Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

elf canım hosgeldın aramıza.....tedavın hayırlı olsun....
ben transferden sonra yatmadım calıstım yatmanıın bıseyı degıstırecegıne de cok ınanmıyorum zaten...sonucda kalkınca dusecek bısey deyıl embrıyo ya tutar ya tutmaz ıngıltereden gelen bı bayan vardı orda yaptırmıs ılk tupunu ve sadece transferden sonra 15 dk yatmıs dusun ve bır oglu var....bence bı saglık sorunun yoksa ısıne devan edebılırsın....ben suanda raparluyum evdeyım oda daha oncekı rısklı gebelıklerımden dolayı tedbır....ıns hersey ıstedıgın gıbı olur canım...

hayırlı olsun canım, zaman cok cabuk gecıyo, ınsallah kucagına aldıgın gun de yazrsın buraya,, ve tum ısteyenler ınsalllah

insallah canım benım . inşallah mınıgın de sana sımsıkı tutunur saglıklı mutlu guzel bı bebek olur.
sb-n ve bız hepımız o anı bekleyen herkes annelık duygusunu doyasıya yasarız..

Bettycim nasilsin? Senin Pazar gunu transferin var ne guzel tatlim... Allah kolay bekleme sureci versin sana hayatim.. yine olumsuz konustun dedin ya.. cunku neler oluyor bilmiyorum. bugun belki dollenmedigini soyleyecekler.. hic bir fikrim yok tatlim.. Allah ne eylerse guzel eyler... Hayirlisi neyse o olsun...
Adacanim dun dediler uc yumosunuzu dolledik diye ama dollenmis mi dollenmemis mi anlamadim. kismet artik.. bugun haber verecekler... ben her turlu sonuca hazirim... bu arada ruyanla ilgili sordugum soru eger su berraksa cok iyi seylerin habercisi derler.. bence senin icin harika olacak bu tedavi...
ve iyi dileklerin icin cok tesekkur ederim.. pozitifligin bu topikte yayiliyor..
Cicosum ve ozummm Allah insallah bizlerede nasip eder bu guzel duygulari..
Asucum tesekkur ederim tatlim. evet sadece bir tane gerekiyor.. ama oda olmayabilir belki.. dedigim gibi kismet tatlim...
devinim insallah seninde tedavin en yakin zamanda baslayacak. ve bu sefer super haberlerle costuracaksin topigimizi..

semramuscum ben yumurta toplama isleminden hemen sonra yemege gittim esimle.. eger kendini iyi hissedersen gidebilirsin bence... biraz agrim oldu onun icinde egri kesici verdiler. gecti ozamanda..
ayni duygulari bende yasadim son dakikaya kadar. ya olan yumoslarimda gitmislerse diye.. icini ferah tut tatlim... Hayirlisi neyse o olsun...

ööööööz telefonda konuştuk rahatladım ama burdan da yazmak istedim. varan ikiiiiiiiiiiiiii :))))))
sağlıkla tamamına erdirmek de nasip olsun inşallah arkadaşım :)

esracım neden listeye eklemesin dedin benim için anlamadım ama nasıl istersen :) zaten önemli olan kalpler bir olsun, amaç aynı liste sadece bir görsellik, eğlence diyelim :) bu arada pzt eklerim dememin nedeni listeyi işyerimdeki bilgisayarımda tutuyorum, ordan kopyalıyorum formatı bozulmasın diye.

imocuuuuum sen de pozitifsin şekerim hem de çook. bizim topic maşallah hep pozitif insanlarla dolu, o yüzden sonuçlar da hep pozitif olacak inşallah demek berrak su iyidir. rüyam sıkıntılıydı ama sulardan geçerken hiç zorlanmadım, hatta aaaa deniz suyu buralara gelmiş işe bak dedim sadece :)) canım döllenme için aradılar mı? 3 ü de döllenmiştir inşallah tatlım :)

yok bitanem aramadilar... biliyormusun esasen aramalarini bile istemiyorum :) korkuyorum...

Sagol hayatim.. vallahi heyecanli bir surek... ama olumsuzda olabiliyor.. ki benim de cok fazla umidim yok... kismet tatlim kismet...

kizlar aradilar.. uc taneden bir tanesi dolleniyormus o da yavasmis. bir gun daha izleyeceklermis eger devam etmezse. yani yarin. transfer olmayacak. ama devam ederse pazar gunu transfer olacakmis. bence olmayacak bu seferde... zaten sansim cok azdi. iyice umidim yok oldu..yeterince agladigim icin aglamak istemiyorum artik.. hepinize cani gonulden tesekkur ederim... iyiki bu surecte beni yanliz birakmadiniz can yoldaslarim..

imojanımm bu tamamen senin yorumun henüz izleme aşamasındalarmış...
ayy kıyamam yaa ben de ağla ağla bi hal oluyorum elden bişey gelmiyor.hep ağlamayacağız elbet güleceğiz güzel günler gelecek o günleri hayal et pls.

betty cim senın ılk denemen mı?? ben osman hocayı tercıh ettım , sonuna kadar her ıslemı o yapıyor degıl mı?

Yok canım bu benim 5. denemem Mayada da 2. denemem... Genelde hasta ile diyalog kısmını Osman Bey yapıyor muayene, opu, transfer işlemlerini Adnan Bey yapıyor ama Osman Bey yapsın istersen o da yapar bence.... Ama Adnan Bey de çok iyidir memnun kalırsın....

Bugün aramadılar dün aramışlardı 8 embriyo PGD ye gittiler bakalım bu testten de başarıyla çıkacaklar mı benim çocuklar.... Sen civcivini gördün ne güzel ":Buk buk" unu da duydun bu gece civcivinle rahat bir uyku çekersin..... Darısı başımıza inşallah....

Canım inşallah yarın bebişlerin göbüşüne girecek kaç tane olursa olsun ister 1 ister 3... Allahım nasip ettikten sonra önemi yok ama merak etme yarın transferin gerçekleşecek ben buna inanıyorum sen de inan.....

Canım ya inşallah o bir tanesi dayanacaktır sen umudun kaybetme pozitif ol.... Benim içimde hala transferin olacak gibi... Ama lütfen ağlama herşeyde vardır bir hayır... Bak ben de 5. denememdeyim şu an... Ama inanki illaki olsun gibi düşünmüyorum sadece hayırlısını diliyorum.....

Suzişkom sen neler yapıyorsun ne durumdasın? Seninle sohbet edemedik bir türlü...

betyycanım ben bekleme aşamasındayım.dogum kontrol hapı mın bitmesini bekliyorum bitincede rezerve göre ya tedavi başlayacak yada ertelenecek.imoje ile durumlarımız benzer yumurta problemi olunca hiç bişey planlandıgı gibi olmayabiliyor.
cnm sen eey yol aldın.yazamasamda takip ediyorum.5 benim uğurlu sayımdır saana uğur getirecek bu son tedavi sürecin inanıyorum buna.

O zaman inşallah bu ay bol bol yumurtan olur.... İnşallah dediğin gibi olur 5. ve sonuncu denemem olur zaten sizler hepiniz daha şimdiden uğurlu geldiniz çünkü bu tedavim hiç bir aksilik olmadan o kadar rahat geçti ki sonuç ne olursa olsun yaşadığım en rahat tedavimdi... Umarım bundan sonra da bir aksilik çıkmaz... Ben bu zamana kadar elimden geleni yaptım bundan sonrası Allaha kaldı....

bettycim tatlim. benim umidim yok.. gelismiyecek o birtaneside.. sanki emin gibi biseyim.. yani benim yolumda buraya kadarmis.. nasip kismet... Guzel Allahim bu sekilde olmasini istiyorsa yapabilecegim bisi yok... harseyde vardir bir hayir...

suziskom ama icimden gecen bu tatlim... yavas gelisiyorsa her an durabilir demek... yada zaten durmustur bile... ellerinden gelenini yaptilar... kismet boyleymis...

ımojecıgım daha tam belli bişi yokki sen kendını böle umıtsızlıge surukluyorsun
transferınde olacak ınşşşşşşşşşş
adacıgım işin şakasıydı
lıstede olmusum olmamıssım ne fark edrki
hepımız aynı dertteyız hepımız bırbırımıze destek olmak ıcın burdayız sonuctqaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…