Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

kızlar az önce sonucu aldım. 678'den 980'e çıkmış. Yani az cıkmış doktorum yarın gel ultrasonda bakalım ve ne yapacağımıza karar verelim dedi. Yani kürtaja karar verecek büyük ihtimalle. En azından sorun neymiş öğrenmiş olurum patalojiye gider ve araştırma yapılır.Bu yaşadıklarım kesinlikle şaka gibi. İnanamıyorum yaa. Ama asla isyan etmiyorum ve pes etmiyorum. Daha da güçleniyorum. Demekki hakkımda hayırlısı buymuş. Kızlar sürekli yazıyorum ama genede değerlerimi yazmak istiyorum. İnanamıyorum çünküde.
9. gün 44
11.gün 80
13. gün 104
15. gün 83
21. gün 311
23. gün 678
25. gün 980
bu ne şimdi ya. şaka gibi dime yaaaaaaaaaaaaaa.

godes canım bıraz saretmen gereken bı donemdesın sanırım....degısık bı durum yasadıgın kolay deyıl rabbım yardımcın olsun ıns dr la gorustugunde hersey yoluna gırer canım....

ah be canım... senden haber var mı diye girip bakmıştım öğlen, diğer topic de yazmıştın ama buraya gelip de yazmak içimden gelmedi, istersen kendin söylersin diye bekledim.. çok geçmiş olsun godescim... önce umutlandın, sonra kimyasal sandın, sonra dış gebelik sandın, sonra normal gebelik olabilir dendi ama en sonunda olmadı sil baştan... hakkında hayırlısını diliyorum arkadaşım, inşallah bundan sonraki ilk gebeliğinde bebeğini kucağına almak nasip olur..

emre beyin hastaları olarak sen ve ben biraz talihsizdik ama biliyorsun diğer arkadaşlar başardı, bu defa da sıra bizde inşallah. umarım en kısa zamanda kendini toparlar yeni tedaviye başlarsın canım. geçmiş olsun.

canım valla hakkımda hayırlısı buymuş. Benim tek derdim canım belirsizlik. senin dediğin gibi önce kimyasal gebelik dendi sonra dış gebelik oldu sonra normal gebelik bakalım yarın ne diyecek doktor. :) Artık gülüyorum ya. Yoksa çok iyiyim hatta dahada güçlü hissediyorum kendimi. Biran önce ne olacaksa olsunda yeni tedaviye başlayayım diye sabırsızlanıyorum.
Canım ikimiz içinde hayırlısı buymuş demekki. Emre bey kürtajdan sonra 2 ay beklemen gerek dedi. Yani kasım sonu gibi başlayacağım galiba . kim bekleyecek 2 ay yaa. Of çok sabırsızım. İnsanlar biraz kafasını toplamak ister. Bende hemen başlamak istiyorum.
Canım inşallah bundan sonrakinde başarılı olacağız. Ben inanıyorum. Allah bizi sınıyor sonra çok sevindirecek. opuyorumnanaktan

canım ya, ne güzel olumlu düşünüyorsun, pozitifsin Allah da bunun karşılığını bebeğini kucağına vererek göstersin inşallah.

ben de bekliyorum, kimyasal gebelikten sonra düzenim çok bozuldu. geçen ay regl olamadım en sonunda farlutal ile geldi adetim 53. günde bu ay da yumurtlamadım, ateşim artmadı, akıntım yok, yumurtlama testlerine baktım yumurtluyor gibi oldum ama ı ıh yine gecikecek adetim ya da ilaçsız gelmeyecek artık bilmiyorum. tüm düzenim alt üst oldu, bu ay da ilaç kullanmak zorunda kalabilirim. hormonlarıma baktırmak istiyorum o kadar ilaçtan sonra ne olduk bakalım. ben de temmuz başında kimyasal geçirdim biliyorsun. emre bey o zaman ekim adetiyle başlarız demişti. ben eylülde adet olmıcam çünkü geçen ayın 30 unda oldum ve eylül başına sarktı, ekimin ilk haftası gibi olmayı umuyorum. o zaman ikinci ya da üçüncü günü giderim bakalım neye karar verecek. ama doğrusunu istersen bu 2 ay bana 2 yıl gibi geldi :)

Evet canım çok pozitifim. İkimizde inşallah en kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruz.
Canım biliyormusun keşke benimkide kimyasal gebelik olsaymış. Çok isterdim.Ama kısmet ne diyim.
Canım insanın düzeni şaşıyor. Ben daha önceden kimsayasal gebelik yaşamıştım. Ondan sonraki ay bendede yumurtalama olmamıştı. Doktorum normal olduğunu söylemişti. Sendede o yüzden olmamıştır. İnşallah bu ay kendliğinden regli olursun canım. Ama olmasanda sıkma canını herşeyin çözümü var. O zaman ilaç kullanırsın. İnşallah ekim ayında başlarsın tedavinine. Sen kimyasal gebelik yaşadınya canım genetik test yaptırmayı düşünüyormusun. Emre beyle hiç konuştunmu bu konu hakkında. Ben sordum 2 kere tüp bebekte negatif sonuç alanlara yapıyoruz dedi. Ama ben şimdi kürtaj olunca patalojiye yollayacağım en azından neden böyle bişey olduğunu öğrenmiş olurum.
Biran önce yarın olsun off..Doktora gitmek için sabırsızlanıyorum.

ne bileyim bu 2. ay kimyasaldan sonra, artık bir düzene girseydi iyi olurdu olan düzenimden de oldum kaldım ortada böyle. neyse kısmet... bir zamanlar derdim ki kimyasal da olsa bir hamile kalsam yeter ki hamile olduğumu bileyim... delirmişim herhalde :))))))

eşime genetik test yaptırmıştı başlamadan önce, kimyasal olunca emre beye sordum bana da test yapacak mısınız diye ama şu aşamada gerekli olmadığını söyledi godescim. ben biraz ısrar edecek oldum ama ikna etti beni :)

inşallah yarın herşey açıklığa kavuşur godescim, belirsizlik en zoru çünkü...

Ah canım yaa. bende hep daha kötüsünü düşünürek kendimi teselli etmeye çalışıyorum. Doktor ilk kimsayasal gebelik dediğinde genede çok şükür dış gebelik değilmiş kürtaj olmadan atlatacağım dedim. Sonra dış gebelik dendi bu seferde inşallah tüplerde değilirde rahim içindedir. Tüplerimi almazlar dedim. Bir yandanda inşallah mol gebeliktir diye dua ediyorum yani hep daha kötüsünü düşünüp kendimi teselli ediyorum.Şuan çok sessizim bir kedi gibi ama bu şekilde olmamda beni korkutuyor sanki bu sessizlikten sonra çok büyük bir şey olacakmış gibi geliyor. Sürekli kendi kendimi teselli etmekten kafayı yermiyim acaba. Gene sürekli hayırlısı buymuş diyorum ve herşeyi içime atıyorum.

Canım inşallah sende en kısa zamanda eski düzenine kavuşursun ve hemen tedavine başlarsın. eli kolu bağlı bir şekilde beklemek çok zor.

Canım birde eşine genetik test yapıldığını söyledi o nasıl oluyor bizde yaptıralım ya. bizden öyle bişey hiç istemedi emre bey. bilgi verirmisin canım.

canlarrrrr geldım sımdııııı
semınere katıldım
ıc acıcı geldı konusmalar falan
2500 +ilaclar toplamda tas catlasa 2500 ü buluor
dıger hastalardan kalma ılaclarıda eger yetersız olursa verıolar
ayrıca anlasmalaı eczanelerı varmıs
ordan dahada ındırımlı alacakmısız
haftaya carsamba doktorlan on gorusmemız var
sonrasında jınekolojık muayene rahım fılmı falan fılan butun tetkıklerr
yalasık bence 1.5 ayı bulur gıbıme gelıorr
hayırlısı olsun ınş sonuda guzel bıter vede su gıbı akar gder

canım hayırlı olsun. İnşallah günlerin su gibi temiz, berrak ve akıcı geçer. İnşallah bebeğine kavuşmak için atacağın son adım olur ve hayırlısıyla kavuşursun canım..

canım hayırlı olsun. İnşallah günlerin su gibi temiz, berrak ve akıcı geçer. İnşallah bebeğine kavuşmak için atacağın son adım olur ve hayırlısıyla kavuşursun canım..

sagol acım yhaaaaaa

ayıca sormayı unuttum
senın dgeerın artması ıı deılmıkı sen bu kaadr karamsarsın
doktor ne dedi

sagol acım yhaaaaaa

ayıca sormayı unuttum
senın dgeerın artması ıı deılmıkı sen bu kaadr karamsarsın
doktor ne dedi

canım değer 2 günde bir enaz %66 artması gerekiyor sağlıklı bir gebelik için. Fakat benimki bu değerin altında artıyor. O yüzden ya dış gebelik yada mol gebelik galiba. yarın daha net belli olacak. Büyük ihtimallede kürtajla alınacak.
Yarın 11 de randevum bakalım doktor ne diyecek.

godes canım bıraz saretmen gereken bı donemdesın sanırım....degısık bı durum yasadıgın kolay deyıl rabbım yardımcın olsun ıns dr la gorustugunde hersey yoluna gırer canım....

ah canım çok sağol ya. Biran önce kurtulmak istiyorum şuan istediğim tek şey bu.

betty dün silayla konusdumda senin dondurulmuslarin oldunu söyledi varmiydi yoksa omu yanlis hatirladi

Yok canım benim donduracak kadar iyi değildi embriyolarım dondurmadılar o yüzden....

bettcım
allahım ınsalah bukez verır canım
5,tupmu yoksam donmusmu canım
neden sana 1 tane embrıyo verdıler canım
hıc gebelık yasadınmı
allahım ınsallah bukez olur canım

Amin canım inşallah... Dondurulmuş değildi benim dondurulacak embriyom kalmadığı içi tedaviye sıfırdan başladık.... Aslında bu kez çok güzel çıkmıştı embriyalarım haata 6 tanesi 5. güne gitmişti ama PGD sonucu 1 tane sağlıklı embriyo bulundu bu yüzden 1 tane transfer oldu....
Senin de sonuncu denemen olur inşallah....

Canım moralinizi bozmayın bizde de aynı sorun var ilk başta çok üzülmüştük ama şimdi alıştık.... Benim her gittiğim merkezden duyduğum erkek infertilitesinde başarı şansının daha yüksek olduğu...

evet tatlım herşeyde vardır bir hayır... İnşallah dediğin gibi olur canım...

Yoook tatlı nerde daha 3 gün oldu transferim olalı....

Canım hayırlısı olsun inşallah herşey gönlünce olur.....

Esracım hayırlı olsun inşallah bebişine giden yola koyuldun.Anlamadığım tüp bebekte rahim filmi neden gerekiyorki?

günaydın şekerleeeer :)

canım fırtına öncesi sessizlik derler ya ben de senin için bundan korkuyorum, gereğinden fazla sakinsin çünkü.. lütfen bu kadar çok atma içine, biraz dışa vur. ben de senin gibi hep içime attım tedavi boyunca tüm korkularımı, endişelerimi, üzüntülerimi, sıkıntılarımı. herkes harika göründüğümü söylüyordu, bu kadar rahat olmanı anlayamıyoruz diyorlardı. kimyasalı duyduğum dakikada çöktüm. eşim diyor ki sanki yaşam enerjin gitti içinden, çok korktum... sonra toparlanmam uzun zaman aldı çünkü hepsi bir anda çıktı yüzeye. onun için yaşaman gerekenleri zamanında yaşa, şimdi üzülüyorsan atma içine zamanında üzül ve bitsin, seninle birlikte sürüklenerek büyümesin.

karyotip analizi yapıldı eşime. kan tahlili ile yapılıyor. 1,5 ayda falan çıktı bizimki sanırım ya da 1 ayda hatırlamıyorum tam olarak. ama benim eşimde sperm çok azdı, önce 1,5 milyon sonra 300.000 çıktı. emre bey o yüzden istedi bu testi. sizde sayı bu kadar az değilse gerek kalmayabilir canım.

esracım haydi vira bismillah diyelim. hayırlısı olsun canım.

Esracım hayırlı olsun inşallah bebişine giden yola koyuldun.Anlamadığım tüp bebekte rahim filmi neden gerekiyorki?

günaydın ekincim nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…