Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

Günaydın adaege gün sayıyorum adet için kistin durumunu çok merak ediyorum.Bu d.kontrol hapını bıraktıktan kaç gün sonra adet olurum acaba?
Sen nasılsın?

ekincim sanırım 4-5 gün içerisinde regl olursun. haydi bakalım inşallah kistin gitmiştir.

ben de taktım şu adet düzensizliğime bu ay da çok gecikecek ya da ilaçla gelecek. emre beye gitmem gerekiyordu zaten dondurulmuş tedavimi konuşmak için o arada hormonları falan da bir sorarım artık :)

hakkında hayırlısı olsun ınş saglıklı bır gebelıktır vede bebegın senı bırakmaz
bayahı bır ınatcı cıktı bızım nazlı bebegımız :)

allh razı olsun canımmmmmmmm benım

Esracım hayırlı olsun inşallah bebişine giden yola koyuldun.Anlamadığım tüp bebekte rahim filmi neden gerekiyorki?

sagol canımmmmmm
valla bakıollarmıs kadının ne kadar saglıklı olduguna
bılemıcem dun öle söledılerrrr
bnde ondan cok korkuyorum

yz kılzar tup bebkte tupler cok onemlı deılmıs ölemi?????

adacıgım cok sagol canım benım
ayrıca sen ne zamn baaslıcaksınnnnnn:1hug:

esracim hadi bakalim canim sende insallah en kisa zamanda hamileyimmmmmmmm diye gelceksin bu topige....

asucum, özcüm hoşgeldiniz. umarım ikiniz de minnoşlarınız da çok iyisinizdir.

evet özcüm, özellikle dün çok kopuk kaldım sizden. özledim valla :)

adacim sükürler olsun bugün cok iyiz teyzesi minoslarimizda iyi biraz bastiriyorlar ama onuda idare edecez artik....
Bende bugün cok iyim bi sikinti yok´pazartesi hastanede terminimiz avr bakalim belki dogum tarihi felan belli olur..

adacim sükürler olsun bugün cok iyiz teyzesi minoslarimizda iyi biraz bastiriyorlar ama onuda idare edecez artik....
Bende bugün cok iyim bi sikinti yok´pazartesi hastanede terminimiz avr bakalim belki dogum tarihi felan belli olur..

aman maşallah asucum, hep böyle iyi olun inşallah. doğum tarihiniz belli olabilir demek, ay çok şahane ve çok heyecaaannnlı :)))))

ben yoğunluktan güçsüz düştüm ve gribi kaptım sanırım, grip öncesi tüm belirtiler geniz yanması, hapşırık, halsizlik var. vitamine dayandım ama bakalım

slm arkadaşlar
uzun zaman yazamadım belki yine yazamayacağım
evime taşındım evde bilgisayar ve internetim yok çünkü.
yakın zamanda istanbul yolcusuyuz. bugün umut tüp bebek merkeziyle görüşeceğim inşallah bi aksilik olmazsa.
nete girmişken size slm vereyim dedim kendinize iyi bakın sizi çok seviyorum fırsat bulursam yazarım yine.

gusel haberlelen don ınşşşşşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…