inşallah devamı da böyle gelsin, hepimiz sırayla alt taraftaki hamişler kısmına transfer olalım inşalllaaaah.

Adacım evet listemiz ve topicimiz hepimize ugurlu geldi şükürler olsun yolunda gidiyor herşey..Özcümde güzel haberlerle gelir inşallah :)) Her adım atan yavaş yavaş güzelliklerle dönüyor...Darısı sizin başınıza ekimde sizde adım atalım bakım yok ilaç yok şişkinlik yok transfer derken beraber 12 günü bekliycez adacım bu süreçte nasipse bizimlesin bu sefer :)))

saat 15:00 geçti özcüm hala bebişimi seyrediyro acep biz randevu saatimden erken gittik hastaneye ne güzel detaylıca ilgilendi doktorum...herşeyi her süreci öyle güzel anlattıki soracak bişeyim kalmadı :))

Merhaba adacağım kendim hakkında bilgi verdim ama geçmişe bakamıyorsun galiba Bu sabahta dediğim gibi benim daha belli değil çünkü miyom aldırdım hastanemde değişti dr florence nigtingaleye hast. transfer oldu. bende orda deneyeceğim dondurulmuşlarımla ekim veya kasım

ben çalışamıyorummmmmmmmmmmmmmm kıpır kıpırım yaaa patronda çıktı nasılsa :)))kaydirigubbakcemile2

adacım 3 hafta sonra gideceğim doktora koskoca 3 hafta inşallah bu süreçte bebeğim benimle olur....

ayyy inşallah cicoşum, baya zaman kaybettim ama kısmetim böyleymiş. sizinle tanışıp, sizinle yola devam etmeme vesile oldu yaşadıklarım. iyi ki varsınız, bu defa daha neşeli bir süreç geçireceğim inşallah :)

sizde adım atın bakalım demek istemiştim yanlış olmuşşşş :)))) leylayım bugün bennnnnnnnnnnnnnn

ben anladım seni merak etme leyla cicoşum :)))))

saat 15:00 geçti özcüm hala bebişimi seyrediyro acep biz randevu saatimden erken gittik hastaneye ne güzel detaylıca ilgilendi doktorum...herşeyi her süreci öyle güzel anlattıki soracak bişeyim kalmadı :))

seyretmeye doyamaz şimdi öz, 2 saate anca gelir :))

Beni anladına sevindim adacım bazen çatlak oluyorum böle işte....

Evet bu seferki süreç daha eglenceli geçecek tatlım....Biz senin neşe kaynagın olacagız bak gör :)) Sende iyiki varsın beraber herşey güzell tatlım..Herşeyde bir hayır vardır sözü bence çok anlamlı ve dogru şekercim...Bu seferki daha bilinçli daha iyi olucakk :)) Son olucak....
Aynısını betişimede söylemiştim hep beraber çıktık bu yola aynı dönemlerde hepimiz güzel yol aldık Allah sonumuzu hayır etsin :)) herkes güzel sonuçla gelecekk....zemuszemus

hosbulduk canım
cok saol ne guzel yazmıssın rahatladım sımdı cunku bu kadar emek verıp de sırf ıs guc yuzunden bebıslerımızı rıske atmak istemıyorum. enazından olmazsa vıcdan azabı cekmez ınsan.
benımde yumurta toplama anestezıyle olcakmıs. heralde ogun yatarım bıraz.

ınsallah hersey yolunda gıderde benımde transferım cumaya gelır.
senın adına cok mutlu oldum canım benım. Allah ınsallah saglıkla tamamına erdırır gebelıgını. ve bebegıne kavusursun.

ve tabıkı bu forumdakı tum arkadaslarım..

saol adacım

dedıgın gıbı anestezı gunu yatcam heralde bıraz. ama cok rahatladım. demekkı hareket etmekle cok alakalı degıl. Allah yazdıysa oluyo ıste, gerısı bahane.

selam kızlarrrr......bız geldıkkkkkk........
alahıma cok sukur fasulyemızle tanıstık hersey yolunda gayet ıyı kendısıde...kalp atıslarını duymadık ıns 15 gun sonra gıttıgımızde bakacak dr amcamız...
rabbıme sukurler olsun ıns sonuna kadar saglıkla goturmeyı nasıp etsın...
ve hepınıze hayırlısıyla nasıp etsın teyzosları...
cok goremedık dr cok bastırmak ıstemedı acıdı bıraz basınca bıde cısım cok yoktu ondan sanırım ıns bıdahakıne daha ıyı gorecegız dedı...

ne gusel bır haber böle
rabbım onu sna abagslasın vede ıkınızıde bırbırnzden ayırmasın omur boyuncaaaaa
allhım olmayan herkese versın ınşşşş

ne gusel bır haber böle
rabbım onu sna abagslasın vede ıkınızıde bırbırnzden ayırmasın omur boyuncaaaaa
allhım olmayan herkese versın ınşşşş

amın canım ıns ..
haa bu arada adacanla tlf gorustum pazartesı ekleyecekmıs senı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…