Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

cnm soğan kürüne devam mı?
acaba bende mi başlasam???

Bizde sorun önce eşimdeydi sayı hareket ve morfoloji bozukluğuydu şimdi buna ek olarak bendeki kist %70 çikolata kisti dedi.Evet soğan kürü devam bugün 10.gün bakalıma dette bir değişiklik olacakmı?

starsuzie birde ben civanperçemi çayı kullanıyorum.Rahim kuvvetlendiriciymiş..Birde içinde ne olduğunu bilmediğim bitkisel bir karışım var.Abim aracılığıyla edindim. tarikat mensuplarının ürettiği bitkisel ilaçlardan şifam olur inşallah

amın tatlım ıns rabbım bıze bagıslasın hayırlısıyla ve ısteyen bu yolda emek veren butun arkadaslarımada nasıp etsın....haa bu arada aramıza hosgeldınnnn...dogru yerdesın....

ben bırazdan gıdıorum semıneere cok heyecanlıyım ne olursunuz dunaızı eksık etmeyın
cıktıgım bu yol su gıbı
sorunsuz sıkıntısız
vede sonunda bebıslı bıtsın ınşşşşşşşşşşşşşş
hepınız hakkınızı gercekten helal edın

Rabbim yar ve yardımcın olsun esracım..Önce sana sonra bize

esracim rabbim yardimcin olsun cnaim insallah hersey gönlünce olcak canim..

selam kizlar nasilsiniz???
bizim dünden belli cok agrimiz var göbegme sanki bicak saplaniyor vede gögüs altina gece bir türlü uyamadim sürekli abtdi,galiba son günlere yaklasdik :))

canlarım çok ama çooooook yoğunum ben kusura bakmayın hiç bakamadım sabahtan beri, geçmişi de okuyamadım. umarım hepiniz çok iyisinizdir. dünden beri 4. raporumu yazıyorum ki bu rapor neredeyse tüm günümü alır ara ara bakmaya çalışıcam hepinizi ve minnoşlarınızı çok öpüyorum.

asucanım gecmıs olsun dıkkat edın kendınıze......yavas yavas vakıt gelıyo sanırım....

canım olsun kolay gelsın sana cok....bıkac gun sonra donersın aramıza...sende dıkkat et kendıne...yorma cok kendını..

merhaba kızlar ,
benimde dün yumurtalarım toplandı. bir aksilik olmaz ise yarın tansferim var. Umarım topiğinizin uğuru banada bulaşır yerimseniben

selam kızçeler nasılsınız bende işlerin yogunluğu sebebiyle sabahtan beri topiğe ugrayamadım kusura bakmayım birazda iyi değilim bulantım felan var...görüşürüz canlarım kendinize iyi bakın siteyi açık tutmaya çalışacağım...

canım allah yardımcın olsun sen içini ferah tut herşey güzel olucak....gelince bizede haber ver emi....

selam kizlar nasilsiniz???
bizim dünden belli cok agrimiz var göbegme sanki bicak saplaniyor vede gögüs altina gece bir türlü uyamadim sürekli abtdi,galiba son günlere yaklasdik :))

canım benim dikkat et kendine , sakına zorlama kendinii az kaldı demekki tosuncuklar dışarıya çıkmak istiyorlar desene...hayırlısı ile saglıcakla gelisnler inşallah öpüyorum

canım benim dikkat et kendine , sakına zorlama kendinii az kaldı demekki tosuncuklar dışarıya çıkmak istiyorlar desene...hayırlısı ile saglıcakla gelisnler inşallah öpüyorum

ediyorum canim ediyorum ama nekadarda etsem gene agri var tabiki bunlar yalanci sanciymis bugün okudum netde,ama yavrularimda hakli artik yerleri daraldi ne yapsinlar kuzucuklarim....

Senin bulantilarin var demek canim benim dikaet et egerki cok fazla olursa doktorunu ara hap veriyorlar benimde doktorum verdi ama hic kulanmadim cünkü aslinda pek önerilen bi hap degil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…