canım değer 2 günde bir enaz %66 artması gerekiyor sağlıklı bir gebelik için. Fakat benimki bu değerin altında artıyor. O yüzden ya dış gebelik yada mol gebelik galiba. yarın daha net belli olacak. Büyük ihtimallede kürtajla alınacak.
Yarın 11 de randevum bakalım doktor ne diyecek.
Canım moralinizi bozmayın bizde de aynı sorun var ilk başta çok üzülmüştük ama şimdi alıştık.... Benim her gittiğim merkezden duyduğum erkek infertilitesinde başarı şansının daha yüksek olduğu...
evet tatlım herşeyde vardır bir hayır... İnşallah dediğin gibi olur canım...
Yoook tatlı nerde daha 3 gün oldu transferim olalı....
Canım hayırlısı olsun inşallah herşey gönlünce olur.....
Esracım hayırlı olsun inşallah bebişine giden yola koyuldun.Anlamadığım tüp bebekte rahim filmi neden gerekiyorki?
günaydın şekerleeeer :)
canım fırtına öncesi sessizlik derler ya ben de senin için bundan korkuyorum, gereğinden fazla sakinsin çünkü.. lütfen bu kadar çok atma içine, biraz dışa vur. ben de senin gibi hep içime attım tedavi boyunca tüm korkularımı, endişelerimi, üzüntülerimi, sıkıntılarımı. herkes harika göründüğümü söylüyordu, bu kadar rahat olmanı anlayamıyoruz diyorlardı. kimyasalı duyduğum dakikada çöktüm. eşim diyor ki sanki yaşam enerjin gitti içinden, çok korktum... sonra toparlanmam uzun zaman aldı çünkü hepsi bir anda çıktı yüzeye. onun için yaşaman gerekenleri zamanında yaşa, şimdi üzülüyorsan atma içine zamanında üzül ve bitsin, seninle birlikte sürüklenerek büyümesin.
karyotip analizi yapıldı eşime. kan tahlili ile yapılıyor. 1,5 ayda falan çıktı bizimki sanırım ya da 1 ayda hatırlamıyorum tam olarak. ama benim eşimde sperm çok azdı, önce 1,5 milyon sonra 300.000 çıktı. emre bey o yüzden istedi bu testi. sizde sayı bu kadar az değilse gerek kalmayabilir canım.
esracım haydi vira bismillah diyelim. hayırlısı olsun canım.
günaydın ekincim nasılsın
esracim hadi bakalim canim sende insallah en kisa zamanda hamileyimmmmmmmm diye gelceksin bu topige....
adacim sükürler olsun bugün cok iyiz teyzesi minoslarimizda iyi biraz bastiriyorlar ama onuda idare edecez artik....
Bende bugün cok iyim bi sikinti yok´pazartesi hastanede terminimiz avr bakalim belki dogum tarihi felan belli olur..
özlemcim sen nasil oldun canim bi rahatsizlin varmi???
slm arkadaşlar
uzun zaman yazamadım belki yine yazamayacağım
evime taşındım evde bilgisayar ve internetim yok çünkü.
yakın zamanda istanbul yolcusuyuz. bugün umut tüp bebek merkeziyle görüşeceğim inşallah bi aksilik olmazsa.
nete girmişken size slm vereyim dedim kendinize iyi bakın sizi çok seviyorum fırsat bulursam yazarım yine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?