selam kızlarrrr......bız geldıkkkkkk........
alahıma cok sukur fasulyemızle tanıstık hersey yolunda gayet ıyı kendısıde...kalp atıslarını duymadık ıns 15 gun sonra gıttıgımızde bakacak dr amcamız...
rabbıme sukurler olsun ıns sonuna kadar saglıkla goturmeyı nasıp etsın...
ve hepınıze hayırlısıyla nasıp etsın teyzosları...
cok goremedık dr cok bastırmak ıstemedı acıdı bıraz basınca bıde cısım cok yoktu ondan sanırım ıns bıdahakıne daha ıyı gorecegız dedı...
elf canım hosgeldın aramıza.....tedavın hayırlı olsun....
ben transferden sonra yatmadım calıstım yatmanıın bıseyı degıstırecegıne de cok ınanmıyorum zaten...sonucda kalkınca dusecek bısey deyıl embrıyo ya tutar ya tutmaz ıngıltereden gelen bı bayan vardı orda yaptırmıs ılk tupunu ve sadece transferden sonra 15 dk yatmıs dusun ve bır oglu var....bence bı saglık sorunun yoksa ısıne devan edebılırsın....ben suanda raparluyum evdeyım oda daha oncekı rısklı gebelıklerımden dolayı tedbır....ıns hersey ıstedıgın gıbı olur canım...
yok bitanem aramadilar... biliyormusun esasen aramalarini bile istemiyorum :) korkuyorum...
betty cim senın ılk denemen mı?? ben osman hocayı tercıh ettım , sonuna kadar her ıslemı o yapıyor degıl mı?
Bety canım nasılsın? hastaneden haber varmı canım ?? PDG ye bütün yumoşların cevap vermiş mi güzelim....Çok şükür allahıma kalp atışlarını kesesini duyduk teyzesi doktorum benı bu tarıhte çagırmıştı zaten demekki bir bildiği vardı erken gelmemı ıstememış :))
Darısı başına sekercim..
Bettycim nasilsin? Senin Pazar gunu transferin var ne guzel tatlim... Allah kolay bekleme sureci versin sana hayatim.. yine olumsuz konustun dedin ya.. cunku neler oluyor bilmiyorum. bugun belki dollenmedigini soyleyecekler.. hic bir fikrim yok tatlim.. Allah ne eylerse guzel eyler... Hayirlisi neyse o olsun...
Adacanim dun dediler uc yumosunuzu dolledik diye ama dollenmis mi dollenmemis mi anlamadim. kismet artik.. bugun haber verecekler... ben her turlu sonuca hazirim... bu arada ruyanla ilgili sordugum soru eger su berraksa cok iyi seylerin habercisi derler.. bence senin icin harika olacak bu tedavi...
ve iyi dileklerin icin cok tesekkur ederim.. pozitifligin bu topikte yayiliyor..
Cicosum ve ozummm Allah insallah bizlerede nasip eder bu guzel duygulari..
Asucum tesekkur ederim tatlim. evet sadece bir tane gerekiyor.. ama oda olmayabilir belki.. dedigim gibi kismet tatlim...
devinim insallah seninde tedavin en yakin zamanda baslayacak. ve bu sefer super haberlerle costuracaksin topigimizi..
kizlar aradilar.. uc taneden bir tanesi dolleniyormus o da yavasmis. bir gun daha izleyeceklermis eger devam etmezse. yani yarin. transfer olmayacak. ama devam ederse pazar gunu transfer olacakmis. bence olmayacak bu seferde... zaten sansim cok azdi. iyice umidim yok oldu..yeterince agladigim icin aglamak istemiyorum artik.. hepinize cani gonulden tesekkur ederim... iyiki bu surecte beni yanliz birakmadiniz can yoldaslarim..
imojanımm bu tamamen senin yorumun henüz izleme aşamasındalarmış...
ayy kıyamam yaa ben de ağla ağla bi hal oluyorum elden bişey gelmiyor.hep ağlamayacağız elbet güleceğiz güzel günler gelecek o günleri hayal et pls.
betyycanım ben bekleme aşamasındayım.dogum kontrol hapı mın bitmesini bekliyorum bitincede rezerve göre ya tedavi başlayacak yada ertelenecek.imoje ile durumlarımız benzer yumurta problemi olunca hiç bişey planlandıgı gibi olmayabiliyor.
cnm sen eey yol aldın.yazamasamda takip ediyorum.5 benim uğurlu sayımdır saana uğur getirecek bu son tedavi sürecin inanıyorum buna.
Canım ya inşallah o bir tanesi dayanacaktır sen umudun kaybetme pozitif ol.... Benim içimde hala transferin olacak gibi... Ama lütfen ağlama herşeyde vardır bir hayır... Bak ben de 5. denememdeyim şu an... Ama inanki illaki olsun gibi düşünmüyorum sadece hayırlısını diliyorum.....
imojanımm bu tamamen senin yorumun henüz izleme aşamasındalarmış...
ayy kıyamam yaa ben de ağla ağla bi hal oluyorum elden bişey gelmiyor.hep ağlamayacağız elbet güleceğiz güzel günler gelecek o günleri hayal et pls.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?